2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba kızlar
biz de çok şükür kalp atışlarını duyduk
kafama bi şey takıldı kızlar,bilgilendirirseniz sevinirim benim sat 8 ağustos
ama dr bugün 7+5 dedi,geriden mi geliyoruz,pek anlamadım

merhaba kızlar

Benim sat ta 8 ağustos dün gittiğimde doktor 8+2 dedi.Sorun olsa doktorun söylerdi,strese sokma kendini boşuna.Döllenmeyle ilgili sanırım.23ünde gittiğimde başka doktor farklı demişti tahmini doğum tarihinide 19 mayıs demşti,dün tahmini doğum 12 mayıs çıktı :) benimde kafam karışmadı değil ama hersey yolunda dediği için rahatım.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Şimdi 1 ay sonrayı bekliyorum çok uzuuun :44:

Kızlar liste güncellenmesinde paylaşım ne yazık ki az oldu. Bende şimdi eksikleri profillerinizden girip tamamlamaya çalışacağım. Tekrar sormak istiyorum bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen varsa bildirsin lütfen. Cumartesi yapabildiğim son listeyi paylaşacağım burada. Listenin son kısmında sadece nickleri geçen arkadaşarıda en azından sat tarihlerini paylaşmayanları izninizle listeden çıkarağım.

bnm de 15 ağustos cnm , ben hiç bişi hisetmiom cnm , sen ne hissediosun ki :) daha önce kalp atışı için gittin mi

kalp atışı için gitmedim canım ayın 11inde gidicem yarında ilk kontrol var ne yapar ne ister doktor bilmiyorum ben hem devlet hastanesine hemde özel dr a gidiyorum bakalım ne olacak.
valla hiç hamilelikle alakalı bişey hissetmiyorum bugün kendime nazarım değdi sanırım canım bişey istemiyor çok yemiyorum diyordum ama akşam karnımı doyuramadım bir türlü

belki de yarın kalp atoşını duyarsın haberlerini yaz yarın ...valla bn de de pek bişey hissetmodum ama bi kaç gündür hafif bulantı ama çıkarma yok , yiyeceklere karşı soğukluk yememe isteği ama Allahtan yiyince tadı gzel gelio , çok sabırsızlanıyorum 11 ekim ne zmn gelcek die

beni de ekle cnm 27 yaşındayım ilk bebeğim sat 15 ağustos bu bilgilerimin olması yeterli sanırım

Sendemi 11inde gidiceksin? Dur bakalım yarın umarım güzel geçer Moralimiz bozulmadan döneriz bebişimle. Ne diycek doktor devlet hastanesi olduğu için doktorlarda süpriz oluyor hiç yorum yapamıyorum Ben çalışmadığım için sabah uyansamda hemen gözümü kapatıyorum çünkü hafif bulantı oluyor uyuyunca geçiyor, sonrasında öyle bulantı falan hissetmiyorum umarım seninkide uzun sürmez burdaki arkadaşları okuyunca üzülüyorum

Son düzenleme:

16.08.2013 sat
24.05.2015 beklenen doğum tarihi
istanbul
ilk cocuk

evet cnm ben 24 eylülde gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı çinde 11 ekim dedi bakalım inş. güzel haberler alrız sen neden hem devlet hem özele gidiosun

merhaba canım benim s a t 22 ağustos 21 yaşında 3 yaşında bir erkek çocuk annesiyim

Canım bebekler bazen sat tarihine göre daha önden gidiyorlar. Gelişimleri daha iyi olabiliyor. Bu durumda doktorun sata göre değilde bebeğin gelişimine göre hesaplıyor tahmini doğum tarihini. Aradaki fark bundan kaynaklanıyor.

evet cnm ben 24 eylülde gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı çinde 11 ekim dedi bakalım inş. güzel haberler alrız sen neden hem devlet hem özele gidiosun

tahlilleri devlette yaptırıyorum hemde ikinci bir doktorun görmesi de işime gelir. Diğer yandan devlet hastanesinde doğururken pek ilgilenmiyorlarmış anlatılanları okuyunca da gözüm korktu özele gideyim doğumuda o yaptırsın en azından ilgilenir dedim hastane arıyorum şimdi özel ama çok pahalı uygun bişey bulursam iyi olacak.

Hımmm teşekkür ederim açıklaman için ozaman bakalım bana yarın kaç haftalık diyecek doktor.:44:

Canım çok geçmiş olsun. benim de 5. hafta başladı kanamam 16 gün falan sürdü. rapor verdi doktor ve progestan kullandım. dikkat ettim yattım sürekli. ve çok şükür kanamam geçti. bol su içmeni tavsiye ederim. Ve lütfen iyi düşün. Kahverengi kanama çok korkulacak birşey değil ama yine de tedbirli olmak lazım. Bir de banyodan dolayı kanamamın arttığını farkettim. artık haftada bir banyo yapıyorum zor oluyor ama faydalı oldu sanki. çok sıcak suyla da banyo yapma. dikkatli ol. İnşallah birşey olmayacak

Hımmm teşekkür ederim açıklaman için ozaman bakalım bana yarın kaç haftalık diyecek doktor.:44:

Benimde satım 13 ağustostu. Beni görünce sormuşsun sanırım soruyu. Sonraki mesajları okuyunca anladım.

Önceki gidişimde banada 20 mayıs demişti. Hatta 2 gün de geriden geliyordu. 22 Mayısta olabilir demişti.
Son gidişimde aradaki açığı kapatmıştı hatta 4 gün daha ilerde çıktı çok şükür. Ona göre yeniden hesapladı doktorum 16 mayıs dedi.

Hafta hafta böyle değişimler olabiliyor canım. Doktorun ona göre hesaplamaları yapar zaten.

İnşAllah çok güzel haberler alırsın canım.

merhaba kızlar

Arada 1 haftalık oynamalar olabiliyor canım. Doktorlar bunu normal sayıyorlar. Snraki haftalarda aradaki açığı kapatıyorlar merak etme.

teşekkür ederim tatlım hepimizin 9 ayı inşallah huzurlu geçer bakalım ne diyecek doktor bana ilerlemişmiyim yoksa geridemiyim. Evet satlarımız aynı isme bakmamıştım sonrada bulamadım sayfalar çok hızlı ilerliyor SEn baya sormuşsun ben biraz ilk hamile olmanın sarhoşluğuyla kadına bişey sormadım ultrasonda görücem diye heyecandan bu gittiğimde sorucam herşeyi.

o zmn özele son aylarda gideceksin değil mi cnm , haklısın pahalı oluyo diolar... ben aslında 2 li 3 lü testleri yaptırmamayı düşünüyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…