2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Papatyasiz bir gece gecirdi kk. Eksik hissettim.Belki simdi bebisiyle ilgileniyordur

Hmm iyi fikir.e bebekte de gormustum hazir.

Aleykum selam canim.2 cocuk isi bitmez.benimki 3 istiyor bi de.oh misler gibi olacaksiniz

e bebekten aldim ama onlar yarim. yani sadece ön kismi var. ben tüm diktirdim. boynumdan geciriyrm. saolsun annem )

Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.

Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.

allah yardımcın olsun.

kaşıntı yüzünden uyuyamıyorum ben yaa : ((

hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah ağrısız kolay bir doğum olur.

Allah sabır güç versin inş kolay geçer canım

Günaydın, herkes iyidir inşallah...

Hrcr nickli arkadaşımızın doğumu başlamış bir avazda kurtulur inşallah.
Papatya'dan ses yok umarım kuzusundan ayrılamadığı için girememiştir, ikisi de iyidir.

Dün babam ve eşi vardı. Çok yoruldum. Gece yatınca sabaha dek belimden kasıklarıma doğru şiddetli sancım oldu, ancak beş gibiydi tam uyuyabildiğimde. Her an sancılar fazlalaşırsa eşimi kaldırırım diye yarı uyanık, yarı uykuda geçti gece. Sabah ta duşa girerken bir de baktım ki sütüm gelmiş. Açık şeffaftı daha önce, sabahki tupturuncuydu resmen, amanınnnnnn doğurucam artık diye heyecanlandım.
Zaten yarın son gün, yarına kadar gelmezse zaten Pazartesi doğuruyorum.

Son düzenleme:
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cm olarak dünyaya geldi

Son düzenleme:

Aaa normal doğuracaksın sanırım..

Hayırlı uğurlu olsun seni çok merak etmiştik maşallah bebegine ve sana. Tebrik ederim sizleri canım.

Aaa normal doğuracaksın sanırım..

Aylardır içimde hep bir his; sancıyla gidiyorum doktor aa çok açılman var artık bebek gelmek üzere diyip sezeryana almıyor, normal doğuruyorum. Bu hissim sadece ama gerçekleşmesi çok zor çünkü 3 sene önce zorunlu sezeryan olmuştum, doktoruma sonsuz güveniyorum ve o da bu riski almıyor.

Gözün aydın papatyacım, hoşgeldi kızın, maaşallah uzun boyluymuş annesi. Bizim için de bol bol kokla...

Doktorumu aradım. Demir'le ilgili sorunu anlattım. Ameliyata yarım saat geç girsem olur mu dedim, tabii dert etme canım hallederiz dedi:)))
Oğlumu okuluna teslim edip, kafam rahat şekilde gideceğim doğuma inşallah...

Dün gece çektiğim sancıları anlattım, çok şaşırdı. Hiç dert etme çünkü vücudun doğuma ne kadar hazır olursa o kadar iyi bizim için dedi. Kendi rahatını düşünse gel bugun alalım derdi. Belki tek tatil günü olan pazar günü ya da bu gece yarısı sancım tutup acil doğum için çağıracağım onu. Buna da hiç endişelenme ben buradayım ne zaman gelirse gelsin, alırız dedi.

Onu neden bu kadar çok sevdiğimi, güvendiğimi bir kere daha hatırladım.... Canım doktorum benimmmm, doğum yaparken onun için de dua edeceğim, istediklerine kavuşşsun en kısa zamanda inşallah...

Masallah ikinizedee :)
Gözünüzaydin canim..

Ay canım gözün aydin olsun maşallah size. Boyu kilosu çok iyi maşallah. Allah bagislasin bol sütlü günler :)

Altta hamilelik takvimini göremeyince bi tuhaf oldum
Topiginn enn çok merak edilen heyecanla beklenen bebegiydi minik kızın. Gerçi pek de minik sayilmaz ama maşallah nazar değmez insallah
Sağ salim kavustunuz birbirinize çok şükür :)
Rabbim hayırlı saglikli bi ömür, salih bi kul, hayirli bir evlat eylesin inşaallah.. Bizler de hayirli bi doğumla saglikli sihhatli bebeklerimize kavusuruz inşaallah..

Hayirli olsun cnm.masallh bebisineee....hepimiz meraktaydik zaten gecmis olsun.en yakin zamnda bekliyoruz haberlerini....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papatya hayırlı olsun canım çok sevindim gelmiş nazlı prenses sonunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Topiğin merakla beklenen bebeği gelmiş sonunda hoşgelmişşşş geçmiş olsun canım maşallah tosununa hikayeni merakla bekliyoruz çok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…