2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İki ay önce aynı heyecanı yaşıyordum şimdi 72 günlük bebeğim kolay bir normal doğumla dünyaya geldi allah hepinize kolay doğumlar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana nedense nişan gibi gelmedi sancım falanda yok dün doktorum 2 cm açılma var dedi daha 37 haftalığım ama bebek iri o yüzden 1 hafta içinde olsa iyi olur dedi:18:

Bende de sancı yok. Nst de sancıların yüksek çıkıyor. Iki gün önce 100 de idi. Bugün 60-70 lerde çıktı. Ama ben bir şey hissetmiyorum. Iyi şeyler düşün ki iyi olsun strese girme ve bol bol yürü.

Amin canım inşallah.hadi gözün aydın.bende 38+3 üm yaklŞık 1 hafta önce nişanım geldi ama açılmam yok daha inşallah benim de açılmam biran önce olur ve doğumum başlar 😥😥

Inşallah canim seninde acilman olur cok heyecanlıyım. Çünkü cok sıkıldım beklemekten. Son zamanlarda burda doguranlari görünce ben niye dogurmuyorun diye canim sıkıliyordu. Doğum iznini alınca da son günler geçmek bilmedi. Ama şimdi durum cok farklı inşallah 2-3 gün sonra kızıma kavusacam inşallah.

Arkadaşlar sizleri yaklaşık 5 Haftadır takip ediyorum gizli gizli:) uye olup yazmaya karar verdim.bebegim 40 haftayı bugün doldurdu ama Hala gelmek istemiyo sanirim yerinden memnun.nisanim geleli 2 hafta oluyo açıklığa 2 hafta önce bakmisti doktorum 1-2 cm demişti tabi ilk bebeğim olduğu için ben herkesi telaslandirdim başıma topladım. Şimdide doğmuyor minik kuş. .Bugün doktorum 41+3 e kadar bekleyebiliriz ya da pazartesi günü acikligin 3 cm olduysa suni sancı veririz dedi bende suni sancı dan korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bebeğin suyu plesenta si iyiymis bi sıkıntı yok suan sizce bu durumda sabırla kendi sancı mi mi bekleyelim. Bu arada nst dede sancim çıkıyor ama çok fazla değil. .uzun yazdım biliyorum hepimize sezeryan ya da normal kolay doğumlardan diliyorum..Allah yardımcımız olsun..

bestem cim gidip yatsana yavrum şurda kaldı 3-4 günün uykuyu depola depolayabildiğin kadar hadi bakem
ah canim ah butun duzenim bozuldu 5 e dogru uyudum simdi uyandim arayan mwrak eden lafta bi dunya ay uykucu diolar uyuyodum deyince....5 te uyudum diom neden demio kimse yemin ederim nefret ediorum herkesten.....ah kuzum ahhh gecsin bitsin su gunler artik....
bitanem aynen oyle iste banada epidurali yapioz dese kabul etcektim ama spinal de hem yan etkiler oluomus kesin hemde yapan yapilan kurum kalitesi ck onemlimis...sanirim bnm dr.mda biraz bni anladigi icin karar tamamen senin dedi..keske epidural olsadi....neyse senin icinde hayirlisi bu mus...gercekten banada o gun ck ii gelmisti yaaa tahliller dosyalar odalar hazirlandi insana morel falan oluo yaaaaherseyin yolunda olmasina cok sewindim...kuzunun masallahi war...
canim hayirli mujdelerini dort gozle beklioz hayatim allahhh nasil gectigini bile hissettirmesin insaalllhh...

cnm kime alisik ise o kisinin ewde kalmasini cok rica et...babane sanirim bu...ayrica bu tamamen suan senin psikolojinden kaynaklio bem seni birdan taniorum sadece ve asla o ewde onun yanliz ilgiaiz kalmicagina eminim sen ck ii bi annesin ve herkesi yonlendircegine eminim ben bunca seye eminsem var bi bildigim kuzum )) erken okula gidip arkadaslariyla wakitgecirmesi guzel olur bencede...sonucta oda suan anlamaya calisio ne zaman niye gitmen gerek nezaman doncen nie yasiosunuz bunlari ne kadar da izah etsen cocuk bu tatlim endiswleri korkulari elbette tepki olarak belli edicek....allah yardimciniz olsun ikinizinde inan bi kac gun icinde bunlar hic yasanmamis gibi alisicak o bu duruma cunku onun bunu toparlicak bi annesi war...sen biraz ayaklandiginda da iki ewladinada yeticeksin...ve inan bana demir hic te psikolojik bi yara ve bosluk hissetmicek...

Simdi geldim doktordan36+1 gunluguz.normalde 20 si dogumdu.bugun bakti kafasi asagiya inmis kilo 3100 beklemez dedii 14 mayis verdii randevuyu.....epidural dedi.bide cesaret ignesii vururz dedi....sabah olcakmis islem.nstye girdim sonucu birazdan alcam.ama beninki hic hareket etmedi umarim bi sorun cikmaz

masallah sana da bebişine de... saglıklı, up uzun, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.

kızlar 40. haftanın içindeyim hiç açılma yok sancıda cok hafif oluyor günde birkaç kere doktor son tarih 8mayıs sezeryan yaparız dedi acaba şimdiden sonra açılma olur mu?? :44::44::44:

agzi olan konusuo biliosunuz ben henuz herkese duyurmadim tarihi buna rahmen bilenler daraltio.....
Sezaryen tarihim de 38+2 yani 39 dan 2 gun almis oluoz erken mi vicdanimi rahatsiz edio insanlar....sonucta acelemiz yok dr.um bakalim en uygun tarih bu dedi werdi sonucta.....ama sizce nasil dr.dan bldaha bilge kankicanlarim.....

kızlar 40. haftanın içindeyim hiç açılma yok sancıda cok hafif oluyor günde birkaç kere doktor son tarih 8mayıs sezeryan yaparız dedi acaba şimdiden sonra açılma olur mu?? :44::44::44:
Ben de bende 40 i bitirdim sancı çok az açılma da çok az suni sancı verebiliriz dedi doktor sen dusunmedin mi suni sancı ya da doktor söylemedi mi ben de korkuyorum ama normal olsun istiyorum..

merhaba canım hoşgeldin topiğimize ... bende oğlumu 41+3 te almıştım sancım falan yoktu üstelik , suyum gelmişti hem suni sancı yedim hemde bu kadar beklediğimle kaldım ...tabii zamanı o zamanmış gelmek istedi geldi ... 4.200 gr doğdu paşam , zor bir doğum oldu
diyeceğim oki kg si fazla değilse kendi kendine başlasın doğum haa ama benim ki gibi 3, 3.500 gr sanılıpta neredeyse 1 kg fazla doğmasıda şans galiba... Allah yardımcın olsun

Canım benimki 37+4 te alınacak . Seninki dahada büyük olacak doktorun en doğru kararı vermiştir eminim . Benim şekerden dolayı daha fazla bekletilemiyor malesef.

Erken değil canım vicdanın rahat olsun ben 37+2 devdoğurdum mis kokulum yanımda şimdi bak :)

Bu arada doğuran arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Ben pek giremiyorum şu ara bebeğimle vakit uçuyor sanki okadar çabuk geçiyor. Pazartesi yarınkırkımız :) misafirliğe gideceğiz. Öptük hepinizi

allah yardimcin olsun o mecburiyet bitanem kalmasi risk tekil edecek dr.lara guven tabiki.....kaldiki abin arkadaslari baska yapilcak olsa yapar.haklsin bende dr.m oyle diyince tmam dedim ama iste aman erken mis ne gerek warmis puf yani....

saol canim aman da aman tontisler gezmege mi cikiomus bakom ana kiz ay cok kiskandim masallah kirkbirkere )))

Maşallahh gezmelerede gidiliyormuş ne güzel .

Hoşbuldum teşekkür ederim cevabin içinde bende beklemekten yanayım umarım kendi sancilarim gelir..maşallah tombik ogluşuna.benim kızım minik 3200 gr bu kiloya zor getirdim maşallah yine de Dr 3000 doğar çok da zorlanmazsin diyor..Allah bagislasin bebisini darısı biz bekleyen annelere inş ve tüm isteyenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…