2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar dr geldim çoooooooooooooook şükür herşey normal çıktı hiç bi sorun yok Allaha binlerce şükürler olsun kalbi pıt pıt çok oynak bişeydi ordan sanki el salıyodu bana burdayım dermişçesine çok heycanlandım birdaha bi ay sonra gel dedi

pufff bende de yanma başladı bu ara bir de bulantılar azalmıştı birden daha da şiddetlenerek geri geldi hep böyle sürmese bari 3 ay sonunda geçecek mi acaba yaaa hiç bitmeyecekmiş gibi

aynen geçen hafta sonundan beri biraz rahatladım dedim, hatta korktum birden azaldı diye:)
ama bugün bir yine pörtledi. bende özellikle perşembe günleri daha çok oluyor. acaba bebeğin günü ilemi alakalı?
bugün 8+4 üm

Cnim bende dun oldum malesef 8 haftaliktim cok uzucu insallah birdaha yasatmasin Allahim

kızlar Allah bir daha yaşatmasın.
Sağlıksız bebek düşermiş unutmayalım. bende nisanda kürtaj oldum. Allah bu evladımı bağışlasın.
kürtajdan sonra en fazla 2 adet geçince tekrar hamile kalabilirsiniz.
Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatları hepimize nasip eylesin.

yok benim doktorum hacettepe profesörü perinatolog kendisi yani riskli gebelik uzmanı. kendi kliniği var orada hizmet veriyor Özgür Deren. Deren Klinik. Cinnah'ta Ziraat Bankası karşısında kliniği.

Merhaba kızlar, bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor maalesef. Mevlam sağlıklı gebelikler nasip etsin tekrardan..

Gece hiç yatamadım, milletin ki gündüz bulanır benim ki geceleri bulanıyor. Uyandım ki midem bulanıyor o arada rüyamda annem un kavuruyor çorba yapacakmış bana :) ıslak kek yapmış :))))

Ben bi kaşıkla daldım keke rüyamda ya :) geçen de sarı leblebi yiyordum :)

Amma velakin sulu yemeklerden tiksinti geldi, kuru şeyler olsun diyorum..

Göbüşte şişkinlik var, kilo almadım hatta verdim bile.

yok benim doktorum hacettepe profesörü perinatolog kendisi yani riskli gebelik uzmanı. kendi kliniği var orada hizmet veriyor Özgür Deren. Deren Klinik. Cinnah'ta Ziraat Bankası karşısında kliniği.

perinatolog olması çok iyi. sen bilgilendikçe bizi bilgilendir lütfen:)
birde merak ediyorum ne kadar muayene ücreti?

:)) insan çok mutlu oluyor di mi bebişi kıpır kıpır görünce çok kuzuşlar yaaaaa Allah bağışlasın tosunlarımızı :)

Salçalı yemekler daha çok mide yakıyor. Bende başından beri mide yanması çekiyorum.

ayyy canımmm sorma gece boyu rüyamda yemediğim şeyi bırakmıyorum ben de annemler de bir panik ki sorma aman kızım rüyanda gördüysen mutlaka bul ye diyorlar ama hangi birini yiyeceksin o kadar çok görüyorum ki yiyecek :) yaaa bi de kilo almayanlara çok özeniyorum maşallah sana ne güzel ben 7 ay sonra mı düşünemiyorum şimdiden böyle giderse yandım

Bende de çıktı, doktor 12. haftan bitmeden pek önermiyorum. Mümkünse kullanma dedi.

bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem

Canım ben dün muayanedeydim. İkili test için, dr 11-14. haftalar arası dedi. 13. haftayı tercih ederim dedi, biz o zamana randevu aldık...

bende dr soruyorum şimdi yediklerim hep bana kilo oluyo dimi tabi dedi o daha çok küçük kilo için bazen çok üzülüyorum kilo aldım şiştim şimdiden diye ilerde halim ne olcak bazende hamilesin fazla takma kafana diyorum ama toparlak bişey olup çıkacan sanırım

gozunuzaydınnn
sımdı gecsın bakalım o 1 ay:))...

evet aynen ben de amaaaannnn bi daha göbeğimizi gere gere ne zaman gezebilicez ki diyorum bazen sal göbeği gitsin erken veya geç, ayy göbeğin mi çıktı senin diyenlere de bebek o tamam mı diye çemkirebiliosun aynı zamanda hamileliği gerçekten sevdim :)

sağol bacımmm inşallah gerek kalmazzda gitmemmm benim ilk gebelik bu yüzden düşük olucakmışki illaaaki riskli gebelik kategorisine konulsunn... bakalım ne olucakkk bunun muayene ücreti normalde ne kadarki??? çok absürt mebla değilse onada gidemm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…