2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ee dogumlar olunca kontrolu kim ne yapsın :)) yarin 39+1 olucam erkek canım sen kacinci haftandasin kiz mi oglan mi geliyor.

Anladım canım Kız benim ki .37+3 kilosu üç hafta önden gidiyor o beni biraz korkutuyo normal doğum yapamam diye

Anladım canım Kız benim ki .37+3 kilosu üç hafta önden gidiyor o beni biraz korkutuyo normal doğum yapamam diye

4 u gecmesinde yaparsin ya bide kizlar genelde 38-39 haftalarda geliyor. Ikiniz icin en hayirlisi neyse o olsun canım. Benim doktorum daha cati muayenesi yapmadan % 90 Normal dogum dedi. Kilonun cok problem olacağını sanmıyorum canım.

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda. ne güzel motive etmiş doktorun seni..Benim doktorum genellde sezeryan yapıyor her gittiğimde bu bebek çok iri deyip duruyor o yüzden yarın başka bi doktora gidicem

inşallah gezdiririz. şu dikişlerim geçse, kırkı çıksa daha iyi olurum herhalde.

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda. ne güzel motive etmiş doktorun seni..Benim doktorum genellde sezeryan yapıyor her gittiğimde bu bebek çok iri deyip duruyor o yüzden yarın başka bi doktora gidicem

Bazi doktorlar malesef sezeryana teşvik ediyor kolayina kaciyorlar kendi acilarindan. Iyi dusunmussun baska doktora gitmeyi canım. inşallah güzel motive eder yeni doktorun.

Bazi doktorlar malesef sezeryana teşvik ediyor kolayina kaciyorlar kendi acilarindan. Iyi dusunmussun baska doktora gitmeyi canım. inşallah güzel motive eder yeni doktorun.

İnşallah canım.hayırlısıyla alırız miniklerimizi kucağımıza

ne güzel pıtır pıtır doğmuş 44 bebeğimiz, darsı bize olsun inş. , hatta minecim bu listeye kimn ne zmn doğum yaptığını da eklesen daha ii olur 37+4 gibi :)

Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
Ofertacım gözünaydın cnm seninle aynıydık sen aldın kucağına darısı ban olsun inş. sağlıcakla büyüt bebeğini cnm

inşallah gezdiririz. şu dikişlerim geçse, kırkı çıksa daha iyi olurum herhalde.

Benimki on günlük bugün avm.ye gideyim dedim ama önce doktora sonra bii iki yere uğradım halim kalmadı hava da yağıyodu baya. Gerçi arabayla götürecektim ama yorulmuştum belki yarın giderim nasıl para harcayasım varrrr yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen bende dogurcakmis gibihissetmiyorum ben carsamb gidicem tekrar dr a bakalim ne diyecek benimde genital bolgemde sigil cikti doktor lazerle yakilmasi lazim yoksa normal dogurtamam bebegin agzina bulasir dedi yaktirdik bizde iki hafta oluyo iyilesiyo simdilik bizdede baska bi sikinti yok normal dogum icinben zaten normal olsun istiyorum insallah dr gidince yazarim sana sende haberdar et beni

Ben Varım cnmmm.... ama biz babamıza söz verdik ctesiden önce doğmak yok :) çnkü eşim şehir dışında ctesi burda olacak hayırlı kolay doğumlar olsun ini ben çok korkuorummm ammma:26:

sakin gelme diye tembihle bari:) yok ya ben korkmuyorum sikildim cok sadece bir an once kavusma istiyorum kizima ama dualarim hep hayirli zamanda olsun diye insallah hepimizin

Gecmis olsunn kiyamam zaten ne kadarcik,cok sevindim iyi olmasina..
Masallah kiloda aliyormus :)

Oglum sarilik oldu hastanede yatiyo ben evdeyim ondan uzakta cok zor 2880 dogdu 2500 olmus kilosu Daha altinci gunde ayri kaldim bebegimden cok uyuyodu beslenememis sutum yetiyo saniyodum yetmemis

Soylemesi kolay eminim ama daha da uzulup en azindan sutunun azalmasina meyil verme canim..
En kisa zamanda kavusun insallah meleginle..
Ayaklarina masaj yaparak uyandirabilirsin sonra da

Doguma degil ama bende yarin kontrole gidicem ilginizi cekmediginin farkindayim

Guzel haberlerle gelmeniz halaa önemlii kii :)
Beklemek gercekten fenaaa :)

ya doğum tarihi benden sonra olanlar doğum yapmış, bende hala tık yok : )

Ne zaman sizin kavusmaa?Telefondan goremiyorumdaa :)
Bizde de bi gelisme yok yahu :)

selam cnmm cevapladığın ıcın skkr ederım öncelıkle bende 0.7 lık ınohep iğne oluyoum gebelığın ılk gününden ıtıbaren cnm hatta adetımın gecıkmesını bıle beklememıstı dr.um.. halen de devam edıyorum doğuma kdr olucam.. coraspıni de baştan berı hep içtın yakşık 10 gun önce dr.um bıraktırdı.. normal doğum yapıcaksam eğer ığne vurulduğum saat öenmlıymıs yanı uzerınden bellı bı zaman gecmesı gereklıymıs uoksa kanamayı durdurmak zorlaşitığından riskliymiş.. bu yüzdende normal doğum yapmam dusuk bı ıhtımal dıye açıkladı dr.um .. sen ne zaman bırakıcaksın ığneyi bısı dedımı dr.un? sezeryan olursam bır gun önce bırakıcakmısım ben iğneyı..

Telefondan goremiyorum ama hatirladigim kadariyla aynimiydik?
Bende bekliyorum

sende mi burdasin daha evet gunumuz ayni seninle daha ne kadar beklicez yahu hissetmek cok guzel ama ben artik kucagima almak istiyorum

arkadaşlar doğum yapan arkadaşların haftalarıyla bırlıkte yazaybılırmıyız? merak edıyorum da kımler hangı haftada doğum yaptılar dıye :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…