2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hayırlı olsun cnm,değerin güzel içini ferah tut,benimde 20.000 lerde çıkmıştı,bizde ikizmi die şüphelenmiştik ama tek kese

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım saolun içim rahatladı biraz. Yarın iyi haberleri alırım inş ben de :)

hoşgeldin canımm allah sağlıklı bişekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşl.. bende geçen sene düşük yaptım ( bende yarın doktora gitcem bakalım kalp atışlarını duyabilcemmi heyecanla bekliyorum

Bende en iyisi cumartesi gideyim diye düşünüyorum :) dayanamadım .. pazartesi dedi ama bakalım

Selam akadaslar. Masallah kalp atislarini duymus bircogunu. Hayirlisiyla kucaginiza da alirsiniz insallah.
Birsey sormak istiyorum size. Su gebelik haftasi konusunda kafam cok karisik. Kizimda ilk aylari hastanede gecirdigim icin pek ilgilenmiyordum. Simdi benim SAT: 19 agustos. Yumurtlama gunum de 2-4 eylul arasiydi. Ondan sonra birliktelik olmadi. Genel hesaplamalara gore yedi haftalik oluyormusum. Sali gunu doktora gittim. Ultrasondan sadece kese gorundu. Bes haftalikmis dogum tarihi olarak da 9 haziran gorundu. Sezeryan oldugu icin mayis sonunda aliriz dedi doktor. Kalp atisni da baybayramdan sonra bakariz dedi. Neyse kafama takilan su, normalde gebelik haftasi SAT`a gore hesaplanmiyor mu? Benimki niye yumurtlama gunuyle uyumlu. Cok mu cahilim acaba :)

Son düzenleme:
kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz
herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum..

Benimde bu konuda kafam karışık :) Sat bir tarih belirliyor ama ultrasonda keseye bebeğin gelişimine göre gerçek tarih çıkıyor sanırım.Bende ilk hesaplamalarımda cok farklı cıkıyordu.Ultrasonda çıkacaktır merak etme

Kızlar oturup ağlıyorum mide bulantısı yetmezmiş gibi birde mide yanması boğazda tahriş başladı, isyan etmek istemiyorum allahım ne olur şifa ver. eşim şehir dışına çıktı kaynanamı çağırdık daha gelmedi, bu saat oldu mideme lokma girmedi 3 kez kustum. Biliyorum bulantılar yüzünden sizleride bıktırdım ama ne olur dua edin, dayanamıyorum artık.....

kızlar ben malesef bebeğimi kaybettim kürtaj olacam..beni listeden silebilirsiniz

Canım allah sabır versin. İnşallah kısa sürede takrar hamile kalırsın.

Canım, mutfaktan hiç değilse ekmek arası peynir koy onu ye bastırır.

Allah yardımcın olsun.iyi dileklerin için sağol.Rabbim Efe'nden mahrum etmesin ömür boyu..

canım, benimde aynen. mide bulantısı yetmezmiş gibi bir de yanma eklendi. elma yeyorum zorla ama geçmiyo, normalde en azından yanmayı keserdi, bu kez oda olmadı((

[SUP][/SUP]
nolur nolur bişi söleyin benim gbi aranızda sürekli midesi kaynayan fokurdayan var mı.keşke bnm midemde bulansa da çıkarabilsem diyorum artık.

Cok gecmis olsun Rabbim istedigin bir zamaanda tekrar nasip eder insallah.

İste ultrason 5 haftalik diye hesapladi. Gec dollenme de olamaz yani. Gec mi gelisiyor acaba diye dusundum. Bayramdan sonra belli olur artik. Endisem bebegi gorememektn kaynaklaniyor aslinda. Hayirlisi bakalim.

evde olan bayanlar trt 1 de hamilelikte karşılaşılan problemler konuşuluyor. izleyebilenler buyursun :)

canım, benimde aynen. mide bulantısı yetmezmiş gibi bir de yanma eklendi. elma yeyorum zorla ama geçmiyo, normalde en azından yanmayı keserdi, bu kez oda olmadı((

ben kuzucum aynı senın gıbı fokur fokur kaynıyor ama renıe yada talcıd kullanabılırsıın kana karısmıyor cıgneme tabletı gunde 2-3 alıyorum ben yosa sacımı basımı yolacagım :)
Gecmıs olsun

pufff bende de yanma başladı bu ara bir de bulantılar azalmıştı birden daha da şiddetlenerek geri geldi hep böyle sürmese bari 3 ay sonunda geçecek mi acaba yaaa hiç bitmeyecekmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…