2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynen banada kizlar erkenolur dediler ama gelmek bilmiyor bizim prense:) seninkide ayni assolist bizimkiler canim enson cikacaklar galiba

kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina

Allah bagislasin bol sutlu gunlercanim ayni saatlerde nisanimiz geldi bende tik yok daha bekler bile dedi doktor :) darisi biz bekleyenlerin basina

saol canim allhim hrpimizin yardimcisi olsun

selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...

zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......

allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......

Bestekiz hayirlisiyla kizini kucagina alirsin isallah, yarin buyuk gun :) kocaman mutluluklar size!

Hayırlı doğumlar olsun ınşalah cnm

aynen banada kizlar erkenolur dediler ama gelmek bilmiyor bizim prense:) seninkide ayni assolist bizimkiler canim enson cikacaklar galiba

dogru dediiinn..
Masallah uslu ciktilar
Hadi bakalin sira sira dogurduk diye yazalimm bizde hayirlisiyla..

Gozunuzaydiiinn

Özletmeee,hemencik gel insallah cok iyiyiz diyee
Allah yardimciniz olsun,saglikla kisa surede evinize donun insallah..

Doğum olduğundan beri üç saatte bir ölçüyorlar canım sonuçlar iyi çıkıyor inşallah kaybolup gitti diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bestekızzzz aklım sende hadi iyi haberlerle gel geriye canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar. Dün doktoruma gittim herşey yolunda bebiste iyi. Sevk kağıtlarımı aldım bugün hastaneyi arayıp sezaryan için gün ayarlayacağım. Birden heyecanlandım tabi elimdeki evraklar ile. Heyecandan kaçıncı haftada olduğumu bile karıştırdım. 38+1 bugün. Muhtemelen haftaya alınacak kızım 👍

Kuaför işim bitti, ağda tam, çantam hazır, evraklar hazır. Hadi bakalım.

Son düzenleme:

saglikla al kucagina yavrunu canim.
Allah yardimciniz olsun.

Benim ikisi de erkek biri 38+3 biri 37+2 doğdu

Geçmiş olsun gözün aydın canım nasıl bebişin doğum nasıldı
Dinlenince yazarsın bize

gecen carsamba gitmistim 3118 grdi bu carsamba gidicem bi daha seninde mi kiz kizlar erken gelir diye bizi hep kandirmislar o zaman gelmwyenler hepki:)

Heyecan fena basmış sana kaçtaydı doğum az kaldı kurtuluyorsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Oh herşey hazır gelsin bebiş hayırlısıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…