- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
bugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı38+1 ız
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahmet beye canım.Zaten Ahmet Bey sebebiyle medikale gidiyorum. İki kişilik odalarda sadece doğum hastaları mı yatıyor acaba?Bir de çok soru sordum ama sana niye sezeryan denildi?Seni bulduğuma çok sevindim bu arada.Doğum yaklaştıkça endişeden uykularım kaçıyordu.Kendime bir dert ortağı buldum
Kizlar ben 2. Kizimdan sonra silikon taktirdim 5 yil oldu ama kizlarima hamileyken hep 8. Aydan sonra gogsumu siktigimda sut gelirdisezeryandan hemen sorada emzirdim hic sikinti yasamadan simdi gecen gun bi bakim sut gelcekmi dedim ama okadar sikmama ragmen sut felan gelmedi bi damla bile yok silikon sut bezleriyle cok alakasiz bi yerde kas altinda ama ne bileyim sutum gelmezse diye korkuyorum cunku emzirmek istiyorum mama hazirlamak işkence bi bilginiz varmi silikon taktirip emziremeyen gordunuzmu doktorum bi sikinti olmaz emzirirsin demisti ama ne bileyim kafama takildi
Bugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı38+1 ız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim haftan gayet uygun endişe etme iki arkadasim 38.haftada dogurdu bebekleri gayet iyiler
Bugun doktor kontrolum vardı doktor hemen alalım dedı hazırlıksızdım yarın olsun dedık cok korkuyorum ıkı sezeryan arası yakın dıkısınde yırtılma olabılır beklemeyelim dedı38+1 ız
Korkma canım bebişin gayet iyi bir haftada miyadını doldurmuş sayılıyo... ben 35 haftalık doğum yaptım gerileme olmuş 32 haftalık gibi olmuştu oğlum sağlıklı çok şükür küveze bile gerek kalmadı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de ahmet beye gidiyorum..cumartesi kontrolum vardı..37+4 duk o gün. .bana sordu nasıl bir doğum istiyorsun diye..planlı istiyorum dedim..ben istedim. .normal doğumu beklemek beni çok zorladıuyuyamadim yiyemedim stresten çok bunaldim. . Hayirlisi olsun inşallah. .Hamile olmayan anlamıyo bu durumları. .ben de çok sevindim aynı hastane aynı doktora devam eden birini bulmaya :) sen kaçıncı haftandasin konustunuz mu hiç doğumlu ilgili
Bılmıyorumkı anı oldu daha kucuk bısey olmaz ıns
Valla arkadaslarimin bebekleri gayet normaldi hic sanmam küçük olacagini boyu kilosu nasil ay bende 38+1'im ne güzel kavusacaksin bebisine
ılk bebegımız allhım hayırlısıyla herkesınkını ıcınde de benım kuzumu saglıkla yollasın.ben hep kanama yasadım heyet raporluydum 9 ay ıse gıtmedım aılelerde saolsun donusumlu olarak bana baktı zaten 5 ay kımıldamadan yattım. Epıdural sezaryan olcam ınsallh hemen kalkabılırım.sadece bebegıme bakayım bana yeter.gelen gıdenıde dert etmıyorum tek kalınca bırde mıllete pasta borek yapamam en kotu pasaneden alırım tamam bıttı gıttı. ıkı haftada bır kadın alırım buyuk temızlık ıcın tamam. Aradada esım supurge tutar yemeklerıde ben yaparım oldu bıttı. Evımde artık sadece oglum ve kocamla kalmak ıstıyorum
bizimki 3. kat ve asansör yok oyuzden hem inip hem cikiyorum bazen gunde 2 defa buna ragmen bende tik yokSaol canım. 39. Haftam bitsin o zaman yaparim legen olayini. cok güzel merdiven inerim cikarkende asansorle çok güzel cikarim :))
Ya karnimizda ne kadar dursa o kadar iyi derler ama kavuşmak istiyoruz artik :)bizimki 3. kat ve asansör yok oyuzden hem inip hem cikiyorum bazen gunde 2 defa buna ragmen bende tik yok
Ultrasonda net sonuc olmuyor genelde kızım 3645 gorunuyor
Canim kilosu çok iyiymis rahat ol daha ne olsunmaşallah
Ultrasonda net sonuc olmuyor genelde kızım 3645 gorunuyor
Hadi hayirlisi oyleyse :))
Saglikla gelsinlerde tutabilirsek ne ala
Kizlar hamilelerin ateside normal insanlarinki gibi 37 derece olmali diye okudum ben asiri bir sekilde terliyorum ve vucudum kayniyor sanki sicaktan atesim 37 leri gecicek derken 34 cikiyor normal mi bu?
Tebrikler... bu sefer tam tutmus cok tatli olmus :)
Bence gayet guzel olmus...:thumbup:
Şişelerin süper olmuş canım, Allah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin.
Çoooookkk güzel bir liste olmuş bizlerde oraya adımızı yazdırabilecek miyiz çok merak ediyorum, sanki imkansızmış gibi geliyor :))))
Hayırlı olsun şimdiden Allah kolay getirsin, hemencecik ayağa kalkabilesin :)
Çok geçmiş olsun bir daha da yaşatmasın inşallah...
Seni çok kıskandım şu anda hem korkuyorum o bebişin kucağıma gelmesine hem de o kadar heyecanlıyım :) Sütün de çoğalır inşallah canım..
Canım eşimden bunları istedim, atom bombası mı yapacan evde dedi bana yaaaa, deli bu adam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?