Canim takip et kendini ağrı şiddetleyor sa aralıklarla azalıyorsa doğum sancısıdir
Amin canim ne güzel meleginlesin şimdi
Gözün aydın darısı başımıza😊
Dinlenince geçiyor mu eğer geçmez siddetlenirse doğum sancısı olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1099085 Eki Görüntüle 1099086 Eki Görüntüle 1099087 Eki Görüntüle 1099088 Eki Görüntüle 1099096 Eki Görüntüle 1099097 Eki Görüntüle 1099098 Eki Görüntüle 1099099
Kızlarrr kuzumun kurabiyeleri nasıl olmuş dün arkadaşla oturup bunları yaptık ilk denememiz :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Superler çok beğendimEki Görüntüle 1099085 Eki Görüntüle 1099086 Eki Görüntüle 1099087 Eki Görüntüle 1099088 Eki Görüntüle 1099096 Eki Görüntüle 1099097 Eki Görüntüle 1099098 Eki Görüntüle 1099099
Kızlarrr kuzumun kurabiyeleri nasıl olmuş dün arkadaşla oturup bunları yaptık ilk denememiz :))
O zaman yatma kalk yürü canım acilirsin 😉😰😰😰😰yok canım yok.dinlenincede geçmiyor.
harika olmuş çok beğendim.ilk denememi inanmıyorum
Çok geçmiş olsun. Sonunda sağ salim kavusmussunuz ya cok sukur. Analı babalı buyutun canım.Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Eki Görüntüle 1099085 Eki Görüntüle 1099086 Eki Görüntüle 1099087 Eki Görüntüle 1099088 Eki Görüntüle 1099096 Eki Görüntüle 1099097 Eki Görüntüle 1099098 Eki Görüntüle 1099099
Süper olmuşlar ellerinize sağlık.bende istiyorum bunlardan ama malesef hiç becerim yok.tek yaşıyoruz kimsemizde yok.çok şanslısın����
Superler çok beğendim
O zaman yatma kalk yürü canım acilirsin ��
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özellikle ilk karedekileri çok beğendim bravo doğrusu. Elinize sağlık.
Onları ben yaptımmmbeğendiğine sevindim çok saol canım. :)
Canim gözün aydin sütun de hemen gelir inşallah. Darisi basimiza :)Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Gözün aydin olsun canim. Epidural olmussun ama yine sancı cekmissin epiduralin faydasini gordun mu. Bende dusunuyorumda.Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Onları ben yaptımmmbeğendiğine sevindim çok saol canım. :)
Canım inan bende çok becerikli olduğumu düşünmem ama bu iş için kalıp yetiyor neredeyse herşeyi kalıpla halladebiliyorsun biraz uğraşmak lazım işte. Üzülme lütfen beni de üzme, zaten hamilelik hormonlarımız yetiyor herşeye üzülmek için, neredesin söyle yardıma geliyorumm.
Saol canımm :))
Eline sağlık en güzeli onlar olmuş, gayet profesyonel
Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
İnsan çok keyifleniyor verdiği bi emeğin karşılığında güzel yorumlar alınca :) çok saol tekrar, ticarete mi döksek bu işi diye düşünmeye başladım yorumlarınızdan sonra
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık
Bence olabilir...
Ilk denemeniz bunlarsa siz bu isi profesyonellige dokun bence harika gorunuyirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?