acile gidecek kadar kendini kötümü hissettin.
ne olduki farkettin canım.
tatlı yediysen ondan çıkmıştır muhtemelen 150 birinci saatte çıktıysa oda çok yüksek sayılmaz .çünkü birinci saat tokluk 140 ikinci saat tokluk ise 120nin altında olması lazım.seninki tatlıdan çıkmıştır o zaman.
Canım gözlerim karardı bir an, çarpıştı ve sol kolumda uyuşma hissettim. Bir polikliniğin aciline sadece tansiyon ölçtürmej için girdim, tatlıyı yiyeli 1 saatten fazla olmuştu ama iki saat olmamıştı.
canım çok sağol îçimden oferta cevaplasa diye geçiyordu, tatlı yedim o yaptı sanıyorum. acile gittik tansiyonum çıktı sandım ama sekermiş
Çok güzel canım adıyla dogsun yaşasın büyüsün inş..benim eşim de hilal ekledi ama ben begendim içime sindi yani..hayirlisiyla dogsunlar da İsim konusu halledilir...hayırlısı bakalım :) bizim isim konusunda zaten olaylar olaylar yani :) çok uzun savaştan sonra artık "Alya" olmasına karar verdik. tabi eşim kimlik çıkarırken önüne arkasına isim eklemezse
Kızlar adet olcak gibi hissediyorum 😨
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bisi sormak istiyorum.epidural olmasi icin acilma olmasi sanci olmasi sartmi.benim doktorum hic cati muanesi yapmadi.direk tarih verdi dogum icin.yanlis bisilermii var
Annem beni cildirtiyor kızlar doğuma girecekmis girmek istemesinin sebebi de özel hastanelerde bahane bulup sezeryan yapmak istemeleri imiş...vay efendim kimden duyduysa böyle oluyormuş hep... ben de kızdımdr a olan güvenini sarsıyor böyle yaparak ven dr uma da hastanede de güveniyorum sizin oradaki gibi değil burada hastaneler dediysem de anlatamadımzaten o ne derse ben guvenmiyormuşum 2 gündür tanıdığım insanlara guveniyormuşum o hic mi birsey bilmiyormuş....böyle yapıp beni strese sokuyorsun deyince de madem öyle arama beni...ler....aman allahim ne yapacağım ben yaaa😣😣😣 herkes benden önce Tribe girdi bile benim uzman annem dr dan da herkesten de hep iyi bilir at gözlugu takmış gibi ne hastane mu ne doktorumu kanıtlayan ona ki dr umu hiç görmedi daha bu nasıl bir önyargı.kaldı ki doğuma girsen orada birsey soylesen dr aaa tamam sema hanimsizin istediğiniz gibi yapalım mı diyecek ben stresten bayılcam olacak...
canim sonradan da yuksek cikabilir...istersen takip et bikac kez yemekten sonra hem 1. saati hem 2. saati olc en azindan dr.a bunu yasadim ama takip ettim bole cikti de... ikinci saati daha cok onemsiyolar 120 nin alti istio hayatim....bnmde war sekerim...Kızlar ben de gebelik şekeri çıkmadı ama bu gece şekerin 153e yüksekmiş doktorumu da aramadım, aramam gerekir mi önemli mi?
Annem beni cildirtiyor kızlar doğuma girecekmis girmek istemesinin sebebi de özel hastanelerde bahane bulup sezeryan yapmak istemeleri imiş...vay efendim kimden duyduysa böyle oluyormuş hep... ben de kızdımdr a olan güvenini sarsıyor böyle yaparak ven dr uma da hastanede de güveniyorum sizin oradaki gibi değil burada hastaneler dediysem de anlatamadımzaten o ne derse ben guvenmiyormuşum 2 gündür tanıdığım insanlara guveniyormuşum o hic mi birsey bilmiyormuş....böyle yapıp beni strese sokuyorsun deyince de madem öyle arama beni...ler....aman allahim ne yapacağım ben yaaa😣😣😣 herkes benden önce Tribe girdi bile benim uzman annem dr dan da herkesten de hep iyi bilir at gözlugu takmış gibi ne hastane mu ne doktorumu kanıtlayan ona ki dr umu hiç görmedi daha bu nasıl bir önyargı.kaldı ki doğuma girsen orada birsey soylesen dr aaa tamam sema hanimsizin istediğiniz gibi yapalım mı diyecek ben stresten bayılcam olacak...
Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.
Benimki zaten tombik gidiyor 34+2 deyken 2.800dü.. :18:
Çarşamba kontrolüm vardi 36+0 da ama başka sorular sormaktan ve heyecandaan, en en en çok merak ettiğim şeyi sormayi unuttumm. Doktor da unuttu ve soylemedi kilosunu. Nst ye gidip yatinca aklima geldi birden ama doktorumun küçük bebeği olduğu için mesaisi erken bitiyor süt izniyle cikiyo o yüzden gidemedim tekrar yanina. Halbuki deli gibi merak ediyodum ne kadar oldugunu
ama bunda da vardır bu hayir diyorum demekki duymamam gerekiyomus su anda.. Nasilsa biz mayıs sonu anneleri olaaraakk dogumumuza varr. Bi dahaki kontrole artik inşallah :))
selam kızlar bızımde doğuma az kaldı tam gunumuz bellı değil gercı ama ben maysı ortası gıbı bekliyorum, cok beklıceünı sanmıyorum ara ara sancılarım oluyor özellıkle bacak aram o kdr sızlıyor kı yuruyemıyorum o derecede.. eğilemiyorum kalkamıyorum halsızım berbat durumdayım hıc bır hazırlığımı yapamıyorum bbeğimın kıyafetlerını kendım hazırlayayım utuleyeyım dıyorum ama nerdeeeeee
sıze sormak ıstediğim doğumdan hemen önce sac boyatıp douma gıden arkdşlar var, bıtkısel boyaylamı boyattılar sacları acaba benmde sclarım cok kötü duruyor malum röfleden hastanede bakımsız durmak ta ıstemıyorum ama ne kdar doğru olur doğum öncesı hemen sacboyatmalk foto cekımı flnda olacağı ıcın bıraz kötü çıkmak tan korkuyorum kızlar ne dersenız?:26::26:
Mrb kızlar sabah nisanim geldi kahverengi sumuksu. Bu arada kizim 39 hafta 3 günlük.drumu aradım gel bakalım dedi. Eşimle hastaneye gittik. 1 cm acilmam varmış doğum başlamış dedi. 2-3 gun için doğabilir dedi. Istersen yatisini yaptiralim ama ben sancıları evde karşılamak istiyorum. Cok mutluyum kızlar kızıma kavusmama az kaldı. Darısı minnoslarini bekleyen tüm annelerin başına. Rabbim sağlıklı ve kolay bir şekilde evlatlarimizin kucagimiza almayı nasip etsin.
Sayfanın yeni renkleri çok güzel olmus
slm arkadaslar bizde dogum yaptik normal olcakti ama sancim nst de yukseldikce bebegin kalp atisi dusuyodu dr swzeryana aldi
sayfanın rengi değişmiş garip geldi
Kizlaaaar,
coook ozledim sizi.malum bebekten vakit bulup yazamiyorum.hep aklimdasiniz.cok alismisim buraya.kimler dogum yapti takip edemedim.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
dogum bekleyenlerede hayirli kolay dogumlar dilerim.
kizimin adini AYŞENİL koydum.bune demode isim diyenlerle ugrasiyorum bende..
kizim sarilik sinirinda.emmiyor.cok uyuyor.uyandirip emdiremiyorum.cis kaka yapamiyor.
emmediginden goguslerimi pompa ile cekip zorla biberonla sut veriyoruz..
gece ciglikla uyanip ne emiyor ne susuyor mesailerdeyiz..
hamilelik gunlerimi çooook òzledim.bu sorunlari yasadigim icin degil yanlis anlamayin.
gercekten kiymet bilinesi gunlermis.kendi adima tabiki.dobis karnimi da ozledim.
evde k.valide ve annem donusumlu kaliyorlar.
dogum yapali 9 gun oldu.hala dikislerimden oturamiyor ve ayakta duramiyorum
en zor olan bu.
bide yazmistim hamileligim boyunca hamile sendromu yasayan esim simdide babalik sendromu geciriyor.
baya havali.nazindan gecilmiyor.annemle anlasamiyorlar.ikiside cok dik kafali surekli tartisip duruyorlar.
hastanede ikisde refakatci kaldi.tv kavgasi yaptilar butun gece.
evde 3 tv olmasina ragmen hala kavga ediyirlar.cok sıkılıyorum.arada kalip idare etmekten.
bwni ve bebegi paylasamiyorlar 2 koca insan.dun gece sinirden agladim..
Kizimi uyandirip emzirme mucadelesi vericem simdi.firsat bulmusken yazmak istedim size.
hepinize sagliklar dilerim.
iyi geceler kızlar,
uzun zamandır giremedim başlığa malesef,
Kaan annesini güzelce yoruyor
Sonunda bizim ayımız da geldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah.
Benim ilki sezeryan olmuştu Kaan ters durduğundan,
bu normal olcak gibi görünüyor doktorlar normal denicez dediler,
gerçi ben baya korkuyorum dikişler daha 1 buçuk senelik bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.
benim de ayni konu da derdim var. anneme dedim tamam haklisin dedi. ama kv nin anlayacagini sanmiyrm. onun icin emzirme onlugu diktirdim anneme. incecik hem bebegi hem beni terletmeyecek ama disini da gistermeyecek desenli kumastan diktirdim. hani Panço oreriz ya onun gibi modeli. birisi yanima girerse önluk olacak ben de rahat edecegim bu sayede.
Kızlar ilk öyle geliyo insana ama hastanede ebelerin çekiştirmesiyle bi başlıyo bi daha kimseden utanmıyosun bi de ilk zamanok emzirildiği için mecbur alışıyo utanma olmuyo kiKizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.
iyi geceler kızlar,
uzun zamandır giremedim başlığa malesef,
Kaan annesini güzelce yoruyor
Sonunda bizim ayımız da geldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah.
Benim ilki sezeryan olmuştu Kaan ters durduğundan,
bu normal olcak gibi görünüyor doktorlar normal denicez dediler,
gerçi ben baya korkuyorum dikişler daha 1 buçuk senelik bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hmm iyi fikir.e bebekte de gormustum hazir.benim de ayni konu da derdim var. anneme dedim tamam haklisin dedi. ama kv nin anlayacagini sanmiyrm. onun icin emzirme onlugu diktirdim anneme. incecik hem bebegi hem beni terletmeyecek ama disini da gistermeyecek desenli kumastan diktirdim. hani Panço oreriz ya onun gibi modeli. birisi yanima girerse önluk olacak ben de rahat edecegim bu sayede.
Aleykum selam canim.2 cocuk isi bitmez.benimki 3 istiyor bi de.oh misler gibi olacaksinizSlm kızlar bebeğü emzirdim de uykum kaçtı bi selam vereyim dedim ama uyucam biraz daha benim büyük sıpa en geç 7de kalkıyo bu aralar. Herkes iyidir inş. Dün gece göbeğimiz düştü bugün banyo yaparız
bende belki annemin yaninda mecbur kalirim ama baskasinin yaninda asla....hatta simdikten yanliz emzirin yazio internette yaninizda bebegin dikkatini dagitcak bisi olmasin ses ilmasin yazio kapiyi kaparim kimseyi sokmayin falan diom
Kotuyum ben kotuyum kotuyum
herkesi hasta ederim
ishal yapar kusturum he he
domestoslamayin haaa)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?