Aaaaaa bnm kontrol de çarş idi kilosu hmn hmn aynu 3100 küsurdu. Evet banada hep kızlar erken gelir nisan sonuna doğurursun dediler ama :)
Benim ikisi de erkek biri 38+3 biri 37+2 doğdu
Geçmiş olsun gözün aydın canım nasıl bebişin doğum nasıldı
Dinlenince yazarsın bize
Bende pek ellememeye çalışıyorum kendiliğinden geliyor bakalım bugün doğum olacakmı :))
kanala oturmuşmu bebeğiniz .ve sancılarınız başladımı?
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......
39+5 teyiz ama bebegimin gelmeye niyeti yok hala aşagı bile inmemiş sancı yok açılma yok suyumuzda azalmış 9mayısta sezeyan olcak inş.
sende bizdensin aramiza hosgeldin :)
saol cnm :) senin yaramaz kaç haftalıkk
12myis bizimde ama ne soz var ne nisan ne su na baska bisey
açılma sancı var mı canm bunlar varsa heran gelebilir senin miniknisanda kucagıma alırım diye düşünüyordum bekleyeck olursam mayısta geçer benmki cokk sevdi yerini
bkalim baro anneler gunune kadar gelseler de en guzel hediyemizi alsak
acilma yok yumusama var dedi yarin kontrolum var aynen benim kizin keyfi yerinde gelei yok bu arada seninde kiz mi burada geleyenler hep kiz yalannci sancilarim var sadece:18:
aynen bizde yazalim artik dogurduk biz diyedun aksam iki saat sanci cektim sonra gene tik yok
Abajuruda cikarabilirsin,odasinin lambasini kısılabilir olarak degistirdiginizde daha cok ise yarayacaktir az ısık icin :)
Arastirmayada devam
Aman aman :)
Hadi bakalim,nasil supriz yapacaklar :)
Artik gelsinlerde saglikla :)
Banada yaptılar hemşireler. Ama eminimi böyle bişeye gerek olmasa onlarda gelip benim göbeğime bastırmaya meraklı deeğildir. Hatta doktorum nasıl olduğuma bakmak için geldiğinde oda yaptı aynı işlemi. Evet müthiş bir ağrı oluyor çok zor ama 3-4 kez yapılıyor sonra bana söylediler ben kendim yaptım bütün gece. Sadece pis kanı akıtmak için değil bu işlem. Rahmin çabuk toparlanması için yapılıyor. Özellikle sertliği hissediyorsun zaten Rahminin. Gerekli olmayan hiçbirşey için onlarda uğraşmak istemezler.
Seninde nisa Hastanesiydi dimi aynı gün doğurursak şaşırmıcam resmen bugün git yarın gel gibi oldum Perşembe kontrolum var gene bakalım ne denicek
Masallah pasalara :)
Bizim kizcede tik yok :)
Planli bi bebisti ama hem dogum gunum hem evlilik yildonumumuz olan zamanda ogrendik oldugunu :)
Simdide bi supriz yapacak galiba :)
8 mayis babasinin dogum gunu :)
Ya da anneler gunune bana gelir belki :))))
Teselli buluyorum :))))
Oncelikle cok guzelmis :)
Eger gercekten hepsine ihtiyac varsa gozden cikarilabilecek bir mebla..
Ayri ayri almaya kalksan uydurayim arayim derken zaten cok zor olacak..
Cok uzun sureli kullanilacak seyler sonucta..
Cok emin degilsen arastir biraz daha
Senin tarih nezaman di canım. .geçince daha zor oluyo ben de istemiyorum suni sancı ama gidişat onu gösteriyorbenim kocamın 5 mayıstı onu kaçırdık. hiç belirti yok.suni sancı istemiyorum ben. gidip merdiven ineyim biraz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?