- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy hadi allah yardimcin olsun şimdiye kadar dogurmussundur
gerçi...
gunaydin guzel anneler ben kiximi 24.04.2014 de 13;45 de kucagima aldim spinal sezeryan oldum cok rahatti gazim o gun cikti gece ertesi gun ciktik aksam hastaneden hersey yollunda bugun dr knt var bakalim kizim 3.260 gram 50cm dogdu 38+3 de dogdu ada hanim cok guzel bir dogumdu allah herkese nasip etsin tez vakitte kurtarsin dogum yapan anneleride tebrik ediyorum takip edemiyorum bu arada hemen sutim geldi sukurler olsun emiyor kizim bol bol dinlenin uykusuz gunler geliyor :))
Maşallah canım tarihini bilsem kesin ziyarete gelirdim görürsün miniğini hikayeni bekliyoruz
Selam canlar,
Pazartesi sabaha karsi 2de bidigimi epudural sezaryenle kucagima aldim, yaklasik 24 saat sanci cekmeme ragmen bebis tesrif etmeyince daha da uzatmadikikimiz de iyiyiz, hastaneden taburcu olmayi bekliyoruz, hersey yolunda cok sukur, sutumuz de var...Bugunu yasatan, bu melegi bana emanet eden Rabbime sukurler olsun...
Bu arada delikanlim 3500 gr, 52 cm dogdu, bi gun onceki ultrasondan daha agir geldi....
Bu sure zarfinda doguran diger arkadaslari tebrik ederim, Allah saglik sihhat versin, anali babali buyutsun... Bekleyen canlara da bi avazda dogum dilerim...
Gorusmek uzere
Vay muzur ne uğraştım is annesini neyseki kucağında artık darısı başımıza
kızlar dün gece yazmıştım karnım taş gibi sancımı acaba diye kimse görmedi sanırımsabah uyandım hala o sertlik deva ediyo davul gibi oldu karnım. bebişimde azda olsa hareketli çok şükür. bugun 4te randevum var ozmana kadar nasıl sabretcem bilmiyorum.. aranızda böyle olan varmı kızlarr
Canim haberdar et bizi sancıdir belki o sertlik nst de çıkar varsa
Vay Arkadaş ya resmen sinaniyorsun arkadaşım.geçmiş olsun kuzeye inşallah sen doğuran a kadar geçer omzuna zorlama annen yardimci olur zaten...Bu kızıl bulaşıcı değil mi dikkat et bir de sana gecmesin doğum üstü...dualarım sizinle...Dün oğlum hep karnım ağrıyor diye şikayet etti bugün sabah doktora gittik bu arada vucudu kıpkırmızı döküntüler döktü kan idrar tahlili verdik şimdi eve geldik sonuçları bekliyoruz doktor büyük ihtimalle kızıl dedi. Haftaya doğum yapacağım oğlum hastalandı çok üzgünüm dün düşerken elimle destek almaya çalışmıştım o yüzden kolum omuzdan itibaren incinmiş oynatamıyorum çok ağrım var. Sabaha kadar uyumadım omzumun ağrısından. Son hafta nedir başıma gelenler dua edin bana kızlar oğlum iyileşsin kıyamam ona yarı baygın yatıyor şimdi. Sabahtan beri kucağımdan inmiyor taşıyorum kucağımda allah nasıl bir güç veriyorsa uğraşabiliyorum ne karnım acıyor nede belim. Oğlum iyileşsin çok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk ben nasıl onu bu halde bırakıp doğuracağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gençler geç bir Günaydın benden size... Bütün gece agrim vardı adet sancisi gibi ara ara uyandırdı uyku arasında sürekli miydi arada mi oluyordu anlamadım pek ama saat badı uyandım sayılır belim de ağrıyordu acaba hazırlık sancilari mi ki 23 mayisi beklesin kızım yaa 😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.