2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Annenle kocani birak bi odada sen baska bi odaya gec saka tabi umarim biran evvel duzene girer hayatin.birde ismi gayet guzel.ayrica onemli olan sizin begenmeniz.laf edenlere agzinin payini ver gitsin.lousalik sendromundaydim dersin

Selam KIZLAR bebeğim emmiyor biliyorsunuz emmediği içinde sütüm çok azaldı. Ilk günler iki dk açık dursa göğsüm pijamam falan çok ıslanıyordu sütten. Şimdi günde sadece bi kez sağabiliyorum oda 70 cc geliyor. Okadar azaldıki. Streste yaptım tabiki bu dönemde. Sütümün tekrar artması için ne yapabilirim ? Galaktago kullanıyorum humana stil tee içiyorum başka neler yapabilirim. Süt gelmediği için sağasımda gelmiyor. Öyle göğüsümde süt dolma ağrısıda olmuyor.

Evet irtibat koptu galeriden sonra..benim kızım da küçüktü kilo aldırmaya çalıştım 37.haftasinda falan.3bini daha geçen hafta geçti buhafta da kilo almamış son haftalarda çok almiyo merak etme.suan 3200 Dr biraz da küçük doguyor kolay dogurursun diyor inş kolay olur doğumlarimiz. Benim de annem ablam kayinvalidem kardeşim hep geldiler geçen hafta hafif kanama oldu telaslandilar kalktilar geldiler memleketten.ama bebeğim gelmedi şimdi hepsi gözüme bakiyo sancı varmı die:)ben de stres oluyorum nie dogmuyo die..pazartesi bida gitcem bakalım sancı çıkıyo ama çok değil. Hayırlısı canım hepimiz için saglikla gelsinler. Buarada ismi ne olacak minik kuşun olayliydi sizin isim konusu hallettiniz mi..bizimkisi hilal öykü olacak inş. .

Göğüs ucu kremde bilindik markalar bende ilk cocuğumda hic fayda etmedi. En iyi eczaneden aldığım Garmastan pomad idi. Yaralarda cok iyi gelmişti. Deneyin derim.

Garmastan'i bende bir arkadasimdan duymustum onu kullaninca hic yara olmadi benim demisti, bana daha once lansinoh hic yaramamisti, bepanten ile biraz cozmustum ama yine de cok yara olmustu, sagma makinesi duzeltmisti. Simdi 32. Haftadan beri lansinoh garmastan donusumlu suruorum dustan sonra, umarim bu sefer yara olmaz. Burdaki arkadaslarin tavsiyelerini de goz onunde bulunduracagim ve bu sefer gogus pedi yerine hemen kalkan kullanmaya baslayacagim.
Genelde hepinizin korkusu dogum ani, benim de en buyuk korkum meme yarasi, ne yalan soyleyeyim emzirmek kabus gibi gelmisti bana, daha hastaneden cikarken baslamisti kabus gibiydi((

Milupanin still tea si var sallama cay seklinde, ben gunde 6-7 kupa icmistim cok artirmisti canim, hemde sekersiz oldugu icin 0 kalori, bi de mutlaka gece kalkip sagmalisin en az 15 dk, sut uretimi sabaha karsi cok olurmus, bebek emmese de sagiyordum ben , bi kac tur sag geceleri , gor bak artacak

Allah sabır versin kardeş ne diyeyim çok bunalırsan ağlayıver onlara bi daha bozmazlar belki kafanı
Allah bebek için de kolaylık versin

bebeğin neden emmiyorki acaba sen yinede vazgeçme sakın denemeye devam et.pompaylada düzeni olarak sağmayı ihmal etme.süt olayında moral çok önemli sakın kendini üzme bu durumdan dolayı ve vazgeçme canım.sütü en iyi artıran şey bol su iyi beslenme .ben oğlumdayken 3 aydan sonra çalışmaya başlamıştım şirketim süt izni kullandırmamıştı ve gün içinde hep sağarak bir yaşına kadar idare ettim akşamlarıda emzirdim hiç vazgeçmedim.sağma makinası çok işime yaramıştı gündüzleri.sakın vazgeçme o yüzden moralini yüksek tut sütlerin artacaktır.birde ben uyuduğum zaman çok artardı sütüm bol bol dinlenmeye çalış fırsat buldukça bebeğini koynunda tut psikolojik olarak memene yakın olursa oda süt getiriyor canım.

Tamam canım sağol. Hiç gelmesede sağıyor muydun ? Benim sadece sabah 70 cc geliyor sonra sağsamda 20 cc en fazla

Ohh adiyla yasasin yavrun. Ben de kizima Ayse adini koydum cocuk dort yasina geldi hala niye bu ismi koydun kaynananin adi mi diye soruyirlar. Ben de babasi istedi deyip kestirip atiyorum. Simdi de ogluma Ali adini koyacagiz kimse memnun degil. Herkes bir oneri sunuyor soran var sanki :))

Kizini surekli uyandirmaya calis canim. Gidisini ve ayaklarinin altini gidikla. Insallah sarilik olmaz. Arada da sekerli su ver cok ise yariyor. Cay kasigiyla az az versen yeter. Annene esine de soyle strese sokmasinlar seni. Sut lazim bebise :)

öncelikle zor bi surec ama ..moralini bozarak bu donguyu dahada zorlaştırma hep sutum var gelecek die dusun.bol su...bol yeşilllik, bol soğan, bulgur, boza tahin helvası ,komposto bunlar sut yapar ama asıl sutu getirtecek bebeğin çekme reflexi sutu getiritiyor.biliyorsun zaten..:)bol bol kısır ye buldgur soğan hepsi var içinde :)maltlı içecekler de sut yaoıyormuş ama ben hiç denemedim yeni çıktı böle şeyler.hiç strese sookma sen kendini.elinden geleni yapaıyorsundur zaten için rahat olsun

Tamam canım sağol. Hiç gelmesede sağıyor muydun ? Benim sadece sabah 70 cc geliyor sonra sağsamda 20 cc en fazla

Evet canim, biraz sabirla hic gelmese de sag, ama gece onemli dedigim gibi, ama lutfen kendini de bu konuda strese sokma, en onemlisi bu, evet anne sutu cok muhtesem cok saglikli ama olmazsa da kendini kotu hissetme, mamalarda artik cok gelistirilmis formuller ve anne sutune oldukca yakinlar, o kadar iyi biliyorum ki her kafadan aa emzirmiyor musun sesleri yukseliyor ama tika kulaklarini ve elinden geldigini yaptigina emin olup sıkıntıları kenara birak

Canim sut icin su ana kadar o kadar cok sey duydumki aklimda kalanlari yazayim sana.malt icecekler var, helva, sogan, roka, tere, bol bol su, sut, pirasa yemegi.birde geceleride sag canim

Kızlar ben de gebelik şekeri çıkmadı ama bu gece şekerin 153e yüksekmiş doktorumu da aramadım, aramam gerekir mi önemli mi?

Kızlar ben de gebelik şekeri çıkmadı ama bu gece şekerin 153e yüksekmiş doktorumu da aramadım, aramam gerekir mi önemli mi?

benimki insülüne rağmen 150 lerde sürekli.düzenli takip edip not et istersen.gebelikte tokluk 2.saate bakman önemli 120nin altındaolmasını istiyorlar doktorlar.bir kere çıktıysa yediğin bişeydendir muhtemelen telaşlanma hemen.ama çok kafanada takılırsa yarında takip edip doktorunu ara istersen.

canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermiş

hayırlısı bakalım :) bizim isim konusunda zaten olaylar olaylar yani :) çok uzun savaştan sonra artık "Alya" olmasına karar verdik. tabi eşim kimlik çıkarırken önüne arkasına isim eklemezse

canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermiş

acile gidecek kadar kendini kötümü hissettin.
ne olduki farkettin canım.
tatlı yediysen ondan çıkmıştır muhtemelen 150 birinci saatte çıktıysa oda çok yüksek sayılmaz .çünkü birinci saat tokluk 140 ikinci saat tokluk ise 120nin altında olması lazım.seninki tatlıdan çıkmıştır o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…