2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

😰😰😰😰yok canım yok.dinlenincede geçmiyor.

Süper olmuşlar ellerinize sağlık.bende istiyorum bunlardan ama malesef hiç becerim yok.tek yaşıyoruz kimsemizde yok.çok şanslısın😫😫

Superler çok beğendim
😰😰😰😰yok canım yok.dinlenincede geçmiyor.
O zaman yatma kalk yürü canım acilirsin 😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harika olmuş çok beğendim.ilk denememi inanmıyorum

vala ilk denememiz bizde şaşırdık sonuçları görünce :))) ama tek çeşitle devam etmeye karar verdim, yoksa bizim türk milletini biliyorsun yok şunu da alayım, ayyyy bu da güzelmiş falan filan zaten acemilik bunları yaparken 5 saatimiz gitti nerdeyse topu topu 15 tane kurabiye var elimde henüz

Çok geçmiş olsun. Sonunda sağ salim kavusmussunuz ya cok sukur. Analı babalı buyutun canım.

Allah bağışlasın, çok sevindim rahat bir doğum olmasına.

Özellikle ilk karedekileri çok beğendim bravo doğrusu. Elinize sağlık.

Süper olmuşlar ellerinize sağlık.bende istiyorum bunlardan ama malesef hiç becerim yok.tek yaşıyoruz kimsemizde yok.çok şanslısın����

Canım inan bende çok becerikli olduğumu düşünmem ama bu iş için kalıp yetiyor neredeyse herşeyi kalıpla halladebiliyorsun biraz uğraşmak lazım işte. Üzülme lütfen beni de üzme, zaten hamilelik hormonlarımız yetiyor herşeye üzülmek için, neredesin söyle yardıma geliyorumm.

Superler çok beğendim

O zaman yatma kalk yürü canım acilirsin ��

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canımm :))

Son düzenleme:
Canim gözün aydin sütun de hemen gelir inşallah. Darisi basimiza :)
Gözün aydin olsun canim. Epidural olmussun ama yine sancı cekmissin epiduralin faydasini gordun mu. Bende dusunuyorumda.

Ayyyy canım benim kıyamam sana.düşünmen bile yeter.istanbul da yım gelmek istersen oturmaya beklerim tatlı sohbetin için 😘😘

geçmiş olsun canım gözün aydın bebeğini kucağına almışsın sütünde bollaşır en kısa zamanda inş

gözün aydın maşallah bebeğine

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

Selam herkese son bir haftada tansiyonum yükseldi doktor kontrol altında tutuyor idrarda protein yok ama tansiyonumu takip ediyor doktorum şuan içim sıkıntı yok ama gözlem altındayım plesantada yaşlanma ve suyun azalmış ama oğluşumun keyfi yerindeymiş dönüp duruyor moralim bozuldu bize dua edin gerçekten ihtiyacımız var üç günde bir kontrole gidicem ...

Doguma 9 gun kaldi.fakat sabahtan berii karnim oyle sertti tarifi mumkun degil.herhangi bisi olmaz dimi kizlar....ilk defa bukadar sertlestigini gördüm. ....yuruyemiyorum
Esimin yardım i olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…