2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugun kontrol vardi.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ben hissetmedim bile ) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmun kenni gelip direk sezeryana alacak..

yalniz size bir sorum olacak arkadaslar. ben sabah oldum muayeneyi. o zamandan beri kahve leke vardi ama pembeye döndu. belimde ciddi agri var; once karnima oradan da kasiklarima vuruyor. dogum sancisi bence. cati muayenesi dogumu tetikler demislerdi. sizde yasadiniz mi bu durumu?

Bende ilk doğumda sezeryan oldum üstelik Almanya'da ve ne bir doktor ebe veya hemşire böyle bir harekette bulunmadı. Zaten hassas bölge. Tek bildigim dikiş esnasında sonuçta sezaryanda karına cok fazla hava birikimi oluyor dikiş olurken bastırdıklarını hatırlıyorum. Sonrasında kesinlikle böyle birşey olmadı zaten dikişler daha yeni olunca daha fazla yıpratmamak gerek. Dogum sonrası karnı toparlamak için satılan korseleride kullanmayın bosuna eziyet. Rahimin eski haline geri dönmesi 6-8 hafta sürüyor o süreçte sadece toparlayıcı jimnastik hareketler öneriyor hekimler yurt dışında ve tabiki ilerisi için idrar kaçırmayı önlemek için de bu hareketler cok faydalimış.

Son düzenleme:

Gözün Aydın ve maasallah size. Bol sütlü güzel bir tanışma ve alışma dönemi diliyorum sana ve ailene.

Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...

Canım çok sevindim hayırlı olsun kavuştun prensesine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah bağışlasın. Amin Allah isteyen herkese nasip eder inşllh! Sana da cok gecmiş olsun

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hayırlı uğurlu olsun.maşallah sana ve kuzuna hayatınin rengine :)

Canım çok geçmiş olsun.Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...

Hayırlı olsun canım maşalllah çatır çatır doğurmuşsun burada olsan dırek sezaryene alırlardı.. Allah sana bağıslasın yavrunu.

Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...

O bi başlangıc olabilir ya da iş guc yaptıysan uusutmus olabılırsın.. Ne biliymki bilemedim.. Ama o tip şeyler yasanıyomus doğum başlarken .. Ben yasamadım

Canim takip et kendini ağrı şiddetleyor sa aralıklarla azalıyorsa doğum sancısıdir
Amin canim ne güzel meleginlesin şimdi
Gözün aydın darısı başımıza😊

Dinlenince geçiyor mu eğer geçmez siddetlenirse doğum sancısı olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ühü ühü çok duygulandım kızlar ya geçmiş olsun Allah size bağışlasın yavrularınızı hayırlı olsunlar bir bir geliyo bebeklerimiz çok güzel günler bunlar

Hayırlı olsunnn, tosuncuk demek kızmış çok merak ediyordum. :))) anne ve babacığıyla geçireceği çok güzel bir ömrü olsun inşallhhhh..

Benim de geçen perşembe yaptı çatı muayenemi ama bende gelmedi kahve yada kırmızı lekelenme. Belki çatın dar olduğu için tetiklemiştir, olabilir mi acaba?:44:

Hayırlı olsun sana da canımm, ne güzel aldın meleğini kollarına. Sütünde gelir elbet hiç moralini bozma sabırla bekle yeter bugün yarın uğrar mutlaka :))

Dinlenince geçiyor mu eğer geçmez siddetlenirse doğum sancısı olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Dinlenince de geçmiyor şuan yatıyorum yatakta hopluyorum.😰😰😰

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…