2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.

Ah canım bende öyle diyordum. Asla emzirmeden başkalarının yanında diye ama öyle olmadı doğumdan sonra emziriyorsun. Odama gitsemde kayınvalidem geliyordu arkamdan zaten bende kendimi sinir edeceğime boşverdim gitti. Allah'tan hastanede annem kaldı. Çünkü tuvalete gitmek oturmak büyük eziyetti ve hep annem yardımcı oldu. Yani önceden konuşmak gibi olmuyor :) doğumdan sonra değişebiliyor

Ha ha ha kizlar yazdiklariniza cok guldum.benim annemde dr a teyzem kizimi ultrasona cok sokuyosun diye kizmisti.beni de tembihliyor nst ye cok girme diye
Ahh ne yapcam bilmiyorum eşime anlattım sakin benim yanımda bana ters gelecek şeyler söylemesin o psikolojide ne diyeceğim belli olmaz demez mi...onunla ilgili uyaracakmisim annemi. Hadi oradan dedim aranızda kalıp stresten ölemem alır çocuğumu giderim yersiniz birbirinizi dedim. Bebek doğduktan sonra sana çok iş düşüyor herkesi sen idare edeceksin dedim. Bakiyo melul melul.
Ahh bestecik inan seni zivanadan çıkarsa daha zor olur senin için.bi de ortamı yumusatma stresi yaşayacağım.
Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.
Canim allah bir avazda kurtarsin
Oyyy sonunda geldi minnos...ama Tosun dedin😨yoksa yoksa bir pipili mi

Valla kendi kendine doğuracak sin bu gidişle. Hayırlısıyla randevun a kadar bekler inşallah deren hanim.

Bugün 38 den gün aldım daha bi heyecanlandim asyam tekme atamiyor artık yavaş yavaş dönmeye çalışıyor bol bol hickiriyor.çok merak ediyorum neye benzeyecek. Hiç 3 boyutlu görmedim kızımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papatya hayırlı olsun canım maşallah tosuncuğa :) Allah analı babalı büyütsün :)

Kızlar kontak lens kullanan var mı ben yıllarca kullandım sonra gözlüğe geçtim şimdi yine takayım düyorum gözüm kan çanağına dönüyor hamilelikte göz kuruluğu olurmuş lohusalıkta da mı oluyor ki

Saç boyatma konusunda benim doktorumda gebeliğin 24. Haftasından sonra ve doğumdan hemen sonra boyatabilirsin bir sakınca yok diyor :)

Saç boyatma konusunda benim doktorumda gebeliğin 24. Haftasından sonra ve doğumdan hemen sonra boyatabilirsin bir sakınca yok diyor :)

Ya ben boyattimda bitkisel boyayla kendi rengine ama okadar sıkıldımki siyahtan orielle acsam bi sakincasi olurmu acaba ya doktorumada sormadim kuaforum ben boyamam diyo git nerde boyatiyosan boya ben asla boyamam dogumdan sora gel diyo bi bildigi var heralde

Merhaba kızlar artık hiç foruma giremiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bebeğim geceleri hiç uyumuyor. Çok zor durumdayım sürekli ağlıyor. Moralim çok bozuluyor. Çaresiz kalmak hiçbirşey yapamamak çok kötü. Sizin bebekleriniz nasıllar. Birde ben sezaryen doğum yaptım. Kanamam nerdeyse yok denecek kadar az. Normalmi bu durum. Yada ne yapmamngerekir kanamanın olması için.fikir sahibi olanlar lütfen alıntıya cevaplasın. Forumu takip edemiyorum çünkü

Kızlar ikinizi de tebrik ederim maşallah size ve yavrulariniza :)

Ayy hayırlı olsun canım, sesin çıkmayınca bende şüphelenmiştim :))) anne ve babacığıyla geçireceği mutlu, güzel bi ömrü olsun efe paşanın inşallah..

Allah analı babalı buyutsun bugun bende aklımdan gecirmiştim gözukmuyor die.ne mutlu size bol sutlu gunller size

Gözünüz aydin olsun kizlar maşallah size. Ne güzel dogumlar cogaldi. Herkese dua ettim mübarek Gün bugün Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.

Hayırlı olsun gözün aydın hoşgelmiş selim efe

masallah sana da bebişine de... saglıklı, up uzun, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.

tek tek tesekkur ederım kızlar o kadar cok sey yazmak ıstıyorumkı.. bıyerden baslasam aslında cok ıyı olacak ama.. sakin bi kafayla bastan sona durumu anlatıp oyle baslamak ıstıyorum sıze sorular sormaya.. sımdılık ıyıkı sezeryan olmamıs yoksa dıkıs acısı basa bela olurmus dıyorum kendımce.. ama dogumdan cıktıgımda da "normal dogum aklı verenın kafasına .ıçayım" dıyordum hayırlısı olsun.

inanınkı bu tıp seyler gercekten hayırlısıymıs onu anladım.. Allah kım neyı ne kadar cekebılecekse ona gore verıyor basına bu durumları.. ben dogum sonrası yatmaya gelebılecek bırı olmadıgımıcın muhtemelen bana normal dogumu reva gordu rabbım.. sezeryan olsaydım muhtemelen suan cok agrasıf olmustum devamlı hareketlerım engellendıgı ıcın..
yaa neler var aklımda da sımdı baslamak ıstemıyorum hepsını toparlayıp oyle yazacagım

dualarınızdan oturu tesekkur ederım.. Allah herkese bagıslasın yavrusunu .. oyle guzel bı duygukı.. hayatımda hıc aglamadıgım kadar agladım.. her sabah melek yuzune baktıgımda yıne ağlıyorum.. cok baska bıse cokkk...

bır de sunu solıym.. meryem ana eli otu kullanmayı dusunen varsa aman dıbı dar bı surahıye koymayın!!! gerızekalı gıbı 6 cm capında bı kavanozun ıcınde hastaneye goturdum ve sunı sancıya ragmen sadece 6 cm acılmam vardı.. neysekı sonradan akıl edıp esıme 5 lt lık sulardan aldrıp onun ıcne attık otu.. -tabı bu arada esım homurdanıyor bunlara bel baglıyosun diye- ınanın sanıyede buldum 10cm i.. 15 saat boyunca 6 cm de kaldı.. sonra bı anda 10cm oldu.. bu tesaduf degıl !!!

yazıcam hepsını sıze bır bır..

e bebekten aldim ama onlar yarim. yani sadece ön kismi var. ben tüm diktirdim. boynumdan geciriyrm. saolsun annem )
ilham verdin canim ben de yapicam

Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.

Masallah insallah saglikla kolayca dogurursun
Hosgelmis sefalar getirmis.masallahhh

Dogru soyluyorsun canim.benim de korkum bu

Masallah canim.bahti acik olsun.kurtuldun..bu meryem ana otu aktarlarda var mi ki

Ben dönüşümlü olarak kullanıyorum gün içinde evde gözlük dışarda lens...

Hayırlısı olmuş canım otu söylediğin iyi oldu annem koyacak suya hatirlatirim kendisine gerçi daha dün dövüstük ama...arayacağım anne sonuçta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nerde buluruz meryem Ana otunu ben ankaradayim sende cok ise yaramis bende normal dogum yapicam kullanmak isterim.

Canim nerde buluruz meryem Ana otunu ben ankaradayim sende cok ise yaramis bende normal dogum yapicam kullanmak isterim.

Canım hac dan geldi ama intrnette satılıyor yaz googla gittigidiyorda görmştüm

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaa sesli güldüm buna anneler yaaa

allah yardımcın olsun canım inşallah kolay olur hemen alırsın bebişini de kucağına

ay canım nasıl sevindim, çok merak etmiştim seni maşaAllah bildiğin küçük tosuncuk doğmuş ...hayırlı bir ömür diliyorum çok öpüyorum sizi

yaaa keşke daha kolay olabilseydi ama ne güzel aldın bebegini kucagına inşallah iyisinizdir dogum hikayeni bekliyorum sabırsızlıkla

Melis1643 acilmam 2 cmdi cuma gunu pazartesi gel dedi gec gittim bu saatte olmaz yarin sabah gel dedi gittim 3 cmdi sanciyla 8 oldu doguma girdim sancinin son anlari zordu sadece bi kac kez kotu geldi doguma girdim hemen

Selam güzel anneler. Çoook uzun zaman oldu yazmayalı ama hep takipteydim. Bebeğini kucağına alanlara gözleri aydın, geçmiş olsun demek ve henüz doğurmamış olanlara kolaylıklar diliyorum. İkinci kızım pazartesi spinal anestezi ile dünyaya geldi. İlk kızım da spinaldi ve çok memnundum. Ne baş ağrısı ne başka şikayetim olmadı. Fakat şimdiki spinal beni resmen yatağa bağladı. Tarifsiz baş ağrısı, kafa içi basınç, baş dönmesi ve kulaklarda uğultu tıkanma hissi. Çok pişmanım ama nerden bilebilirdim çünkü ilk spinal doğumum çok iyiydi. Size tavsiyem, iğneden sonra ameliyat masasında başınızı sabit tutun. Bunu bana söylemediler. İlk 48 saat başı hep yukarda ve fazla hareket ettirmeden durun. Hergün litrelerce su, birçok nescafe, ilaç takviyesine rağmen çok çok az kalkabiliyorum. Öyle kötüyüm ki afederiniz ama wc'ye gidemiyorum. Ablam bez bağlıyor. Çok karamsar anlattım umarım aynısını kimse yaşamaz. Kızımı kucağıma bile alamadım henüz. Hep yatar pozisyondayım. Doktorunuza mutlaka öncesinde yapılması gerekenleri sorun.

Bende var meryem ana otu ama nasıl ve ne zaman kullanmam gerektiğini bilmiyorum 39. hafta bebişimin gelmeye hiç niyeti yok sancı başladığında mı kullanmak lazım biraz bilgi verirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…