2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım benim doktorum bebeğin hareketlerini günde 10 defa olursa sağlıklı diyor.Yemek yedikten sonra bir saat içinde 3 defa olmalıymış.Artık 37. haftana gelmişsin.Bir doğum olsa bile erken doğum olmayacak merak etme.37. haftada ve 2,5 kilonun üstünde doğan bebekler artık normal kabul ediliyor.Bebeğin kilosu kaç bu arada?

geçmiş olsun canım,hastanelerde böyle sorunlar yaşanıyor ama bence yinede kontrolünü ihmal etme

Kızlar Bursa Medicalpark ta doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı içinizde?Nasıl bir hastane acaba

ben de orada doğum yapıcam inşallah..eşim orada ameliyat olmuştu..biz çok memnun kalmıştık..sırf o yüzden medical parkı tercih ettik..odalar temizlik personel şahaneydi..sadece tuvalet banyoların havalandırması ortak sanırım sigara kokusu vardı zaman zaman..çok aşırı rahatsız edici değildi..odaların manzarası da çok güzeldi :) tophane ulucami yeşil türbe 12. kattan şahane görünüyordu :)
tek sorun asansörler.. çok yavaşlar giden gelmiyor..

Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim

hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almışsınızdır inşallah

Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun cnm,hayırlısıyla kucağına al bebişini

maşallah,allah analı babalı büyütsün

cnm sen geçirip geçirmediğini hatırlıyormusun kızılı, sana bulaşmaması için dikkat et oğlun iyileşir elbet moralini bozmamaya çalış

Canım sen normal doğum mu düşünüyorsun?Beni tek endişelendiren açıkçası temizlik konusu Doğum fiyatları hakkında bilgi alabildin mi?

37 olmussun hıc korkma cnm ben nsttde bır kadınla tanıstım kızı 36 haftalık dogmus kuveze bıle gırmemıs lık lık emıyordu daha ıkı gunluktu kadın kucagında gezdırıyordu. Benım drum bır gunde 15 kere hareket etsın yeter dedı. Yarım saatte 10 kez nasıl hareket etsın zaten yerı dar. Benımkı gunduz hıc oynamaz aksam oynar rahat ol yanı. Su azlıgı ıcın drunu dınle gunde 4 lt su ıc daha once suyu azalan arkadaslar suyu cok ıctı 39 lara geldıler

Canım sen normal doğum mu düşünüyorsun?Beni tek endişelendiren açıkçası temizlik konusu Doğum fiyatları hakkında bilgi alabildin mi?

sezeryan için gün aldık..10 mayıs..bebek normal ama bu belirsizlik benim psikolojimi çok zorladı..10 mayıstan önce kendisi gelirse buyursun gelsin olmadı planlı doğum yapıcam...1 ay önce hasta yatış bölümünden fiyat aldık..1450 normal doğum..1900 sezeryan..normal 1 gece sezeryan 2 gece çift kişilik oda ücreti buymuş..tek kişilik oda dersen gece başına +250 ödüyosun..normal doğumda epidural istersen +750..sezeryanda genel yada epidural anestezi fiyat farkı yok.. hangi doktora devam ediyosun ??

Ay ben evde catlicam ayol bu ne. Artik dogurmak ve bebeğimle vakit geçirmek istiyorum ya cok sıkıldım pufff

Canm korkmana gerek yok anladigim kadariyla senin tiroid sorunun gebelikte baslamis benimki gibi gebelik öncesi mevcut olan bir durum degil... bu iyi...
doktora gittiginde gerekli miktari sana söyliycektir ama aksatmadan kullanmanda fayda var...
nisan anneleri topiginde birininkide gebelik öncesinden mevcuttu ve en sonki kontrolunde en alt sinirlarda cikmisti cok korkmustu bir sorun olucak diye ama sukur onada bebisede zarari olmadi birde bunu farkedemeyip aylarca bu sekilde kalanlar var bak sen erkenden fark etmissin :)

Ay ben evde catlicam ayol bu ne. Artik dogurmak ve bebeğimle vakit geçirmek istiyorum ya cok sıkıldım pufff
Dogum öncesi yuruyus ve merdiven inip cikma cok iyi dogumu erken tarihe almak icinde ananas cok iyimis birde bir legene sicak su koyup oturmakta iyi geliyormus bu nasihatleri vericek en son kisiyim ama cogu faydasini görmustu özellikle legende oturma normal dogum yapicak olanlar icin birebir

Cok guzeller gule gule eskitirsiniz insallah :)

İlk çocuktu değil mi cnm senin? Başka çocuk yoksa yirmi günde epeyce düzene girer hersey tahminimce. Gelen gideniniz çokmuş. Anneler varken o ağırlamalar da biterse çok rahat edersin süper olmuş:) Benim annem doğuma birgün kala gelecek, hastaneden çıktığımın ertesi günü gidecek, (yemek davetleri varmıs!) sonra hemen gelirim dedi ama bakalım..... O yuzden sımdılık pek deepfreeze hazırlıgı yapamadım. Bir de oğlum tum zamanımı alıyor zaten. Neyse bakalım umarım gelen gıden cok olmaz.

Son düzenleme:
Bugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı 38+1 ız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahmet beye canım.Zaten Ahmet Bey sebebiyle medikale gidiyorum. İki kişilik odalarda sadece doğum hastaları mı yatıyor acaba?Bir de çok soru sordum ama sana niye sezeryan denildi?Seni bulduğuma çok sevindim bu arada.Doğum yaklaştıkça endişeden uykularım kaçıyordu.Kendime bir dert ortağı buldum

Saol canım. 39. Haftam bitsin o zaman yaparim legen olayini. cok güzel merdiven inerim cikarkende asansorle çok güzel cikarim :))

Ne kadar yakın ki?
Korkma artık yarın kavuşuyorsun inşallah.

ılk bebegımız allhım hayırlısıyla herkesınkını ıcınde de benım kuzumu saglıkla yollasın.ben hep kanama yasadım heyet raporluydum 9 ay ıse gıtmedım aılelerde saolsun donusumlu olarak bana baktı zaten 5 ay kımıldamadan yattım. Epıdural sezaryan olcam ınsallh hemen kalkabılırım.sadece bebegıme bakayım bana yeter.gelen gıdenıde dert etmıyorum tek kalınca bırde mıllete pasta borek yapamam en kotu pasaneden alırım tamam bıttı gıttı. ıkı haftada bır kadın alırım buyuk temızlık ıcın tamam. Aradada esım supurge tutar yemeklerıde ben yaparım oldu bıttı. Evımde artık sadece oglum ve kocamla kalmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…