2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
dogum bekleyenlerede hayirli kolay dogumlar dilerim.

kizimin adini AYŞENİL koydum.bune demode isim diyenlerle ugrasiyorum bende..

kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
emmediginden goguslerimi pompa ile cekip zorla biberonla sut veriyoruz..

gece ciglikla uyanip ne emiyor ne susuyor mesailerdeyiz..

hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.

evde k.valide ve annem donusumlu kaliyorlar.
dogum yapali 9 gun oldu.hala dikislerimden oturamiyor ve ayakta duramiyorum
en zor olan bu.

bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.

hastanede ikisde refakatci kaldi.tv kavgasi yaptilar butun gece.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
bwni ve bebegi paylasamiyorlar 2 koca insan.dun gece sinirden agladim..

Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.

hepinize sagliklar dilerim.

Yasadiklarini çok tatlı anlatmissin canim, ınş en kısa sürede her şey yoluna girer,ben esimde zaman zaman hamilelik depresyonuna girip çıkıyor , biz de beklemedeyiz 20 mayısa sezeryan tarihimizi aldık ama icimden bi ses bebis erken gelcek diyor stresliyim bekliyorum,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canin Allah şifa versin inşallah. sabret bebeğini birakmak zor ama Allahim korur melegini.

İşte yeni doğum yapmış bir kadın nasıl zorla lohusalık depresyonuna sokulur konusu.... En yakınlarınızı bıle tanıyamıyorsunuz seytan kesılıyorlar bır anda. Bence sorun zavallı garıban uykusuz yorgun lohusanın hormonlarında degıl, cevresındekılerın hormonlarında....
Onlar normal olsa lohusalık depresyonu dıye bırsey olmayacak!
Ben de sımdıden gerılmeye basladım.

sana çok katıldım şimdi.

Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:

Krem gıbı yogun akıntı. Sureklı az az degıl, bır anda yogun gelıyor.
Defalarca kultur alındı, bakıldı tertemız. Flora duzenleyıcı fıtıl vs de kullandım gecmedı.
Doktor bazı gebelıklarde bu sekılde yogun akıntı olur son donemde vajınanın kapalı kalmasından dolayı dedı.
Ben de nışan, su vs gelse anlamayacağım dıye korktum dogrusu.

Birkaç gündür akintim arttı ve sanki kendimi adet olmuş da ilk geldiği aanı hisseder gibi oluyorum. Bugün de daha koyu kivamli sanki krem gibi oldu.. Doguma daha var diye umursamiyorum ama normal sanirim bunlar degil mi?? :26:

Krem gıbı yogun akıntı. Sureklı az az degıl, bır anda yogun gelıyor.
Defalarca kultur alındı, bakıldı tertemız. Flora duzenleyıcı fıtıl vs de kullandım gecmedı.
Doktor bazı gebelıklarde bu sekılde yogun akıntı olur son donemde vajınanın kapalı kalmasından dolayı dedı.
Ben de nışan, su vs gelse anlamayacağım dıye korktum dogrusu.

doğuran varsa hayırlı olsun :) birazdan geriye dönük okuyacam :)

Bugün bizide korkutacak şeyler oldu:) nst ye girdim bebek nonreaktif çıktı. kalp atışı geçen hafta 150lerdeydi. bugün hep 120 attı. ne azaldı ne arttı. doktor beni hemen doğumhaneye gönderdi. orda serum taktılar. birdaha nst çektiler. düzelmiş kalp atışı. Dün baya bi temizlik yapmıştım. yorgundum baya. doktor ondan kaynaklanabileceğini söyledi. doğumhaneden birbuçuk saat çıkmayınca eşim doğuma alındıımı sanmış
Serumutaktıklarında gözlerim yaşardı az kalsın ağlıyordum doğuma giricem diye :18:

İnanılmaz canım yani şimdide yarın doktorumla konusup dogumu 1 saat ılerıye almaya calısacagım. Babası onu okula bırakıp yetısemeyız dıyor zaten ne gerek vardı vs dıye mırın kırın ettı. Erkeklerın evde olan bıtenden Demırın son son gunlerdekı halınden haberı yok tabıı. Ins doktor 1 saat ılerı alır.
Bırsey soracagım cnm bır de; sezeryana aç mı gırıyorduk? Sankı genel anestezıye gecmek gerekebılır dıye tedbıren ac olunsun dıyorlardı?

Gecmıs olsun heran gelebılırler artık ve ne kadar da cok etkılenıyorlar artık yorgunluk stres vb den dıkkatlı olmalıyız.

evet aç olmak lazım sen sabah gireceksin mesela kesinlikle aç olmalısın bence.bana hafif bir kahvaltı edebilirsin ama saat 10 dan sonra bişey yeme dediler sezeryan 16 da olacak yani 7-8 saatlik açlık olacak bendede.epidural olacakmışım zaten korkuyorum çok ama uyumamak için katlanacağım.hayırlısıyla pazartesi akşamında herşey bitmiş kuzular gelmiş oğullarımız yanımızda olacak inşallah.oğluma baktıkça içim coşuyor ağlamamak için zor duruyorum ne zormuş gün yaklaştıkça anlamaya başladım.benimde eşim abarttığımı düşünüyor ilk kardeşi olacak Kuzey değilmiş filan felan.anlamıyor bu adamlar yok hiç anlamıyorlar.

Emine galeriden outlandish ben bugun kaydoldum buraya seni de marastayim deyince tanıdım. Geçmiş olsun son günlerde bebeklerimiz korkutuyor bizi saglikla gelirler inş. Ben de 40.haftayi bugün doldurdum bekliyoruz kizimizi hayırlısı bakalim pek gelesi yok.. suan biraz kasilmalarim var ama sancı olsa duramazsin diolar ben de bekliyorum. .

Gecmıs olsun heran gelebılırler artık ve ne kadar da cok etkılenıyorlar artık yorgunluk stres vb den dıkkatlı olmalıyız.

saol canım. artık daha dikkat etmeliyiz.

buarada nst de sancı kaç çıkması gerekiyorbilen var mı? 36.haftamda 15i bile geçmemişti. 37.de 25-26 çıktı hep. bugünde 36-40larda çıktı. bikaç kez 51-52oldu. alttan muayene edildim yine. açılma yok. bebek kanala bile inmemeiş daha. Sizce ne zamana gelir bu bebek. annemi ona göre çağıracağım. erkenden çağıramam. fazla kalamayacak zaten. getirip de kadını , haftalarca burda doğurmamı beklemesini istemiyorum. sancı kaç olması lazım

2 tane aparat takilmiyor mu nstde?Bu standart bi uygulama zaten..
Birini bebegin sirtina gelecek sekilde kalp atisini duyunca ayarliyorlar,digeride gogsumuzun altina tam gobisin orta yerine yani rahmimizin uc noktasina denk getiriyorlar..
Kagittada 2 cizgi cikiyor altli ustlu..

Allah kolaylik versin canim :)
Minik iyi olsunda buyuklerde yavas yavas alisacaktir :)
Ayaklarina masaj yapmayi dene minisin sakince uyanacaktir..
Cok uzun uyursa kan sekeri dusecegi icin hep uyku halinda kalir demisti ebemiz,uyandirmak gerekiyormus..

aaa şaşırdım vallahi. galeri kapandıından hiç haberim olmadı senden. buaralar doğuracaktın zaten. hep merak ediyordum seni :) benim kız da gelmiyo ya :) ama daha 38+3üm bugün. kilosu 3300 olmuş. 2haftada 500gram almış. 40haftayı beklerse eğer 3800olacak. nasıl doğururum bilmiyorum. şöyle 3500ü geçmeden gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…