2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

gözün aydın canım çok sevindim

ben de kuru şeyler yemek istiyorum. dün çorba yaptım yüzüne bakmadım içesim gelmiyor ancak şöyle bol limon sıkıp içini de ekmekle doldursam öyle yiyebilirim gibi geliyo :) ekşiciyim ben :) sürekli poğaça yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. kafama koydum ilk 3 ay kilo almak yok sonra da kontrollü şekilde alıcam inşallah

perinatolog olması çok iyi. sen bilgilendikçe bizi bilgilendir lütfen:)
birde merak ediyorum ne kadar muayene ücreti?

tabi ki bilgilendiririm bir şeyler öğrendikçe elimden geldiğince foruma yazmaya çalışıyorum. mesela bugun televizyonda doktor gebelikte yatış pozisyonlarından bahsetti. ben çok önemsemezdim ama bebek ölümlerine yol açabiliyor yanlış yatış pozisyonu dedi. özellikle 28. haftadan sonra sırtüstü ve sağ yana yatmak çok sakıncalı dedi sola yatılmalı dedi. saatlerce aynı tarafta yatmak zor muhakkak ama sola yatın derken tam sol olması şart değil sola dönük olabilir önemli olan uyurken farkında olmadan soldan sırt üstü pozisyona geçmemek bunlar için de özel yastıklar var onlardan faydalanabilir gebeler dedi.
muayene ücreti 370 tl. benim özel sağlık sigortam olduğu için 30 tl ödüyorum. ayrıntılı ultrason fiyatı da yanılmıyorsam 550 tl.

şuan içinde bulunduğun durum risk teşkil ediyor diye riskli gebelik uzmanına görün istersen dedim. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

kızlar kanamam var çok az

canım doktorunu ara hemen nasıl bir kanama olduğunu tarif et büyük ihtimalle istirahat verecektir. benim de oldu 2 gün üstüste 1 hafta yattım evde sadece tuvalete kalktım şu an iyiyim çok şükür. benim kanama kırmızıydı. doktor kasıkta sancı kramp parça düşmesi olursa hemen haber ver dedi olmadı çok şükür. etrafımdaki annelerle konuştum çoğu yaşamış bu durumu sıkma canını en büyük ilacı istirahat.

apar topar gittim doktoruma, hastane yakın zaten. çok şükür miniğim iyi çevresinde ya da yakınlarında kan yok dedi.. İçim rahatladı..

kahverengi idi kanamam.. insan korkuyor. offf !! titreye titreye gittim. ultrasonla baktı, kalp atışını gördük çok şükür rabbime..

şimdi eve geldim dinleniyorum arkadaşlar :18:

Merhaba anneler bende 6+0 haftalık hamileyim kesemizi daha bugün gördük :)

tebrik ederim canım senin adına sevindim bende geçen hafta görmüştüm bir dahaki haftaya da kalp atışlarına bakıcaz dedi doktor.

minikçiçek geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur, pek bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım

Minicikciçek iyisindir inşallah,aradın mı dr.unu...geçmiş olsun..

Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen ((

prenscim geçmiş olsun umarım ciddi bir durum söz konusu değildir iyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun.Pek bilgim yok konuyla ilgili ama bekleme bence nasılsa arayıp soracaksın sadece.Bekledikçe kendini boşuna daha fazla stresede sokmuş olmazsın..

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ev işleri de yapıyorum diyordun biraz ara ver dinlen eşin yapsın senin yerine doktorunu bence de biran önce ara dualarımız seninle ...

Çok sağolsun kızlar..
Ben çok idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bünyemden dolayı..onun da ağrısı olabilir diye akşamı bekliyorum..
Evham yapmamaya çalışıyorum..hatta sabah burda sizede söylemedim..normal olarak gördüm..

12.haftayı biterene kadar sanırım bunları yaşıcaz..

Minicikçicek durumlar nasıl ?

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ev işleri de yapıyorum diyordun biraz ara ver dinlen eşin yapsın senin yerine doktorunu bence de biran önce ara dualarımız seninle ...

bu sabah iş de yapamadım :) evi öylece bıraktım..
arıyorum şimdi kızlar beklemeyim bari..

herkese selam arkadaşlar kanaması olan arkadaşlara kendi tecrübemi anlatmak istedim ilk gebeliğimde 7 haftamdayken kanamam başladı koyu renkteydi hargün iğne vuruldum hergün doktordaydım çünkü sürekli parça düşürüyordum ama ultrasonda bebek iyi görünüyordu ağlamaktan ölüyordum ilk tecrübe ve beklenmeyen bişey çok korkuyordum en son kocaman bi parça düştü kesin bebek dedim hemen doktora koştum baktık ki kalbi atmaya başlamış çok şükür o günden sonra kanama kesildi o kadar çok dua ettim ki kabul oldu şükür şuan oğlum 3.5 yaşında Allahım bağışlasın inşallah sizlerin kanamasıda hemen biter benim ikinci gebeliğim ve bu öyle bir korkuki bende ilk zamanlar sürekli peçeteyle kontrol ediyordum inşallah hepimizin hamileliği kolay geçer sağlıkla kavuşuruz bebişlere

geçmiş olsun ehvam yapmayın ama yine de bir doktora görünün derim ben

bende çok sık idrar yolu iltihabı oluyorum havalar soğudumu hemen olurum
şu andada var hissediyorum, haftaya perşembe doktor randevum var o zamana kadar bol su içicem inş. geçer çünkü ilaç kullanmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…