Bende..
Gecmek bilmiyor zaman..
O dogum surecinide merak ediyorum,melegimidee coook
Bende kizlar hep erken olur dediler bekledim :)
Uslu bizimki zaten en basindan beri,bilemiyorum niyeti ne :))))
Saglikla kavusalimda insallah..Daha ne kadar kalabilirler kii :))))
sakin gelme diye tembihle bari:) yok ya ben korkmuyorum sikildim cok sadece bir an once kavusma istiyorum kizima ama dualarim hep hayirli zamanda olsun diye insallah hepimizin
İnş hayırlı zamanda dünyaya gelir kızçelerimiz bebeğinn kilosu falan kaç
kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.
Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......
aynen banada kizlar erkenolur dediler ama gelmek bilmiyor bizim prense:) seninkide ayni assolist bizimkiler canim enson cikacaklar galiba
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
Maasallah sana hemen ayağa kalkmışsın. Ben ilk hamileliğimde ikinci günde anca bir kaç adım gidebilmiştim. Bakalım bu kez nasıl olacak.
Seninde gebelik şekerin vardı değil mıi Oferta? Doğum ile birlikte kaybolup gitti mi?
Doğum olduğundan beri üç saatte bir ölçüyorlar canım sonuçlar iyi çıkıyor inşallah kaybolup gitti diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecen carsamba gitmistim 3118 grdi bu carsamba gidicem bi daha seninde mi kiz kizlar erken gelir diye bizi hep kandirmislar o zaman gelmwyenler hepki:)
aynen banada kizlar erkenolur dediler ama gelmek bilmiyor bizim prense:) seninkide ayni assolist bizimkiler canim enson cikacaklar galiba
Benim ikisi de erkek biri 38+3 biri 37+2 doğduBende..
Gecmek bilmiyor zaman..
O dogum surecinide merak ediyorum,melegimidee coook
Bende kizlar hep erken olur dediler bekledim :)
Uslu bizimki zaten en basindan beri,bilemiyorum niyeti ne :))))
Saglikla kavusalimda insallah..Daha ne kadar kalabilirler kii :))))
Geçmiş olsun gözün aydın canım nasıl bebişin doğum nasıldıkizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
gecen carsamba gitmistim 3118 grdi bu carsamba gidicem bi daha seninde mi kiz kizlar erken gelir diye bizi hep kandirmislar o zaman gelmwyenler hepki:)
Heyecan fena basmış sana kaçtaydı doğum az kaldı kurtuluyorsun inş. Güzel haberlerini bekliyoruz.selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
Günaydın kızlar. Dün doktoruma gittim herşey yolunda bebiste iyi. Sevk kağıtlarımı aldım bugün hastaneyi arayıp sezaryan için gün ayarlayacağım. Birden heyecanlandım tabi elimdeki evraklar ile. Heyecandan kaçıncı haftada olduğumu bile karıştırdım. 38+1 bugün. Muhtemelen haftaya alınacak kızım 👍
Kuaför işim bitti, ağda tam, çantam hazır, evraklar hazır. Hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?