Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:
sagol canım. hep bizle uğraşıyorsun kareşin nasılsheflera canım Allah anne babasıyla mutlu bir ömür nasip etsin , hayırlı evlat kılsın inşaAllah
inci... nişanın gelmiş hoş gelmiş, inşaAllah en kısa zamanda da devamı gelir hayırla sağlıkla
emineyıldız; üzülme canım Rabbim sağlıkla kavuştursun en kısa zamanda inşaAllah
evet canım ya. umarım fazla bekletmez. iyi yapmışsın yürüyerek bugün evde çok sıkıldımkuzular yek tek alıntı yapmadım doğuran tüm arkadaşlar gözünüz aydın sutunuz bol olsun insallah
bestecik 37 de bebek organ gelişimini tamamlamış oluyor 37 den sonra kilo artışı oluyor anne karnında bebisin kilosu iyiyse sıkıntı yapma derim hem dr vermiş tarihi. He illa için rahat etmezse 39. Hafta başlayınca da alınabilir yanlış hatırlamıyorsam Lilacsofie 39+ da sezeryan olacaktı 2. Olmasına rağmen
Incı kuzum artık sabah akşam bekleyenlerin sen de hadi yine iyisin😉
40 haftasında olanlar bacaklarını da derman kalmayana kadar yürüyüş yapın hurma yiyin pilates topunda ziplayin
Ben bugun 3 buçuktan 7 ye kadar dışarda gezinti halindeydim yavaş yavaş acilayim istiyorum.
Ve şimdi med cezir zamanı😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:
Digerinide allah goblunuze gore versin o halde ama bir tasla iki kus guzel olur heralde
sagol canım. hep bizle uğraşıyorsun kareşin nasıl
evet canım ya. umarım fazla bekletmez. iyi yapmışsın yürüyerek bugün evde çok sıkıldım
geçen hafta bende de olmuştu, akıntı normal. kanama olursa dr git
Ben de papatyayi çok merak ediyorum sabah çok olumlu bi msj göndermişti içimi rahatlatmisti. Ins kolay bi doğum hikayesi ile döner buraya..kızlar papatyadan ses yok daha ne yaptı ki merak ediyorum :18:
canım doktoruma gecen muayenede sormuştum nişanım gelirse geleyim mi diye gelme demişti.bugün nişandan 4 saat sonra ulaştım. doğum 1 haftaya kadar uzar dedi, sancı veya suyun gelmesini bekle , öyle gel dedi.nişanım gelince nasıl sevindim sana anlatamam. ama hiç sancı mancı yok..senin geçen hafta gelmiş bilmiyordum oraları okumamışım.senin doğumuna daha varmış. Allah en hayırlı zamanda ve kolayca nasip etsin
Kızlar adet olcak gibi hissediyorum 😨
Benim agrilarimda adet agrisi gibi oluyor sancı da böyle mi acaba
Ama böyle sürekli gibi arada geçiyo da anlamıyorum geçenlerde 2 gece üst üste kasilma oldu ama ağrı yoktu karnim sertlesti sadece aşağıya baskı oldu...😨
Benim agrilarimda adet agrisi gibi oluyor sancı da böyle mi acaba
Valla canım benimde karnim geceleri özellikle davul gibi oluyor ama devami yok sürekli agri olsa gidicem hastaneye ama kisa sürüyor.
Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)aynen bende hastalandım gibi bi his var ağrı bile denemez belden aşağıya vuruyo hafif..
bide wcden cıkar cıkmazda olmayan idrarım gelıyo yine gidiyorum wce bişey yok
şu bilmemne hicks yalancı kasılmalar varya herkesde olurmu ben böyle karnımda bi taşlaşma ağrı falan hatırlamıyorumda hiç.. sizde oldumu
Ay evet bide o var ağrı varken girmek Lazım nst ye şimdi girsem kesin çıkar dr randevum da belki de hiç çıkmayacak sancı... en son 34 te devlette 20 30 arasi sürekli sancı çıktı...
Benimki bir aydan fazladır doğum pozisyonunda kafası da oldukça asagidaymis bu iyi bişey tabi Dr her seferinde bikacgune gelir dio ama tık yok bizim kizdan..son anlara kadar dönebilir diyorlardı burdan kızlar. Ins döner senin bebis de..hayırlısı olsun.
AMİN
güzel olucak inşAllah sağlıklı olsunlarda
ilk bebeklerim annemle bakıcaz inşAllah şanslıyım o yüzden bana kalsa hala bilemiyorum bir bebeğe nasıl bakılır ki 2 tanesine nasıl yetişirdim
ay sonuna doğru sanırım senin doğum hayırlısıyla ilk mi ?
Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)
benim sabahları butun göbeğim taş gibi ama bu taşlanma yani kasılma toplanıp bırakmasıymış karnın altında olurmuş işte o bende oluyomu olmuyomu bilmiyorum
tuvaletim gelince taşlaşıyo afedersin
bebeklerimin ilk hareketlerinide anlamamıştım zatendoğum başlarsa anlarmıyım acaba :S burda biçok doğumun normal kontrolerde başladığını okudum
kendi kendime doğum başladımı acaba diye kruntular kurup kurup duruyorum bu ara
bide benim ikiz biri kızda diğeri erkek demekki belden vuruyo cunku evet..
ikiz diye erken doğum tehlikesi var bi dediler ben 6 aylıktan beri doğum bekliyorumannemde doğurda kurtulalım diyo hhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?