- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
aynen cnm. Dr dan geldikten sonra mutlaka buraya yaz :)
kızlar selamlar :) bende mayıs ayında bebişimi bekliyorum
aranıza katılabilir miyim
Aranıza katılabilir miyim
hoşgeldin canım
katıldın bile tatlım hoş geldin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi
aranıza katılabilir miyim
çok şükür bugün keseyi gördüm çook küçük, 5+1 de karın ultrasonuyla göründü allaha şükürler olsun
Tebrik ederim!!! Gel katıl hadi
hoşbulduk kızlar teşekkür ederim
Ne gibi sıkıntılarınız var??
Benim pek birşeyim yok acaba daha erken mi diye düşünüyorum mide bulantısı falan için???
sıkıntımız yok pek aslında bulantılar başlamadı sadece iştahım açıldı benim biraz kilom fazla biranda çok kilo almaktan korkuyorum o kadar
benim de iştahım yerinde maşallahh ama beyaz ekmek yemiyorum buğday ekmeği hem faydalı hem de kilo aldırmyo...
yazarım tabiki canım benim birbirimizi aydınlatalım böylelikle ve yarın kısmetse miniğimin kesesini ve kendisini de görebiliriz..
Seninde kilo sorunun var mı canım ??
valla bana göre kilo sorunum var. 53 kiloyum.
bazıları normal diyor ama boyum kısa olduğu için (1,50) göbek önden gidiyor. evlenmeden önce hep 47 civarıydım, bu nedenle kendimi kilolu hissediyorum
şimdilik yemekle bir problemim yok, bulantım falan da yok. ama ilkinde de 7 haftadan sonra başlamıştı bulantı.
hadi hayırlısı bakalım...
kızlarrr bende geldim aranıza hepimizin hamileliği çok sağlıklı geçerde kucağımıza alırız inş bebeklerimizi :):):)
ben düne kadar çok iyiydim hamile olduğumu hissetmiyordum resmen. ama dün birden çok fena mide bulantısı başladı ve halada geçmedi(( bende hiç midem bulanmadan geçiricem diye çok seviniyorum. inş çok sürmeden geçer bulantı.
sizler ne durumdasınız? umarım benim gibi değildir kimse....
hoşbulduk kızlar teşekkür ederim
ne gibi sıkıntılarınız var??
benim pek birşeyim yok acaba daha erken mi diye düşünüyorum mide bulantısı falan için???
bende kepek ekmeği veya buğday ekmeği yiyorum oda çok az ekmek çok yemiyorum zaten tatlıydı ıvır zıvırdı öyle şeyler kilo yapıyor bana mesela dün akşam domates çorbası ve yeşillikli ton balıklı salata yedim sadece.. Günde iki litreden az su içmemeye çalışıyorum aynı zamanda
yok canım sen iyisin maşallah sıkıntı yok benim boyum 1.73 kilom 80++ :):) ama bebişim kürtajdan 9 ay sonra geldi ya killoyu hallederiz bir şekilde bol su ve sağlıklı beslenme ile çok kilo almadan halledebiliriz diye düşünüyorum :)
yok canım sen iyisin maşallah sıkıntı yok benim boyum 1.73 kilom 80++ :):) ama bebişim kürtajdan 9 ay sonra geldi ya killoyu hallederiz bir şekilde bol su ve sağlıklı beslenme ile çok kilo almadan halledebiliriz diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?