2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Digerinide allah goblunuze gore versin o halde ama bir tasla iki kus guzel olur heralde

Benim nisan geleli 2 hafta oluyo:) nisana güvenmeyin kızlar gerçi belli olmaz ama..kişiden kişiye değişiyor mus bu durum. .sancı bekleyelim gelecek minikler inş saglikla. Yine acaip gaza geldim doğurmak için:) bazen Allahım ben nasi yapcam diorum korkuya kapiliyorum.bazen de deli cesareti geliyo:) bakalım nası bi Psikolojide olacağım doğum başladığında.

Ben kesilme vs hiç olumsuz birşey hissettmedim yalnız bebeğin çıkış anında çok hissetmiştim ama olumsuz değil de duygusal bir andı. Biraz korku heyecan her aşamada oluyor tabii. İnşallah herşey yolunda gider canım, sağ salim yavrularımıza kavuşuruz hepimiz...

Yazdıklarını tebessüm ederek okudum. Çok tatlı bir ailesiniz, maaşallah Allah ayırmasın sizi canım. Ben de senin gibi oğluma hep kendim baktığım ve bugune dek hiç ayrılıp bir yere gitmediğim için bugun bu durumda olduk sanırım.neyseki aşağıda yazdığım çözümü buldum, içim rahatladı. Trafiğe filan takılmazsak hastaneye yetişirken bir sorun olmayacak inşallah.

Babaanneye alışık ama babaanne hem evde kalırım demiyor hem de panik atak hastası. İlaç alıp gelecek doğuma. Demir ağlasa o daha beter oluyor yani normalde 1-2 saat gözü gibi bakar ama böyle ameliyat vs heyecanlı olaylarda iptal oluyor. Benim anne ve babamı biliyorsun, onlar şimdiden kim eşiyle gelecek gelmeyecek derdindeler... İlk kes benim doğumumda karşılaşacak annem, babamın yeni eşiyle... Neyseki aşağıda yazdığım formülü buldum. Eee kurda sormuşlar ensen neden kalın diye, kendi işimi kendim hallederim de ondan demiş. Karnı burnumda halimle kasıla kasıla ay off diye diye okuluna gittim bugun ve çözdüm.

İnşallah çözdüm canım sorun olmayacak umarım.

Kızlar, çok rahatladım. Bugün okula gittim hem sınıf öğretmeni hem de rehber öğretmenle konuştum. Rehber öğretmen çok iyi bir pedagog aynı zamanda. Düşündüğüm yaşadığım herşeyi anlattım. Doğum yapacağım sabah evde kimsenin kalmayacağını, yardımcının henüz bir aydır çalıştığını ve Demir'le yeni yeni iletişim kurduklarını, Demir'i peşimden ağlarken, iyi tanımadığım biriyle evde tekbaşına bırakarak doğuma girmek istemediğimi söyledim. Hak verdiler. Sağolsunlar o gün birazcık daha erken gelecekler. Biz doğuma gitmeden önce yuvaya bırakacağız Demir'i. Öğretmeni ve sevdiği güvendiği insanlar olacak, zaten yarım saat sonra arkadaşları gelmeye başlayacak, kahvaltı edecek ve normal rutin bir yuva gününü yaşayacak orda. Böylece ben de, o da strese girmeden ayrılmış olacağız inşallah...

Canım çok üzüldüm Çok zor gerçekten o iyi olsun da gelir geçer inş diyelim artık Allah yardımcınız olsun

Ya nasıl gelme diyolar benim ilk doğumumda nişanım geldi bi soralım düye hemen gittik hastaneye 4 cm açılmışım hemen yatış yaptılar sancım olmamıştı hiç. Sonradan başladı falan toplam beş altı saat sonra doğdu

oo iki hafta mı çok uzun.kadınlar kulubünde arama yaptımda genelde ertesi gün doğurmuşlar 10 güne kadar görmüştüm.ben de bir an önce gelsin istiyorum ama sabah azıcık panikledim inşallah cesur oluruz

Lilacsofhie canım çok sevindim iyi olmuş demiri okula senin bırakman bizde öyle yapacağız onlar normal günlerini yaşarken biz doğumda olacağız gerçi benimki saat dörtte olacak öğleden sonra .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bitek karnim sertlesiyo bazen baska da bisey yok :)

Ayyyy çok güldüm canım ya.bizde nişan var da ne oluyor.ne kına var ne düğün var.bekliyoruz.benim 8 gün oldu nişanım geleli ama 1 cm bile açılmam yok😞😞

Ay bi de öyle beklersem catlarim ya benim görücem 43-44 haftalarda dogurmus şok oldum ya yalniz bi yandan en ufak bir agrida da tirsiyorum ne olacak halimiz bilmem :))

Benimki kız canım nasip olursa, seninki erkek galibaa :) .. Doğum tarihiyle ilgili bisey söylemedi. Ben de normal doğum istediğim için canı ne zaman isterse buyursun gelsin diyorum ama 38i gecmesin istiyooorummm
Doğum pozisyonunda amuda kalkmis vaziyette bekliyor bakalim sessiz saakiin ama firtina öncesi sessizligini ne zaman bozar bilmiyoorumm :))
Sen de yarin hayırlı haberlerle musmutluu gelirsin insaallaahh

kafam karıştı iyice canımya.sancın var mıydı , benim sancım yok. nişan dediğimde sümüksü sarı 2 damla kanlı bi şey ,böylemiydi senin de

kafam karıştı iyice canımya.sancın var mıydı , benim sancım yok. nişan dediğimde sümüksü sarı 2 damla kanlı bi şey ,böylemiydi senin de

Yok canım sancı olmamıştı kırmızı kan vardı avuç içi kadar. Suyumu hastanede patlattılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi
Canım maşallah hayırlı olsun. Seni ve kuzunu tebrik ederim.

Kızının dediği lafa bayıldım gülmekten karnım hopladi. Maşallah kuzuna ömrü hep gülücüklerle geçsin.

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar yavruna kısa zamanda kuzunu tekrar kucaginiza alman dilegimle

canım çok iyi olmuş gidip konuşman Rabbim in kötü işi olur mu? her işte bir hayır vardır işte ne mutlu artık kaygıların azalsın inşaAllah ... sorunsuz geçip gitsin demir inde deren inde kanatlarının altında olsun

sheflera canım Allah anne babasıyla mutlu bir ömür nasip etsin , hayırlı evlat kılsın inşaAllah
inci... nişanın gelmiş hoş gelmiş, inşaAllah en kısa zamanda da devamı gelir hayırla sağlıkla
emineyıldız; üzülme canım Rabbim sağlıkla kavuştursun en kısa zamanda inşaAllah

kuzular yek tek alıntı yapmadım doğuran tüm arkadaşlar gözünüz aydın sutunuz bol olsun insallah

bestecik 37 de bebek organ gelişimini tamamlamış oluyor 37 den sonra kilo artışı oluyor anne karnında bebisin kilosu iyiyse sıkıntı yapma derim hem dr vermiş tarihi. He illa için rahat etmezse 39. Hafta başlayınca da alınabilir yanlış hatırlamıyorsam Lilacsofie 39+ da sezeryan olacaktı 2. Olmasına rağmen

Incı kuzum artık sabah akşam bekleyenlerin sen de hadi yine iyisin😉

40 haftasında olanlar bacaklarını da derman kalmayana kadar yürüyüş yapın hurma yiyin pilates topunda ziplayin

Ben bugun 3 buçuktan 7 ye kadar dışarda gezinti halindeydim yavaş yavaş acilayim istiyorum.

Ve şimdi med cezir zamanı😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah canim ah bu insanlarin agzini buzmek degil wakkumlamak istiorum resmen...en acisifa yakin es fostun bunlari yapmasi ayni sekilim bende birilerini kirmadan su 1 ayi atlatalim insallah YOKSA ELİMDEN Bİ KAZA CİKİCAK KARDESİMMMMMM
arkadaslar. yarim cati muayenesi var. nasil birsey? yani ben hic vajinal muayenede olmadigim icin bir fikrim yok.

canim ufak bi bilgi paylasim ozaman su dogum sandalyesi war ona cikiosun tek gicik kismi bu diyebilirim....sonra dr iki parmagi ile wajinandan muayne edio ama 1 sn falan 1..2.. derken kalkabilirsin dio....ve benim hic canim yanmadi hatta bitmedi sandim....korkulcak bisi degil kafana takip kasilip sikma kendini ))

kankicanlar emine arkadasa cok gecmis olsun simdi okudumda....

Taaa ewe ciktiktan sonra nie sarilik olur ki bebek yaaa...karaciger bilmem ne tamam butun sebebleri biliorum da...emiosa kaka da yapiosa baska biz neye dikkat etcez...

Gecmis olsun canim..
Allah yardimciniz olsun..
Eminim cok cok zordur orada birakmak ama Rabbim beterinden korusun..Iyi dusun,insallah hemencik gecer sariligi..

LILACSOFIEE

Okuyup okuyup dusundum ama hicbisey yazamamistim..
Son haberine cok sevindim..
En azindan Demir'i evde birakip cikmayacaksin bu onun icin cok onemli bence..Bebegi almak icin onu birakmak gbde algilayabilirdi..Ama oyalanacak olmasi daha iyi..
Bence gururla kardesinin gelecegini anlatacak arkadaslarina o gun :)

cok tesekkur ederim.canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…