2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
39+5 teyiz ama bebegimin gelmeye niyeti yok hala aşagı bile inmemiş sancı yok açılma yok suyumuzda azalmış 9mayısta sezeyan olcak inş.

beste hanım one biçim konuşma öyle sanki bidaha gelmiyecekmişsin gibi delüü ... hemen doğur ve zıpkın gibi geri dön bekliyoruz ses vermeni ona göre

açılma sancı var mı canm bunlar varsa heran gelebilir senin minik nisanda kucagıma alırım diye düşünüyordum bekleyeck olursam mayısta geçer benmki cokk sevdi yerini

acilma yok yumusama var dedi yarin kontrolum var aynen benim kizin keyfi yerinde gelei yok bu arada seninde kiz mi burada geleyenler hep kiz yalannci sancilarim var sadece:18:

Kontrolden geliyorum canım sıkıldı yaa 40 +4 oldum hala sancı çok az mis allahtan bebegim de sıkıntı yok suyu da iyi kendi de iyi..Perşembe yine gel bakalım dedi. cuma suni sancı denicekmis tutarsa normal yoksa sezeryan yapcakmis. Tutarsa ne demek ki yani iki acıyı da yasicakmiyim raporum bitti yenilemek icin başhekim e gittim.başhekim de sezeryan ol kurtul dio bebek strese giriyo normal dogumda ısrar etmeyin dio..ben ısrar etmiyorum ki kızım gelmiyo

aynen bizde yazalim artik dogurduk biz diyedun aksam iki saat sanci cektim sonra gene tik yok

Bende de gündüzde oluyor kasılmalar,gece de daha sızı seklinde vuruyor aşağıyada ohh deyip duruyorum aferin kızıııım diye :))
Ama bi düzene giremedi :))

Hmm oda güzel fikir, olabilir dediğin gibi kısılabilir ışıkta. Saol canım

birçok tanıdıgıma bu işlem yapılmamış..ve kuzenime de yapmak istemişler izin vermemiş.. bir sıkıntı da yasamadı sonrasında..ben bilgilendirmek istedim sadece..çünkü ben bilmiyordum ve çooook uzun süre acı cektim..

Seninde nisa Hastanesiydi dimi aynı gün doğurursak şaşırmıcam resmen bugün git yarın gel gibi oldum Perşembe kontrolum var gene bakalım ne denicek

evet nisa benimde aleve gectim beniki ay oluyor ftma nurgul iki ay izne ayrildi dediler carsamba olsaydi seninde tanisirdik orda ne guzel olurdu

benim kocamın 5 mayıstı onu kaçırdık. hiç belirti yok.suni sancı istemiyorum ben. gidip merdiven ineyim biraz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…