2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Doguma 9 gun kaldi.fakat sabahtan berii karnim oyle sertti tarifi mumkun degil.herhangi bisi olmaz dimi kizlar....ilk defa bukadar sertlestigini gördüm. ....yuruyemiyorum
Esimin yardım i olmadan
O sertlesme bendede cok oluyo yürümeye engel olacak kadar değil ama. Dogum yaklasti artik toparlaniyolar heralde :)

oglun iyiyse endişe etme canım 3 günde bir kontrolun olmasi iyi risk görünce dogurturlar merak etme.
ALLAH Hepimizin yardimcisi olsun.
Bende artık dogurmak istiyorum ama en ufak bi agrimda tirsiyorum işim zor valla :))

bu bahsedilen meryem ana otundan bulamadım ben.

adam "defne otu ve çemen tozu" doğumdan önceki 3gün içersen doğumu kolaylaştırıyor dedi. duyan varmı böyle bişe

Sanirim oyle ama inanki sag tarafim fena sert anemde oyle dedi.artik toplajir diye

kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....

Moral sıfır ,korku heyecan ve stresde var bunun yanı sıra taş gibi bir karnım değişik bir sancı cekiyorum şuan

adam "defne otu ve çemen tozu" doğumdan önceki 3gün içersen doğumu kolaylaştırıyor dedi. duyan varmı böyle bişe
Evet tek satılan yer internetmis orda da yok..Diğer dediğini hiç duymadim ben canım. .ben de doguramadim sancı falan da yok Sanki bebeğim de az hareket etti bugün iice pimpiriklendim yaa napcam ki ben bole..arkadaşım da korkutuyor beni günü geçince diskisini yiyormus bebek dikkat et çok bekletme falan dio ole bişey olcak olsa doktor bilmez mi neden 41+3 e kadar bekleyebiliriz dedi ki..pazartesi günü acilmama bakacak inş doğum başlar ozamana kadar..suni sancı dan ve sezeryan olmaktan kurtulur.m.esim de bu gidişle sezeryan olcan sen dio arkadaşım suni sancı ya dyanamazsin sezeryan düşün dio ben napcam yaaa bi akıl verin kızlar. .

gozunuz aydın kavuşmuşsunuz bebeğinize ne mutlu size Allah analı babalı buyutsun.bol sutlu gunler

maaşallah bebeğinize darısı bize artık bol sutlu gunler.

Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı

denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...

haftanızı goremiyorum ama o acı genelde çatı kemiklerinin açılması yada yan dudaklara kan basıncının artmasından dolayı olabiliyor 32.haftalarda, 37 38 de ise iyice çatı kemikleri açılıyor benin ikinci olmasına rağmen bunda daha çok bu tarz sancılrım var ilkinde hiç bilmedim böle şeyler doktor normal diyor.

sakın bırakma bebeğini hem emecek seni ister huzursuz olur sendeçok huzursuz olur pişman olursun.ya beraber git yada gitme okadar net fikrimi söyleyebilirim nacizane tabiii

Moral sıfır ,korku heyecan ve stresde var bunun yanı sıra taş gibi bir karnım değişik bir sancı cekiyorum şuan

Gecmis olsun cnm.inan tas gibi karin bendede var.nefes alamiyorum.....dogum nezaman sendee.neolursa olsun moral bozmak yok.meleeklerimiz bizile olcak bunu dusun

sadece butun gun alisweris yaptik adan zye sonra yerlestir hastane cukalatalarini jiletinle ebe nin hediye dr hediyesi derken aksam oldu.....

...papati teze dogurdun mu masallahhh ...saka gibi yaaa geccektim ben seni nie acele etti ;;)))) allah anali babali buyutsun saglikli bol sutlu insallah....

Bestekız doğum yaptı mı arkadaşlar

kızlar bestekız nerelerde merak ettim.

gündüz çok takip edemedim buralardamıydı?

sakın bırakma bebeğini hem emecek seni ister huzursuz olur sendeçok huzursuz olur pişman olursun.ya beraber git yada gitme okadar net fikrimi söyleyebilirim nacizane tabiii

yani bende oyle dusunuorum buyuk bi canta hazirladiktan sonra ne anca uyur kusar aglar diorum ya....

ben 35 gunlukken uçak yolculuğu indikten sonrada üç saat yol gitmiştim. hele bide emerse ki inş....rahat edersin uyuyor zaten.bebek arabasını alırsın ruzgardan korursun oldu bitti..

Amiinn isteyen herkese nasip etsin insallah..
Gozunuzaydin canim :)
Saglikli olun yeter ki..

Masallah ikiinizedee :)
Gozunuzaydinn..

Cok guzel olmuslar ellerinize saglikk :))
Bence de yapabilirsiniz :) yapanlarda sonucta farkli bisy yapmiyor,guzelcede pakrtlendi mi tmm iste hazir gb :)

Istanbulda misiniz?
Degilsenizde size alip gonderebilecek tanidiginiz yok mu?
Misir carsisinda var..

Tabi ki konusmak icin cok erken ama eger o gun gelip catmissa sahsen ben saglik sorunu yoksa bebisimide alir gidrdim :)

Ot misir carsisindada var
Bebek gunu gectigi icin degil,strese girerse kakasini yapar canim..Doktorunuzla konusun ve boyle olumsuz muhabbetlerle caninizi sikmayin
Arkadasinizda masallah kotu senaryolar bol bol :))))
O nereden biliyor suniye dayanamayip sezeryana dayanabilecegini..ya da tam tersi neyse..Olumlu kisilerle sohbet et derim..
Allah kolay bir dogum nasip etsin insallah zamaninda..
Rabbim kaldiramayacagin yuku vermeyecektir,o melegi sana emanet ettiyse sizin icin en iyisi nasibinizdedir zaten..

Son düzenleme:

Al bebeginide git canim. 6 saat seni emmeden duramaz.hava durumu falanda onemli tabi

Cok heyecanliyim yaa..
Bugun surekli cok baski ve kasilma oldu duzensiz bi sekilde..
Karnim sert surekli..Derin nefeslerle gecti bugun..
Simdi uzaniyorum ama asagida sizi var ve ara ara ittiriyor,tam seyimin ustunden kasiklarima kadar agriyor,adet zamanindaki gb dizlerime kadar tatli bi agri uyusukluk oluyor,karnim sertlesiyor..

Bi gel kuzum diyorum seviniyorum,bi benden ayrilinca savunmasiz olacak gb geliyor huzunleniyorum....

ben 35 gunlukken uçak yolculuğu indikten sonrada üç saat yol gitmiştim. hele bide emerse ki inş....rahat edersin uyuyor zaten.bebek arabasını alırsın ruzgardan korursun oldu bitti..

himmm ii bi morel oldu ))) seni anneme solucem ))))

bu ne simdi kizlar ya karnimiza niye bastiriyolar dikislerimiz acimiyor mu yada...ay yok bastirma mi dicez nortstarin dedigi mantikli gerekli olmasa kim gelir aman karnini bastiraim die ama ilk duyorum tedirgin oldum.

Al bebeginide git canim. 6 saat seni emmeden duramaz.hava durumu falanda onemli tabi

ucte uc al diyorsunuz sekerler saolun fikirler icin...

Doğuran arkadaşlar gözünüz aydın bol sütünuz olsun inş
Papatya doğumun çok zor olmuş canım geçmiş olsun benim ilk doğumumda vakmla olmustu o kadar zorduki kaç yıl geçti atlatamadım oyuzden bu seferki doğumdan çok korktum Allahtan sezeryan oldu.. umarım sen çabuk toparlarsın bu süreci kolay atlatırsın

bu ne simdi kizlar ya karnimiza niye bastiriyolar dikislerimiz acimiyor mu yada...ay yok bastirma mi dicez nortstarin dedigi mantikli gerekli olmasa kim gelir aman karnini bastiraim die ama ilk duyorum tedirgin oldum.

Bastırıyolar canım malesef... benimde üç kere falan bastırdılar ilk sefer zor oldu hemsirenin elini tuttum dur diye biliyorum acıyo ama yapmak zorundayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…