kızlar kanamam var çok az
LEKELENME ŞEKLİNDEYSE(kAHVERENGİ) BİŞİ OLMAZ DİE DÜŞÜNÜORUM AMA DEVAM EDERSE ACİL GÖRÜNMEN GEREKEBİLİRkızlar kanamam var çok az
kızlar dr geldim çoooooooooooooook şükür herşey normal çıktı hiç bi sorun yok Allaha binlerce şükürler olsun kalbi pıt pıt çok oynak bişeydi ordan sanki el salıyodu bana burdayım dermişçesine çok heycanlandım birdaha bi ay sonra gel dedi
Merhaba kızlar, bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor maalesef. Mevlam sağlıklı gebelikler nasip etsin tekrardan..
Gece hiç yatamadım, milletin ki gündüz bulanır benim ki geceleri bulanıyor. Uyandım ki midem bulanıyor o arada rüyamda annem un kavuruyor çorba yapacakmış bana :) ıslak kek yapmış :))))
Ben bi kaşıkla daldım keke rüyamda ya :) geçen de sarı leblebi yiyordum :)
Amma velakin sulu yemeklerden tiksinti geldi, kuru şeyler olsun diyorum..
Göbüşte şişkinlik var, kilo almadım hatta verdim bile.
perinatolog olması çok iyi. sen bilgilendikçe bizi bilgilendir lütfen:)
birde merak ediyorum ne kadar muayene ücreti?
sağol bacımmm inşallah gerek kalmazzda gitmemmm benim ilk gebelik bu yüzden düşük olucakmışki illaaaki riskli gebelik kategorisine konulsunn...bakalım ne olucakkk bunun muayene ücreti normalde ne kadarki??? çok absürt mebla değilse onada gidemm :)
dur demelisin ,kesinlikle demelisin şeker ve tansiyon problemi çıksa ileride dahamı iyi kendi sağlığından olucaksın hamileliğin ilk 3 ayında kilo almamak gerekiyor eğer sen kilo alıyosan bebeğine yararlı seyler yemiyorsun demek canım istiyor onuda istiyor bunuda istiyor demeyin lütfen arkadaşlar bebeğiniz değil gözünüz çarpıyor birazda psikolojik yemezsem besleyemem diye doktor bana şeker v
e hamur işi kesinlikle tüketme dedi normalde şeker kullanmayan biriyim zaten kilomda vardı ama 2 aydır yememe rağmen kilo almadım ama dikkat ettim yani baştan nasıl olursa kar :)
bu arada dün düşündüm Rabbim göstermesin ama erken doğum yaparsam ben mayıs annesi olamayabilirim.Ama yinede ayrılmıycam bu topikten memlekette doğum yapmayada karar verdim Allah izin verirse böylesi daha iyi olucak
Canım bende onu diyorum işte ben zaten aşırıya kaçan bir yeme durumum yok sabah 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta öğlen çorba akşam iki tabak yemek ekmeksiz hamile kaldığımdan bu yaana tek yaptığım ara öğün çorba ve süt içmeye başladım onun dışında bişey yok ama otomatik olarak kilo almaya başladım her akşamda yürüyüşüm var 45 dakika ama alınıyo yinede yani durmuyor durmuyor
Merhaba anneler bende 6+0 haftalık hamileyim kesemizi daha bugün gördük :)
Merhaba anneler bende 6+0 haftalık hamileyim kesemizi daha bugün gördük :)
Minicikciçek iyisindir inşallah,aradın mı dr.unu...geçmiş olsun..
Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen((
Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen((
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ev işleri de yapıyorum diyordun biraz ara ver dinlen eşin yapsın senin yerine doktorunu bence de biran önce ara dualarımız seninle ...
Çok sağolsun kızlar..
Ben çok idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bünyemden dolayı..onun da ağrısı olabilir diye akşamı bekliyorum..
Evham yapmamaya çalışıyorum..hatta sabah burda sizede söylemedim..normal olarak gördüm..
12.haftayı biterene kadar sanırım bunları yaşıcaz..
Minicikçicek durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?