2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Oyy en buyuk derdim de benim bu. Kizim cok uysal aslinda halasi gelecek babasiyla kalacak ama yine de dusunmeden edemiyorum. Iki yatakli oda tutsam onu Da yanimda mi yatirsam diyorum bazen. Dogumum sirasinda gelinimiz ve kuzeniyle kalacak onlari cok seviyor. Annemin evi de hastaneye cok yakin ama icim hic rrahatdegil. Herseyin de farkinda. Dun gece bunu dusunup saatlerce agladim. Bir de genel anestezi olacagim uyanamaz onu goremezsem diye de korkuyorum. Ama dusununce hersey birkac saat icinde olup bitecek. Allah yardimcimiz olsun.

Hediyeleri filan hersey hazır haftalar onceden. Sımdı kayınvalıdem aradı ben sabaha kadar uyuyamadım dedı. Sız hastaneye getırın ben oradan alıp gotureyım bızım eve dıyor. ( evde ayrılmayan cocuk, hastanede hıc ayrılmaz ama........) bakalım okulla da goruseyım, sabah bızım ıkısımızdan evvel bır servıs varsa onunla gondermekte bır cozum, en guzel kararı vermeye calısacagım.

Benım de doguma gelırse en buyuk endısem bu. Amelıyathaneye gıtmeme ızın vermeyebılır ya da cok stres yasar.
Ben gecelık gıydım cnm buarada, dıkısler nerrde olursa olsun ıkı parcalı kıyafet ve gıyıp cıkarmak sorun oluyordur kanımca. Tuvalete gıdılıyor vs... Sankı en uygunu sabahlık ve uzun gecelık

Iste tam benım kafada bır anne daha:) bana kalsa doguma gırıp elımı tutsa dıyecegım o derece:)))) ıyı kı kızın halası ve babasıyla kalıyor.

Senın kızın evde mı kalacak yoksa hastaneye gelecek mı cnm?
Ben daha hamileligimin baslarinda herseye hakim olsun diye (seninle ayni mantikla) herseyi anlattim anlatirken 1 gece hastanede kalcam demis bulundum, o gunlerde buna cok takti ve pisman oldum bu kismi soyledigime. Simdi yine kalacak misin diye sormaya basladi ve buna cok uzuluyor.
Bende en son dedim ki eger doktor orda kalmami isterse sen de gelip benimle durabilirsin ama senin icin sıkıcı olur , oyle deyince rahatladi ve kalmak istemem dedi. Yani yine korkutucu bisey olmadigini tavirlarimla belli etmeye calistim. Benim kiz babaanne anneanne rahatlikla kaliyor son 1 senedir yanlarinda, kendi evimize babaanne gelecek bir gece onceden, gunduz okula onlar goturup onlar okuldan alacaklar. O gun okulda olmasi da daha iyi, daha kolay atlatir sureci. Hatta dedim ki eger endiseli degilse o aksam hic getirmezsiniz ki ben serum kelebek ne takiliysa cikartmis olurum ertesi gun, daha sakin karsilar hastaymis imaji cizmemis olurum diye dusundum. Hele ki o gun hastaneden cikarsam yani ertesi gun, onunla alir cikariz diye planliyorum.
Velhasil en son soyle kararim: o gun sabah normalmis gibi o okula ben hastaneye, aksama baktim psikolojisi kotu, getirin dyecegim hastaneye, ama dogumda ne olursa olsun yanimizda o sureci yasamamali daha buyuk endise kaynagi olur baska biriyle kalmaktan, inan

Canım benım genel anesteziyi 1 sn bile dusunmeme sebebimdır suan bılıyor musun bu dedıgın... Ilk dogumumda solunum problemım vardı zaten mumkun degıldı doktor cok rısklı yapmam dedı. Sımdı de hem epıduralın ne oldugunu bılıyorum bence genele gore daha ıyı hem de aynı sekılde dedıgın durum...

selamm cnmm teşekkür ederım :) bende ınşiallah hfata sonuna kadar hazır edeceğim çantamı daha bı ıkı eksığım var terlık vs alıcam.. gec kaldığımı dsunuyorum bu konuda ama daha 1 haftadır evdeyim anca hazırlıcam çalşırken hıc bısı yapamadım..gçğüs ucu ıcın çatlak kremını aldım ama avebtın sılıkon urununu bılmıyordum onuda arastırıcam ıyı oldu.. allah sağ salım hepımızı kurtarsın canım..

Ben de aynısını dusunuyorum hastaneye gelmemelı. B baannesıne de sabah bunu soyledım. Buyukler bazen cok garıp dusunebılıyorlar, gelsın odayı fılan gorsun sonra ben onu alır cıkarırım bıze gıderız dıyor. Anne gıtmem dıye aglarsa sonra benı amelıyathaneye ındrımeye fılan gelırlerse krız ortamı olur cok fena olur hastaneye gelmemlı dedım... Bıraz ısrar ettı ama sen bılırsın dedı.

selam cnmm senınle doğum tarıhlerımz aynı gonunuyor benım oğlanda senın kı gıbı önde gıdyor canım 34 haftalıkken 37 hafta görünüyordu, yarın randevumz var bakalım ne dıcek dr. sana dr.un doğum tarıhıyel ılgılı bısı dedı mı ? benım bellı değil henüz yarın sanırım bı tarıh verır merakla bekliyorum.. senın kız mı erkemıydı canım?

Kizimda spinal sezeryan oldum hic sorun yasamadim cok sukur. Sadece ameliyathanenin soguklugu yuzunden bir hafta boynum sirtim tutuldu. Yine istiyorum aslinda ama bu kez isler yolunda gitmezse diye korkuyorum. Bir de kizimda deli cesareti alttan kesilip bicilirken bayagi bi korku duymustum. Simdi herseg olsun birsin istiyorum. Daha doktorumla konusmadik gerci. Yarin kesinlesecek. Daha 20 gun var deyip kendimi avutuyorum :)

2 gün önceki kontrolde bebeğin çıkmaya niyeti yok gününü geçecek ben bi alıştırayım diyerek dr rahmime 1 parmağını sokup karıştırdı. her gittiğimde böyle yapıp doğumu hızlandıracaktı. ben de kızım gelmeyecek diye korkuyordum. nişanı ( kanlı jelli bir şey) görünce çok sevindim. araştırmadan hemen size sormak istedim nişan gelince ne oluyor, doğum ne zaman başlıyor

Bence de gelmesin hastaneye. Erkek cocuklari daha farkli hissediyor bence. Hele ki soz konusu anneleriyse. Insallah kolay ve agrisiz bir dogumun olur ve cabuk toparlanirsin. Yurumeye baslayinca da birileri getirir Demir'i. Boylece seni daha iyi gorur. Sennden ziyade kardesine odaklanir. Hastane ortami gercekten farkli oluyor. Ben jyice toparlanmadan yanima gelmesini istemiyorim kizimin. Hatta ablam eltim gorumcem disinda ziyaretci bile istemedim. Erkek ziyaretci zaten yasak diyorum valla sondali halimle gormesinler beni :)

selam kızlar bızımde doğuma az kaldı tam gunumuz bellı değil gercı ama ben maysı ortası gıbı bekliyorum, cok beklıceünı sanmıyorum ara ara sancılarım oluyor özellıkle bacak aram o kdr sızlıyor kı yuruyemıyorum o derecede.. eğilemiyorum kalkamıyorum halsızım berbat durumdayım hıc bır hazırlığımı yapamıyorum bbeğimın kıyafetlerını kendım hazırlayayım utuleyeyım dıyorum ama nerdeeeeee

sıze sormak ıstediğim doğumdan hemen önce sac boyatıp douma gıden arkdşlar var, bıtkısel boyaylamı boyattılar sacları acaba benmde sclarım cok kötü duruyor malum röfleden hastanede bakımsız durmak ta ıstemıyorum ama ne kdar doğru olur doğum öncesı hemen sacboyatmalk foto cekımı flnda olacağı ıcın bıraz kötü çıkmak tan korkuyorum kızlar ne dersenız?:26::26:

Sen mükemmel bir annesin, kaygılarındada çok haklısın. Benim ilk çocuğum bu konuda yorum yapacak deneyimim yok ama acaba bakıcı yerine alternatif olarak babaannede yanlarında kalsa, Demir yalnız kalmasa kendini daha güvende hisseder mi ki? Anneanne ile sanırım o frekansı yakalamak biraz daha güç olur. Sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, rabbim yardımcın olsun..

canım arkadaşım seni okadar iyi anlıyorum ki insanın yüreği ikiye ayrılıyo . yarısını evde bırakıp gidiyorsun mecburen ,inşaAllah su gibi geçer zaman ....
birde 2-3 gün fazla değil mi hastane için, tabii bilemiyorum hastanenin şartlarını, koşullarını ama , demirde gelse gitse yanına hatta durabildiği kadar dursa yanın da ne bileyim bende kızımda aynını yaşadığım için, oğlu mu bırakıp gitmek çok zoruma gitmişti... üstelik benimkide 3 yaşındaydı

hatta küçük bir şey anlatayım ; eve geliyorum hastaneden oğlumu aldık yolda babaannesinden kucağımda kızım tabii biz oğlumla salya sümük ,kim bakar o anda kıza ilk kez bu kadar ayrı kalmıştım yavrumdan.... neyse eve geçtik, hemen oğlumla ilgilendim kızımı yatırdım yatağına, başladım üzerini değiştirdim, elini yüzünü yıkadım ,karnını doyurdum ,tabii biz bu arada nasıl hasret gideriyoruz , sonra akşam oldu yatıcaz kız kardeşimde bende o benimle yatıyo işimle oğlumda salonda yatıyolar 1 kaç gece böyle devam etti, ayrı yatmalarımız. tabii geceleri hiç uyku yok bi gece kızım kucağımda salona geldim, dolmuşum birde nasıl ağlıyorum kızıma bakıp bakıp ,sen ayırdın bizi diyorum ciddi ciddi sonra eşim uyanıp korktu beni o şekilde görünce aynı beni bebek avutur gibi avutmaya çalışıyordu , hala aklıma geldikçe gülüyorum kendime ...ertesi sabahta sen git kocaman bir bebek al kızımdan daha büyüktü getirdi bu bebek senin dedi ayy nasıl mutlu olmuştum
Allah tan kısa demişim

Kızlar nişan illa kanlı mı olur bende de kansız sarı sümüksü bir akıntı geldi nişan olabilir mi

bende baktım jokerde indirim vardı ordan aldım bakalım kullananlar beğenmiş işe yarar belki yara yada tahriş falan olursa

Mrb kızlar sabah nisanim geldi kahverengi sumuksu. Bu arada kizim 39 hafta 3 günlük.drumu aradım gel bakalım dedi. Eşimle hastaneye gittik. 1 cm acilmam varmış doğum başlamış dedi. 2-3 gun için doğabilir dedi. Istersen yatisini yaptiralim ama ben sancıları evde karşılamak istiyorum. Cok mutluyum kızlar kızıma kavusmama az kaldı. Darısı minnoslarini bekleyen tüm annelerin başına. Rabbim sağlıklı ve kolay bir şekilde evlatlarimizin kucagimiza almayı nasip etsin.

Kızlar nişan illa kanlı mı olur bende de kansız sarı sümüksü bir akıntı geldi nişan olabilir mi

Iki gün önce bende de sarı sumuksu bir akıntı geldi dr uma sordum evet nisan dedi. Bu sabahda koyu kahve sumuksu ve damla şeklinde geldi. Az önce doktorunun yanından geliyorum. Korkulacak birşey yok dedi. Nisan bu doğum başlamış 1 cm acikligim varmış.

Bana nedense nişan gibi gelmedi sancım falanda yok dün doktorum 2 cm açılma var dedi daha 37 haftalığım ama bebek iri o yüzden 1 hafta içinde olsa iyi olur dedi:18:

Amin canım inşallah.hadi gözün aydın.bende 38+3 üm yaklŞık 1 hafta önce nişanım geldi ama açılmam yok daha inşallah benim de açılmam biran önce olur ve doğumum başlar 😥😥

Şu süslü çikolatalar var ya tatlım onlardan almayı düşünüyorum :) misafire ikramlıktan ayrı olarak.

anladim canim bende ya hawlu takimi yada parfum dusundum yani bilmiorun fiyatlara bi bakicam en kotu ihtimal tatli dio esim....o suslu cukulatalar buralarda cok pahali malesef hastaneye bile almadim bn dagitmaya...;)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…