slm kızlar , benm cuam kontrolüm vardı suyum az hala , bebeğim 2 haftada 350 gr almış , bana az geldi sanki ... dr yemek yiyip soluna yatınca yarım saatte 10 hareket etmeli ama benm o kdar çok hareket etmiyo 3-5 kez en faazla , dr şimdi küçük olduğu için karışmak istemiyorum ama böle devam ederse 38 de alırım dedi, yarın yine kontrolüm var bakalım ne diecek her an sürpriz bir şekilde doğum yapabilirim gibime geliyo ... Suyu az olan bi arkadaşım vardı dün kontrolde aniden suyun daha da azaldığını söyleyip suni sancı ile doğurtmuşlar 37+4, ben de bgn 36+5 im hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Biktim artik yaa gidiyorum 4saat gozaltinda tutyor idrarda protein 3e cikiyor tansiyon9/5e dusuyor 4saat basi boyle devam ediyor duzelince gonderiyorlar.tansiyon takibi istiyorlar yoruldum artik.Gecen 8saat surdu sonrada protein temizlenmis durduk yere anlamadim nasil oluyo sonra tansiyonda bir iki drece duzelmis ya bilmiuor yada onemsemiyorlar.Her anda acile gitmek yorucu.,.
Kızlar Bursa Medicalpark ta doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı içinizde?Nasıl bir hastane acaba
Kızlar yarın sabah Sezar'yan olucam ne olur dua edin yawrumu sağlıkla kucağıma alayım Allah hepinizin yardımcısı olsun sonrada benim
allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün gittim açılma artmış sabah sekizde gel dedi normal doğum olcakmış inş ama hiç sancım yok sancı eşiğin yüksek dedi az öncede nişanım geldi ama hala sancım yok inanamıyodum şimdi heyecanlanmaya başladım nolur dua edin bana da bebeğime sağsağlim kavuşmam için
Canlar 4:30 da wcye kalkinca bu kez geldi suyum. Hastanedeyim doktoru bekliyorum sancilar hafif. Dua edin sorunsuz dogum yapayim. Opuyorum sizi
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydin guzel anneler ben kiximi 24.04.2014 de 13;45 de kucagima aldim spinal sezeryan oldum cok rahatti gazim o gun cikti gece ertesi gun ciktik aksam hastaneden hersey yollunda bugun dr knt var bakalim kizim 3.260 gram 50cm dogdu 38+3 de dogdu ada hanim cok guzel bir dogumdu allah herkese nasip etsin tez vakitte kurtarsin dogum yapan anneleride tebrik ediyorum takip edemiyorum bu arada hemen sutim geldi sukurler olsun emiyor kizim bol bol dinlenin uykusuz gunler geliyor :))
Dün oğlum hep karnım ağrıyor diye şikayet etti bugün sabah doktora gittik bu arada vucudu kıpkırmızı döküntüler döktü kan idrar tahlili verdik şimdi eve geldik sonuçları bekliyoruz doktor büyük ihtimalle kızıl dedi. Haftaya doğum yapacağım oğlum hastalandı çok üzgünüm dün düşerken elimle destek almaya çalışmıştım o yüzden kolum omuzdan itibaren incinmiş oynatamıyorum çok ağrım var. Sabaha kadar uyumadım omzumun ağrısından. Son hafta nedir başıma gelenler dua edin bana kızlar oğlum iyileşsin kıyamam ona yarı baygın yatıyor şimdi. Sabahtan beri kucağımdan inmiyor taşıyorum kucağımda allah nasıl bir güç veriyorsa uğraşabiliyorum ne karnım acıyor nede belim. Oğlum iyileşsin çok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk ben nasıl onu bu halde bırakıp doğuracağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sen normal doğum mu düşünüyorsun?Beni tek endişelendiren açıkçası temizlik konusu Doğum fiyatları hakkında bilgi alabildin mi?ben de orada doğum yapıcam inşallah..eşim orada ameliyat olmuştu..biz çok memnun kalmıştık..sırf o yüzden medical parkı tercih ettik..odalar temizlik personel şahaneydi..sadece tuvalet banyoların havalandırması ortak sanırım sigara kokusu vardı zaman zaman..çok aşırı rahatsız edici değildi..odaların manzarası da çok güzeldi :) tophane ulucami yeşil türbe 12. kattan şahane görünüyordu :)
tek sorun asansörler.. çok yavaşlar giden gelmiyor..
[sıze=2]slm kızlar , benm cuam kontrolüm vardı suyum az hala , bebeğim 2 haftada 350 gr almış , bana az geldi sanki ... Dr yemek yiyip soluna yatınca yarım saatte 10 hareket etmeli ama benm o kdar çok hareket etmiyo 3-5 kez en faazla , dr şimdi küçük olduğu için karışmak istemiyorum ama böle devam ederse 38 de alırım dedi, yarın yine kontrolüm var bakalım ne diecek her an sürpriz bir şekilde doğum yapabilirim gibime geliyo ... Suyu az olan bi arkadaşım vardı dün kontrolde aniden suyun daha da azaldığını söyleyip suni sancı ile doğurtmuşlar 37+4, ben de bgn 36+5 im hakkımızda hayırlısı olsun inş.[/sıze]
Canım sen normal doğum mu düşünüyorsun?Beni tek endişelendiren açıkçası temizlik konusu Doğum fiyatları hakkında bilgi alabildin mi?
Canm korkmana gerek yok anladigim kadariyla senin tiroid sorunun gebelikte baslamis benimki gibi gebelik öncesi mevcut olan bir durum degil... bu iyi...Canm cvbin icin tesekkurler..cok endiseleniyorum insallah bise olmamistir ya evet dedigin gibi ilacin dozu az geldi sanrim bu ayki kontrolumude bi 10 gun aksattim.( ilacimida duzrnli icemedim insallah ondan degerler degismistir.normale doner insallah..yarin dahiliyeye gidicrm..ya cok dusmemis aslinda 0. 31 gibi bi deger cok etkilememisyir.dimi benegimiii..ama ilacimi icmistim duzenli olmasada insallah etkilememistir sence sorun olurmu aglamak istiyorummmmm
Dogum öncesi yuruyus ve merdiven inip cikma cok iyi dogumu erken tarihe almak icinde ananas cok iyimis birde bir legene sicak su koyup oturmakta iyi geliyormus bu nasihatleri vericek en son kisiyim ama cogu faydasini görmustu özellikle legende oturma normal dogum yapicak olanlar icin birebirAy ben evde catlicam ayol bu ne. Artik dogurmak ve bebeğimle vakit geçirmek istiyorum ya cok sıkıldım pufff
Cok guzeller gule gule eskitirsiniz insallah :)oğluşumun gardrobu :)
odasına uygun tasarlayıp yaptırdığım kapı süsü :)
kendi tasarımımız ve üretimimiz olan bebek şekerimiz :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
gel cnm hep bırlıkte yıyelım zaten ben cok kek yedım yaa offf neyse dogumdan sonra hamurısı ymem bu ara pek doymuyorumda oglusumda tatlı sevıyo ne yapayım.. Pasta boregı ılerleyen gunler ıcın yapıyoruz. Ben annemı 20 gun sonra yollamak ıstıyorum kadıncaz cnm benım ıkı aydır evınden ayrı ..ıyıce yoruldu ...20 gun ıcınde eskı halıme donerım. Gunduzlerı kayınvalıdem ugrar ben ıdare ederım... Bır de 9 aydır bır kayınvalıdede bır annem geldı artık kendı evımde kendı ıslerıme bakmak ıstıyorum ıkı yaslı ınsanı daha fazla yormaya gerek yok
sezeryan için gün aldık..10 mayıs..bebek normal ama bu belirsizlik benim psikolojimi çok zorladı..10 mayıstan önce kendisi gelirse buyursun gelsin olmadı planlı doğum yapıcam...1 ay önce hasta yatış bölümünden fiyat aldık..1450 normal doğum..1900 sezeryan..normal 1 gece sezeryan 2 gece çift kişilik oda ücreti buymuş..tek kişilik oda dersen gece başına +250 ödüyosun..normal doğumda epidural istersen +750..sezeryanda genel yada epidural anestezi fiyat farkı yok.. hangi doktora devam ediyosun ??
Dogum öncesi yuruyus ve merdiven inip cikma cok iyi dogumu erken tarihe almak icinde ananas cok iyimis birde bir legene sicak su koyup oturmakta iyi geliyormus bu nasihatleri vericek en son kisiyim ama cogu faydasini görmustu özellikle legende oturma normal dogum yapicak olanlar icin birebir
Bugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı38+1 ız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk çocuktu değil mi cnm senin? Başka çocuk yoksa yirmi günde epeyce düzene girer hersey tahminimce. Gelen gideniniz çokmuş. Anneler varken o ağırlamalar da biterse çok rahat edersin süper olmuş:) benim annem doğuma birgün kala gelecek, hastaneden çıktığımın ertesi günü gidecek, (yemek davetleri varmıs!) sonra hemen gelirim dedi ama bakalım..... O yuzden sımdılık pek deepfreeze hazırlıgı yapamadım. Bir de oğlum tum zamanımı alıyor zaten. Neyse bakalım umarım gelen gıden cok olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?