Cnim bende dun oldum malesef 8 haftaliktim cok uzucu insallah birdaha yasatmasin Allahimkızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz
herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum..
pufff bende de yanma başladı bu ara bir de bulantılar azalmıştı birden daha da şiddetlenerek geri geldihep böyle sürmese bari 3 ay sonunda geçecek mi acaba yaaa hiç bitmeyecekmiş gibi
Cnim bende dun oldum malesef 8 haftaliktim cok uzucu insallah birdaha yasatmasin Allahim
özel sigortm yok devlet memuruyum.. dediğniz dr ankra ünvrstesi hocasıysa cem miydi ne doçent biliyorummm... ama yinede her tür öneriye açığım bacım... dr polikinlik olarakmı yoksa anlaşmalı hastane olarakmı çalışışmaktadı..şimdiden çok teşkk ederim bekliyorum önerini
yok benim doktorum hacettepe profesörü perinatolog kendisi yani riskli gebelik uzmanı. kendi kliniği var orada hizmet veriyor Özgür Deren. Deren Klinik. Cinnah'ta Ziraat Bankası karşısında kliniği.
kızlar dr geldim çoooooooooooooook şükür herşey normal çıktı hiç bi sorun yok Allaha binlerce şükürler olsun kalbi pıt pıt çok oynak bişeydi ordan sanki el salıyodu bana burdayım dermişçesine çok heycanlandım birdaha bi ay sonra gel dedi
Merhaba kızlar, bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor maalesef. Mevlam sağlıklı gebelikler nasip etsin tekrardan..
Gece hiç yatamadım, milletin ki gündüz bulanır benim ki geceleri bulanıyor. Uyandım ki midem bulanıyor o arada rüyamda annem un kavuruyor çorba yapacakmış bana :) ıslak kek yapmış :))))
Ben bi kaşıkla daldım keke rüyamda ya :) geçen de sarı leblebi yiyordum :)
Amma velakin sulu yemeklerden tiksinti geldi, kuru şeyler olsun diyorum..
Göbüşte şişkinlik var, kilo almadım hatta verdim bile.
günaydın canım.
günaydın
kızlar bugün dudağımda 2. uçuğum çıktı, hayırlara vesile olsun.. uçuk kremi kullanmazsam yayılıyor.. Mecbur kullandım.
aranızda kullanan ya da doktora soran oldu mu ?
bebeğini kaybedenler olmuş çok güzüldüm,tez zamanda rabbim tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...
arkadaşlar 12.hafta 2li teste nezaman gideceksiniz benim hesaplarım doğru ise haftaya gidicem
ayyy canımmm sorma gece boyu rüyamda yemediğim şeyi bırakmıyorum ben de annemler de bir panik ki sorma aman kızım rüyanda gördüysen mutlaka bul ye diyorlar ama hangi birini yiyeceksin o kadar çok görüyorum ki yiyecek :) yaaa bi de kilo almayanlara çok özeniyorum maşallah sana ne güzel ben 7 ay sonra mı düşünemiyorum şimdiden böyle giderse yandım
kızlar dr geldim çoooooooooooooook şükür herşey normal çıktı hiç bi sorun yok Allaha binlerce şükürler olsun kalbi pıt pıt çok oynak bişeydi ordan sanki el salıyodu bana burdayım dermişçesine çok heycanlandım birdaha bi ay sonra gel dedi
gozunuzaydınnn
sımdı gecsın bakalım o 1 ay:))...
bende dr soruyorum şimdi yediklerim hep bana kilo oluyo dimi tabi dedi o daha çok küçük kilo için bazen çok üzülüyorum kilo aldım şiştim şimdiden diye ilerde halim ne olcak bazende hamilesin fazla takma kafana diyorum ama toparlak bişey olup çıkacan sanırım
kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz
herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum..
sağol bacımmm inşallah gerek kalmazzda gitmemmm benim ilk gebelik bu yüzden düşük olucakmışki illaaaki riskli gebelik kategorisine konulsunn...yok benim doktorum hacettepe profesörü perinatolog kendisi yani riskli gebelik uzmanı. kendi kliniği var orada hizmet veriyor Özgür Deren. Deren Klinik. Cinnah'ta Ziraat Bankası karşısında kliniği.
hemn bir acile gitsenn bacımmmm uffff yaaa belki progestan vs.birşeylee bebişi kontrole alırlarkızlar kanamam var çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?