Kızlar,
Okuyamıyorum ama yazayım dedim. Doğumdan 1.5-2 saat sonra kaldırıp yuruttuler. Henüz hiç ağrı ya da başka hissim yok, ne yapıyorlarsa artık...
Kızım hep yanımda. Emiyor, aynı anne karnındaki pozısyonunda uyuyor. Ağlayınca sesi maaşallah:))
Epidural yapılırken kafanızı hemen yukarı kaldırın demişti bir arkadaş, sanırım doğruymuş. Biraz boynumu incitmişim kendimi sıkmaktan.
Oğlum geldi kardeşini karşıladı ve çok iyiydi hali. O konuda da sorun yok cok sukur...
Kızlar saat 16 da bebeğimi kucağıma aldım spinal yapıldı çok rahat geçti doğum tavsiye ederim. Bebeğim 2950 gr 49 cm doğdu . Dualarınız için teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süyü gelmeyen arkadaşlara tek tavsiyem bol bol hurma yesinler. Gidip malt içeceği yok çaylar para vermsinler. Hurma hem faydalı hmde sütü bol yapıyor. Bende kızımı kucağıma aldım çok şükür teyzeleri.
Lilacsofie, oferta, domatespatates ve diger dogum yapan tum annelerimizi tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun, bol sutly gunleriniz olsun. Benim gecen carsambadan beri cok kotu belim agriyor, ozellikle sag tarafim ve ara ara sag kasigim kasiliyor bazen. Dogumla mi ilgili bilemedim ama ayagimin ustune basmakta bile cok zorlaniyorum. Sizde de boyle bi durum var mi?
kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......
Benim ikisi de erkek biri 38+3 biri 37+2 doğdu
Geçmiş olsun gözün aydın canım nasıl bebişin doğum nasıldı
Dinlenince yazarsın bize
Kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere, funna baby den bi takım beğndim tolam 730 tutuyor hepsi, resimleri de ekliyorum sizce nasıl fiyat ve model bi fikir verir misiniz..??? Sonlara doğru kafam karıştı iyice :)
Eki Görüntüle 1102157 Eki Görüntüle 1102158 Eki Görüntüle 1102159 Eki Görüntüle 1102160 Eki Görüntüle 1102161 Eki Görüntüle 1102162 Eki Görüntüle 1102163
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oncelikle cok guzelmis :)
Eger gercekten hepsine ihtiyac varsa gozden cikarilabilecek bir mebla..
Ayri ayri almaya kalksan uydurayim arayim derken zaten cok zor olacak..
Cok uzun sureli kullanilacak seyler sonucta..
Cok emin degilsen arastir biraz daha
Canım aynı bel ağrısı bende de var. Hatta ayakkabılarımı giymek için bacağımı kaldıramıyodum. Beyin cerrahi gördü beni. Ağırlaştın diye de olabiliyormuş bel fıtığı da olabilir dedi. Mr çekmek lazım dedi, oda ancak doğumdan sonra dedi.
39 a girdik. Siz
Bende zaten boyunda fitik var birde gecen sene dr belde de cikabilir demisti bende ondan merak ettim ins dogumla ilgilidir ve dogumdan sonra gecer ama su an resmen topalliyorum
Masallah pasalara :)
Bizim kizcede tik yok :)
Planli bi bebisti ama hem dogum gunum hem evlilik yildonumumuz olan zamanda ogrendik oldugunu :)
Simdide bi supriz yapacak galiba :)
8 mayis babasinin dogum gunu :)
Ya da anneler gunune bana gelir belki :))))
Teselli buluyorum :))))
Oncelikle cok guzelmis :)
Eger gercekten hepsine ihtiyac varsa gozden cikarilabilecek bir mebla..
Ayri ayri almaya kalksan uydurayim arayim derken zaten cok zor olacak..
Cok uzun sureli kullanilacak seyler sonucta..
Cok emin degilsen arastir biraz daha
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......
Öncelikle yorum için çok saol :)))
Beğenmene sevindimm. Dediğin gibi hepsini aramaya kalksam uydurmak aramak zor olacak, o yüzden özellikle işime geldi. Şuan hiçbiri yok bendeo yüzden de alsam hepsinin gideri var :) ama çok zorlarsa, kirli sepetini, cibinliği, alt açmayı çıkarabilirim onlarda 180 yapıyor. Doğurmadan araştırmayı bitirmem lazım yat yat nereye kadar
:))bizimde babamızın doğum tarihi 08.05 bizde bekleyişlerdeyiz ben diyorum anneler gununde gelcek babası diyor benim doğum gunumde gelecek herkes kendine yontuyor...
Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.
Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.
kendiliginden gelmiyor ellersem su geliyo ama pek dokunmamaya calisiyorum dogumu tetiklemesin diye hersey normal kendiliginden olsun istiyorum
Benim minik kiziminda gelmeye niyeti yok dr haftaya tekrar çağırdı :)
dogru dediiinn..
Masallah uslu ciktilar
Hadi bakalin sira sira dogurduk diye yazalimm bizde hayirlisiyla..
Gozunuzaydiiinn
Özletmeee,hemencik gel insallah cok iyiyiz diyee
Allah yardimciniz olsun,saglikla kisa surede evinize donun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?