bu sabah iş de yapamadım :) evi öylece bıraktım..
arıyorum şimdi kızlar beklemeyim bari..
bende çok sık idrar yolu iltihabı oluyorum havalar soğudumu hemen olurum
şu andada var hissediyorum, haftaya perşembe doktor randevum var o zamana kadar bol su içicem inş. geçer çünkü ilaç kullanmak da istemiyorum
demiştim canım evdeyim yatıyorum şimdiapar topar gittim doktoruma, hastane yakın zaten. çok şükür miniğim iyi çevresinde ya da yakınlarında kan yok dedi.. İçim rahatladı..
kahverengi idi kanamam.. insan korkuyor. offf !! titreye titreye gittim. ultrasonla baktı, kalp atışını gördük çok şükür rabbime..
şimdi eve geldim dinleniyorum arkadaşlar :18:
Minicikciçek iyisindir inşallah,aradın mı dr.unu...geçmiş olsun..
Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen((
Çok sağolsun kızlar..
Ben çok idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bünyemden dolayı..onun da ağrısı olabilir diye akşamı bekliyorum..
Evham yapmamaya çalışıyorum..hatta sabah burda sizede söylemedim..normal olarak gördüm..
12.haftayı biterene kadar sanırım bunları yaşıcaz..
Minicikçicek durumlar nasıl ?
Yüzde doksan benimde öyledir,ben küçüklüğümden beri çok sık yaşarım bu durumu..Bol su içiyorum ,limonlu su içtim 1 saat içinde 3 kez wcye gittim geldim,ağrım var..ben geçen hafta yine geçirdim,dr.ilaç yazdı tek kullanımlık rahatlattı..bende kullanmak istemiyorum ..Aradım da meşgul,mesaj attım..dönmesini bekliyorumm..
Herkeze merhaba
benim idrar yolu enfeksiyonum var doktorum idrar kültürü istedi.
Sonuca göre bana ilaç vericek ayrıca şuan 6 haftalık hamileyim :)
inş atlatırım bu enfeksiyonu.
Sağol canım Allah razı olsun :))
minikcicek inşallah sağsağlım kucagına alırsın yavrunu
apar topar gittim doktoruma, hastane yakın zaten. çok şükür miniğim iyi çevresinde ya da yakınlarında kan yok dedi.. İçim rahatladı..
kahverengi idi kanamam.. insan korkuyor. offf !! titreye titreye gittim. ultrasonla baktı, kalp atışını gördük çok şükür rabbime..
şimdi eve geldim dinleniyorum arkadaşlar :18:
beni de pazartesi günü çağırdılar canım, çok heyecanlıyım şimdiden..
Günaydın arkadaşlar
Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı. Bebişim büyümüş 2.5 cm olmuş :)) ayakları kkırpış kırpıştı biraz yaramaz olacak galiba. Aşık oldum yaa. 23 Ekim'de 2 li test var umarım hayırlısıyla onuda atlatırız bişey çıkmaz inşallah. 23 Ekim'e kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :)
merhaba kızlarrr.. bende aranıza yeni katıldımmm.. SAT: 22 ağustos muhtemel doğum: 29 mayıss..:)) yaşım 30.. öğretmenimm.. ilk bebeğimm.. tabii bir de düşüğüm var..( yarın kalp atışlarını duyacağız inşallahhh.. dualarınızı bekliyorummm.. sevgilerr..
teşekkür ederim şuan 6 haftalık hamileyim doktorumdan randecu aldım salı günü gidecem bakalım ne olacak sen kaç haftalıksın
kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz
herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum..
canım ya bana da aynısı oldu. hatta 2 kere oldu. ilki 4 haftalıkken, hemen progestana başladık. 1 ay kullandım. doktor bırak dedi, herşey yolunda dedi. bıraktım. ilacı bıraktıktan 2 gün sonra tekrar başladı. tekrar ilaca başladım. ama ultrasonda herşey normal çok şükür. anlamadım bunu nedenini, sanırım rahim kasılıyor, hafif kanama oluyor, kan bekleyince de kahverengiye dönüyor. ben de çok tedirgin oluyorum. ama doktor herşey yolunda deyince içim rahatlıyor tabi.. merak etme canım sende, çok kişide oluyormuş ama insan kendinde olunca çok tedirgin oluyor gerçekten:)
Minikcicek ve prenscim tekar çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :)
canım ne güzel yazmışsın9 ay mı heheheh
keske 9 ay olsa..
o uc aylar bıtmezzzz...
dogar su 40 gun bı gecse..
ılk uc ay onemlı bı gecse..
6ayı bı dolsa emzırme dısında baska bısey vermek zorunda kalmadan bı tamamlasak..
ek gıda..ahhh bı yese...
ne yedırsem..
dısler...
yası yaklastı adımlar...
heeee bı de sureklı degısen huyları:)))
benım kızım masaellahlık..hıc ugrastırmadı cok da soylenecek bısey bulamıyorum ama
zaman ve planlama mevzusunda beklemek sabretmek annelıgın ılk sınavı...
ama o guzellıkler yok mu...
neler neler bambaska yaww
ılkınde bır bebegımız olacak nasıl olacak dıye heyecanlanıyorduk
sımdı de kızımın bı arkadası kardesı mı olacak dıye heyecalanıyoruz..cok guzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?