Benimkisi 13 ağustos cnm 1-2 oynuyo arada
merhaba kızlar
biz de çok şükür kalp atışlarını duyduk
kafama bi şey takıldı kızlar,bilgilendirirseniz sevinirim benim sat 8 ağustos
ama dr bugün 7+5 dedi,geriden mi geliyoruz,pek anlamadım
bnm de 15 ağustos cnm , ben hiç bişi hisetmiom cnm , sen ne hissediosun ki :) daha önce kalp atışı için gittin mi
kalp atışı için gitmedim canım ayın 11inde gidicem yarında ilk kontrol var ne yapar ne ister doktor bilmiyorum ben hem devlet hastanesine hemde özel dr a gidiyorum bakalım ne olacak.
valla hiç hamilelikle alakalı bişey hissetmiyorum bugün kendime nazarım değdi sanırım canım bişey istemiyor çok yemiyorum diyordum ama akşam karnımı doyuramadım bir türlü
Kızlar liste güncellenmesinde paylaşım ne yazık ki az oldu. Bende şimdi eksikleri profillerinizden girip tamamlamaya çalışacağım. Tekrar sormak istiyorum bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen varsa bildirsin lütfen. Cumartesi yapabildiğim son listeyi paylaşacağım burada. Listenin son kısmında sadece nickleri geçen arkadaşarıda en azından sat tarihlerini paylaşmayanları izninizle listeden çıkarağım.
belki de yarın kalp atoşını duyarsın haberlerini yaz yarın ...valla bn de de pek bişey hissetmodum ama bi kaç gündür hafif bulantı ama çıkarma yok , yiyeceklere karşı soğukluk yememe isteği ama Allahtan yiyince tadı gzel gelio , çok sabırsızlanıyorum 11 ekim ne zmn gelcek die
Kızlar liste güncellenmesinde paylaşım ne yazık ki az oldu. Bende şimdi eksikleri profillerinizden girip tamamlamaya çalışacağım. Tekrar sormak istiyorum bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen varsa bildirsin lütfen. Cumartesi yapabildiğim son listeyi paylaşacağım burada. Listenin son kısmında sadece nickleri geçen arkadaşarıda en azından sat tarihlerini paylaşmayanları izninizle listeden çıkarağım.
evet cnm ben 24 eylülde gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı çinde 11 ekim dedi bakalım inş. güzel haberler alrız sen neden hem devlet hem özele gidiosunSendemi 11inde gidiceksin? Dur bakalım yarın umarım güzel geçer Moralimiz bozulmadan döneriz bebişimle. Ne diycek doktor devlet hastanesi olduğu için doktorlarda süpriz oluyor hiç yorum yapamıyorumBen çalışmadığım için sabah uyansamda hemen gözümü kapatıyorum çünkü hafif bulantı oluyor uyuyunca geçiyor, sonrasında öyle bulantı falan hissetmiyorum umarım seninkide uzun sürmez burdaki arkadaşları okuyunca üzülüyorum
Arkidaşlar biri beni aydınlatırsa sevinirim şimdi aynı sat tarihi iki kişinin aynı günde doğum yapması mı gerekiyor yoksa bunun başka bir yöntemi mi var yani bebeği hafta hafta hesaplarken neye dikkat ediliyor anlamadım biraz önce benimle aynı sat olan birinin benden daha ileride olduğunu gördüm de o yüzden sordum
evet cnm ben 24 eylülde gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı çinde 11 ekim dedi bakalım inş. güzel haberler alrız sen neden hem devlet hem özele gidiosun
Canım bebekler bazen sat tarihine göre daha önden gidiyorlar. Gelişimleri daha iyi olabiliyor. Bu durumda doktorun sata göre değilde bebeğin gelişimine göre hesaplıyor tahmini doğum tarihini. Aradaki fark bundan kaynaklanıyor.
Canım çok geçmiş olsun. benim de 5. hafta başladı kanamam 16 gün falan sürdü. rapor verdi doktor ve progestan kullandım. dikkat ettim yattım sürekli. ve çok şükür kanamam geçti. bol su içmeni tavsiye ederim. Ve lütfen iyi düşün. Kahverengi kanama çok korkulacak birşey değil ama yine de tedbirli olmak lazım. Bir de banyodan dolayı kanamamın arttığını farkettim. artık haftada bir banyo yapıyorumapar topar gittim doktoruma, hastane yakın zaten. çok şükür miniğim iyi çevresinde ya da yakınlarında kan yok dedi.. İçim rahatladı..
kahverengi idi kanamam.. insan korkuyor. offf !! titreye titreye gittim. ultrasonla baktı, kalp atışını gördük çok şükür rabbime..
şimdi eve geldim dinleniyorum arkadaşlar :18:
Hımmm teşekkür ederim açıklaman için ozaman bakalım bana yarın kaç haftalık diyecek doktor.:44:
merhaba kızlar
biz de çok şükür kalp atışlarını duyduk
kafama bi şey takıldı kızlar,bilgilendirirseniz sevinirim benim sat 8 ağustos
ama dr bugün 7+5 dedi,geriden mi geliyoruz,pek anlamadım
Benimde satım 13 ağustostu. Beni görünce sormuşsun sanırım soruyu. Sonraki mesajları okuyunca anladım.
Önceki gidişimde banada 20 mayıs demişti. Hatta 2 gün de geriden geliyordu. 22 Mayısta olabilir demişti.
Son gidişimde aradaki açığı kapatmıştı hatta 4 gün daha ilerde çıktı çok şükür. Ona göre yeniden hesapladı doktorum 16 mayıs dedi.
Hafta hafta böyle değişimler olabiliyor canım. Doktorun ona göre hesaplamaları yapar zaten.
İnşAllah çok güzel haberler alırsın canım.
inşallah istediğin şekilde güzel geçer. Bende hastane fobisi var bakalım ne yapcam.
tahlilleri devlette yaptırıyorum hemde ikinci bir doktorun görmesi de işime gelir. Diğer yandan devlet hastanesinde doğururken pek ilgilenmiyorlarmış anlatılanları okuyunca da gözüm korktu özele gideyim doğumuda o yaptırsın en azından ilgilenir dedim hastane arıyorum şimdi özel ama çok pahalı uygun bişey bulursam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?