2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:

sagol canım. hep bizle uğraşıyorsun kareşin nasıl

evet canım ya. umarım fazla bekletmez. iyi yapmışsın yürüyerek bugün evde çok sıkıldım

Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:

geçen hafta bende de olmuştu, akıntı normal. kanama olursa dr git

Digerinide allah goblunuze gore versin o halde ama bir tasla iki kus guzel olur heralde

AMİN
güzel olucak inşAllah sağlıklı olsunlarda
ilk bebeklerim annemle bakıcaz inşAllah şanslıyım o yüzden bana kalsa hala bilemiyorum bir bebeğe nasıl bakılır ki 2 tanesine nasıl yetişirdim
ay sonuna doğru sanırım senin doğum hayırlısıyla ilk mi ?

kızlar papatyadan ses yok daha ne yaptı ki merak ediyorum :18:

rica ederim zevkle iyi oda napsın , bekliyo bakalım hiç belirtisi yok (turp gibi) anlıcan

Canım ben ultra panik vaziyette gittim dr.a baktı 1. Cm açılman var dedi. Yat dinlen dedi, tabi benim erken oldugu için maksat doğumu geciktirebildiğimiz kadar geciktirmekti. Devamında hergün çağırdılar nst ye bağladılar. Sancı takibi yapıldı. Çok sancım çıkmayınca eve yolladılar. Bi 10 gün tutabilsek sonra ne zaman isterse gelsin dedi. Heyecanla bekliyorum. İnşallah hepimiz vakitli hayırlı ve kolaylıkla doğuralım. Bol bol sütümüz olsun..

Kızlar adet olcak gibi hissediyorum 😨

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim agrilarimda adet agrisi gibi oluyor sancı da böyle mi acaba

Ama böyle sürekli gibi arada geçiyo da anlamıyorum geçenlerde 2 gece üst üste kasilma oldu ama ağrı yoktu karnim sertlesti sadece aşağıya baskı oldu...😨

Valla canım benimde karnim geceleri özellikle davul gibi oluyor ama devami yok sürekli agri olsa gidicem hastaneye ama kisa sürüyor.

Benim agrilarimda adet agrisi gibi oluyor sancı da böyle mi acaba

aynen bende hastalandım gibi bi his var ağrı bile denemez belden aşağıya vuruyo hafif..
bide wcden cıkar cıkmazda olmayan idrarım gelıyo yine gidiyorum wce bişey yok
şu bilmemne hicks yalancı kasılmalar varya herkesde olurmu ben böyle karnımda bi taşlaşma ağrı falan hatırlamıyorumda hiç.. sizde oldumu

Valla canım benimde karnim geceleri özellikle davul gibi oluyor ama devami yok sürekli agri olsa gidicem hastaneye ama kisa sürüyor.

Ay evet bide o var ağrı varken girmek Lazım nst ye şimdi girsem kesin çıkar dr randevum da belki de hiç çıkmayacak sancı... en son 34 te devlette 20 30 arasi sürekli sancı çıktı...

Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)

ya benim nts de sadece bebeğin kalp atislarina bakiyolar sancima bakilmiyor. Hic sikayetim yok dedigim icin heralde bu defa agrim sancim var dicem valla ne cikacak Merak ediyorum :))

gelir gelir açılmanda varmış suniye gerek kalmadan gelir inşallah bende korkuyorum suni sancıdan ama nasip suni sancıyla daha çok ağrı çekilirmi bilmiyorum ama sezeryana dönme ihtimallerini çok okumuştum.. hiç gerek kalmamasını istiyorum o yüzden .. en hayırlısı olsun hepimiz için Amin

Ilk benimde canim insallah.annem gelicek benimde.mayis ortasinda gelicek benim oglusumda insallah

Bisi sormak istiyorum.epidural olmasi icin acilma olmasi sanci olmasi sartmi.benim doktorum hic cati muanesi yapmadi.direk tarih verdi dogum icin.yanlis bisilermii var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…