- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
salosın canım az önce aradı nts yi bekliyomuş dr suyun gayet iyi demiş sıra bekliyomuş şimdi
Son paylasiminida okudum sevindim canim iyi olmalarina
Ne kadar çok arkadaşımız dogurmus ben bakmayalı...Allah analı babalı büyütsün, hepinizi tebrik ederim, kocaman kucaklıyorum...
Ben dogumdan beri bakamadım, bizimkiyle vakit gecirmekten... Bir de maalesef 3. günü kilo kaybı fazla oldu, sütümün yetmediğini söylediler... Çok kafaya taktım, çok üzüldüm, çok ağladım bebeğime yetemiyorum diye...Mama takviyesine başladılar, hemen kilosu toparladı tabi, ama hala bende öyle sırıl sırıl akan bir süt yok.. Denemediğim yöntem içmediğim şey kalmadı ama olmuyor... etrafımdakiler de kızıyor niye bu kdr takılıyorsun diye... Dogru aslında, bu kdr takılmayıp bebeğimin her anının keyfini çıkarmam lazım...
İlk kez anne oldum ben, nasıl bir duyguymuş böyle yahu...bilseydim daha önce yapardım...Hepinizi çok öpüyorum
Cok merak ediyordum ne yazacagini :)
Sukurler olsun iyisiniz..Hikayenide okudum..
Merakla dogurmayi bekliyorum,o an'ı yasamayi..
Insallah sutunde daha cok bekletmeden gelir,stres yapmazsan kendine daha cabuk gelecegine inaniyorum
[SUB][/SUB]
benim tarihime yakin herkes dogurmus galiba allah anali babali buyutsun hepinizin kizlar benim yalanci sancilarim basladi ama ama ne nisan ne de baska bisey yok daha off cok sikildim hem ozledim kizimi benim tarihe yakin dogum yapmayan var mi acaba
Telefondan goremiyorum ama hatirladigim kadariyla aynimiydik?
Bende bekliyorum
Kizimla evimize geldik bugun...
esimle hastanede kaldik 3. Gunde hastanede doktorlar bebek kontrolu yapicagi icin eve gelmedik...
Dogdugundan beri kizimin gözu fazlasiyla kızarmısti gecici sandik.
cocuk doktoru kontrolunu yapti bugun Ve sol gözunun görmedigini isiga tepki vermedigini söyledi yarin göz doktoruna gidicez. nolur yanlis ciksin diye dua ediyorum sifa niyetine kizima dua okuyun teyzeleri dualariniza muhtaciz... okadar masum okadar guzelki ona bakinca bile icim sizliyor korkuyorum
Cok erken degil mi boyle bir teshis icin ki..bilmiyorum tabii ama tum kontrollerden sonra bunu bi teshis gb soyleseymis..
Insallah dedigin gb yanlistir,erkendir boyle bisy icin canim..
Kiyamam ya son cumlenle daha da cok dogurmak istiyorum artik!!
Dunden beri kahverengi lekelenmem devam ediyo dr. Rahim yumusuyo doguma hazirlaniyosun normaldir dedi. Bebegin basi asagiya inmemis 27 mayis dedi dogum tarihne saka gibi 20 si ne kadar nasil beklicem derkensezeryandan konustuk birz normalden korktugumu soyledim sezeryan istiyosan yarin bile alabilirz dedi boyle beklemek cok sıkıcı yya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha da varmis ama bak bizimkilerde bekletiyor :)
Beklemek sıkıcı diye cok erken karar verme derim,eger hersey onlar icinse,o suan icinde mutlu bunu dusun..
Kızlar,
Okuyamıyorum ama yazayım dedim. Doğumdan 1.5-2 saat sonra kaldırıp yuruttuler. Henüz hiç ağrı ya da başka hissim yok, ne yapıyorlarsa artık...
Kızım hep yanımda. Emiyor, aynı anne karnındaki pozısyonunda uyuyor. Ağlayınca sesi maaşallah:))
Epidural yapılırken kafanızı hemen yukarı kaldırın demişti bir arkadaş, sanırım doğruymuş. Biraz boynumu incitmişim kendimi sıkmaktan.
Oğlum geldi kardeşini karşıladı ve çok iyiydi hali. O konuda da sorun yok cok sukur...
Gozunuzaydin canim
Ben bile inanamiyorum artik okudukca..
Sevindim hersey yolundaymis..Allah kolaylik versin,insallah agri sikintinda olmaz..
Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozunuzaydiiinn :)))
Masallah miniseee
ayyyy canım ya yerim seni kendimi hatırladım ben kızımda benim 1 hafta süt gelmedi sonra bi gün duşta bi baktım akıyo o heyecanla havluyu kaptım gibi cıktım bagırdım kızımı verin sütüm geldi diye
Aglattin beni yaa :)
Yaslar iniyor..
Allah mahrum etmesin birbirinizden..