2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım gözlerim karardı bir an, çarpıştı ve sol kolumda uyuşma hissettim. Bir polikliniğin aciline sadece tansiyon ölçtürmej için girdim, tatlıyı yiyeli 1 saatten fazla olmuştu ama iki saat olmamıştı.

çok geçmiş olsun son haftalar herşey etkiliyor işte.

canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermiş

Oferta nin dediği gibi tatlıdan dir. Ben kendimi ona göre ayarlıyorum. Bilmem sende insülin kullaniyormusun? Kullanıyorsan şekerini ziplatacak gıdalar yemeden once mutlaka bir miktar insülin sık. Ben genelde tatlı yiyeceğim zaman gün icinde olmasını dikkat ediyorum çünkü uyumadan once zaten metabolizma yavaşlıyor karbonhidrat hatta meyve bile akşam yemeğinden sonra yememeyi çalışıyorum. Oysa gün icinde zaten yeteri kadar hareket oluyor daha kolay telafi ediliyor. Ilk zamanlar bende ayarlamasını bilemediğimde evin koridorunda yarım saat kadar hızlı yürüyüp duruyordum ve o bile biraz düşmesinde ise yariyordu 😁

hayırlısı bakalım :) bizim isim konusunda zaten olaylar olaylar yani :) çok uzun savaştan sonra artık "Alya" olmasına karar verdik. tabi eşim kimlik çıkarırken önüne arkasına isim eklemezse
Çok güzel canım adıyla dogsun yaşasın büyüsün inş..benim eşim de hilal ekledi ama ben begendim içime sindi yani..hayirlisiyla dogsunlar da İsim konusu halledilir...

Annem beni cildirtiyor kızlar doğuma girecekmis girmek istemesinin sebebi de özel hastanelerde bahane bulup sezeryan yapmak istemeleri imiş...vay efendim kimden duyduysa böyle oluyormuş hep... ben de kızdımdr a olan güvenini sarsıyor böyle yaparak ven dr uma da hastanede de güveniyorum sizin oradaki gibi değil burada hastaneler dediysem de anlatamadımzaten o ne derse ben guvenmiyormuşum 2 gündür tanıdığım insanlara guveniyormuşum o hic mi birsey bilmiyormuş....böyle yapıp beni strese sokuyorsun deyince de madem öyle arama beni...ler....aman allahim ne yapacağım ben yaaa😣😣😣 herkes benden önce Tribe girdi bile benim uzman annem dr dan da herkesten de hep iyi bilir at gözlugu takmış gibi ne hastane mu ne doktorumu kanıtlayan ona ki dr umu hiç görmedi daha bu nasıl bir önyargı.kaldı ki doğuma girsen orada birsey soylesen dr aaa tamam sema hanimsizin istediğiniz gibi yapalım mı diyecek ben stresten bayılcam olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar adet olcak gibi hissediyorum 😨

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bugun hep oyle hissettim.anneler iste garip istekleri var.
Bisi sormak istiyorum.epidural olmasi icin acilma olmasi sanci olmasi sartmi.benim doktorum hic cati muanesi yapmadi.direk tarih verdi dogum icin.yanlis bisilermii var

Sen sezeryan olacaksin galiba.bu aciklik epidural normal isteyenler icin.sezeryanda gerek yok

Cok kizmissin ama oyle guzel anlatmissin ki ben gulerek okudum. kardesim dogum yapti doktor geldi ilk 6 ay sadece anne sutu ver dedi.annem dondu doktora dediki ben su verdim bak selvi gibiler dedi.doktorda anne sutu yeterli deyince annem dondu adama sen ne anlarsin sanki cocuk dogurdun dedi. Simdi ben 50 kere tembihledim karisma diye ama bakalim beni neler bekliyo.hafta sonu geliyor benimkide.

Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.

Ha ha ha kizlar yazdiklariniza cok guldum.benim annemde dr a teyzem kizimi ultrasona cok sokuyosun diye kizmisti.beni de tembihliyor nst ye cok girme diye

Kızlar ben de gebelik şekeri çıkmadı ama bu gece şekerin 153e yüksekmiş doktorumu da aramadım, aramam gerekir mi önemli mi?
canim sonradan da yuksek cikabilir...istersen takip et bikac kez yemekten sonra hem 1. saati hem 2. saati olc en azindan dr.a bunu yasadim ama takip ettim bole cikti de... ikinci saati daha cok onemsiyolar 120 nin alti istio hayatim....bnmde war sekerim...

keske benim annem de bu kadar ilgili olsa elinden gelse yanima gelmicek hastaneye ;;))

Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.

bende belki annemin yaninda mecbur kalirim ama baskasinin yaninda asla....hatta simdikten yanliz emzirin yazio internette yaninizda bebegin dikkatini dagitcak bisi olmasin ses ilmasin yazio kapiyi kaparim kimseyi sokmayin falan diom
Kotuyum ben kotuyum kotuyum
herkesi hasta ederim
ishal yapar kusturum he he
domestoslamayin haaa )))

iyi geceler kızlar,
uzun zamandır giremedim başlığa malesef,
Kaan annesini güzelce yoruyor
Sonunda bizim ayımız da geldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah.
Benim ilki sezeryan olmuştu Kaan ters durduğundan,
bu normal olcak gibi görünüyor doktorlar normal denicez dediler,
gerçi ben baya korkuyorum dikişler daha 1 buçuk senelik bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.

Sıkma canını hayırlısı olsun, şekerin filan var mı? O yüzden mi ilerde acaba?

Ben doktoruma sordum boyatabilir miyim diye, hiç düşünmeden evet dedi. Erken glmezse son hafta boyatacağımm ben

Hadi hayırlısıııı :)

Sayfanın yeni renkleri çok güzel olmus

Ay bende sabahtan beri sayfayı yeniliyorum bı sıkıntı var diye, mavı mavi sıktı beni ya, konsantre olamıyorum okurken :)))

slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi

Hayırlı olsun canım..

sayfanın rengi değişmiş garip geldi

Aynen hiç sevmedim. :)

Allah yardımcın olsun vala zor iş gerçekten,,,
Bende doğumdan sonra nler olacak çok merak edşyorum umarım kolay geçer, bu sıralar en büyük korkum bu..

aaa gerçekten çok uzun zaman olmuş seni görmeyeli, banada 1,5 yıl normal doğum için oldukça kısa geldi. zira 5 yıl diye biliyorum ben ... neyse canım hakkında hayırlısı olur inşaAllah , doktorlarında vardır bir bildiği

benim de ayni konu da derdim var. anneme dedim tamam haklisin dedi. ama kv nin anlayacagini sanmiyrm. onun icin emzirme onlugu diktirdim anneme. incecik hem bebegi hem beni terletmeyecek ama disini da gistermeyecek desenli kumastan diktirdim. hani Panço oreriz ya onun gibi modeli. birisi yanima girerse önluk olacak ben de rahat edecegim bu sayede.

Slm kızlar bebeğü emzirdim de uykum kaçtı bi selam vereyim dedim ama uyucam biraz daha benim büyük sıpa en geç 7de kalkıyo bu aralar. Herkes iyidir inş. Dün gece göbeğimiz düştü bugün banyo yaparız

Kızlar ilk öyle geliyo insana ama hastanede ebelerin çekiştirmesiyle bi başlıyo bi daha kimseden utanmıyosun bi de ilk zamanok emzirildiği için mecbur alışıyo utanma olmuyo ki

Çok merak ettim nerde yaşıyosun özelde mi doğuracaksın kimse yanaşmıyo böyle bişeye. Eşim bizim doktora sordu ben uğraşamam dedi kendisi çok tatlı kiba r biri olmasına rağmen

Hmm iyi fikir.e bebekte de gormustum hazir.
Aleykum selam canim.2 cocuk isi bitmez.benimki 3 istiyor bi de.oh misler gibi olacaksiniz

Ne kiymetli gogsu varmis dedirticem herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…