2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Selam kızlar benim bebişhala Küuözde her gün gidiyor bakıp bakıp geliyoruz. süt sağmak Onları steril etmek falan zor iş

Son düzenleme:
slm kızlar 19 nisanda kontrole gittik..ve nst de durum pek iyi çıkmayınca doktor bebeğimi acilen aldı..çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz olmadı..ertesi gün evimize geldik.. anne olmak tarif edilemez bir duyguymuş..en kısa zamanda hepiniz kucağınıza alırsınız umarım bebişlerinizi.. doğum yapanların gözleri aydın..yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.. :)

slm kızlar ben de kısmetse 8 mayısta doğuma gidiyorum :) sezeryan olacak ve spinalden sonra yaşanan sorunları duyduğum için genel anestezi istemiştim. fakat bu hafta çok şiddetli boğaz ağrısı ve griple boğuşuyorum :2: dün doktorum ilaç verdi ama bunu atlatmazsam genel anestezi yapılamayacağını ve spinal olacağını söyledi dünya başıma yıkıldı nasıl korkuyorum bir bilseniz inşallah iyileşirim de genel olur. dualarınızı bekliyorum kızlar lütfen....

cnm hiç korkma ben kontrole gittim bebeğin kalp atışları aniden düşünce acilen ameliyata alındım.. ve karnım tok olduğu için genel anestezi yapamayacağını söyledi doktor..spinal oldum..ve ben ağlaya ağlaya girdim ameliyata çünkü eşimden başka kimse yoktu yanımda..şoku bile atlatamadım..ama ne bir baş ağrısı ne de bel ağrısı yaşamadım..kişiden kişiye değişiyor o..ve benim bünyem çok zayıftır buna rağmen rahattım..zaten bebeğini görünce unutuyorsun herşeyi..:) ben sadece kalbimin sıkıştığını hissettim doğum sırasında..ama aşırı heyecanlıydım şoktaydım ve doktorum bebeğin çıkması için karnıma çöktüğünü onun ağrısını hissettiğimi söyledi..ve benden tavsiye genel anestezi olupta bebeğinin doğduğu anı kaçırma :)) o mükemmel hissi ve mis kokusunu duymalısın :))

kızlar ben ameliyattan çıktıktan sonra hemşireler hem üstümü değiştirmek hem de kanamamı kontrol etmek için yanıma geldiler.. hemşire eliyle karnıma iyice çöktü tam yaranın üzerine.. tarifsiz bir ağrı duydum..ve bunu arka arkaya 3 kez yaptı.. daha sonra 2 kere daha gelip yine yaptı..içimdeki pis kanı boşaltmak içinmiş..sakın ama sakın böyle bir şeye izin vermeyin..sezeryanda gerek yokmuş çünkü buna..dikişler bile patlayabilirmiş..ben zorunlu bişey sandım tepki göstermedim..ama tam 1 hafta karnıma dokunamadım..her yerim sızladı kaburgalarım agrıdı...bu işlem normal dogumda yapılırmıs.. haberiniz olsun..

Canim benimde sezaryen sezaryende fazla kanama olmuyor cunku iceriyi iyce temizliyor doktor.

nasılsınız güzel anneler
Maşallah hayırlısıyla doğumlarımızı tamamlıyoruz doğuran annelerin hepsine hayırlı olsun maşallah bebeişlerine bol sütlü günler diliyorum, biz kalanlarada hayırlısıyla hayırlı zamanda kolay doğumlarımız olsun diye dua ediyorum zaman daraldıkça gerçekten heycan ve korku birbirine karışı ne zman gelecek diye merakla bekliyorum mis kokusu koklamak için hecanla bekliyorum seni canım kızım

Başın sağolsun canim öncelikle.
Sadece internetten satiliyo ya kredi karti kullanmadigim icin alamadim. Allah`im yardim eder inşallah kolay dogum olur. Bebeğini Allah bagislasin.

Istanbulda Misir carsisindaydi sanirim ordada satiliyor,istanbulda degilsen gonderebilecek biri vardir belki..

Evet dualarinda belli bi siniri yok istenildigi gb okunabilir,okunmasi iyi sonucta..
Dogru diyorsun sanci olmayadabilir..
Dualarida hem dinleyip hem okuuyorum :)
Bilgiler icin sagol canim :)

Canim neden epidural sezeryan yapmıyorsun bu doğum sekliyle doğum yapanların neredeyse çoğu çok memnun Allah nasip ederse ben de öyle yapacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar yenı hamıleyım9+3 ve hamıle olmamla hepatıt b olmamı öğrenmem bır oldu bebeğe sevınemedım onun ıcın cok endıselıyım dogum sırasında geciyormuş iğne vuracaklar ama ne kadar korur emzırmemekmı gerekırmı gerekmedim doktorlar Hertha'da kan tahlılı alıyorlar neticeye göre bakacaklar ama yardımda ihtiyacım var

Ayyyy canım benim çok güzel.yarabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah.prensesin evinize bereket ve mutluluk getirsin inşallah🚼🚼

papatyacım allah bagıslasın kuzunu gozun aydın..dogum yapmıs ve yapacaklara rabbim kolaylıklar versin insallah..6 mayıs diye kararlastırdıgımız dogumu doktorumuz 9 mayısa aldı,nstde sancı cıkmayınca 38in doldugu gun alalım dedi..bizim icin bi gunde anne karnında kalması onemliymis hem kızdım hem takdir ettim doktorumu hakkımızda hayırlısı insallah..

Banada yaptılar hemşireler. Ama eminimi böyle bişeye gerek olmasa onlarda gelip benim göbeğime bastırmaya meraklı deeğildir. Hatta doktorum nasıl olduğuma bakmak için geldiğinde oda yaptı aynı işlemi. Evet müthiş bir ağrı oluyor çok zor ama 3-4 kez yapılıyor sonra bana söylediler ben kendim yaptım bütün gece. Sadece pis kanı akıtmak için değil bu işlem. Rahmin çabuk toparlanması için yapılıyor. Özellikle sertliği hissediyorsun zaten Rahminin. Gerekli olmayan hiçbirşey için onlarda uğraşmak istemezler.

Hepinize hayırlı uğurlu olsun maşallah kuzulara ve size

Papatya gözünüzaydin ne güzel sen de kurtuldun bebeğini aldın kucağına darısı biz bekleyenlere.bugun de yürüdüm yoruldum geldim ama benim kız gelmiyo artık sancilarim gelsin istiyorum hayırlısı tabii ama stres oldum işte suni sancı istemiyorum

Selam kızlar benim bebişhala Küuözde her gün gidiyor bakıp bakıp geliyoruz. süt sağmak Onları steril etmek falan zor iş
Inşallah kısa zamanda kavusursunuz.allah yardımcınız olsun
Gözünüz aydın sutunuz bol olsun

Sakın ol canım hayırlısı olsun insallah.korkacak birsey yok miniği ilk sen göreceksin sevinmelisin.geçmiş olsun.

Kizlar 7 km yürümüşüm adimsayara göre ama bittim diyebilirim bi de marketlere falan uğradım elim dolu geldim. Artık bu gece de dogurmazsam günümü tamamlarım heralde 😊kızıma ıslak mendil aldım teyzeleri Johnsons baby 3 lu paket 6 tl çok ucuz geldi. Inşallah güzeldir kullanan var mı aranızda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun..
Konuyla ilgili hic bilgim yok kusura bakma..
Allah yardimciniz olsun,saglikla kavusun insallah,kolayliklada halledilir insallah hu sorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…