Ben de bende 40 i bitirdim sancı çok az açılma da çok az suni sancı verebiliriz dedi doktor sen dusunmedin mi suni sancı ya da doktor söylemedi mi ben de korkuyorum ama normal olsun istiyorum..
bende diyorum benim nette bir problem var
Bende de sancı yok. Nst de sancıların yüksek çıkıyor. Iki gün önce 100 de idi. Bugün 60-70 lerde çıktı. Ama ben bir şey hissetmiyorum. Iyi şeyler düşün ki iyi olsun strese girme ve bol bol yürü.[/QUOTE
Çok halsizim yatmaktan başka bişey yapamıyorum. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Canim acilman olsun istiyorsan bol bol yürü ne kadar zor olsada yürümeye çalış ki acilman çabucak gerceklessin ve doğumun kolaylassin
bende baktım jokerde indirim vardı ordan aldım bakalım kullananlar beğenmiş işe yarar belki yara yada tahriş falan olursa
Canim acilman olsun istiyorsan bol bol yürü ne kadar zor olsada yürümeye çalış ki acilman çabucak gerceklessin ve doğumun kolaylassin
Doğumu epidural normal istiyorum canım 1 buçuk yıl vajinüsmüsle uğraştım epiduralsiz yapamam gibime geliyor.açılma 4cm geçince epidural de yapılmıyo . İşte ben bu kadar korkuyorum işte
agzi olan konusuo biliosunuz ben henuz herkese duyurmadim tarihi buna rahmen bilenler daraltio.....
Sezaryen tarihim de 38+2 yani 39 dan 2 gun almis oluoz erken mi vicdanimi rahatsiz edio insanlar....sonucta acelemiz yok dr.um bakalim en uygun tarih bu dedi werdi sonucta.....ama sizce nasil dr.dan bldaha bilge kankicanlarim.....
Doğumu epidural normal istiyorum canım 1 buçuk yıl vajinüsmüsle uğraştım epiduralsiz yapamam gibime geliyor.açılma 4cm geçince epidural de yapılmıyo . İşte ben bu kadar korkuyorum işte
Papatyacım ben de senden haber bekliyordum. Epidural türkiyede 4 cm olmadan yapılmıyor. 4 ten sonra yapılıyor. emin misin orda öyle olduğuna. çok kolay doğum dilerim
SELAMM KIZLAR BEN BUGÜN SON KONTROLDEN GELDİM3 GÜN SONRA 6 MAYIS SALI SAAT 11 DE KIZIMI EPİDUREL SEZERYAN İLA DÜNYAYA GETİRECEĞİM 38+3 GÜNLÜĞÜZ ŞUAN VE KİLOMUZ 3 KİLO 220 gr 48 cm de BOYUMUZ MAŞALLAH BİZE SON 3 GÜNÜM HEYCANLA BEKLİYORUMM BEBEĞİMİ
Maşallah canım sağlıkla kolaycacık al kucağına güzel haberlerini bekliyorum
slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi
hadsiz dengesizler herseyi okadr ii biliolar ki ;;Bencede erken değil güzel bir zamanlama cnm için rahat etsin dinleme o dengesizleri
Canm mrb icin rahat olsun 38 cok ideal sezryen icin..yazdiklarini takip ediyorum kendimi giruyorum canm:)) sen gonullu sezaryenculerdensin dimi..ya brnde normal dogumdan cok korkuyorum doktoruma yalvaracam sezaryen.icin..ama icimde acaba dogrumu yapiuorum diye vicdan azabida yok degil..ama bilemiyorum cok pinpirikliyim vede panikatak hastasi degilim ama cok asiri heyecanli biriyimdir normal.dogumu kaldiramam gibime geliyo..birde epudural isticem ben aslinda genel diyodum ama cok arkadasim bebegin dogdugu ani gormek gibisi yok diyince gaza geldim :))belkide amaliyat aninda tekrar genele cevirtirim ne brnm id belli olmaz
selam kızlar bızımde doğuma az kaldı tam gunumuz bellı değil gercı ama ben maysı ortası gıbı bekliyorum, cok beklıceünı sanmıyorum ara ara sancılarım oluyor özellıkle bacak aram o kdr sızlıyor kı yuruyemıyorum o derecede.. eğilemiyorum kalkamıyorum halsızım berbat durumdayım hıc bır hazırlığımı yapamıyorum bbeğimın kıyafetlerını kendım hazırlayayım utuleyeyım dıyorum ama nerdeeeeee
sıze sormak ıstediğim doğumdan hemen önce sac boyatıp douma gıden arkdşlar var, bıtkısel boyaylamı boyattılar sacları acaba benmde sclarım cok kötü duruyor malum röfleden hastanede bakımsız durmak ta ıstemıyorum ama ne kdar doğru olur doğum öncesı hemen sacboyatmalk foto cekımı flnda olacağı ıcın bıraz kötü çıkmak tan korkuyorum kızlar ne dersenız?:26::26:[
bizim de 6 mayis sabah 8SELAMM KIZLAR BEN BUGÜN SON KONTROLDEN GELDİM3 GÜN SONRA 6 MAYIS SALI SAAT 11 DE KIZIMI EPİDUREL SEZERYAN İLA DÜNYAYA GETİRECEĞİM 38+3 GÜNLÜĞÜZ ŞUAN VE KİLOMUZ 3 KİLO 220 gr 48 cm de BOYUMUZ MAŞALLAH BİZE SON 3 GÜNÜM HEYCANLA BEKLİYORUMM BEBEĞİMİ
slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi
Arkadaşlar sizleri yaklaşık 5 Haftadır takip ediyorum gizli gizli:) uye olup yazmaya karar verdim.bebegim 40 haftayı bugün doldurdu ama Hala gelmek istemiyo sanirim yerinden memnun.nisanim geleli 2 hafta oluyo açıklığa 2 hafta önce bakmisti doktorum 1-2 cm demişti tabi ilk bebeğim olduğu için ben herkesi telaslandirdim başıma topladım. Şimdide doğmuyor minik kuş. .Bugün doktorum 41+3 e kadar bekleyebiliriz ya da pazartesi günü acikligin 3 cm olduysa suni sancı veririz dedi bende suni sancı dan korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bebeğin suyu plesenta si iyiymis bi sıkıntı yok suan sizce bu durumda sabırla kendi sancı mi mi bekleyelim. Bu arada nst dede sancim çıkıyor ama çok fazla değil. .uzun yazdım biliyorum hepimize sezeryan ya da normal kolay doğumlardan diliyorum..Allah yardımcımız olsun..
Amin canim.hosgeldin bu arada.benim kardesiminde ayni sey olmustu.42. Haftasinda geldi nisani korktu doktora gitti.zaten dogum baslamazsa doktor hafta basi alirim demisti nisan pazar geldi e tabi doktoruda hastaneye diktik pazar gunu sabah sabah adam bakti acilma yok sanci yok gelmisken alayom bari dedi sezeryan oldu.bazilari yerini seviyo sanirim
biri kız öbürünü bilmiyoruz hala ne kadar baktılarsada göstermiyor diyeriHosgeldin.cinsiyetler ne bebislerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?