2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
salosın canım az önce aradı nts yi bekliyomuş dr suyun gayet iyi demiş sıra bekliyomuş şimdi

Son paylasiminida okudum sevindim canim iyi olmalarina

Cok merak ediyordum ne yazacagini :)
Sukurler olsun iyisiniz..Hikayenide okudum..
Merakla dogurmayi bekliyorum,o an'ı yasamayi..
Insallah sutunde daha cok bekletmeden gelir,stres yapmazsan kendine daha cabuk gelecegine inaniyorum

Telefondan goremiyorum ama hatirladigim kadariyla aynimiydik?
Bende bekliyorum

Cok erken degil mi boyle bir teshis icin ki..bilmiyorum tabii ama tum kontrollerden sonra bunu bi teshis gb soyleseymis..
Insallah dedigin gb yanlistir,erkendir boyle bisy icin canim..
Kiyamam ya son cumlenle daha da cok dogurmak istiyorum artik!!

Daha da varmis ama bak bizimkilerde bekletiyor :)
Beklemek sıkıcı diye cok erken karar verme derim,eger hersey onlar icinse,o suan icinde mutlu bunu dusun..

Gozunuzaydin canim
Ben bile inanamiyorum artik okudukca..
Sevindim hersey yolundaymis..Allah kolaylik versin,insallah agri sikintinda olmaz..

Gozunuzaydiiinn :)))
Masallah miniseee

Aglattin beni yaa :)
Yaslar iniyor..
Allah mahrum etmesin birbirinizden..

canım bizde de 3 lü testin sonucu riskli çıktı bizde yaptırmadık amnion aldırmadık ... hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi hayırlı gördüyse onu diler ve verir... inşaAllah senin de bizimde bizim gibi olan herkesin korkusu da yersizdir

ohh çok sevindim canım, gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inşaAllah minik prensini

Canım inşallah yanlış bi teşhistir, ki ben çok içten bir şekikde öyle olduğuna iNanıyorum.. Allah sağlık versin meleklerimize, dualarım sninle, güzel haberlerle gel en kısa zaman da inşallhhh..

Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))

Maşallahh herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. Hayırlı olsun tekrar, bizim yerimize de sev fıstığını

Geçmiş olsun cqnım güzel geçmesine çok sevindim. Maşallah miniğine de..

Hayırlı olsun sana da, bebişlerimiz durmuyor artık gelen gelene maşallahhh
sağlıklı güzel bi ömrü olsun prensesinin inşallahh, aaminnn..

İnş yanlış teşhistir ki erken degilmi böyle bir teşhis icin Rabbim dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın bol bol sütünüz olsun ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 gündür ömerim gaz sancısı cekiyodu rezenede iciyorum ama genede fayda etmedi galiba gaz çıkarıyo ama öncesinde inleme ve aglamayla bugün doktora götürdüm damla verdi rahatladı yavrum
Biliyosunuz 2 kilo 400 gram dogmustu kilo almıs yavrum 3 kilo olmuş cok sevindim

bu seferde rengimiz pembe olsun maşaAllah annelerimize ve bebeklerimize
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc
40.desider
41.yağmur2000
42.lilacsofia
43.oferta
44.ariel
45.
46.
47.
48.
49.
50.

bebeklerimizin hepsi hayırla, sağlıkla gelsin inşaAllah

Oglum sarilik oldu hastanede yatiyo ben evdeyim ondan uzakta cok zor 2880 dogdu 2500 olmus kilosu Daha altinci gunde ayri kaldim bebegimden cok uyuyodu beslenememis sutum yetiyo saniyodum yetmemis

İnş önemli bişi değildir canım Allah korusun bebeğini

Maşallah size
Gözün aydın canım kurtuldun maşallah geçmiş olsun

Oglum sarilik oldu hastanede yatiyo ben evdeyim ondan uzakta cok zor 2880 dogdu 2500 olmus kilosu Daha altinci gunde ayri kaldim bebegimden cok uyuyodu beslenememis sutum yetiyo saniyodum yetmemis
Allah tez kavuştursun canım uyusa da zorla kaldırıp saat başı emzirmek gerekiyor doğuracak arkadaşlar dikkat etsinler çok üzücü geçmiş olsun canım

Kaç günlük olmuştu ömercik. Gaz zamanları geldi sanırım. İnş olmaz sancıları

Allah bağışlasın gözün aydın canım nasıl oldu doğumun

Bende 24nisan gunu 13:55'te bebegime kavustum... 3140gr dogdu bebegim.. Nişan geldigi icin hastaneye gittik... Normal dogum icin 10 saat beklememe,ustune 4saat suni sanci cekmeme ragmen acilmam olmadigi icin nst sonucuna bakilip acil sezeryana alindim... Ameliyathanede genel anestezi olacagimi ogrendim... Cok sukur simdi iyiyiz... Sutum de geldi hemen.. Bebegim yavas yavas kilo da aliyor... Gozumu ustunden alamiyorum bebegimin... Cok gergin bir ismis annelik.. Aglayinca dayanamiyorum... Her yanim agriyor su anda gerginlikten... Boyle gergin gergin cok zor hersey... Umarim bir an once bu endiselerim azalir, mantikli dusunmeye baslarim :)

Allah analı babalı buyutsun ne mutlu size ikinci yavrunuzuda kucağınıza aldınız...oğlunuz da kardeşini çok sevecek :) bol sutlu gunler diliyorum.

Geçmiş olsun canım tez zamanda kavusursunuz inş

Bugün 17 günlük oldu canım

Gecmiş olsun canım maşallah bebisine bol sütün olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…