Cok kisi varmis 14 2014e denk getiren.tam tarih goremiyorum ama heralde senle 3 gun var aramizda.senin bebisinde iyimis kilosu.doktorum 3 bucuk kesinde 3700 falan dogar diye dusunuyirum dedi.saglikli olsunda tabi.
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))
haberlerin güzel canım. inşallah sıkıntısız doğumunu yaparsınAllah yardimcin olsun özleyince kendini😉
Canim devamı ya da nisan gelmesiyle su olmayabilir yoğun akinti olabilir
Riskli gebe değilse yasak değil 9 ay boyunca
Maşallah ben de bugun girdim nst ye benim kız da 2950 olmus😊kaç haftaliksin
Oyyy Kıyamam minik kuşa. Gözün aydın.maşallah size
Bugün nst ye girdim kızım proplari tekmeledi bir guzel.sancı çıkmadı 37+3 um sancı olmadığı için çatı muayenesi de olmadım.kaşıntılardan bahsettim karaciğer enzimlerine bakmak istedi Test yaptıracağım yarınkızın 2950gr 10 günde 150 gr almış muhtemel doğuma 18 gün var en fazla 300 daha alır heralde.şimdilik hersey normal dogumu işaret ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah artar canım tomrisin emzirme notları diye yaz Google la güzel bilgiler varDogum oldukça pozitifti hayatım..Özellikle içimden çıkıp kayışını hissetmek ve daha kordonu kesilmeden kucagıma alabilmek müthişti...Ama dalgalar elbette kolay değildi, agrısız dogum yok :)) İlk dogum için 14 saat normal zaten... İkinci daha kolay oluomus, görücez inşallah hayırlısı :)) Ben tam istediğim gibi bir dogum yaptım, keşkesiz, darısı hepinizin başınaaAma asıl dogum sonrası ben sütüm yetmeyince çok üzüldüm açıkçası ve hiç pozitif kalamadım bebeğime yetemiorum diye...başka derdim yok çok şükür
cuma günü nişanım geldi. ama hiç bir doğum belirtisi yok. sadece adet olacakmışım bazen karnım ağrıyor. herkes doğuruyo ben kaldım[SUB][/SUB]
benim tarihime yakin herkes dogurmus galiba allah anali babali buyutsun hepinizin kizlar benim yalanci sancilarim basladi ama ama ne nisan ne de baska bisey yok daha off cok sikildim hem ozledim kizimi benim tarihe yakin dogum yapmayan var mi acaba
hoşgeldiniz evinize. duamı okudum.kalbini ferah tut cannımKizimla evimize geldik bugun...
esimle hastanede kaldik 3. Gunde hastanede doktorlar bebek kontrolu yapicagi icin eve gelmedik...
Dogdugundan beri kizimin gözu fazlasiyla kızarmısti gecici sandik.
cocuk doktoru kontrolunu yapti bugun Ve sol gözunun görmedigini isiga tepki vermedigini söyledi yarin göz doktoruna gidicez. nolur yanlis ciksin diye dua ediyorum sifa niyetine kizima dua okuyun teyzeleri dualariniza muhtaciz... okadar masum okadar guzelki ona bakinca bile icim sizliyor korkuyorum
sorun olmamasına sevindimkızlar bacım ın bebiş gayet rahatmış yerinde, mutlu mesut bekliyomuş ... haftaya randevu vermiş dr düşünün artık
canımcım ne kadar isteksiz olduğunu tahmin edemezsin ... dr denemenizde fayda var iyi olur dediği için yapmışlar ... (tıpkı merdiven inip çıkmak, yürümek, hurma yemek gibi )
canımcım ne kadar isteksiz olduğunu tahmin edemezsin ... dr denemenizde fayda var iyi olur dediği için yapmışlar ... (tıpkı merdiven inip çıkmak, yürümek, hurma yemek gibi )
Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda hep 15.05.2014 istedim.kismet olmadi doktor sehir disinda ama bu 14 de sevdim:)) evet dok.dogans kadar 3500 gecer dedi gorxez.kilo onemli dillk disarda hemen toparliyolar sadece saglikli olsun.tek dusundugum bu.benim 2li testim riskli cikti.aminno yaptirnadim.simdi icimde korku var insalahh hersey yolunda gider
Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
Ay canım Amin inşallah ne güzel yazmissin. Allah evladini d sana bagislasin inşallah.Cok tesekkur ederiz :)
Epidurali alip agri cekmeyince insan dusunebiliyor kendinde oluyor ve ikinirken daha kolay oluyor bence, doktorun dediklerini de anlayabiliyorsunustelik etraftaki her seyin farkindasin
Umarim cok guzel gecer senin de dogumun, gozunde mutluluk gozyaslariyla karsilarsin bebegini!
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydin canım.Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
kızlar selamlar,
ctesı gunu randevumzu vardı cok şkr hersey yolunda 3100 gr 50 cm boy oğluşum herseyı yerınde maşllahdoğum tarıhı bellı değil kesın ama 17 sınden sonra olucak bu cuma gunu tekrar gdeceğım sanırım kesın gunu verır. normal doğum ıstyrdum ama sezeryan olucam bunun ıcın bıraz uzgunum ama napayım.. kan sulanudurcı iğne kullandıımdan risklıymıs eşimde bende riske girmek ıstemıyoruz.. genelde iğne kullananlar sezeryan oluyormuş zaten.. varmı aranızda kan sulandırıcı kullananlar acaba?
bırde bu halszlıkle başedemez oldum enerjım hıc yok doğumdan sonra geçer ınşlaah bebğimle ılgılenmıcem dıye tedrgın oluyorum vallahalbukı gecen haftaya kadar çalışıyordum yenı ısı boıraktım ama evde oldupumdan berı daha da bı hantal ve tembel oldum kolum kalkmıyor yahu sızde durumlar nasıl :44:
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Canim inşallah geçici birseydir dualarım sizinle fotoğraf istiyoruz 😯Kizimla evimize geldik bugun...
esimle hastanede kaldik 3. Gunde hastanede doktorlar bebek kontrolu yapicagi icin eve gelmedik...
cocuk doktoru kontrolunu yapti bugun Ve sol gözunun görmedigini isiga tepki vermedigini söyledi yarin göz doktoruna gidicez. nolur yanlis ciksin diye dua ediyorum sifa niyetine kizima dua okuyun teyzeleri dualariniza muhtaciz... okadar masum okadar guzelki ona bakinca bile icim sizliyor korkuyorum
Gözün aydın yavrum.
Ne kadar çok arkadaşımız dogurmus ben bakmayalı...Allah analı babalı büyütsün, hepinizi tebrik ederim, kocaman kucaklıyorum...
Ben dogumdan beri bakamadım, bizimkiyle vakit gecirmekten... Bir de maalesef 3. günü kilo kaybı fazla oldu, sütümün yetmediğini söylediler... Çok kafaya taktım, çok üzüldüm, çok ağladım bebeğime yetemiyorum diye...Mama takviyesine başladılar, hemen kilosu toparladı tabi, ama hala bende öyle sırıl sırıl akan bir süt yok.. Denemediğim yöntem içmediğim şey kalmadı ama olmuyor... etrafımdakiler de kızıyor niye bu kdr takılıyorsun diye... Dogru aslında, bu kdr takılmayıp bebeğimin her anının keyfini çıkarmam lazım...
İlk kez anne oldum ben, nasıl bir duyguymuş böyle yahu...bilseydim daha önce yapardım...Hepinizi çok öpüyorum
[SUB][/SUB]
benim tarihime yakin herkes dogurmus galiba allah anali babali buyutsun hepinizin kizlar benim yalanci sancilarim basladi ama ama ne nisan ne de baska bisey yok daha off cok sikildim hem ozledim kizimi benim tarihe yakin dogum yapmayan var mi acaba
Kizimla evimize geldik bugun...
Papatyacim inş yanlış teşhis koymuştur doktor güzel haberlerini Beklicez dua ettim minik kızın için..ALLAH şifa versin inş.
Kızlar ananas yemek sancı yi baslatiyomus bunu duyan var mı eşime siparis ettim bakalım denicem.arkadas da az daha dur yeme dio ama bilmiyorum ki..
Süyü gelmeyen arkadaşlara tek tavsiyem bol bol hurma yesinler. Gidip malt içeceği yok çaylar para vermsinler. Hurma hem faydalı hmde sütü bol yapıyor. Bende kızımı kucağıma aldım çok şükür teyzeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?