2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Rabbim bugun doguranlara kolaylik versin insBiran once ayaga kalkarsin ins.canim sutunuzde bol bol olsun.HeyecNdandir unutma meselesi bestekizz bebisini dusun canim onu kucagima alacaksin ins.bugun.Bende dun sonuclarimi gosterdim kan ve idrar hafif enfeksiyon cikti a tedavi etmicem.dedi nede olsa bundan sonra dogsada ptoblem olmaz ins.dedik carsamba sabah erkenden gel dedi soylemedi nie cagirdigini merak ettim.dogrusu herhalde muayene edicek sezeryanmi normalmi.uygun die hayir olsun insHerkese selam.,.,.,

Kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere, funna baby den bi takım beğndim tolam 730 tutuyor hepsi, resimleri de ekliyorum sizce nasıl fiyat ve model bi fikir verir misiniz..??? Sonlara doğru kafam karıştı iyice :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah, analı babalı büyüsün.. Doğum hikayeni uzun uzun yazmanı bekliyorum. Sütün bol olsun..

Maşallah, analı babalı büyüsün.. Sütün bol olsun :))

Allah analı babalı büyütsün.. Sütün bol olsun..

Canım aynı bel ağrısı bende de var. Hatta ayakkabılarımı giymek için bacağımı kaldıramıyodum. Beyin cerrahi gördü beni. Ağırlaştın diye de olabiliyormuş bel fıtığı da olabilir dedi. Mr çekmek lazım dedi, oda ancak doğumdan sonra dedi.

canım anlayabiliyorum seni çok farklı ve çok güzel bir heyecan korku merak oluyor insanda ama inan bu yaşadıkların ennnn güzel ve en saf duyguların.düşün çok az bir zaman sonra yavrunu koklayacaksın nasıl bir yüzü var elleri ayakları parmakları burnu gözleri nasıl ilk bakışmamız da neler hissederim onu ilk kucakladığımda nasıl olurum kokusu nasıl hepsini düşünüyorsun canım.ALLAH yardımcın olsun hayırlısıyla al yavrunu kucağına gel bize anlat doğum hikayeni merak ediyorum :) öpüyorum seni kocaman taze anne .benim yazdığım bu saatte belkide sen doğumdasın belkide yavrunu aldın kucağına bilmiyorum kokla onu bol bol canım .

Benim ikisi de erkek biri 38+3 biri 37+2 doğdu

Geçmiş olsun gözün aydın canım nasıl bebişin doğum nasıldı
Dinlenince yazarsın bize

Masallah pasalara :)
Bizim kizcede tik yok :)
Planli bi bebisti ama hem dogum gunum hem evlilik yildonumumuz olan zamanda ogrendik oldugunu :)
Simdide bi supriz yapacak galiba :)
8 mayis babasinin dogum gunu :)
Ya da anneler gunune bana gelir belki :))))
Teselli buluyorum :))))

Oncelikle cok guzelmis :)
Eger gercekten hepsine ihtiyac varsa gozden cikarilabilecek bir mebla..
Ayri ayri almaya kalksan uydurayim arayim derken zaten cok zor olacak..
Cok uzun sureli kullanilacak seyler sonucta..
Cok emin degilsen arastir biraz daha

Öncelikle yorum için çok saol :)))
Beğenmene sevindimm. Dediğin gibi hepsini aramaya kalksam uydurmak aramak zor olacak, o yüzden özellikle işime geldi. Şuan hiçbiri yok bende o yüzden de alsam hepsinin gideri var :) ama çok zorlarsa, kirli sepetini, cibinliği, alt açmayı çıkarabilirim onlarda 180 yapıyor. Doğurmadan araştırmayı bitirmem lazım yat yat nereye kadar

Bende zaten boyunda fitik var birde gecen sene dr belde de cikabilir demisti bende ondan merak ettim ins dogumla ilgilidir ve dogumdan sonra gecer ama su an resmen topalliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende de boyun fıtığı var malesef. Dün nst de ebeye de sordum. Doğum sancısı belden gelir diyorlar, bu ağrım doğum ağrısı mı ki dedim, belden bacağa vurmaz doğum sancısı dedi. Ama ağrım çok ayağımı sürüklüyorum dedim, fıtık demekki dedi. ( ben gece uyuyamıyorum, belim bacağım tutulmuş oluyor 2 saatte bir kalkıyorum.

:)) bizimde babamızın doğum tarihi 08.05 bizde bekleyişlerdeyiz ben diyorum anneler gununde gelcek babası diyor benim doğum gunumde gelecek herkes kendine yontuyor...

hadi hayırlısı şeker. şu saatlerde belki kucağına almışsındır bebişini ne mutlu sana...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kısa zamanda haberlerini bekliyoruz

Abajuruda cikarabilirsin,odasinin lambasini kısılabilir olarak degistirdiginizde daha cok ise yarayacaktir az ısık icin :)
Arastirmayada devam

:)) bizimde babamızın doğum tarihi 08.05 bizde bekleyişlerdeyiz ben diyorum anneler gununde gelcek babası diyor benim doğum gunumde gelecek herkes kendine yontuyor...

Aman aman :)
Hadi bakalim,nasil supriz yapacaklar :)
Artik gelsinlerde saglikla :)

Oferta yavrunu sağ salim kucağına almana çok sevindim. Sezeryan yapıp bu kadar pozitif olan nadir arkadaşlardan birisin. Meleğinle sana bol sütlü güzel günler diliyorum. Darısı bebek bekleyenlerin başına

aynen bizde yazalim artik dogurduk biz diyedun aksam iki saat sanci cektim sonra gene tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…