Son ay dogumu tetikledigiyle alakali biseydir bence..Ama suyuyla alakasi olsa nisanida gelirdi diye dusundum,bilemedim :)
Iyi habrlerle gelsin insallah..
29 nisan benim dogumumgiremedim mi 30'a :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))
Kızlar hastanedeyim bir saate kadar doğuma alacaklar heyecanla bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimcin olsun özleyince kendini😉
Canim devamı ya da nisan gelmesiyle su olmayabilir yoğun akinti olabilir
Riskli gebe değilse yasak değil 9 ay boyunca
Maşallah ben de bugun girdim nst ye benim kız da 2950 olmus😊kaç haftaliksin
Oyyy Kıyamam minik kuşa. Gözün aydın.maşallah size
Bugün nst ye girdim kızım proplari tekmeledi bir guzel.sancı çıkmadı 37+3 um sancı olmadığı için çatı muayenesi de olmadım.kaşıntılardan bahsettim karaciğer enzimlerine bakmak istedi Test yaptıracağım yarınkızın 2950gr 10 günde 150 gr almış muhtemel doğuma 18 gün var en fazla 300 daha alır heralde.şimdilik hersey normal dogumu işaret ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14 saat mi cok pozitif gormedim seni hayatim sanirim cok yolunda gitmeyen seler yasadin allah yardimcin olsun bu saatten sonra kolay gecsin daha da bol sutun olsun insaallhhhh kocaman olsun kuzucuk hemen ;;))) allahim anali babali buyutsun ...
n
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
canımmm çok sevındım.. umarım 14 saat 14 dk gıbı gelmıştir sana.. Allah sana ve esıne bagıslasn yavrunu saglık sıhhatle buyutmek nasıp etsın ınsallah!
ınankı sen gece 1.30 ta "dalgalarım geldı hastanedeyım" dedıkten sonra hep senı dusundm.. anneme 2 de 1 "hala dogurmadımı hala dogurmadımı " deyıp duruyordum.. sonra bı arkadas 15.15 te dogurdugunu yazınca şok oldum! 14 SAAT!!! işte o zaman dha da meraklaNDIM.. hala da merakla beklıyorum nıye o kdr uzun surdu yoksa normalı bu mu? gece gıttıgınde doktorun mu yoktu? yoksa yeterlı derecede acılman mı yoktu?
sorularım bıtmez artk
[SUB][/SUB]
benim tarihime yakin herkes dogurmus galiba allah anali babali buyutsun hepinizin kizlar benim yalanci sancilarim basladi ama ama ne nisan ne de baska bisey yok daha off cok sikildim hem ozledim kizimi benim tarihe yakin dogum yapmayan var mi acaba
Canım çok erken yalnız kalmışsın çalışıyo muydu annen niye kalamadı ki. Ondan zorlanmışsın kolay değil ki yeni doğum yapıp bebek bakmak ev işi falan. Normal yani bu halin. Benim ilkinde bi ay kaldılar gittiler göğüs acım kabızlığım vardı adam da yemek bekliyo bebeğe yardım edemiyo bi krizlere girdim on gün geçti öyle bi sabah ağlaya ağlaya aradım gelin diye geldiler. İnan ben de ikinciyi yapanlara inanılmaz bişi yapmışlar gözüyle bakardım. Ama zamanla unutuyosun ve çocuğunun yalnızlığına acıyosun büyük oğlum üç yaşında çok enerjik sürekli oyun istiyor ve kimsemiz yok komşu akraba falan. Yetişemiyoruz enerjisine. Ona arkadaş olsun diye acele ettim inan ki. Kalablık aileyi de seviyorum tabi. Biz dört kardeşiz. Hep gelip gidiyolar bi sıkıntımız olduğunda. Sekiz saatlik yol. Başka kimse gelmez kardeşten başka.
Merhaba kızlar :) Doğum yapanlara geçmiş olsun diliyorum benim gibi yapmayı bekleyenlerede sabırlar diliyorum .. Bir şey sormak istiyorum size yaklaşık 4 gündür böyle akıntıyla beraber hafif pembe kan geliyor arada benden . Doktor kontrolümde sordum açılman başlamıştır normal dedi.Böyle doğumu yaklaşıpta gelen var mı doktoruna soran falan oldu mu içim rahat etmiyor :26: Birde benim bebeğim 36. haftasında ama hala ters dönmedi yani . Ayın 13. gideceğim tekrar bakacak dönmediyse sezaryen tarihi verecek.
Bende çok yoruldum beklemekten ne sancı ne nişan var
benimki 38. haftada ters döndü. hatta döndükten birkaç gün sonra 38+6 da doğum oldu. dönmesi mesele değil. döndüğü günün ertesinde bile doğum olabilirmiş. kafaya takmayın kızlar. son günlerinizin keyfini çıkarın.insan hamileliğini bile özlüyor.
Oooy geçmiş olsun çok sevindim canımKızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
evet yaa inşallah doğumdan sonra butun enerjımız dolup tasar valla :) mıskın lıkten sıkıldım cunku halbukı ben daha 10 gundur evdeyim bıde çalıştım son ana kadar
Sen psikplgsun canım daha iyi bilirsin tabi çok üzüldüğün için mi acaba sütün öyle oldu. Benim de ilk iki gün azıcık geldi aç kalmasın diye az az mama verdik. Korktum biraz acaba artmaz mı diye. Ama emzirdikçe gelir inş diye düşündüm. Çok şükür üçüncü gün doldu göğsüm. Kaç günlük oldu bebiş. Annelik böyle işte hep düşün hep düşün...Ne kadar çok arkadaşımız dogurmus ben bakmayalı...Allah analı babalı büyütsün, hepinizi tebrik ederim, kocaman kucaklıyorum...
Ben dogumdan beri bakamadım, bizimkiyle vakit gecirmekten... Bir de maalesef 3. günü kilo kaybı fazla oldu, sütümün yetmediğini söylediler... Çok kafaya taktım, çok üzüldüm, çok ağladım bebeğime yetemiyorum diye...Mama takviyesine başladılar, hemen kilosu toparladı tabi, ama hala bende öyle sırıl sırıl akan bir süt yok.. Denemediğim yöntem içmediğim şey kalmadı ama olmuyor... etrafımdakiler de kızıyor niye bu kdr takılıyorsun diye... Dogru aslında, bu kdr takılmayıp bebeğimin her anının keyfini çıkarmam lazım...
İlk kez anne oldum ben, nasıl bir duyguymuş böyle yahu...bilseydim daha önce yapardım...Hepinizi çok öpüyorum
annem başka yerde kalmayı sevmiyor. iki gün kaldı onda da gönlünü yapayım diye daha çok enerji harcadım. kendisi de lohusalıklarını yalnız geçirmiş pek de anlam veremiyor bu halime. anneme de kırgınım.. hamileyken de 5 ay kustum. mutfağa gidip ekmek alamadım, çok ağır geçirdim. o zaman bile gelmedi. bana gel dedi sadece.
biz de 4 kardeşiz. çok kardeş olmayı hep sevmişimdir. hatta keşke 5 olsak derdim. en az 3 çocuk isterdim. herhalde unuturum bu günleri. hayatım bitmiş gibi geliyor. biz eşimle çok gezerdik, hiç evde durmazdık. bir daha asla eskisi gibi olmayacak gibi geliyor. yakında geçer inşallah. kendimi bildim bileli bebeğim olmasını çok istiyordum. sadece zamana ihtiyacım var sanırım. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?