Kizlar ben dogurduktan sonra kaynanamin gorumcelerimin yaninda gogsumu cikarip emziremem.o yuzden kalabalik istemiyorum.Annemin yaninda bile yapamayacakmisim gibi utaniyorum.ne garip bisey o.
Cok kizmissin ama oyle guzel anlatmissin ki ben gulerek okudum. kardesim dogum yapti doktor geldi ilk 6 ay sadece anne sutu ver dedi.annem dondu doktora dediki ben su verdim bak selvi gibiler dedi.doktorda anne sutu yeterli deyince annem dondu adama sen ne anlarsin sanki cocuk dogurdun dedi. Simdi ben 50 kere tembihledim karisma diye ama bakalim beni neler bekliyo.hafta sonu geliyor benimkide.
Ahh ne yapcam bilmiyorum eşime anlattım sakin benim yanımda bana ters gelecek şeyler söylemesin o psikolojide ne diyeceğim belli olmaz demez mi...onunla ilgili uyaracakmisim annemi. Hadi oradan dedim aranızda kalıp stresten ölemem alır çocuğumu giderim yersiniz birbirinizi dedim. Bebek doğduktan sonra sana çok iş düşüyor herkesi sen idare edeceksin dedim. Bakiyo melul melul.Ha ha ha kizlar yazdiklariniza cok guldum.benim annemde dr a teyzem kizimi ultrasona cok sokuyosun diye kizmisti.beni de tembihliyor nst ye cok girme diye
Ahh bestecik inan seni zivanadan çıkarsa daha zor olur senin için.bi de ortamı yumusatma stresi yaşayacağım.canim sonradan da yuksek cikabilir...istersen takip et bikac kez yemekten sonra hem 1. saati hem 2. saati olc en azindan dr.a bunu yasadim ama takip ettim bole cikti de... ikinci saati daha cok onemsiyolar 120 nin alti istio hayatim....bnmde war sekerim...
keske benim annem de bu kadar ilgili olsa elinden gelse yanima gelmicek hastaneye ;;))
Canim allah bir avazda kurtarsinKizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.
Oyyy sonunda geldi minnos...ama Tosun dedin😨yoksa yoksa bir pipili miSabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Günaydın, herkes iyidir inşallah...
Hrcr nickli arkadaşımızın doğumu başlamış bir avazda kurtulur inşallah.
Papatya'dan ses yok umarım kuzusundan ayrılamadığı için girememiştir, ikisi de iyidir.
Dün babam ve eşi vardı. Çok yoruldum. Gece yatınca sabaha dek belimden kasıklarıma doğru şiddetli sancım oldu, ancak beş gibiydi tam uyuyabildiğimde. Her an sancılar fazlalaşırsa eşimi kaldırırım diye yarı uyanık, yarı uykuda geçti gece. Sabah ta duşa girerken bir de baktım ki sütüm gelmiş. Açık şeffaftı daha önce, sabahki tupturuncuydu resmen, amanınnnnnn doğurucam artık diye heyecanlandım.
Zaten yarın son gün, yarına kadar gelmezse zaten Pazartesi doğuruyorum.
Saç boyatma konusunda benim doktorumda gebeliğin 24. Haftasından sonra ve doğumdan hemen sonra boyatabilirsin bir sakınca yok diyor :)
canım daha az önce seni soruyodum bende ... içime doğmuş demek ki. Allah bağışlasın anne babasıyla mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşaAllahsöylemeden geçemicem mayısı beklemem diyodun vallaha bilipte söylemişsin sanki maşaAllah size
Kızlar ikinizi de tebrik ederim maşallah size ve yavrulariniza :)
Ayy hayırlı olsun canım, sesin çıkmayınca bende şüphelenmiştim :))) anne ve babacığıyla geçireceği mutlu, güzel bi ömrü olsun efe paşanın inşallah..
Allah analı babalı buyutsun bugun bende aklımdan gecirmiştim gözukmuyor die.ne mutlu size bol sutlu gunller size
Oyy kiyamam
Dogru diyorsun canim..
Ama minisin icin uzme kendini..
Lohusalik depresyonu denen sey yani annelik huznu deniyor,bu da etkili dusuncelerinde..
Bence icine atma annene soyle bu sekilde,kardesin dönsun sana..
Gözünüzayydiiiiiinnnn :)
Masallah ikinizede..
Aklimdaydin sen ve nesh :)
Hadi hayirlisi canim,Allah kolaylik versin..
Guzel haberlerle don bizedee,miniginle don evinizedeeee :)))
okudum canim..
Allah kabul etsin dualarini..En kisa zamanda kavusun insallah..
Gozunuzaydiiinn :)) masallah ikinizede..
Valla bende mayis annesi olmamaya raziydim ;gel annem diyorum artik :))
Bugun nedense hep aklimdaydin,tahmin ettim hic yazmayinca..
Gozunuzaydin canim :)
Iyi olun yeter ki,alistikca hepimiz paylasacaz insallah yine daha neler neler :))
Aminn insallahh :)
Cok severim zaten bebek ayaklarini ve uyurken o göbeklerini)))
Cok ozledim gelsin artik saglikla..
:) bi tek minik kalmiisss..
Gozunuzaydiiin :)
Masallah ikinizede..
Geliyormus yazmisti arkadaslar insallah seninde gelir daha cok bekletmeden sutun canim..
Gözünüz aydin olsun kizlar maşallah size. Ne güzel dogumlar cogaldi. Herkese dua ettim mübarek Gün bugün Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.
yani canim tek basina olan annemin bile ben gelmesini saglayamiorum sizin ewde gelin warken gelinmemesi daha normal ama en azindan annen yada kardesin bari sana eslik etse...sofrada bile gozlerim doldu hep yanindayi ona gittim ya ustume titrio ama benim aklimdan baska seler gitmio tabi...
canim ya bende dogumdan sonra gelismesini yazan program baktim ama bi tane war sanirim...war mi bilgin...
allah yardimcin olsun bol sutun olsun hayatim...
oh oh masallah size ne guzel misil misil uyuyun insallah
canim allah anali babali buyutsun...ben bildigim den degil de soylediklerine gore sut az iken mama takwiyesi yapilirken once emzirmeli artik yorulup biraktiktan sonra mama werilmeli bolece gucuyle cektikce sutun cogalir diolar bana..belki ole yapiosundur ama soylenen bilgi iste paylasim dedim...
Gozunn aydin canim Allah anali babali buyutsun
Tesekkur ederim canim darisi basina:)
Gozun aydinn canim:)
Aynen oyle oldu canim yaa babasi kucagindan hic birakmiyor:)
Hayirli olsun:)
Allah yardimcin olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun gözün aydın hoşgelmiş selim efe
masallah sana da bebişine de... saglıklı, up uzun, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.
ilham verdin canim ben de yapicame bebekten aldim ama onlar yarim. yani sadece ön kismi var. ben tüm diktirdim. boynumdan geciriyrm. saolsun annem)
Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.
Hosgelmis sefalar getirmis.masallahhhSabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Ah canım bende öyle diyordum. Asla emzirmeden başkalarının yanında diye ama öyle olmadı doğumdan sonra emziriyorsun. Odama gitsemde kayınvalidem geliyordu arkamdan zaten bende kendimi sinir edeceğime boşverdim gitti. Allah'tan hastanede annem kaldı. Çünkü tuvalete gitmek oturmak büyük eziyetti ve hep annem yardımcı oldu. Yani önceden konuşmak gibi olmuyor :) doğumdan sonra değişebiliyor
tek tek tesekkur ederım kızlar o kadar cok sey yazmak ıstıyorumkı.. bıyerden baslasam aslında cok ıyı olacak ama.. sakin bi kafayla bastan sona durumu anlatıp oyle baslamak ıstıyorum sıze sorular sormaya.. sımdılık ıyıkı sezeryan olmamıs yoksa dıkıs acısı basa bela olurmus dıyorum kendımce.. ama dogumdan cıktıgımda da "normal dogum aklı verenın kafasına .ıçayım" dıyordumhayırlısı olsun.
inanınkı bu tıp seyler gercekten hayırlısıymıs onu anladım.. Allah kım neyı ne kadar cekebılecekse ona gore verıyor basına bu durumları.. ben dogum sonrası yatmaya gelebılecek bırı olmadıgımıcın muhtemelen bana normal dogumu reva gordu rabbım.. sezeryan olsaydım muhtemelen suan cok agrasıf olmustum devamlı hareketlerım engellendıgı ıcın..
yaa neler var aklımda da sımdı baslamak ıstemıyorum hepsını toparlayıp oyle yazacagım
dualarınızdan oturu tesekkur ederım.. Allah herkese bagıslasın yavrusunu .. oyle guzel bı duygukı.. hayatımda hıc aglamadıgım kadar agladım.. her sabah melek yuzune baktıgımda yıne ağlıyorum.. cok baska bıse cokkk...
bır de sunu solıym.. meryem ana eli otu kullanmayı dusunen varsa aman dıbı dar bı surahıye koymayın!!! gerızekalı gıbı 6 cm capında bı kavanozun ıcınde hastaneye goturdum ve sunı sancıya ragmen sadece 6 cm acılmam vardı.. neysekı sonradan akıl edıp esıme 5 lt lık sulardan aldrıp onun ıcne attık otu.. -tabı bu arada esım homurdanıyor bunlara bel baglıyosun diye- ınanın sanıyede buldum 10cm i.. 15 saat boyunca 6 cm de kaldı.. sonra bı anda 10cm oldu.. bu tesaduf degıl !!!
yazıcam hepsını sıze bır bır..
Ben dönüşümlü olarak kullanıyorum gün içinde evde gözlük dışarda lens...Kızlar kontak lens kullanan var mı ben yıllarca kullandım sonra gözlüğe geçtim şimdi yine takayım düyorum gözüm kan çanağına dönüyor hamilelikte göz kuruluğu olurmuş lohusalıkta da mı oluyor ki
tek tek tesekkur ederım kızlar o kadar cok sey yazmak ıstıyorumkı.. bıyerden baslasam aslında cok ıyı olacak ama.. sakin bi kafayla bastan sona durumu anlatıp oyle baslamak ıstıyorum sıze sorular sormaya.. sımdılık ıyıkı sezeryan olmamıs yoksa dıkıs acısı basa bela olurmus dıyorum kendımce.. ama dogumdan cıktıgımda da "normal dogum aklı verenın kafasına .ıçayım" dıyordumhayırlısı olsun.
inanınkı bu tıp seyler gercekten hayırlısıymıs onu anladım.. Allah kım neyı ne kadar cekebılecekse ona gore verıyor basına bu durumları.. ben dogum sonrası yatmaya gelebılecek bırı olmadıgımıcın muhtemelen bana normal dogumu reva gordu rabbım.. sezeryan olsaydım muhtemelen suan cok agrasıf olmustum devamlı hareketlerım engellendıgı ıcın..
yaa neler var aklımda da sımdı baslamak ıstemıyorum hepsını toparlayıp oyle yazacagım
dualarınızdan oturu tesekkur ederım.. Allah herkese bagıslasın yavrusunu .. oyle guzel bı duygukı.. hayatımda hıc aglamadıgım kadar agladım.. her sabah melek yuzune baktıgımda yıne ağlıyorum.. cok baska bıse cokkk...
bır de sunu solıym.. meryem ana eli otu kullanmayı dusunen varsa aman dıbı dar bı surahıye koymayın!!! gerızekalı gıbı 6 cm capında bı kavanozun ıcınde hastaneye goturdum ve sunı sancıya ragmen sadece 6 cm acılmam vardı.. neysekı sonradan akıl edıp esıme 5 lt lık sulardan aldrıp onun ıcne attık otu.. -tabı bu arada esım homurdanıyor bunlara bel baglıyosun diye- ınanın sanıyede buldum 10cm i.. 15 saat boyunca 6 cm de kaldı.. sonra bı anda 10cm oldu.. bu tesaduf degıl !!!
Canim nerde buluruz meryem Ana otunu ben ankaradayim sende cok ise yaramis bende normal dogum yapicam kullanmak isterim.
Cok kizmissin ama oyle guzel anlatmissin ki ben gulerek okudum. kardesim dogum yapti doktor geldi ilk 6 ay sadece anne sutu ver dedi.annem dondu doktora dediki ben su verdim bak selvi gibiler dedi.doktorda anne sutu yeterli deyince annem dondu adama sen ne anlarsin sanki cocuk dogurdun dedi. Simdi ben 50 kere tembihledim karisma diye ama bakalim beni neler bekliyo.hafta sonu geliyor benimkide.
Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Canim nerde buluruz meryem Ana otunu ben ankaradayim sende cok ise yaramis bende normal dogum yapicam kullanmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?