slm kızlar ben de kısmetse 8 mayısta doğuma gidiyorum :) sezeryan olacak ve spinalden sonra yaşanan sorunları duyduğum için genel anestezi istemiştim. fakat bu hafta çok şiddetli boğaz ağrısı ve griple boğuşuyorum :2:dün doktorum ilaç verdi ama bunu atlatmazsam genel anestezi yapılamayacağını ve spinal olacağını söyledi dünya başıma yıkıldı nasıl korkuyorum bir bilseniz inşallah iyileşirim de genel olur. dualarınızı bekliyorum kızlar lütfen....
Canim benimde sezaryen sezaryende fazla kanama olmuyor cunku iceriyi iyce temizliyor doktor.Merhaba kızlar artık hiç foruma giremiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bebeğim geceleri hiç uyumuyor. Çok zor durumdayım sürekli ağlıyor. Moralim çok bozuluyor. Çaresiz kalmak hiçbirşey yapamamak çok kötü. Sizin bebekleriniz nasıllar. Birde ben sezaryen doğum yaptım. Kanamam nerdeyse yok denecek kadar az. Normalmi bu durum. Yada ne yapmamngerekir kanamanın olması için.fikir sahibi olanlar lütfen alıntıya cevaplasın. Forumu takip edemiyorum çünkü
Canim benimde sezaryen sezaryende fazla kanama olmuyor cunku iceriyi iyce temizliyor doktor.
Başın sağolsun canim öncelikle.
Sadece internetten satiliyo ya kredi karti kullanmadigim icin alamadim. Allah`im yardim eder inşallah kolay dogum olur. Bebeğini Allah bagislasin.
ben sureleri ayırt etmeden ne varsa okuduk annemle ustune.. sonra o sudan bı yudm ıctım haberınız olsun.. bır de soyle bısey var ben dogumdan bı oncekı aksam bı arkadasımın tavsıyesıyle abdestimi alıp meryem suresının turkcesını de okumustum. anlayarak okursan daha ıyı olur demıstı.. o gecenın sabahına suyum patladı.
SANCIM GELECEK DIYE BEKLMEYIN!!! BENIM SANCIM GELMEDI!! HIC SANCILANMADIM!!
slm kızlar ben de kısmetse 8 mayısta doğuma gidiyorum :) sezeryan olacak ve spinalden sonra yaşanan sorunları duyduğum için genel anestezi istemiştim. fakat bu hafta çok şiddetli boğaz ağrısı ve griple boğuşuyorum :2:dün doktorum ilaç verdi ama bunu atlatmazsam genel anestezi yapılamayacağını ve spinal olacağını söyledi dünya başıma yıkıldı nasıl korkuyorum bir bilseniz inşallah iyileşirim de genel olur. dualarınızı bekliyorum kızlar lütfen....
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
kızlar ben ameliyattan çıktıktan sonra hemşireler hem üstümü değiştirmek hem de kanamamı kontrol etmek için yanıma geldiler.. hemşire eliyle karnıma iyice çöktü tam yaranın üzerine.. tarifsiz bir ağrı duydum..ve bunu arka arkaya 3 kez yaptı.. daha sonra 2 kere daha gelip yine yaptı..içimdeki pis kanı boşaltmak içinmiş..sakın ama sakın böyle bir şeye izin vermeyin..sezeryanda gerek yokmuş çünkü buna..dikişler bile patlayabilirmiş..ben zorunlu bişey sandım tepki göstermedim..ama tam 1 hafta karnıma dokunamadım..her yerim sızladı kaburgalarım agrıdı...bu işlem normal dogumda yapılırmıs.. haberiniz olsun..
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
slm kızlar 19 nisanda kontrole gittik..ve nst de durum pek iyi çıkmayınca doktor bebeğimi acilen aldı..çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz olmadı..ertesi gün evimize geldik.. anne olmak tarif edilemez bir duyguymuş..en kısa zamanda hepiniz kucağınıza alırsınız umarım bebişlerinizi.. doğum yapanların gözleri aydın..yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.. :)
Inşallah kısa zamanda kavusursunuz.allah yardımcınız olsunSelam kızlar benim bebişhala Küuözde her gün gidiyor bakıp bakıp geliyoruz. süt sağmak Onları steril etmek falan zor iş
Gözünüz aydın sutunuz bol olsunslm kızlar 19 nisanda kontrole gittik..ve nst de durum pek iyi çıkmayınca doktor bebeğimi acilen aldı..çok şükür herhangi bir sağlık problemimiz olmadı..ertesi gün evimize geldik.. anne olmak tarif edilemez bir duyguymuş..en kısa zamanda hepiniz kucağınıza alırsınız umarım bebişlerinizi.. doğum yapanların gözleri aydın..yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum.. :)
Merhaba arkadaslar yenı hamıleyım9+3 ve hamıle olmamla hepatıt b olmamı öğrenmem bır oldu bebeğe sevınemedım onun ıcın cok endıselıyım dogum sırasında geciyormuş iğne vuracaklar ama ne kadar korur emzırmemekmı gerekırmı gerekmedim doktorlar Hertha'da kan tahlılı alıyorlar neticeye göre bakacaklar ama yardımda ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?