Ilk benimde canim insallah.annem gelicek benimde.mayis ortasinda gelicek benim oglusumda insallah
canım çok iyi olmuş gidip konuşman Rabbim in kötü işi olur mu? her işte bir hayır vardır işte ne mutlu artık kaygıların azalsın inşaAllah ... sorunsuz geçip gitsin demir inde deren inde kanatlarının altında olsun
Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
dogum bekleyenlerede hayirli kolay dogumlar dilerim.
kizimin adini AYŞENİL koydum.bune demode isim diyenlerle ugrasiyorum bende..
kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
emmediginden goguslerimi pompa ile cekip zorla biberonla sut veriyoruz..
gece ciglikla uyanip ne emiyor ne susuyor mesailerdeyiz..
hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.
evde k.valide ve annem donusumlu kaliyorlar.
dogum yapali 9 gun oldu.hala dikislerimden oturamiyor ve ayakta duramiyorum
en zor olan bu.
bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.
hastanede ikisde refakatci kaldi.tv kavgasi yaptilar butun gece.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
bwni ve bebegi paylasamiyorlar 2 koca insan.dun gece sinirden agladim..
Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.
hepinize sagliklar dilerim.
Slm kızlar. Kızlar çok kötüyüm. Kızım da sarılık çıktı hastahaneye aldılar. Küvezde şu an. Saat 7 de emzirip gideceğiz eve. Ama ben kuzum u nasıl burada bırakacağım bilmiyorum. Ne olur bana dua edin ne olur. Çok kötüyüm çünkü
Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.
en zor olan bu.
bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.
Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)
benim sabahları butun göbeğim taş gibi ama bu taşlanma yani kasılma toplanıp bırakmasıymış karnın altında olurmuş işte o bende oluyomu olmuyomu bilmiyorum
tuvaletim gelince taşlaşıyo afedersin
bebeklerimin ilk hareketlerinide anlamamıştım zatendoğum başlarsa anlarmıyım acaba :S burda biçok doğumun normal kontrolerde başladığını okudum
kendi kendime doğum başladımı acaba diye kruntular kurup kurup duruyorum bu ara
bide benim ikiz biri kızda diğeri erkek demekki belden vuruyo cunku evet..
ikiz diye erken doğum tehlikesi var bi dediler ben 6 aylıktan beri doğum bekliyorumannemde doğurda kurtulalım diyo hhe
Maasallah ne guzel ıkız ama bebeklerın gelısmeye fırsat buluyor zamanını beklıyor. Bızım topiğe takılan ikiz anneleri hiç te öyle erken doğurmadı zaten
İşte yeni doğum yapmış bir kadın nasıl zorla lohusalık depresyonuna sokulur konusu.... En yakınlarınızı bıle tanıyamıyorsunuz seytan kesılıyorlar bır anda. Bence sorun zavallı garıban uykusuz yorgun lohusanın hormonlarında degıl, cevresındekılerın hormonlarında....
Onlar normal olsa lohusalık depresyonu dıye bırsey olmayacak!
Ben de sımdıden gerılmeye basladım.
Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:
Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:
Lilacsofhie canım çok sevindim iyi olmuş demiri okula senin bırakman bizde öyle yapacağız onlar normal günlerini yaşarken biz doğumda olacağız gerçi benimki saat dörtte olacak öğleden sonra .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğuran varsa hayırlı olsun :) birazdan geriye dönük okuyacam :)
Bugün bizide korkutacak şeyler oldu:) nst ye girdim bebek nonreaktif çıktı. kalp atışı geçen hafta 150lerdeydi. bugün hep 120 attı. ne azaldı ne arttı. doktor beni hemen doğumhaneye gönderdi. orda serum taktılar. birdaha nst çektiler. düzelmiş kalp atışı. Dün baya bi temizlik yapmıştım. yorgundum baya. doktor ondan kaynaklanabileceğini söyledi. doğumhaneden birbuçuk saat çıkmayınca eşim doğuma alındıımı sanmış
Serumutaktıklarında gözlerim yaşardı az kalsın ağlıyordum doğuma giricem diye :18:
hayırlısıyla gelsin oğlun inşAllah annende .. zaten daha guvenilir kimse yok bence bu konuda anneden başka
İnanılmaz canım yani şimdide yarın doktorumla konusup dogumu 1 saat ılerıye almaya calısacagım. Babası onu okula bırakıp yetısemeyız dıyor zaten ne gerek vardı vs dıye mırın kırın ettı. Erkeklerın evde olan bıtenden Demırın son son gunlerdekı halınden haberı yok tabıı. Ins doktor 1 saat ılerı alır.
Bırsey soracagım cnm bır de; sezeryana aç mı gırıyorduk? Sankı genel anestezıye gecmek gerekebılır dıye tedbıren ac olunsun dıyorlardı?
Emine galeriden outlandish ben bugun kaydoldum buraya seni de marastayim deyince tanıdım. Geçmiş olsun son günlerde bebeklerimiz korkutuyor bizi saglikla gelirler inş. Ben de 40.haftayi bugün doldurdum bekliyoruz kizimizi hayırlısı bakalim pek gelesi yok.. suan biraz kasilmalarim var ama sancı olsa duramazsin diolar ben de bekliyorum. .doğuran varsa hayırlı olsun :) birazdan geriye dönük okuyacam :)
Bugün bizide korkutacak şeyler oldu:) nst ye girdim bebek nonreaktif çıktı. kalp atışı geçen hafta 150lerdeydi. bugün hep 120 attı. ne azaldı ne arttı. doktor beni hemen doğumhaneye gönderdi. orda serum taktılar. birdaha nst çektiler. düzelmiş kalp atışı. Dün baya bi temizlik yapmıştım. yorgundum baya. doktor ondan kaynaklanabileceğini söyledi. doğumhaneden birbuçuk saat çıkmayınca eşim doğuma alındıımı sanmış
Serumutaktıklarında gözlerim yaşardı az kalsın ağlıyordum doğuma giricem diye :18:
Gecmıs olsun heran gelebılırler artık ve ne kadar da cok etkılenıyorlar artık yorgunluk stres vb den dıkkatlı olmalıyız.
Maasallah ne guzel ıkız ama bebeklerın gelısmeye fırsat buluyor zamanını beklıyor. Bızım topiğe takılan ikiz anneleri hiç te öyle erken doğurmadı zaten
evet inşaAllah doğumun ertesi gunu cıkıp eve geliriz erken doğumdan ondan korkardım daha önce hastanede hiç kalmadım ..
Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)
ya benim nts de sadece bebeğin kalp atislarina bakiyolar sancima bakilmiyor. Hic sikayetim yok dedigim icin heralde bu defa agrim sancim var dicem valla ne cikacak Merak ediyorum :))
Kizlaaaar,
en zor olan bu.
Emine galeriden outlandish ben bugun kaydoldum buraya seni de marastayim deyince tanıdım. Geçmiş olsun son günlerde bebeklerimiz korkutuyor bizi saglikla gelirler inş. Ben de 40.haftayi bugün doldurdum bekliyoruz kizimizi hayırlısı bakalim pek gelesi yok.. suan biraz kasilmalarim var ama sancı olsa duramazsin diolar ben de bekliyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?