2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ricaederim canım...:) 12 saat ile 24 saat arası iğnelerin etkileri değişiyor. Doktor iğneyi bırakmak için net bi tarih vermedi ama daha önceden konuştuğumuzda 38. Haftaya kadar kesmiycez demişti tabi daha 35 de olduğum için bilemiyorum... Bide acil dogum durumu söz konusu olursa iğnenin etkisini azaltmak için bi şey veriyorlarmıs diye kk da duymuştum ama doktorada yazan arkadaşada sormadım canım nedir bu diye...

her doktorun görusu farklı oluyor demmkı bana doğum anına kadar bırakmıcaz demıstı sadece doğumdan 1 gun önce bırakıcaz dedi.. o iğnenın etkısını azaltan seyı de hıc duymamıştım cnm ılk senden duyuyorum.. ama Dr.a sorarım yınede.. benm tahmını 20 si gıbı olucak kısmetse.. yanı 38 bıtmıs 39 a gırmış olucağpım.. genelde 10 gun önce alıyolarya.. adetıme göre 28 mayıs cunku benım..allah hepimizi sağ salım kurtarsın ınşallah hayırlsını versın. napalım sezeryan yada normal sağlıkla kavuşalım bebışlerımıze ben

Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.

Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğuran arkadaşlar gözünüz aydın ne güZel bir duygudur benim paşamın keyfi yerinde galiba hiç belirti yok Dr 4 günde bir çağırıyor normal Doğum diyor hem doğsun istiyorum biran önce hem korkuyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah...

Tebrikler. Allah anali babali büyütmesini nasip etsin. Darısı artık bize geri kalanlara inşallah.
Sezaryan mı oldun?

İşin aslı sezeryan dese onada tamamım yeterki sağ salim bebeğimi kucagıma alayım... Sanırım çokta takmamak gerek doktorlarımıza güvenelim gerisi Allaha kalmış... Umarım ikimiz içinde bebek bekleyen herkes içinde herşey yolunda gider canım...:)

Son düzenleme:
17 mayıs görünüyor da ben 38 olunca doğurcam sanıyodum. 38+3 oldu : ) ondan sabırsızlanıyorum : ))

Tamam haberleşelim bebeğim gelsin istiyorum sütün geliyomu benim cok az geliyo

canım gözün aydın tebrık ederımm :)) darısı bızlerın basına inaşşah:))

maşallah

sende mi doğurdun masallah

kizlar hayirli haberlerinize cok sewindim hele ki ikinizinde gayet saglikli olmasi cok ii...allahim baska sikinti yasatmasin bol sutunuz olsun

papatya canim dilerim rabbim caresi olan bir dert wermistir dualarimiz minik kizinla ......

kolay sağlıklı doğum olsun cnm

100 ü geçmesi gerekiyor galiba. 50 olduysa 100 de olur.eninde sonunda gelecekler de sona kalmak sabırsızlaştırıyor.

haklısın cnm öenmlı olan tek sey sağ salım kucaklarımıza alalım allahın ıznıyle.. irdelememek gerekır.. allahım bı nefeste kurtarsın hepimizi..

Evet sezeryan canım

Maasallah sana hemen ayağa kalkmışsın. Ben ilk hamileliğimde ikinci günde anca bir kaç adım gidebilmiştim. Bakalım bu kez nasıl olacak.

Seninde gebelik şekerin vardı değil mıi Oferta? Doğum ile birlikte kaybolup gitti mi?

maşallah

sende mi doğurdun masallah

kolay sağlıklı doğum olsun cnm

100 ü geçmesi gerekiyor galiba. 50 olduysa 100 de olur.eninde sonunda gelecekler de sona kalmak sabırsızlaştırıyor.

ya sancisi yoksa nstye girince sancisi cikar insanincok bekliyoz bizim hastanede nst icin sikiliyoz daraliyoz sonra sanci cikiyo:)

Lilacsofie, oferta, domatespatates ve diger dogum yapan tum annelerimizi tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun, bol sutly gunleriniz olsun. Benim gecen carsambadan beri cok kotu belim agriyor, ozellikle sag tarafim ve ara ara sag kasigim kasiliyor bazen. Dogumla mi ilgili bilemedim ama ayagimin ustune basmakta bile cok zorlaniyorum. Sizde de boyle bi durum var mi?

benimde sag kasigim kasiliyor hatta suan sancisini cekiyorum yalanci sanci eger duzensiz ise ve 20saniyeden fazla surmuyorsa yalanci ama duzenli hale gelirse ve suresi uzarsa gercek dogum sancisina donuyor bende suan duzensiz

sende mi burdasin daha evet gunumuz ayni seninle daha ne kadar beklicez yahu hissetmek cok guzel ama ben artik kucagima almak istiyorum

Bende..
Gecmek bilmiyor zaman..
O dogum surecinide merak ediyorum,melegimidee coook

17 mayıs görünüyor da ben 38 olunca doğurcam sanıyodum. 38+3 oldu : ) ondan sabırsızlanıyorum : ))

Bende kizlar hep erken olur dediler bekledim :)
Uslu bizimki zaten en basindan beri,bilemiyorum niyeti ne :))))
Saglikla kavusalimda insallah..Daha ne kadar kalabilirler kii :))))

amin insallah zaten dogurmayan cok az kisi kaldik 44 kisi dogurdu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…