2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar hastanedeyim bir saate kadar doğuma alacaklar heyecanla bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çokkk geçmiş olsun, gözün aydın canım, bol süt diliyorum,bebeğin yanındadır herhalde şu sıralar, ne mutlu.

benim de karnım aşağıya inmedi bende geçen çarşamba çatı muayenesi oldum doktor açılma yok dedi çatım dar değilmiş normal doğum yapabilirmişim perşembe günü muayene olucam 40 kadar beklicez dedi doktorum benim birde kaşıntı sorunum var 1.5 aydır çekiyorum bu yüzdende hemen doğurmak istiyorum..Karnım aşağı inmediği içinde sanki hiç doğuramıcakmışım gibi hissediyorum..

Kizimla evimize geldik bugun...
esimle hastanede kaldik 3. Gunde hastanede doktorlar bebek kontrolu yapicagi icin eve gelmedik...
Dogdugundan beri kizimin gözu fazlasiyla kızarmısti gecici sandik.
cocuk doktoru kontrolunu yapti bugun Ve sol gözunun görmedigini isiga tepki vermedigini söyledi yarin göz doktoruna gidicez. nolur yanlis ciksin diye dua ediyorum sifa niyetine kizima dua okuyun teyzeleri dualariniza muhtaciz... okadar masum okadar guzelki ona bakinca bile icim sizliyor korkuyorum

Dunden beri kahverengi lekelenmem devam ediyo dr. Rahim yumusuyo doguma hazirlaniyosun normaldir dedi. Bebegin basi asagiya inmemis 27 mayis dedi dogum tarihne saka gibi 20 si ne kadar nasil beklicem derken sezeryandan konustuk birz normalden korktugumu soyledim sezeryan istiyosan yarin bile alabilirz dedi boyle beklemek cok sıkıcı yya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bacım ın bebiş gayet rahatmış yerinde, mutlu mesut bekliyomuş ... haftaya randevu vermiş dr düşünün artık

Benimde tarihim 14 mayis 38+0 da olcak kismetse oglumu kucagima alcam.benimki 36 iken 3100 bu carsamba insalah 3300 falan olmustur

Cok kisi varmis 14 2014e denk getiren.tam tarih goremiyorum ama heralde senle 3 gun var aramizda.senin bebisinde iyimis kilosu.doktorum 3 bucuk kesinde 3700 falan dogar diye dusunuyirum dedi.saglikli olsunda tabi.

canım, inşaallah yanlış teşhisdir ve yarın inşaallah iç rahatlatıcı haberi alırsınız. dua ediyorum hemen, Allahım kabul etsin bebeğin için yapacağımız dualarımızı, Allaha emanet küçük meleğin

Ben Varım cnmmm.... ama biz babamıza söz verdik ctesiden önce doğmak yok :) çnkü eşim şehir dışında ctesi burda olacak hayırlı kolay doğumlar olsun ini ben çok korkuorummm ammma:26:

Insallah yanlislik vardir Rabbim hayirli haberlerle gelmeni nasip etsin insallah annesi icini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

papatyam üzme kendini inşaAllah her şey yoluna girir canım benim, meleğinin şimdi sana ihtiyacı var güçlü olmalısın ... Rabbim şafi adıyla şifa olsun inşaAllah

kızlar bacım ın bebiş gayet rahatmış yerinde, mutlu mesut bekliyomuş ... haftaya randevu vermiş dr düşünün artık

Iyi olmasina sevindim.suyu degil idrar falandi heralde ama yinede dikkat etsin.Gerci yasak degil eger riskli degilse gebelik. Aman sabrediversin azicik canim :)

Papatya insallah korktugun gibi degildir durum. Icini ferah tut bol dua et canim. Allah'iN izniyle hicbir seyi yoktur meleginin.

Dua ettim tatlim.icini ferah tut insallah bir sıkıntı yoktur.yarin guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

canımcım ne kadar isteksiz olduğunu tahmin edemezsin ... dr denemenizde fayda var iyi olur dediği için yapmışlar ... (tıpkı merdiven inip çıkmak, yürümek, hurma yemek gibi )
Iyi olmasina sevindim.suyu degil idrar falandi heralde ama yinede dikkat etsin.Gerci yasak degil eger riskli degilse gebelik. Aman sabrediversin azicik canim :)

Kızlar,

Okuyamıyorum ama yazayım dedim. Doğumdan 1.5-2 saat sonra kaldırıp yuruttuler. Henüz hiç ağrı ya da başka hissim yok, ne yapıyorlarsa artık...
Kızım hep yanımda. Emiyor, aynı anne karnındaki pozısyonunda uyuyor. Ağlayınca sesi maaşallah:))

Epidural yapılırken kafanızı hemen yukarı kaldırın demişti bir arkadaş, sanırım doğruymuş. Biraz boynumu incitmişim kendimi sıkmaktan.

Oğlum geldi kardeşini karşıladı ve çok iyiydi hali. O konuda da sorun yok cok sukur...

Papatya üzme kendini. İnş doktor yanlış teşhis etmiştir. Dualarımız seninle

Allahim sifa versin kiziniza. insallah dr yanilmistir. ya da gecici bir durumdur. cok gecmis olsun. bir ayetel kursi okudum cnm bebegin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…