Bestekız doğum yaptı mı arkadaşlar
Banada yaptılar hemşireler. Ama eminimi böyle bişeye gerek olmasa onlarda gelip benim göbeğime bastırmaya meraklı deeğildir. Hatta doktorum nasıl olduğuma bakmak için geldiğinde oda yaptı aynı işlemi. Evet müthiş bir ağrı oluyor çok zor ama 3-4 kez yapılıyor sonra bana söylediler ben kendim yaptım bütün gece. Sadece pis kanı akıtmak için değil bu işlem. Rahmin çabuk toparlanması için yapılıyor. Özellikle sertliği hissediyorsun zaten Rahminin. Gerekli olmayan hiçbirşey için onlarda uğraşmak istemezler.
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...
Canim takip et kendini ağrı şiddetleyor sa aralıklarla azalıyorsa doğum sancısıdirbugun kontrol vardi.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmun kenni gelip direk sezeryana alacak..
yalniz size bir sorum olacak arkadaslar. ben sabah oldum muayeneyi. o zamandan beri kahve leke vardi ama pembeye döndu. belimde ciddi agri var; once karnima oradan da kasiklarima vuruyor. dogum sancisi bence. cati muayenesi dogumu tetikler demislerdi. sizde yasadiniz mi bu durumu?
Amin canim ne güzel meleginlesin şimdiSelam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Gözün aydın darısı başımıza😊Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...
Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Hayırlı olsunnn, tosuncuk demek kızmış çok merak ediyordum. :))) anne ve babacığıyla geçireceği çok güzel bir ömrü olsun inşallhhhh..Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
bugun kontrol vardi.
nst de 90-60-20 lerde dogum sancisi cikti. ben hissetmedim bile) sonra dr cati muayenesi yapti. itiraf edeyim hiccc sevmedim bu muayeneyi. dr dediki "acilma var. 1 cm. evet normal dogum yapabilirsin ama cok zorlanirsin. cunku catin dar. ben seni alirim normal doguma ama dvami sezeryana gider. somra bana niye bu kadar eziyet ettiniz bastan sezeryan olsaydi deme" dedi. bama zaten 20 yasinda gittigim kadin dogum dr.u da zatin dar demisti. o nedenle dr.uma guveniyrm.
ben de "tamam. karari size birakiyrm. inatlasmam. ben ikisine de alistirdim kendimi..hangisi uygunsa o olsun" dedim.
dr. da karar verdi. kismetse 8 mayis persembe sabahi epidural sezeryan olacak. eger o zamana kadar sanci kanama su gelmesi olursa; gece bile olsa drmun kenni gelip direk sezeryana alacak..
yalniz size bir sorum olacak arkadaslar. ben sabah oldum muayeneyi. o zamandan beri kahve leke vardi ama pembeye döndu. belimde ciddi agri var; once karnima oradan da kasiklarima vuruyor. dogum sancisi bence. cati muayenesi dogumu tetikler demislerdi. sizde yasadiniz mi bu durumu?
Eki Görüntüle 1099085 Eki Görüntüle 1099086 Eki Görüntüle 1099087 Eki Görüntüle 1099088 Eki Görüntüle 1099096 Eki Görüntüle 1099097 Eki Görüntüle 1099098 Eki Görüntüle 1099099
Kızlarrr kuzumun kurabiyeleri nasıl olmuş dün arkadaşla oturup bunları yaptık ilk denememiz :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?