2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kizlar bugun muayene oldum bebeim 2 bucuk kilo olmus dr 3 kilo dogar dedi mayisin 13 yada 20 si arasi alirim dedi annem gununu doldur diyo gununu doldurursam normal dogum baslar diyorum laf anlatamiyorum kimseye belim cok agriyo hatta baya agriyo 35+5 bugun bisi kalmadi heyecan sardi dortbir yanimi besigimiz aksam geliyo benim ufak kiz basladi kardes gelene kadar ben yatsam kardesimin yataginda bisi olurmu sabah erkek olarak uyanmam dimi diyo :))) korkuyorum abuk subuk seyler soyluyolar sinirlerim bozuluyo yok doguma iki gun kala birinin bebegi ölmüş yok 3. Sezeryanini yapan bi kadin masada kalmis ya bu insanlar beni cildirtcaklar ve isin en kotu yani en yakinlarim bunlar ben zaten pinpirikliyim bide ustune boyle seyler duyunca cinleniyorum kimseyle gorusmuycem gelenide kovacam boyle giderse kizlarimda boyle abuk subuk yediler beni sutum az geldi ve icime ata ata en son kesildi anca 2 ay emzirebildim simdi net tavirliyim boyle deli eden olursa hadi yallah diycem valla...

Günümüz aynı bizde bugun 36+1 iz, bana da epidural sezeryan tarihini 20 mayıs verdi, ama bebis bekler mi o tarihi ben de emin değilim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin..
birşey merak ettim bebeğin dönükmü .. yani başı aşağıda mı acaba ? suni sancı verilirse normal doğuma uygunsun demek
benimkiler dönmuyo aniden dönerler miki

arkadaslar. yarim cati muayenesi var. nasil birsey? yani ben hic vajinal muayenede olmadigim icin bir fikrim yok.

Benim dr umda ilk muayenemizde ben sormadan kendisi organik boya ile boyayabilirsin demişti ama ben boyamadim

Canım ben de arkadaşlara katılıyorum sen nasıl hissettirirsen o da öyle hisseder rahat olmaya çalış çok düşünme olacak bitecek inş herkesin kardeşi oluyor annesi doğuma gidiyor bu normal bi durum biliyosun benim de oğlum var bu duygusallık hormonlardan kaynaklanıyor bence. Ben de giderken yüzüne bakmamaya çalıştım yoksa ağlardım hastanedeyken telle konuşursun ona da sana iyi gelecek. Akıllı bi çocuk senin oğlun uslu uslu bekler annesini. Biraz ihmal edilğyo ama misafir geldiğinde ya da yolculuk vs durumlarda da aynı şeyleri yaşamış oluyolar önceden. Merak etme etkilenmez bu durumdan.

Nişanım geldi demissin, geçen hafta benimde geldi, çok panikledim. Burdaki kızlar sağolsunlar beni çok rahatlattı. Nişanın geldikten sonra 24 saat içinde de olabiliyormuş, bebeğin 1-2 hafta beklediği de olabiliyormuş. Dr. A gitsen, açılma, kasılma var mu bi baksa??

Bekledimdeee gelmedinnnn diye naralar atasim var yaa benim hic belirtim yok sanki 6-7 aylik gibiyim. Sali günü kontrolum var bakalim ne olacak. Bende ne nişan ne söz evde kaldik biz :))

Inşallah canım sağ salim kucağına alırsın prensesini.bende prenses bekliyorum🐣benim böbrek rahatsızlığım olduğu için biraz erken ayrılmak zorunda kaldım doğum iznine 😞 zaman hiiiiç geçmiyor o yüzden.inşallah geçer zaman ve alırız kuzularımızı kucağımıza...

Bekledimdeee gelmedinnnn diye naralar atasim var yaa benim hic belirtim yok sanki 6-7 aylik gibiyim. Sali günü kontrolum var bakalim ne olacak. Bende ne nişan ne söz evde kaldik biz :))

aynen canım bi o kadar da benden dr 2-3 hafta önce bebek kanalda falan diyince heyecan basmıştı herhalde erken gelicek diye her an gelebilir dedi ilk zamanlar korktum beklesin dedim şimdi de bekliyorum gelmiyo :)

Ayyyy çok güldüm canım ya.bizde nişan var da ne oluyor.ne kına var ne düğün var.bekliyoruz.benim 8 gün oldu nişanım geleli ama 1 cm bile açılmam yok😞😞

aynen canım bi o kadar da benden dr 2-3 hafta önce bebek kanalda falan diyince heyecan basmıştı herhalde erken gelicek diye her an gelebilir dedi ilk zamanlar korktum beklesin dedim şimdi de bekliyorum gelmiyo :)

Ay evet hep 35.haftadan önce dogurmayayim diye dua ederdim simdi 39.hafta bitiyo tık yok bide doğum yapan arkadaşlar olunca hevesleniyorum merak heyecan korku karmakarisigim

Sheflera gözün aydın canım sana ve bebeğine geçmiş olsun

Doğum yapan arkadaşlar bir bir uzaklaşıyor topikten eh kolsy değil acılar uykusuzluk gelen giden bebek bakımı biz bi haftalık olduk kontrole gittik bugün iyiyz çok şükür sarılığımız kritik değil azalacakmış artık kilo da almış gram yani :)

Slm kızlar. Kızlar çok kötüyüm. Kızım da sarılık çıktı hastahaneye aldılar. Küvezde şu an. Saat 7 de emzirip gideceğiz eve. Ama ben kuzum u nasıl burada bırakacağım bilmiyorum. Ne olur bana dua edin ne olur. Çok kötüyüm çünkü

Amin..
birşey merak ettim bebeğin dönükmü .. yani başı aşağıda mı acaba ? suni sancı verilirse normal doğuma uygunsun demek
benimkiler dönmuyo aniden dönerler miki
Benimki bir aydan fazladır doğum pozisyonunda kafası da oldukça asagidaymis bu iyi bişey tabi Dr her seferinde bikacgune gelir dio ama tık yok bizim kizdan..son anlara kadar dönebilir diyorlardı burdan kızlar. Ins döner senin bebis de..hayırlısı olsun.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.... dogumu bekleyen arkadaslar sağlıklı sıhhatli alın yavrularınızı kucağınıza kolay bir doğum geçırin ins..

Benim küçük paşam ömer taha ve büyük paşam alper ali :) bütün vaktimi alıyolar doğum hikayemi yazmaya vakit bulamadım bir türlü...
Küçük pasamın bera testi ve kalca filmi var randevu almaya ugraşıyoruz daha önce bera testi yaptıran varmı bebegin uyuması gerekiyo uyumazsa uyutuyolar falan dediler dogrumu bi bilginiz varmı

Ay evet hep 35.haftadan önce dogurmayayim diye dua ederdim simdi 39.hafta bitiyo tık yok bide doğum yapan arkadaşlar olunca hevesleniyorum merak heyecan korku karmakarisigim

aynen öyle canım gecen hafta adet sancısı gibi agrılarım vardı evet bunlar dogum sinyalleri dedim ama degilmiş bu hafta da tık yok neyse bekliyip görücez genelde nişan gelen arkadaşlar ve suyu gelen arkadaşlar doguruyo bizde bişey yok beklemeye devam

anlaşılan dönmesi bir avantaj tabi ama dogum süresiyle bir ilgisi yok bende dogurmak istiyorum

canım doktoruma gecen muayenede sormuştum nişanım gelirse geleyim mi diye gelme demişti.bugün nişandan 4 saat sonra ulaştım. doğum 1 haftaya kadar uzar dedi, sancı veya suyun gelmesini bekle , öyle gel dedi.nişanım gelince nasıl sevindim sana anlatamam. ama hiç sancı mancı yok..senin geçen hafta gelmiş bilmiyordum oraları okumamışım.senin doğumuna daha varmış. Allah en hayırlı zamanda ve kolayca nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…