- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
Ee dogumlar olunca kontrolu kim ne yapsın :)) yarin 39+1 olucam erkek canım sen kacinci haftandasin kiz mi oglan mi geliyor.
Anladım canımKız benim ki .37+3 kilosu üç hafta önden gidiyor o beni biraz korkutuyo normal doğum yapamam diye
4 u gecmesinde yaparsin ya bide kizlar genelde 38-39 haftalarda geliyor. Ikiniz icin en hayirlisi neyse o olsun canım. Benim doktorum daha cati muayenesi yapmadan % 90 Normal dogum dedi. Kilonun cok problem olacağını sanmıyorum canım.
Teşekkür ederim canım cevabın için :) Peki senin normal mi oldu yani ters döndükten sonra tekrar düzeldi mi 6 günde ?
Benim minik kiziminda gelmeye niyeti yok dr haftaya tekrar çağırdı :)
Sen psikplgsun canım daha iyi bilirsin tabi çok üzüldüğün için mi acaba sütün öyle oldu. Benim de ilk iki gün azıcık geldi aç kalmasın diye az az mama verdik. Korktum biraz acaba artmaz mı diye. Ama emzirdikçe gelir inş diye düşündüm. Çok şükür üçüncü gün doldu göğsüm. Kaç günlük oldu bebiş. Annelik böyle işte hep düşün hep düşün...
Herkesin huyu bi değişik işte. Benim de bulantı zamanım kötü geçti gerçekten çok zor bi dönem destekz olmuyor anlayamamış seni annen. Benimki de çok anlamaz. Ama merak etme bebeği de kendine göre uydurursun ilk zamanları zor sadece sonra alır alır gezersin hem önümüz de yaz ooooh giydiririz tişörtleri şortları fellik fellik gezeriz
Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda. ne güzel motive etmiş doktorun seni..Benim doktorum genellde sezeryan yapıyor her gittiğimde bu bebek çok iri deyip duruyor o yüzden yarın başka bi doktora gidicem
Bazi doktorlar malesef sezeryana teşvik ediyor kolayina kaciyorlar kendi acilarindan. Iyi dusunmussun baska doktora gitmeyi canım. inşallah güzel motive eder yeni doktorun.
bu seferde rengimiz pembe olsunmaşaAllah annelerimize ve bebeklerimize
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc
40.desider
41.yağmur2000
42.lilacsofia
43.oferta
44.ariel
45.
46.
47.
48.
49.
50.
bebeklerimizin hepsi hayırla, sağlıkla gelsin inşaAllah
Ofertacım gözünaydın cnm seninle aynıydık sen aldın kucağına darısı ban olsun inş. sağlıcakla büyüt bebeğini cnmKızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
inşallah gezdiririz. şu dikişlerim geçse, kırkı çıksa daha iyi olurum herhalde.
benim de karnım aşağıya inmedi bende geçen çarşamba çatı muayenesi oldum doktor açılma yok dedi çatım dar değilmiş normal doğum yapabilirmişim perşembe günü muayene olucam 40 kadar beklicez dedi doktorum benim birde kaşıntı sorunum var 1.5 aydır çekiyorum bu yüzdende hemen doğurmak istiyorum..Karnım aşağı inmediği içinde sanki hiç doğuramıcakmışım gibi hissediyorum..
Ben Varım cnmmm.... ama biz babamıza söz verdik ctesiden önce doğmak yok :) çnkü eşim şehir dışında ctesi burda olacak hayırlı kolay doğumlar olsun ini ben çok korkuorummm ammma:26:
Kaçıncı haftandasın
maşallah
cuma günü nişanım geldi. ama hiç bir doğum belirtisi yok. sadece adet olacakmışım bazen karnım ağrıyor. herkes doğuruyo ben kaldim
iyi bari senin o gelmis inci bende o da yok hahah benimde adet olcakmisim gibi agrim oluyo nstde sanci cikiyo 50 felan ama doktor onemli degil diyo kac olmasi dogumu baslatiyor bilgim yok
ben hala burdayım canım o yalancı sancılar gecen hafta delirtti beni bi heyecan bi heyecan bu hafta tık yok yaaa bekliyoruz bakalım
2 gündür ömerim gaz sancısı cekiyodu rezenede iciyorum ama genede fayda etmedi galiba gaz çıkarıyo ama öncesinde inleme ve aglamayla bugün doktora götürdüm damla verdi rahatladı yavrum
Biliyosunuz 2 kilo 400 gram dogmustu kilo almıs yavrum 3 kilo olmuş cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglum sarilik oldu hastanede yatiyo ben evdeyim ondan uzakta cok zor 2880 dogdu 2500 olmus kilosu Daha altinci gunde ayri kaldim bebegimden cok uyuyodu beslenememis sutum yetiyo saniyodum yetmemis
Doguma degil ama bende yarin kontrole gidicem ilginizi cekmediginin farkindayim
ya doğum tarihi benden sonra olanlar doğum yapmış, bende hala tık yok : )
Canım ben haziran annelerinden yazıyorum burayada sık sık bakıyorum kan sulandıricı diyince cevap vermek istedim. Doktorum hiç bu şekilde konuşmadı şu an için normal doğum üzerinde duruyoruz ama tabi gidişat neyi gösterir bilemem. Bu ara her gün 0.4 lük iğne oluyorum ama aspirin kullanmıyorum...
Ne zaman sizin kavusmaa?Telefondan goremiyorumdaa :)
Bizde de bi gelisme yok yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?