2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben de bende 40 i bitirdim sancı çok az açılma da çok az suni sancı verebiliriz dedi doktor sen dusunmedin mi suni sancı ya da doktor söylemedi mi ben de korkuyorum ama normal olsun istiyorum..

canım sende açılma varmış benim tam kapalı onun için suni sancıdan hiç bahsetmedi. bende korkuyorm ama normal istiyorum yürüyüşte yapıyorum tıkk yokk :44::44:

SELAMM KIZLAR BEN BUGÜN SON KONTROLDEN GELDİM 3 GÜN SONRA 6 MAYIS SALI SAAT 11 DE KIZIMI EPİDUREL SEZERYAN İLA DÜNYAYA GETİRECEĞİM 38+3 GÜNLÜĞÜZ ŞUAN VE KİLOMUZ 3 KİLO 220 gr 48 cm de BOYUMUZ MAŞALLAH BİZE SON 3 GÜNÜM HEYCANLA BEKLİYORUMM BEBEĞİMİ

Canm mrb icin rahat olsun 38 cok ideal sezryen icin..yazdiklarini takip ediyorum kendimi giruyorum canm:)) sen gonullu sezaryenculerdensin dimi..ya brnde normal dogumdan cok korkuyorum doktoruma yalvaracam sezaryen.icin..ama icimde acaba dogrumu yapiuorum diye vicdan azabida yok degil..ama bilemiyorum cok pinpirikliyim vede panikatak hastasi degilim ama cok asiri heyecanli biriyimdir normal.dogumu kaldiramam gibime geliyo..birde epudural isticem ben aslinda genel diyodum ama cok arkadasim bebegin dogdugu ani gormek gibisi yok diyince gaza geldim :))belkide amaliyat aninda tekrar genele cevirtirim ne brnm id belli olmaz

Nişanım geldi diye heyecanla yazmıştım ama herkesin derdi başından aşkın , cevabı bilen de yok neyse ben internetten araştırdım arkadaşlar.

Bencede erken değil güzel bir zamanlama cnm için rahat etsin dinleme o dengesizleri
hadsiz dengesizler herseyi okadr ii biliolar ki ;;))

canim bizim hastanede epidural degil spinal yapiomus o yuzden genel istiorum...epiduralin cok yan etkisini duymadim ben de gercekten ilk goren olmayi isterdim zaten sezaryen oldugu icin bende bi tarafim garip bi duygu icinde.....ama dedigim gibi dr.da spinalin yan etkilerinden bahsetti.mecburen bende 10 gun bebegimi bile gormucek kadar bas agrisi yasadim dienleride goruncede bari 1 saatte ayilip bayilsam da sonra sapasaglam olurum diorum....yani kendi kendime konusup duruom iste ......son 3 gun allah neler nasip etcek bakalim.....
sende korkuosan deneyemem bile normal dogumu diosan canim bari epidural yaptir en azindan bu sansin war ;))) hakkin da hayirlisi olsun seninde....

İnsallah 10 mayisa kadar dogururum yoksa doktor dogurtacak cok korkuyorum sezeryan derse ya :18:

bizim de 6 mayis sabah 8 )))))
slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi

allah anali babali buyutsun bi tanem nasip bolemis bol saglikli sutlu gunler....

arkadaşlar saç boyatma sorulmuş benim doktorum saçlarımı gördüğünde neden boyatmıyorsun fotoğrafta iyi görün demişti ben de sakıncası olduğundan yaptırmadığımı söylemiştim (kendisi ilk 4 ay izin vermedi bu arada) doğal boyalar var boyatmanın bir sakıncası yok demişti. ben yine de takıntılı olduğum için boyatmadım ama isterseniz siz boyatabilirsiniz

Amin canim.hosgeldin bu arada.benim kardesiminde ayni sey olmustu.42. Haftasinda geldi nisani korktu doktora gitti.zaten dogum baslamazsa doktor hafta basi alirim demisti nisan pazar geldi e tabi doktoruda hastaneye diktik pazar gunu sabah sabah adam bakti acilma yok sanci yok gelmisken alayom bari dedi sezeryan oldu.bazilari yerini seviyo sanirim

Hosbulduk canim..Sezeryan istemiyorum suni sancı dan korkuyorum ama en iyisi hangisi olacaksa o olsun diyorum.bekleyelim bakalım herseyim iz hazır bi kuzumuz eksik Allah sağlıkla doğmasini nasip etsin inş.

bende yeni doktordan geldim sancılarım çokkk yüksekti ama açılma yoktu

İNCİ
incide bahsetmiş ya bu açılmayı kontrol ederken baya acıdı yaa çatı muaynesi çok rahattı

ben ne zaman doğurcammm yaaa

Hosgeldin.cinsiyetler ne bebislerin
biri kız öbürünü bilmiyoruz hala ne kadar baktılarsada göstermiyor diyeri
20. haftalarımda başka bir doktora gidiyordum uzuun uzun bakıp biri kesin erkek demişti ... bir kız bir erkek de olabilir süprizde olabilir bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…