hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı gebelikler dilerim sanada. İlk sayfadaki listemiz için bilgilerini paylaşırmısın.
hoşbuldum canım
yaş 24,5kilo 60 la başladım 62 oldum SAT : 10 ağustos muhtemel doğum tarihi : 17 mayıs öğretmenim burdurda yaşıyorum . denizlide doktora gidiyorum .
Denizli de kime gidiyorsun canım ben de denizlideyim ama bir doktorda karar kılamadım malesef
şu anda öğle tatiline az kaldı yemek yiyeceğiz diye heyecanlanıyorum ben iflah olmam sanırım:26:
merhaba kızlarrr.. bende aranıza yeni katıldımmm.. SAT: 22 ağustos muhtemel doğum: 29 mayıss..:)) yaşım 30.. öğretmenimm.. ilk bebeğimm.. tabii bir de düşüğüm var..( yarın kalp atışlarını duyacağız inşallahhh.. dualarınızı bekliyorummm.. sevgilerr..
Günaydın...
Azda olsa mide şikayetleri azalmış gibi forumda,en kısa zamanda hepsi geçicek inşallah.Konu kilolara gelmiş bile..İlk üç ayda alınmaz biliyorum bende..Ben henüz almadım,ama bu yediklerimle normalde olsam kesin kilo verirdim,vermedim de:))
Hamile kaldığımdan beri makarna yemedim daha akşama yapıcam.Beyaz pirinç yemiyorum çorbalara atıyorum bazen.Bulgur çok daha besleyici.Tam tahıllı ekmek ,kuru incir özellikle kalsiyum içerdiği için sabahları bir tane yiyorum.Sütü akşamları içmeyi bıraktım,yoğurtu daha çok yiyorum,akşam süt içmek beni rahatsız etmeye başladı.Çaydan vazgeçemedim ama sabah 2 akşam 2 bardak içiyorum,o kadarda olsun artık :)))
Kuru patlıcan dolması canım istedi akşam,aktardan aldım,haftasonu yapıcam..:)
Herkesin iyi olmasını istiyorum,sağlıkla geçirelim günlerimizi..:))
Hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Güzel anneler mutlu anneler ve mutlu bebişleri hepimize günaydın :)
Bugün kontrole gidecekler kalbimiz sizinle .. Benim bugün mide bulantım minimum seviyede bebişim sağlıklı olsun da bulantı önemli değil ... Ay özledim ben miniğimii bugün 7. Haftamız bitti 8 e girdik teyzeleri :)
ne?
cok yanlıs anlamıssın benı
oyhhhh hakıkaten cok yanlıs anlamıssın.
Sımdı nasıl anlatabılırım dusunmem lazım hakıkaten.
sosyal ve ozel hayatında bulunman gereken ortamlarda "naza cekmek.." ya da hamıleyım dıye kenara cekılmek
algısı hosuna gıtmeyecek dıye mı stres yapıyorsun gıbı bısey demeye calıstıp. bunları dusunup dertlenme demek ıstedım.
Yoksa ben nıye naza cekıyorsun dıyeyım... kı ben 5 olumsuz gebelık yasamıs.. kızımın hamılelıgını tavandan sorunlu gecırmıs
bır ınsanım. hamılelıkte ne yapılsa naza cekmek degıldır dıye de -yasadıgım ıcın- algılara sınırlenen bırıyım.
hakıkaten yanlıs anladın benı.
Ve.. basından berı senı takıp edıyorum muayenelerınden memnun kalmadıgını farkettım.
yanlıs farkettıysem..-aslında kotu gecmemısse- ben yanlıs anlamıssım demek.
heyyyy arada beni kaynatmışsınızzzzz :):) ben böyle bir konusmaya dahil olmadım:S
canım önceki yediğimden farklı öğle çorbası koydum araya otomatik olarak vücut yağ depoluyo elimde değil dur diyorum ama olmuyo
dur demelisin ,kesinlikle demelisin şeker ve tansiyon problemi çıksa ileride dahamı iyi kendi sağlığından olucaksın hamileliğin ilk 3 ayında kilo almamak gerekiyor eğer sen kilo alıyosan bebeğine yararlı seyler yemiyorsun demek canım istiyor onuda istiyor bunuda istiyor demeyin lütfen arkadaşlar bebeğiniz değil gözünüz çarpıyor birazda psikolojik yemezsem besleyemem diye doktor bana şeker v
e hamur işi kesinlikle tüketme dedi normalde şeker kullanmayan biriyim zaten kilomda vardı ama 2 aydır yememe rağmen kilo almadım ama dikkat ettim yani baştan nasıl olursa kar :)
bu arada dün düşündüm Rabbim göstermesin ama erken doğum yaparsam ben mayıs annesi olamayabilirim.Ama yinede ayrılmıycam bu topikten memlekette doğum yapmayada karar verdim Allah izin verirse böylesi daha iyi olucak
merhaba ben kan testinde gebe çıktım muhtemel doğum tarihi29 mayısmış ama sağlık ocağındaki doktor ultrasona görünmen lazım burda hamilelik görünüyor ama bakalım kese görünecekmi dedi canım sıkıldı yaa niye görünmesinki öyle bir ihtimalmi var
Hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler ... Hiç aklına kötü bir şey getirme bi kadın doğum uzmanına görün artık sen hamişsin :)
çok teşekkür ederim cvbın için bu ara en çok ihtiyacım olan şey moral
merhaba ben kan testinde gebe çıktım muhtemel doğum tarihi29 mayısmış ama sağlık ocağındaki doktor ultrasona görünmen lazım burda hamilelik görünüyor ama bakalım kese görünecekmi dedi canım sıkıldı yaa niye görünmesinki öyle bir ihtimalmi var
Şu an kaç haftalık hamilesin 5 mi ? Hiç olumsuz şeyleri aklına getirme moralini yüksek tut ..
amaan boşa canını sıkma bence. aynı şeyleri bana da dediler. kese göründü bu sefer de acaba bebek görünecek mi dedi doktor. bir hafta da ona ağladım. bazı doktorlar nasıl cümle kurmaları gerektiğini bilmiyor ne yazık ki. vakti geldiğinde hepsi tek tek oluyor. sen üzüldüğünle kalıyorsun. sen hiç takılma hepsi olur. ben artık hiç kafama takmıyorum. gerçi mide bulantısından gözümü bile açamıyorum o ayrı...
canım benim yaa Allah şifa versin doğru söylüyorsun yaa insan üzüldüğüyle kalıyor haftaya salı gidecem doktora bakalım hayırlısı olur inşallah
canım benım de sat 17 agustos. dün test yaptırdım 13 bin çıktı. gayet normal ve tek kese. senınkıde öyledır. hayırlı uğurlu olsun canım. sağlıkla inşallah.. :)
canım sen daha dr a gitmedin mi gitsene kesen oluşmuştur 10 gün sonra İmş. kalp atışını bile duyarsın bence gayet iii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?