2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ıkı sezaryan arası kac ay canım. ılk dogumu ne zmn yaptın... Ben druma sordum ıkıncıyı ne zaman yapalım. Dogumdan sonra 6 ay gecsın oyle dedı. Sen hemenmı hamıle kaldın

Ben de ahmet beye gidiyorum..cumartesi kontrolum vardı..37+4 duk o gün. .bana sordu nasıl bir doğum istiyorsun diye..planlı istiyorum dedim..ben istedim. .normal doğumu beklemek beni çok zorladı uyuyamadim yiyemedim stresten çok bunaldim. . Hayirlisi olsun inşallah. .Hamile olmayan anlamıyo bu durumları. .ben de çok sevindim aynı hastane aynı doktora devam eden birini bulmaya :) sen kaçıncı haftandasin konustunuz mu hiç doğumlu ilgili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akrabamızda silikon yaptırmıştı hic süt sorunu olmadı iki çocuğunuda rahat rahat emzirdi

Canim haftan gayet uygun endişe etme iki arkadasim 38.haftada dogurdu bebekleri gayet iyiler

Korkma canım bebişin gayet iyi bir haftada miyadını doldurmuş sayılıyo... ben 35 haftalık doğum yaptım gerileme olmuş 32 haftalık gibi olmuştu oğlum sağlıklı çok şükür küveze bile gerek kalmadı

Ins Bı sorun olmaZ hayırlısı bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de 36. haftamdayım canım erken doğum riskim var.Bebeğim doğum kanalında olduğu için ve rahim ağzı yetmezliğim olduğu için zaten bir iki ıkınmada dışarı çıkacak.Sürekli yatıyorum ve sürüyle ilaçlar alıyorum ertelemek için.Ona rağmen sancılarım ve kasılmalarım var.Aslında ben de sezeryan istiyorum.Çok zor bir hamilelik geçiriyorum.Bebeğimi hiçbir şekilde riske atmak istemiyorum.Birbirimizi habersiz bırakmayalım.10 mayısa kadar dayanabilirsem 37. haftam olacak.Bakarsın aynı anda doğurabiliriz

Bılmıyorumkı anı oldu daha kucuk bısey olmaz ıns

Valla arkadaslarimin bebekleri gayet normaldi hic sanmam küçük olacagini boyu kilosu nasil ay bende 38+1'im ne güzel kavusacaksin bebisine

Hatırlıyorum canım durumunu, inşallah kavusuruz bebeklerimize artık.
Ben de kızımı suan oğlumun yasına getirip bıraz buyuttugumu hayal ediyorum. İki çocuklu ve eşimle daha rahat bır durumda olarak:)

Saol canım. 39. Haftam bitsin o zaman yaparim legen olayini. cok güzel merdiven inerim cikarkende asansorle çok güzel cikarim :))
bizimki 3. kat ve asansör yok oyuzden hem inip hem cikiyorum bazen gunde 2 defa buna ragmen bende tik yok

bizimki 3. kat ve asansör yok oyuzden hem inip hem cikiyorum bazen gunde 2 defa buna ragmen bende tik yok
Ya karnimizda ne kadar dursa o kadar iyi derler ama kavuşmak istiyoruz artik :)
Ultrasonda net sonuc olmuyor genelde kızım 3645 gorunuyor
Canim kilosu çok iyiymis rahat ol daha ne olsun maşallah

Ultrasonda net sonuc olmuyor genelde kızım 3645 gorunuyor

Canım bebeğin 40 haftalık doğan bebekten bile daha kilolu maşallahgenelde 40. haftada bile üç üç buçuk kilo doğuyorlar.Bence hiç korkmamalısın.Zaten 37. haftadan itibaren sadece kilo alıyorlar.Organlar tam gelişmiş oluyor.

Kızlar merhaba, yarin 38+5 te sezeryan olacagim inş. Ama bu sabah kalktigimda sag ayagimda solun 2 kati bir sislik vardi doktorumu aradim,agri kizariklik yada nefes almada problem olup olmadigini sordu , su anda yok. Herhangi biri okursa hastaneye gelmemi soyledi damar tikanikligi olabilir dedi aranizda benzer bir durum yasayan varmi? Dogumdan bir gun once cok.moralim.bozuldu

Kizlar hamilelerin ateside normal insanlarinki gibi 37 derece olmali diye okudum ben asiri bir sekilde terliyorum ve vucudum kayniyor sanki sicaktan atesim 37 leri gecicek derken 34 cikiyor normal mi bu?

Kizlar hamilelerin ateside normal insanlarinki gibi 37 derece olmali diye okudum ben asiri bir sekilde terliyorum ve vucudum kayniyor sanki sicaktan atesim 37 leri gecicek derken 34 cikiyor normal mi bu?

normal tatlım ateş içten geliyo,ben gece hıç bişey örtmüyorum bı kaç gecede uyandım uykumdan ateş basmasından camı fılan açtım yani :))

Tebrikler... bu sefer tam tutmus cok tatli olmus :)

Bence gayet guzel olmus...:thumbup:

çooook teşekkür ederim kızlar. başta bırakacaktım valla umutsuzluğa kapılmıştım, iyi ki varsınız. sevgiler

bu arada kaşıntılarımı bugün başka bir doktora sordum, tahlilleri verdiğim doktora yarın gideceğim. korkulacak bir şey olmadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…