2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim bebeğimde yeni yeni başladı gece uyumuyor ağlamıyor ama hep onunla ilgilenirsin istiyor sesler çıkarıyor ilgilenmemiz için. Bende sezeryan oldum kanamam bazen çok az bazen çok oluyor gününe göre değişiyor 18. Gün artık azaldı bayağı kanamam

allah bağışlasın arkadaşım bebeğini.üzüldüm senin için tatlım bende spinal ile doğurdum yavrumu senin gibi doğumdan sonra sIKINtı yaşamadım hiç başım ağrımadı ama ben doğum sırasında cok hissettim çekmeleri germeleri yani inledim resmen birde midem bulandı öğürdüm birkaç kez tabi midede boş mahvoldum dikişi bıraktı doktor beni bekledi rahatlamam için zordu yani çok hissettim bilmiyoru herkesin öyle değilmiş anlatıldığına göre hiçbirşey issetmeyenlerde olmuş ama ben dediğim gibi çok hissettim sadec kesiği hissetmedim okadar.haldur huldur bir doğum oldu açıkçası :) ve ikinciyi kısmet olursa böyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı.senin hikayenden biraz etkilendim açıkçası ama ben bebeğimi hemen görmek ve kucaklamak için seçtim bu yöntmi ve yine böyleolsun istiyorum bakalım kısmet.geçmiş olsun canım sana inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına .

canım üzüldüm benim kızım da öyle bir bebeklik gecirdi gaz sancısı vardı inşallah düzelir hemen kanama konusunda da bilgim yok ama bir arkadaşım sezeryanda kanı cekiyolar falan demişti onunda fazla yoktu kanaması ve 4-5 gün sürdü demişti

canım inşaAllah şimdiye almışsındır yavrunu kucağına bekliyoruz güzel haberlerini
Kizlar lütfen dua edin. Su Anda hastanedeyim. Yatisim yapıldı. Dün aksamdan beri sancı çekiyorum. 2 cm acilmam varmış. 4-5 dakikada birsancim var. 10 cm nasıl açılacak bilmiyorum.

Masallah canim..
Okuyunca gozlerim doldu,bende artik cok merak ediyorum minicik yuzunuu,ellerini,herseyii..
Otu soylediginde cok iyi oldu :) kavanozla beraber bekliyor :) Annemede okudum hemen baska biseye koymaya karar verdik..

Bende var meryem ana otu ama nasıl ve ne zaman kullanmam gerektiğini bilmiyorum 39. hafta bebişimin gelmeye hiç niyeti yok sancı başladığında mı kullanmak lazım biraz bilgi verirmisin..

Onceden meryem suresi fetih suresi yasin vs okuyabilirsin sana niyetle,sancilarin basladiginda suya koyuyorsun o acildikca rahimde acilacak inanciyla..dogum olduktan sonrada cikarilmasi gerekiyor sudan..
Bendede var bakalim :)
Ama bak Nesh soylemis dar bi kavanoza koymazsin..

Bende var meryem ana otu ama nasıl ve ne zaman kullanmam gerektiğini bilmiyorum 39. hafta bebişimin gelmeye hiç niyeti yok sancı başladığında mı kullanmak lazım biraz bilgi verirmisin..

canım soyle kullanıyorsun..;

DOĞUM BASLADIGI ANDAN ITIBAREN SUYA KOYUN!!!

dogumun nasıl basladıgı hıc bellı olmaz bazısı sancılanır bazısının pat dıye suyu gelır..

mesela benım oyle oldu.. 38+2 gunlukken gece 2.55 te suyum patladı.. ne bır sancı ne bırsey hıcbısey yok ortada ama suyum bıttı .. sabah 8 e kadar suyum bosaldı tamamen hatta odemlerım bıle ındı .. ben dogum yapamamıstım hala.. yavrum ıcımde sıkıstı kaldı.. dusmedı asagı.. kuru kuru dogum yaptım.. cok sukur sadece uzayan sureden oturu sıkıldım bıraz.. bır de alttan muayene!!! Allah kahretsın onu!
hasaneye gıttıgımde 4 cm acıklıgım vardı bıle.. cunku otu suya koyup gıtmıstık ama cok fazla suyum gelınce şor dıye ben korkup anneme cıkarttırdım sudan.. nolur nolmaz dr u bekleyelım sonra koyarız dedım.. yaa yemın ederım bı sonrakı muayenede acıklıgım 4 ten 3 e dusmustu!! şoktaydık!!
tekrar koyduk suya.. 6cm acıldım hıc sancısız.. sunı sancı verdıler o bıle gıdıkladı hıc acı cekmıyordum.. ama 6 cm de takıldım kaldım.. o alttan muayenelerı Allah bıldıgı gıbı etsın.. nefret ettım gelenın elı ıcımde gıdenın kolu!!! o onemlı degıl de 6 cm ı aşmaması sıkıntı oldu sureklı.. en sonunda akıl ettıkte cıkardık ufacık kavanozdan buyuk su sısesıne koyduk.. saat 7 de suya koyduk saat 8 de 10 cm acılmıstım!!! bak cıddı bı rakam!!!

20.24 te doğurdum paşamı.

gecenın 3unden berı 6 cm olan acıklık 1 saatte 10 cm olsun!!!! ınanılır gıbı degıl! Rabbım cok buyuk! ÇOOK!

Ay ne kadar ilginc ya sasirdim 5 kiloluk bi kaba koyucam o acildikca bende acilicam insanin inanasi gelmiyor ama bulabilirsem yapicam mutlaka.

Ay ne kadar ilginc ya sasirdim 5 kiloluk bi kaba koyucam o acildikca bende acilicam insanin inanasi gelmiyor ama bulabilirsem yapicam mutlaka.
Selam kizlat şans eseri gordum yazılarınızı bende 2013 ocak annesiyim cok şükür 15 aylik bi oğlum var mevlam hepinizede yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin..Benim 39 haftaya kadar cok normal hamilelik geçirdim cok şükür annemin vefat etmesi dışında. . Gece saat 4te birden sancim geldi kayinvalidem geldi hemen su isitti biraz sonra o meryem anamizin elini büyük kavanoza koydu gittik ben bas bas bagiriyorum neyse ebeler muayene etti aaa dedi daha 1cm acilman var sen böyle bagirirsan simdiden isimiz var senle dedi beni odaya aldilar ben hala kendi sancimi.cekiyorum kayinvalidem o sudan bana bi yudum iccirdi birazda eliyle karnima sürdü 2saat sonra geldi ebe muayeneye bagirdin bagirmaninda hakkini verdin acilmis dedi tam 8'e 5vardi oglum dogdu hamd olsun bana göre ben sunni sanci almadim ama sancida dogumda bisekilde olduda dikis benim canimi.cok yakti özel hastane olmasina ragmen uyusuklugum gitmisti tekrar uyusturup dikmediler onun haricinde o denilen ota inanabilirsiniz..Hayirli doğumlar

kizlar geceden beri ince ince sizinti seklnde suyum gelio bi de sumukumsu kahverengimsi bi akntm oldu.ama sancm yok bgn 38+3 oldk beklyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başın sağolsun canim öncelikle.
Sadece internetten satiliyo ya kredi karti kullanmadigim icin alamadim. Allah`im yardim eder inşallah kolay dogum olur. Bebeğini Allah bagislasin.

Allah analı babalı buyutsun bol sutlu gunler size....

Başın sağolsun canim öncelikle.
Sadece internetten satiliyo ya kredi karti kullanmadigim icin alamadim. Allah`im yardim eder inşallah kolay dogum olur. Bebeğini Allah bagislasin.

Saol cnm Allah razi olsun. .

Sadece nette satilmiyor cnm umreye haca giden yok mu cevrende tanidigin muhakkak vardir bu ara cok yayginlasti çünkü kabeden getiriyolar cogunlukla bulursun inş..

aynen buyuk bır legene koysunlar. dogumdan cıkınca da cıkarsınlar hemen toparlıyor..
ama sunu soylemem gerek EMZIRMEK ınanılmaz ufaltıyor rahmı ve hıssedıyorsunuz.. 20 dk dan fazla dursun gogsunuzde hemen adet sancısı gıbı belden kasıktan bı burulma gelıyor..

şuan cok enteresan bı sekılde benden baska bakan herkesten kıskanıyorum.. ama sabredıyorum guler yuzle davranmaya calısıyorum.. lohusalık boyle bısey sanırım.. her sabah aglıyorum yuzunu gordugumde cok degısık bısey .. hıssettıgınız duygular cok degısık oluyor.. anlam veremıyorum..
Rabbim in gucune gıtmesın de cok tuhaf ne bılım.. Allah hepınıze nasıp etsın.

Saol cnm Allah razi olsun. .

Sadece nette satilmiyor cnm umreye haca giden yok mu cevrende tanidigin muhakkak vardir bu ara cok yayginlasti çünkü kabeden getiriyolar cogunlukla bulursun inş..

Bildigim giden yok bi etrafi yoklayayım ama zaten doguma az kaldi inşallah nasipte varsa bulurum canim saol

ben sureleri ayırt etmeden ne varsa okuduk annemle ustune.. sonra o sudan bı yudm ıctım haberınız olsun.. bır de soyle bısey var ben dogumdan bı oncekı aksam bı arkadasımın tavsıyesıyle abdestimi alıp meryem suresının turkcesını de okumustum. anlayarak okursan daha ıyı olur demıstı.. o gecenın sabahına suyum patladı.

SANCIM GELECEK DIYE BEKLMEYIN!!! BENIM SANCIM GELMEDI!! HIC SANCILANMADIM!!

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun sana dua ederiz burası duaların kabul olacağı bi topik hamileler ve doğuranlar var dimi. Ben de spinal oldum ama senin gibi çekmedim iki üç gün ağrıdı bigün şiddetliydi kalkamadım. Ama ağır bi baş ağrısı Allah acil şifalar versin amin amin amin

Ben yürüyüşe çıkar kızlar 😊e açılalım biraz dimi😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…