arkadaşlar doğum yapan arkadaşların haftalarıyla bırlıkte yazaybılırmıyız? merak edıyorum da kımler hangı haftada doğum yaptılar dıye :26::26:
selam cnmm cevapladığın ıcın skkr ederım öncelıklebende 0.7 lık ınohep iğne oluyoum gebelığın ılk gününden ıtıbaren cnm hatta adetımın gecıkmesını bıle beklememıstı dr.um.. halen de devam edıyorum doğuma kdr olucam.. coraspıni de baştan berı hep içtın yakşık 10 gun önce dr.um bıraktırdı.. normal doğum yapıcaksam eğer ığne vurulduğum saat öenmlıymıs yanı uzerınden bellı bı zaman gecmesı gereklıymıs uoksa kanamayı durdurmak zorlaşitığından riskliymiş.. bu yüzdende normal doğum yapmam dusuk bı ıhtımal dıye açıkladı dr.um .. sen ne zaman bırakıcaksın ığneyi bısı dedımı dr.un? sezeryan olursam bır gun önce bırakıcakmısım ben iğneyı..
listeyi mine arkadaşımız yapmıştı ben de ayı istekde bulundum inş. düzenler görürüz..
Ricaederim canım...:) 12 saat ile 24 saat arası iğnelerin etkileri değişiyor. Doktor iğneyi bırakmak için net bi tarih vermedi ama daha önceden konuştuğumuzda 38. Haftaya kadar kesmiycez demişti tabi daha 35 de olduğum için bilemiyorum... Bide acil dogum durumu söz konusu olursa iğnenin etkisini azaltmak için bi şey veriyorlarmıs diye kk da duymuştum ama doktorada yazan arkadaşada sormadım canım nedir bu diye...
Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.
Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrikler. Allah anali babali büyütmesini nasip etsin. Darısı artık bize geri kalanlara inşallah.
Sezaryan mı oldun?
her doktorun görusu farklı oluyor demmkı bana doğum anına kadar bırakmıcaz demıstı sadece doğumdan 1 gun önce bırakıcaz dedi.. o iğnenın etkısını azaltan seyı de hıc duymamıştım cnm ılk senden duyuyorum.. ama Dr.a sorarım yınede.. benm tahmını 20 si gıbı olucak kısmetse.. yanı 38 bıtmıs 39 a gırmış olucağpım.. genelde 10 gun önce alıyolarya.. adetıme göre 28 mayıs cunku benım..allah hepimizi sağ salım kurtarsın ınşallah hayırlsını versın. napalım sezeryan yada normal sağlıkla kavuşalım bebışlerımıze ben
17 mayıs görünüyor da ben 38 olunca doğurcam sanıyodum. 38+3 oldu : ) ondan sabırsızlanıyorum : ))
aynen bende dogurcakmis gibihissetmiyorum ben carsamb gidicem tekrar dr a bakalim ne diyecek benimde genital bolgemde sigil cikti doktor lazerle yakilmasi lazim yoksa normal dogurtamam bebegin agzina bulasir dedi yaktirdik bizde iki hafta oluyo iyilesiyo simdilik bizdede baska bi sikinti yok normal dogum icinben zaten normal olsun istiyorum insallah dr gidince yazarim sana sende haberdar et beni
Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.
Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.
Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
Süyü gelmeyen arkadaşlara tek tavsiyem bol bol hurma yesinler. Gidip malt içeceği yok çaylar para vermsinler. Hurma hem faydalı hmde sütü bol yapıyor. Bende kızımı kucağıma aldım çok şükür teyzeleri.
kizlar hayirli haberlerinize cok sewindim hele ki ikinizinde gayet saglikli olmasi cok ii...allahim baska sikinti yasatmasin bol sutunuz olsun
papatya canim dilerim rabbim caresi olan bir dert wermistir dualarimiz minik kizinla ......
35166376]maşallah
cuma günü nişanım geldi. ama hiç bir doğum belirtisi yok. sadece adet olacakmışım bazen karnım ağrıyor. herkes doğuruyo ben kaldim
iyi bari senin o gelmis inci bende o da yok hahah benimde adet olcakmisim gibi agrim oluyo nstde sanci cikiyo 50 felan ama doktor onemli degil diyo kac olmasi dogumu baslatiyor bilgim yok
İşin aslı sezeryan dese onada tamamım yeterki sağ salim bebeğimi kucagıma alayım... Sanırım çokta takmamak gerek doktorlarımıza güvenelim gerisi Allaha kalmış... Umarım ikimiz içinde bebek bekleyen herkes içinde herşey yolunda gider canım...:)
Tamam haberleşelim bebeğim gelsin istiyorumsütün geliyomu benim cok az geliyo
Evet sezeryan canım
maşallah
sende mi doğurdun masallah
kolay sağlıklı doğum olsun cnm
100 ü geçmesi gerekiyor galiba. 50 olduysa 100 de olur.eninde sonunda gelecekler de sona kalmak sabırsızlaştırıyor.
Lilacsofie, oferta, domatespatates ve diger dogum yapan tum annelerimizi tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun, bol sutly gunleriniz olsun. Benim gecen carsambadan beri cok kotu belim agriyor, ozellikle sag tarafim ve ara ara sag kasigim kasiliyor bazen. Dogumla mi ilgili bilemedim ama ayagimin ustune basmakta bile cok zorlaniyorum. Sizde de boyle bi durum var mi?
sende mi burdasin daha evet gunumuz ayni seninle daha ne kadar beklicez yahu hissetmek cok guzel ama ben artik kucagima almak istiyorum
17 mayıs görünüyor da ben 38 olunca doğurcam sanıyodum. 38+3 oldu : ) ondan sabırsızlanıyorum : ))
doğuran arkadaşlar gözünüz aydın ne güZel bir duygudur benim paşamın keyfi yerinde galiba hiç belirti yok Dr 4 günde bir çağırıyor normal Doğum diyor hem doğsun istiyorum biran önce hem korkuyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?