2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yüzde doksan benimde öyledir,ben küçüklüğümden beri çok sık yaşarım bu durumu..Bol su içiyorum ,limonlu su içtim 1 saat içinde 3 kez wcye gittim geldim,ağrım var..ben geçen hafta yine geçirdim,dr.ilaç yazdı tek kullanımlık rahatlattı..bende kullanmak istemiyorum ..Aradım da meşgul,mesaj attım..dönmesini bekliyorumm..

Herkeze merhaba
benim idrar yolu enfeksiyonum var doktorum idrar kültürü istedi.
Sonuca göre bana ilaç vericek ayrıca şuan 6 haftalık hamileyim :)
inş atlatırım bu enfeksiyonu.

demiştim canım evdeyim yatıyorum şimdi

sende dikkatli ol tatlım yorma sakın kendini, dinlen biraz

yüreğini ferah tut sen yoksa bizim hamilelik bitmeyecek ben de çok ehvamlıyım ama düşüne düşüne nasıl bitcek bu hamilelik düşünmemeye çalışıyorum, ben limonlu su içemiyorum midem de gastrit var midemi ağrıtıyor fazla limon :)

Herkeze merhaba
benim idrar yolu enfeksiyonum var doktorum idrar kültürü istedi.
Sonuca göre bana ilaç vericek ayrıca şuan 6 haftalık hamileyim :)
inş atlatırım bu enfeksiyonu.

Hamileliklerimiz soğuk havalara denk geldim hepimiz idrar yolu enfeksiyonuyuz kışın ne yapcaz bakalım Allah yardım etsin

konuştum kızlar,idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi,ben kendimi zaten biliyorum çok sık yaşıyorum..
şase söyledi tekrar çok rahatlıyor onun zararı olmaz dedi..,cumartesi sabah idrar kültürü yapalım dedi..
eve geçicem şimdi yatayım bari ..
herkese iyi akşamlar..

canım ya bana da aynısı oldu. hatta 2 kere oldu. ilki 4 haftalıkken, hemen progestana başladık. 1 ay kullandım. doktor bırak dedi, herşey yolunda dedi. bıraktım. ilacı bıraktıktan 2 gün sonra tekrar başladı. tekrar ilaca başladım. ama ultrasonda herşey normal çok şükür. anlamadım bunu nedenini, sanırım rahim kasılıyor, hafif kanama oluyor, kan bekleyince de kahverengiye dönüyor. ben de çok tedirgin oluyorum. ama doktor herşey yolunda deyince içim rahatlıyor tabi.. merak etme canım sende, çok kişide oluyormuş ama insan kendinde olunca çok tedirgin oluyor gerçekten:)

Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı. Bebişim büyümüş 2.5 cm olmuş :)) ayakları kkırpış kırpıştı biraz yaramaz olacak galiba. Aşık oldum yaa. 23 Ekim'de 2 li test var umarım hayırlısıyla onuda atlatırız bişey çıkmaz inşallah. 23 Ekim'e kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :)

Ay ne güzel kımıldadağını görmek :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

teşekkür ederim şuan 6 haftalık hamileyim doktorumdan randecu aldım salı günü gidecem bakalım ne olacak sen kaç haftalıksın

Kızlar hoş geldiniz aramıza.

kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz
herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum..

off çok üzüldüm. Allah oğluşuna ömür versin. İnşallah bundan sonraki gebeliğinde Allah'ım sağlıkla eline aldırır.

Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışlarını, darısı görmeyenlerin başına.

hastalanan arkadaşlar umarım tez zamanda iyileşirsiniz bişeyciğiniz kalmaz Allah hiçbirimizin yüzünden gülücüğü eksik etmesin. Bebeğini kaybedenler de varmışçok üzgünüm ne denir onu da bilmiyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin dualarım sizinle

Minikcicek ve prenscim tekar çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :)

teşekkürler kızlar, şimdi biraz daha iyiyim yatıyorum evde.. iyi ki varsınız

canım ne güzel yazmışsın kısaca anneliğin tatili yok fazla fazla mesaisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…