Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
dogum bekleyenlerede hayirli kolay dogumlar dilerim.
kizimin adini AYŞENİL koydum.bune demode isim diyenlerle ugrasiyorum bende..
kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
emmediginden goguslerimi pompa ile cekip zorla biberonla sut veriyoruz..
gece ciglikla uyanip ne emiyor ne susuyor mesailerdeyiz..
hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.
evde k.valide ve annem donusumlu kaliyorlar.
dogum yapali 9 gun oldu.hala dikislerimden oturamiyor ve ayakta duramiyorum
en zor olan bu.
bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.
hastanede ikisde refakatci kaldi.tv kavgasi yaptilar butun gece.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
bwni ve bebegi paylasamiyorlar 2 koca insan.dun gece sinirden agladim..
Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.
hepinize sagliklar dilerim.
Evet irtibat koptu galeriden sonra..benim kızım da küçüktü kilo aldırmaya çalıştım 37.haftasinda falan.3bini daha geçen hafta geçti buhafta da kilo almamış son haftalarda çok almiyo merak etme.suan 3200 Dr biraz da küçük doguyor kolay dogurursun diyor inş kolay olur doğumlarimiz. Benim de annem ablam kayinvalidem kardeşim hep geldiler geçen hafta hafif kanama oldu telaslandilar kalktilar geldiler memleketten.ama bebeğim gelmedi şimdi hepsi gözüme bakiyo sancı varmı die:)ben de stres oluyorum nie dogmuyo die..pazartesi bida gitcem bakalım sancı çıkıyo ama çok değil. Hayırlısı canım hepimiz için saglikla gelsinler. Buarada ismi ne olacak minik kuşun olayliydi sizin isim konusu hallettiniz mi..bizimkisi hilal öykü olacak inş. .aaa şaşırdım vallahi. galeri kapandıından hiç haberim olmadı senden. buaralar doğuracaktın zaten. hep merak ediyordum seni :) benim kız da gelmiyo ya :) ama daha 38+3üm bugün. kilosu 3300 olmuş. 2haftada 500gram almış. 40haftayı beklerse eğer 3800olacak. nasıl doğururum bilmiyorum. şöyle 3500ü geçmeden gelsin istiyorum
Göğüs ucu kremde bilindik markalar bende ilk cocuğumda hic fayda etmedi. En iyi eczaneden aldığım Garmastan pomad idi. Yaralarda cok iyi gelmişti. Deneyin derim.
Selam KIZLAR bebeğim emmiyor biliyorsunuz emmediği içinde sütüm çok azaldı. Ilk günler iki dk açık dursa göğsüm pijamam falan çok ıslanıyordu sütten. Şimdi günde sadece bi kez sağabiliyorum oda 70 cc geliyor. Okadar azaldıki. Streste yaptım tabiki bu dönemde. Sütümün tekrar artması için ne yapabilirim ? Galaktago kullanıyorum humana stil tee içiyorum başka neler yapabilirim. Süt gelmediği için sağasımda gelmiyor. Öyle göğüsümde süt dolma ağrısıda olmuyor.
Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.
en zor olan bu.
bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.
Selam KIZLAR bebeğim emmiyor biliyorsunuz emmediği içinde sütüm çok azaldı. Ilk günler iki dk açık dursa göğsüm pijamam falan çok ıslanıyordu sütten. Şimdi günde sadece bi kez sağabiliyorum oda 70 cc geliyor. Okadar azaldıki. Streste yaptım tabiki bu dönemde. Sütümün tekrar artması için ne yapabilirim ? Galaktago kullanıyorum humana stil tee içiyorum başka neler yapabilirim. Süt gelmediği için sağasımda gelmiyor. Öyle göğüsümde süt dolma ağrısıda olmuyor.
Milupanin still tea si var sallama cay seklinde, ben gunde 6-7 kupa icmistim cok artirmisti canim, hemde sekersiz oldugu icin 0 kalori, bi de mutlaka gece kalkip sagmalisin en az 15 dk, sut uretimi sabaha karsi cok olurmus, bebek emmese de sagiyordum ben , bi kac tur sag geceleri , gor bak artacak
Kizlaaaar,
en zor olan bu.
Tamam canım sağol. Hiç gelmesede sağıyor muydun ? Benim sadece sabah 70 cc geliyor sonra sağsamda 20 cc en fazla
ay senin ikizse ne kadar dursa o kadar iyi canim genelde ikizler erken dogar büyümüş gelecekler işin kolaylasir.Taslanma dedigin karnin çok sertlesmesi mi oyleyse bazen çok oluyo erkek bebeklerde sanci belden vururmus bi de. Ay bi dogursaydik ya :)
benim sabahları butun göbeğim taş gibi ama bu taşlanma yani kasılma toplanıp bırakmasıymış karnın altında olurmuş işte o bende oluyomu olmuyomu bilmiyorum
tuvaletim gelince taşlaşıyo afedersin
bebeklerimin ilk hareketlerinide anlamamıştım zatendoğum başlarsa anlarmıyım acaba :S burda biçok doğumun normal kontrolerde başladığını okudum
kendi kendime doğum başladımı acaba diye kruntular kurup kurup duruyorum bu ara
bide benim ikiz biri kızda diğeri erkek demekki belden vuruyo cunku evet..
ikiz diye erken doğum tehlikesi var bi dediler ben 6 aylıktan beri doğum bekliyorumannemde doğurda kurtulalım diyo hhe
2 tane aparat takilmiyor mu nstde?Bu standart bi uygulama zaten..
Birini bebegin sirtina gelecek sekilde kalp atisini duyunca ayarliyorlar,digeride gogsumuzun altina tam gobisin orta yerine yani rahmimizin uc noktasina denk getiriyorlar..
Kagittada 2 cizgi cikiyor altli ustlu..
Valla bana tek takiyolar canım bebegin sirtina olanindan hatta sordum niye bana tek cihaz takiliyo diye şikayetin yoksa sadece kalp atisina bakiliyo dedi hemşire.
Saraçoğlu dün programda 7-8 tane kuru inciri 15 dk yarim litre suyla kaynatıp icin dedi. Dere otu ve maden suyu da cok faydaliymis.
Tamam canım sağol. Hiç gelmesede sağıyor muydun ? Benim sadece sabah 70 cc geliyor sonra sağsamda 20 cc en fazla
Kızlar ben de gebelik şekeri çıkmadı ama bu gece şekerin 153e yüksekmiş doktorumu da aramadım, aramam gerekir mi önemli mi?
canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermişbenimki insülüne rağmen 150 lerde sürekli.düzenli takip edip not et istersen.gebelikte tokluk 2.saate bakman önemli 120nin altındaolmasını istiyorlar doktorlar.bir kere çıktıysa yediğin bişeydendir muhtemelen telaşlanma hemen.ama çok kafanada takılırsa yarında takip edip doktorunu ara istersen.
Evet irtibat koptu galeriden sonra..benim kızım da küçüktü kilo aldırmaya çalıştım 37.haftasinda falan.3bini daha geçen hafta geçti buhafta da kilo almamış son haftalarda çok almiyo merak etme.suan 3200 Dr biraz da küçük doguyor kolay dogurursun diyor inş kolay olur doğumlarimiz. Benim de annem ablam kayinvalidem kardeşim hep geldiler geçen hafta hafif kanama oldu telaslandilar kalktilar geldiler memleketten.ama bebeğim gelmedi şimdi hepsi gözüme bakiyo sancı varmı die:)ben de stres oluyorum nie dogmuyo die..pazartesi bida gitcem bakalım sancı çıkıyo ama çok değil. Hayırlısı canım hepimiz için saglikla gelsinler. Buarada ismi ne olacak minik kuşun olayliydi sizin isim konusu hallettiniz mi..bizimkisi hilal öykü olacak inş. .
canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?