2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar ben de bir eylül annesiyim.rica etsem grubuma katılır mısınız ? teşekkür ederim.bebek ihtiyaçları üzerine .facebookta minik giysin olarak aratabilirsiniz

Cok kisi varmis 14 2014e denk getiren.tam tarih goremiyorum ama heralde senle 3 gun var aramizda.senin bebisinde iyimis kilosu.doktorum 3 bucuk kesinde 3700 falan dogar diye dusunuyirum dedi.saglikli olsunda tabi.

Aslinda hep 15.05.2014 istedim.kismet olmadi doktor sehir disinda ama bu 14 de sevdim:)) evet dok.dogans kadar 3500 gecer dedi gorxez.kilo onemli dillk disarda hemen toparliyolar sadece saglikli olsun.tek dusundugum bu.benim 2li testim riskli cikti.aminno yaptirnadim.simdi icimde korku var insalahh hersey yolunda gider

Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))

maşallah
haberlerin güzel canım. inşallah sıkıntısız doğumunu yaparsın

inşallah artar canım tomrisin emzirme notları diye yaz Google la güzel bilgiler var

cuma günü nişanım geldi. ama hiç bir doğum belirtisi yok. sadece adet olacakmışım bazen karnım ağrıyor. herkes doğuruyo ben kaldım

hoşgeldiniz evinize. duamı okudum.kalbini ferah tut cannım

kızlar bacım ın bebiş gayet rahatmış yerinde, mutlu mesut bekliyomuş ... haftaya randevu vermiş dr düşünün artık
sorun olmamasına sevindim
canımcım ne kadar isteksiz olduğunu tahmin edemezsin ... dr denemenizde fayda var iyi olur dediği için yapmışlar ... (tıpkı merdiven inip çıkmak, yürümek, hurma yemek gibi )

evet son günler yapılması doğum açısından faydalıymış. ama eşim asla diyor. merdiven inmeye devam

canımcım ne kadar isteksiz olduğunu tahmin edemezsin ... dr denemenizde fayda var iyi olur dediği için yapmışlar ... (tıpkı merdiven inip çıkmak, yürümek, hurma yemek gibi )

Ya bilmiyordum ama vardir tabi yarari.ilk gunden son gune kadar yasaklamiyor doktor tabi sorun yoksa.

Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14 mayis 2014 soylemesi guzel.umarim sıkıntisiz dogar canim icini ferah tut.umarim guzel haberler veririz bizde buradan.cok heycanliyim cok

Hadi gozun aydin canim.abisiyle tanisincada haber et.

Ay canım Amin inşallah ne güzel yazmissin. Allah evladini d sana bagislasin inşallah.
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))
Gözün aydin canım.

hadi gözün aydın çok şükür dogurdun o kadar sıkıntı yasadin ödülun geldi :)

Papatyacim inşallah gecici biseydir degilse bile erken teshisle tedavi edilir inşallah Allah acil şifalar versin canim.

Canım ben haziran annelerinden yazıyorum burayada sık sık bakıyorum kan sulandıricı diyince cevap vermek istedim. Doktorum hiç bu şekilde konuşmadı şu an için normal doğum üzerinde duruyoruz ama tabi gidişat neyi gösterir bilemem. Bu ara her gün 0.4 lük iğne oluyorum ama aspirin kullanmıyorum...

Canim inşallah geçici birseydir dualarım sizinle fotoğraf istiyoruz 😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy canım ya yerim seni kendimi hatırladım ben kızımda benim 1 hafta süt gelmedi sonra bi gün duşta bi baktım akıyo o heyecanla havluyu kaptım gibi cıktım bagırdım kızımı verin sütüm geldi diye

ben hala burdayım canım o yalancı sancılar gecen hafta delirtti beni bi heyecan bi heyecan bu hafta tık yok yaaa bekliyoruz bakalım

Bebeğin için okudum canim umarım dr yanilmistir

Papatyacim inş yanlış teşhis koymuştur doktor güzel haberlerini Beklicez dua ettim minik kızın için..ALLAH şifa versin inş.

Kızlar ananas yemek sancı yi baslatiyomus bunu duyan var mı eşime siparis ettim bakalım denicem.arkadas da az daha dur yeme dio ama bilmiyorum ki..

Alakası var mi bilmiyorum ama dün eşimle 1 bütün ananas yedik gece adet sancısı gibi ağrım oldu çok şükür sabah geçti daha doğumuma var

Süyü gelmeyen arkadaşlara tek tavsiyem bol bol hurma yesinler. Gidip malt içeceği yok çaylar para vermsinler. Hurma hem faydalı hmde sütü bol yapıyor. Bende kızımı kucağıma aldım çok şükür teyzeleri.

Allah anali babali büyütsun :) doğum hikâyeni yazarmisin cnm

kizlar hayirli haberlerinize cok sewindim hele ki ikinizinde gayet saglikli olmasi cok ii...allahim baska sikinti yasatmasin bol sutunuz olsun

papatya canim dilerim rabbim caresi olan bir dert wermistir dualarimiz minik kizinla ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…