2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Günaydın...

Azda olsa mide şikayetleri azalmış gibi forumda,en kısa zamanda hepsi geçicek inşallah.Konu kilolara gelmiş bile..İlk üç ayda alınmaz biliyorum bende..Ben henüz almadım,ama bu yediklerimle normalde olsam kesin kilo verirdim,vermedim de:))

Hamile kaldığımdan beri makarna yemedim daha akşama yapıcam.Beyaz pirinç yemiyorum çorbalara atıyorum bazen.Bulgur çok daha besleyici.Tam tahıllı ekmek ,kuru incir özellikle kalsiyum içerdiği için sabahları bir tane yiyorum.Sütü akşamları içmeyi bıraktım,yoğurtu daha çok yiyorum,akşam süt içmek beni rahatsız etmeye başladı.Çaydan vazgeçemedim ama sabah 2 akşam 2 bardak içiyorum,o kadarda olsun artık :)))

Kuru patlıcan dolması canım istedi akşam,aktardan aldım,haftasonu yapıcam..:)

Herkesin iyi olmasını istiyorum,sağlıkla geçirelim günlerimizi..:))

merhaba kızlarrr.. bende aranıza yeni katıldımmm.. SAT: 22 ağustos muhtemel doğum: 29 mayıss..:)) yaşım 30.. öğretmenimm.. ilk bebeğimm.. tabii bir de düşüğüm var..( yarın kalp atışlarını duyacağız inşallahhh.. dualarınızı bekliyorummm.. sevgilerr..

Hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Valla alınıyormuş canım ya henüz şunu da yeyim bunuda yeyim diye bir aşerme de söz konusu değil eski yediklerimle şimdiki yediklerim arasında da fark yok ama aldım valla sadece çok hareket etmiyorum, makarnayı ayda yılda aklıma gelirse yerim ama pirinç pilavı olmazsa olmazımdır vazgeçemem onu ekmek niyetine yiyorum ben altına da patatesleri dizdin mi acıcıkta zerdeçal ooo süper

Güzel anneler mutlu anneler ve mutlu bebişleri hepimize günaydın :)
Bugün kontrole gidecekler kalbimiz sizinle .. Benim bugün mide bulantım minimum seviyede bebişim sağlıklı olsun da bulantı önemli değil ... Ay özledim ben miniğimii bugün 7. Haftamız bitti 8 e girdik teyzeleri :)

günaydın:) benimde mide bulantılarım azaldı,haftaya perşembe gitcem bebişimi görmeye,duramıyorum valla hergün göresim var :))

merhaba ben kan testinde gebe çıktım muhtemel doğum tarihi29 mayısmış ama sağlık ocağındaki doktor ultrasona görünmen lazım burda hamilelik görünüyor ama bakalım kese görünecekmi dedi canım sıkıldı yaa niye görünmesinki öyle bir ihtimalmi var

Son düzenleme:

Hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler ... Hiç aklına kötü bir şey getirme bi kadın doğum uzmanına görün artık sen hamişsin :)

amaan boşa canını sıkma bence. aynı şeyleri bana da dediler. kese göründü bu sefer de acaba bebek görünecek mi dedi doktor. bir hafta da ona ağladım. bazı doktorlar nasıl cümle kurmaları gerektiğini bilmiyor ne yazık ki. vakti geldiğinde hepsi tek tek oluyor. sen üzüldüğünle kalıyorsun. sen hiç takılma hepsi olur. ben artık hiç kafama takmıyorum. gerçi mide bulantısından gözümü bile açamıyorum o ayrı...

canım benim yaa Allah şifa versin doğru söylüyorsun yaa insan üzüldüğüyle kalıyor haftaya salı gidecem doktora bakalım hayırlısı olur inşallah

canım benim yaa Allah şifa versin doğru söylüyorsun yaa insan üzüldüğüyle kalıyor haftaya salı gidecem doktora bakalım hayırlısı olur inşallah

benim yüzüme boş gebelik bile olabilir dedi. ablam da 5 yıldan sonra hamile kaldığında çok sevinmişti. doktor "dur bakalım daha sevinme kesin hamile değilsin henüz" demişti. kızı ağlattı bir sürü. şimdi doğum yaptı bile ablam.

pozitif bir doktor bul kendine. ben daha sonra başka bir doktora gittim. bana böyle söylediler dedim. onlar görememiştir gel ben bebeği görürüm şimdi dedi. gerçekten de gördü. kesinlikle doktorlara takılma. özellikle bazı kadın doktorlar çok sinir bozucu oluyor.

anneme de kız kardeşime hamileyken bu çocuk geri zekalı olabilir, tek bacağı da kısa gibi demişlerdi. normalin üstünde bir zekası ve güzelliği var. güzel düşün güzel olsun. hamileliğinin tadını çıkar. yakında mide bulantıların başlayınca ki başlamaz umarım, tadını pek çıkaramayacaksın.

tebrik ederim. güzel haberler alacaksın hep emin ol.

canım benım de sat 17 agustos. dün test yaptırdım 13 bin çıktı. gayet normal ve tek kese. senınkıde öyledır. hayırlı uğurlu olsun canım. sağlıkla inşallah.. :)

Ayyy inş yaa içim rahatladı teşekkür ederim canım

canım sen daha dr a gitmedin mi gitsene kesen oluşmuştur 10 gün sonra İmş. kalp atışını bile duyarsın bence gayet iii

Yok canım yaa işimden dolayı izin alamıyorum. Yarın inşallah sabah gidicem ben de kontrole. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…