2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy hadi allah yardimcin olsun şimdiye kadar dogurmussundur
gerçi...

Maşallah canım tarihini bilsem kesin ziyarete gelirdim görürsün miniğini hikayeni bekliyoruz

Vay muzur ne uğraştım is annesini neyseki kucağında artık darısı başımıza

Canim haberdar et bizi sancıdir belki o sertlik nst de çıkar varsa

Vay Arkadaş ya resmen sinaniyorsun arkadaşım.geçmiş olsun kuzeye inşallah sen doğuran a kadar geçer omzuna zorlama annen yardimci olur zaten...Bu kızıl bulaşıcı değil mi dikkat et bir de sana gecmesin doğum üstü...dualarım sizinle...

Gençler geç bir Günaydın benden size... Bütün gece agrim vardı adet sancisi gibi ara ara uyandırdı uyku arasında sürekli miydi arada mi oluyordu anlamadım pek ama saat badı uyandım sayılır belim de ağrıyordu acaba hazırlık sancilari mi ki 23 mayisi beklesin kızım yaa 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaynayip sogutup kullanmak gerekiyor zeytinyagini,belki biliyorsunuZdur ama hayirlatayim dedim :)

Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi

Allah kolaylik versinn..cabucak kavusun insallah..

Masallah ikinizedee :)
Bol sutlu,uykulu,huzurlu gunleriniz olsun..

Masallah ikinizedee :) gozunuzaydiinn..
Ne olursa ne sekilde olursa olsun en guzeli kavusmak
Darisi basimiza :)

gecmis olsun yaa..
Allah yardimcin olsun canim..
Bebis gelsin hersey yoluna girecek insallah kismetiyle huzuruyla gelecek..
Artik dinlenebilmeni cani gonulden istiyorum..

Bugun biraz daha iyiyim hamdolsun Rabbim herkeze sifa ve sabir versin ins.Cok zor gercekten.Papatyarojj simdi anliyom canim senin zorlugunu yasamak gerek yasamayinca anlayamiyor insan.Rabbim en.kisa zamanda bebisini hayirlisiyla kucagina versin ins.bol bol sut versin Rabbim bizlere.Evlendigim gibi hamile kaldim ya herhalde ondan sıkıldım esimle oturup sohbet edicek film izlicek vakit olmadi dogru duzgun yine yapiyoruzda filmin 5.dk tekmelio ooo uyudu diom 13.dk birdaha oynasio kaburgami ittiriyo dikkatim dagilio bazende assagiya ittiriyor yerimden zipliyom esim korkuyo filmmi izlenio sanki sanki dogmusda yaramazlik yapio.,.,

Bende gece hastanedeydim..
Ensemdeki agri ve uyusma gecmeyince gittik,nst,ilac sonrasi 1 saat müşaade altinda kaldim dogumhanede..
Dinlendik geldik..
Cok sukur iyiyiz..

Ayy canm sendemi bekliyordum bu haberi :) Insallah suan elindedir minikin Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz

Ela26yeni Saiking bebisiniz hayirli olsun Allah onlari iyi guzel bir birey olarak yetistirmenizi nasip etsin... Dogum hikayenizi bekleriz :)) Bol sutlu gunler.

Benimde geceleri sorunum oluyor o sekilde kesin suyunu patlatir bu diyorum ama nerdeee anca karnimi acitip ordan buraya surukler

Canim gördumde cevabini bilemedim diye yazmamistim... Bende dikkat edince karnim bugunlerde cooook sert ve surekli sert gecen gun NST ye bagliydim sancim 10 dan asagi cikti hep ama karnim sert oldu bir ara 1 dk kadar surdu o sirada NST ye baktim 70 leri gördum yuppppiii sancim var diye sevinirken 1 dk da gecti yine 10 lara dustu
Seninkide sanci olabilir belki. ama saatlerce öyle kalmasi normal degil benimki 3 dk sertse 1 dk normal duruyor.

Bebislerin yerleri daraldigi icin hareketsizlesmesi normal bugunlerde hak veriyorum miniklere :)) benimkininde hareketleri cok azaldi eskiye göre ama hareket edincede agliyasim var karnimi coook acitiyor...
bebegin gelisiminin ileride olup olmadigini doktorlar söyluyor usg de kilosuna gelisimine bakip haftasina göre 2300 gram olmasi gereken bebek 2700 gram kadar olursa 1 hafta önde diyolar... veya geriden gibi bisey sanirim :))

Gecmis olsun insallah bir an önce iyilesir Kuzey bebis. Moralini bozma bak annenler yaninda yardimci oluyorlar tek degilsin neyseki her cocuk gibi oda bir sureligine hastalanmis insallah hemencik kendini topluycak...

Burda dogum yapan arkadasim dogumunu anlatirken diyordu... Cok sanci cektim cok gucsuz dustum doktora yalvardim beni sezeryana alin diye ama burda sezeryan zaten yasak oldugu icin almadilar dedi... Bebis ciktiginda cok rahatladigini hala doktoruna dua ettigini söyler sezeryana almadi diye :)
Cok örnek var böyle elinden geldigince normal dogum imkanin varsa ve dotkor destekcinse kesinlikle normal dogum öneririm.

Bak sen su yaramaza sanki dogmusta izin vermiyor basbasa kalmanizi kiskaniyor ben burdayimmmm geliyorumm diye uyari gönderiyor :))
Filmleri izleyebiliyorum benimki daha cok hareket halindeyken acitiyor yururken vs. onun disinda film izledigimde yumusak tekme yerim.

Kizlar aranizda troit ilaci alan varmi bnm tsh hamilelikte yuksek cikti diye 4 ayda ilaca basladim eutrox 25 mg kullaniyorum aylardir ve tahlil falan yaptiriyorum her ay..mart ayinda yapilan kontrollerde hersey normaldi tsh t3 T4 ..fakat iki gun once yine tahlil kontrolum geldi yaptirdim..tsh ve t3 normal.sinirlar icindeyken t4 0.93-1.7 arasi olmasi gerekirken bnmki 0.899 cikmis dusuk yani..bi problem olurmu doktora yarin soracam ama icim icimi yedi nettede tam bilgiyok ilacim dusukmu geliyo yuksrkmi geliyo dozaji bebegim etkilenirmi cok kokruyorum nolur yardm edin anlayanalr

Her gün yeni doğum haberi almak çok güzel.... doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın bol sütünüz olsun inş.. oferta çok geçmiş olsun resmen sınanıyosun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim cikmayalim her an bir yerlerde suyun gelebilir diyip korkutuyor :)) Dun ikeadaydik yine hava biraz soguk oldugu icin oraya gittik buyuk oldugu icin de fazlasiyla yurumus oldum...
Bebis cok hareketliydi kesesini patlatsa su filan gelse belli olurmuki kimileri coook geliyor derken kimileri sizinti seklinde geldigini söyler gerci nerde gelirse gelsin artik onada raziyim ya :)) evdede kalmak istemiyorum cok skiliyorum

Bendede 3-4 yildir tiroid var ve ilac kullaniyorum levaxin adi da... hamilelikten önce 25 mg iken hamileligimde 50 mg almaya basladim...
Sanirim seninkinin dozu biraz az ama daha önceki ay sorun cikmadigi icin bisey olmaz insallah icini rahat tut ama suan imkanin varsa doktorunu aramanda fayda var...
tiroid yetmezligi iyi degil ama bu sekilde cok vakit gecirmedigin icinde sorun cikmiycaktir insallah.

Ayno bende 20 mayis dogum olcak.ama bacak arama sol bacagimin otaya gece oyle bi agri giriyoki damarlarim parcalaniyo samiyorum...benim oglum donmus kafasi orda dedi doktor dahada tedirgin oluyorum.hayirlisiyla gecsin su gunler

Bebeğin ve senin için en sağlıklısı hangisi ise onu dile canım. Sezeryandan da korkma, içinden doktorunun sadece kendi rahatı için bunu istemediğne inanıyorsan risk alma ve ona güven. Ben oğlumda astım krizlerim yüzünden sezeryan yapamamıstım. Bir de son kontrollerde boynunda hep kordon goruyordum. Kimselere soyleyemiyordum ama gece gunduz kabusum olmustu o kordon... Doktor sezeryan dıyınce rahatlamıstım bıle ıcımden... Benım fıkrıme gore sezeryan bebek ıcın en rısksız olan yontem. Hop dıye cıkıverıyor ve doktorların gozetımıne gırıyor. Bu benım fıkrım tabıı her yontemın ıyı ve kotu tarafları oldugu kesın. Soylemek istedıgım; eger sezeryan gerekli denıyorsa korku duyma canım.

Ben de pıtır pıtır gezıyorum sağda solda doğurucammm gorucem gunumu, bır enerjı bır enerjı :))))

Ben de pıtır pıtır gezıyorum sağda solda doğurucammm gorucem gunumu, bır enerjı bır enerjı :))))

canım yaa bizim aramızda bi gün var bende kendimi çok enerjik hissediyorum hergün bişeyler yapıyorum biyerlere gidiyorum hiç bi doğum belirtim yok ağrım sancım yok sende bi belirti var mı :)

Su çiçeği salgını var Oferta'cım... Sünnet olan yiğenimi ziyaret ettik geçenlerde. Sabahına su çiçeği dökmüş, kuluçka süresi bir hafta.
Bekliyoruz bizde çıkarsa diye korkuyla... Sen yine de biraz uzak durmaya calıs suan en son ıhtıyacın olan hasatalık almak canım.
O iyileşir merak etme. Off cok uzuldum (

Annemde digiyor suyun patladigi zaman sizmaya baslayinca bile okadar rahatliyorsunki kocamannn bir yuk kalkiyor ustunden digiyor ins.Dayanavagim ins.Bebegim icin.,.
Doktorum sezeryan hakkinda bisi demedi normal digiyor keyfim icinde girmek istemiyorum.Destekleriniz icin cok tesekkur edrim.,.kizlar.,.
Bende buaralar hep dogurdugumu goruyorum kolay doguruyorum ama ruyalarimda hep bi ara plesantanin dusmesini bekledigimizi gordum doktorla.,.Nerdee oyle olsa pit die dogursak ruyalarim gibi.,.

Kizlar ben 2. Kizimdan sonra silikon taktirdim 5 yil oldu ama kizlarima hamileyken hep 8. Aydan sonra gogsumu siktigimda sut gelirdisezeryandan hemen sorada emzirdim hic sikinti yasamadan simdi gecen gun bi bakim sut gelcekmi dedim ama okadar sikmama ragmen sut felan gelmedi bi damla bile yok silikon sut bezleriyle cok alakasiz bi yerde kas altinda ama ne bileyim sutum gelmezse diye korkuyorum cunku emzirmek istiyorum mama hazirlamak işkence bi bilginiz varmi silikon taktirip emziremeyen gordunuzmu doktorum bi sikinti olmaz emzirirsin demisti ama ne bileyim kafama takildi

Canım inan ağlamamak için zor duruyorum çok mutsuzum sıkıldım artık tüm heyecanım gitti omuzumda feci ağrıyor kuzey ateşli mız mız burnumdan getiriyor daha eksiklerim bitmedi nasıl yapıcam bilmiyorum doğumu 5 mayıs ta planladık iki gün önce sonra farketmez dedik.bebek dün 3080gr dı. Pazartesi biraz daha büyümüş olur. Bir an önce doğsun karnımdakinden daha iyi olur. Bügün koca çocuğu kucağımda taşıdım kaç kere beş gün sonra doğumum var dedim kan alan hemşireye dehşetle baktı bana. Ne yapayım yani çocuk ağlarken düşünemiyorki insan sen beni anlarsın biliyorum. Şimdi çıkıp işlerimi halledeceğim yavaş yavaş yürürüm ne yapayım kuzeyi anneme bıraktım. İnşallah doğuma kadar iyi olur yavrum. Stresten mahvoldum yine anlayacağın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…