Amnem ve iki kız kardeşim yanımdalar büyük oğlum da zıpırlık yaşında hop hop vıdı vıdı hiç dırmuyo kalabalık da sıktı beni. Nankörlük benim şu dediğim biliyorum. Onlar olmasa yanmıştım iki çocuk ve varlığı yolkuğu bir bi kocayla
Öyle oluyor canım ben de doğumlar başlayınca aynaya bakıp bakıp karnım aşağa mı inmiş acaba falan diyodum ama kasılmalarım oluyodu pek önemsememiştim ardındn suyum geldi ve doğurdum
Selam arkadaşlar, kızım uyurken fırsat bu fırsat yazayım dedim ,30 nisanda 38+3 haftalıkken ilk defa çatı muayenesi oldum (saat 11:15) ve dr normal doğumu çok zor yaparsın hatta son anda sezeryana dönebiliriz dedi , kararı bana bıraktı, ben normal doğum istedim hep o yüzden çok üzüldüm ağladım bile, başka doktora gittim (saat 15:00) o da aynı şeyleri söyledi , bence bu yaştan sonra şansını zorlama 4 mayıstan sonra bir tarih seç alalım bebeği dedi, eşimle eve gittik 6sı veya 7si olsun derken wc ihtiyacı için kalktım ve kalkmamla suyum geldi (saat 17:30 civarı), önce azdı daha sonra daha fazla gelmeye devam etti ve nişanım da geldi, hastaneye gittiğimizde 1,5 cm açılmam vardı , tok olduğum için biraz beklettiler, 21:11de kızım dünyaya gelmiş , genel anestezi yapıldı , odada kendime geldiğimde saat 22ye geliyordu , kolay ayıldım ve kolay ayağa kalktım , kızımı gördüğümde ağladım , çok küçük 2720 doğdu , 49 cm ,anestezi etkisinde eşime sorduğum ilk soru parmaklarını saydın mı hepsi tam mı ? olmuş :).
Günlerdir okuyamadım , doğum yapanlara hayırlı olsun, bebeklerini bekleyenlere de Allah'tan kolay doğumlar diliyorum.
Senin tarih nezaman di canım. .geçince daha zor oluyo ben de istemiyorum suni sancı ama gidişat onu gösteriyor
evet nisa benimde aleve gectim beniki ay oluyor ftma nurgul iki ay izne ayrildi dediler carsamba olsaydi seninde tanisirdik orda ne guzel olurdu
bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben.koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.
bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben.koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.
Evet geçen Çarşamba ordaydım gerçekten güzel olurdu Perşembe çağırdı doğum odalarını bile görmedim sanki ben doğurmayacağım da çantamı bile alıp gitmiyorum hastaneye benim randevular haftada 2 kez oldu senin ne durumda acaba
Aglattin beni yaa :)
Yaslar iniyor..
Allah mahrum etmesin birbirinizden..
2 gündür ömerim gaz sancısı cekiyodu rezenede iciyorum ama genede fayda etmedi galiba gaz çıkarıyo ama öncesinde inleme ve aglamayla bugün doktora götürdüm damla verdi rahatladı yavrum
Biliyosunuz 2 kilo 400 gram dogmustu kilo almıs yavrum 3 kilo olmuş cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizimla evimize geldik bugun...
esimle hastanede kaldik 3. Gunde hastanede doktorlar bebek kontrolu yapicagi icin eve gelmedik...
Dogdugundan beri kizimin gözu fazlasiyla kızarmısti gecici sandik.
cocuk doktoru kontrolunu yapti bugun Ve sol gözunun görmedigini isiga tepki vermedigini söyledi yarin göz doktoruna gidicez. nolur yanlis ciksin diye dua ediyorum sifa niyetine kizima dua okuyun teyzeleri dualariniza muhtaciz... okadar masum okadar guzelki ona bakinca bile icim sizliyor canım gönlünü rahat tut bence birşey çıkmayacak. Kuzunu öpüyorum
rabbim yardım etsin inşallah
bu seferde rengimiz pembe olsunmaşaAllah annelerimize ve bebeklerimize
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc
40.desider
41.yağmur2000
42.lilacsofia
43.oferta
44.ariel
45.
46.
47.
48.
49.
50.
bebeklerimizin hepsi hayırla, sağlıkla gelsin inşaAllah
çok feci kıskanıyorum yaaaa bende olsam bu listede
minecim annişlerimizin kaçıncı haftalarda doğum yaptıklarını da yazsak süper olurdu
Oglum sarilik oldu hastanede yatiyo ben evdeyim ondan uzakta cok zor 2880 dogdu 2500 olmus kilosu Daha altinci gunde ayri kaldim bebegimden cok uyuyodu beslenememis sutum yetiyo saniyodum yetmemis
üzülme canım ya sütünü çoğaltmaya bak ılık duş çok etkili emdikce sarılığı atıyorlar çoğu bebek sarılık geçiriyor canını sıkma
Bende 24nisan gunu 13:55'te bebegime kavustum... 3140gr dogdu bebegim.. Nişan geldigi icin hastaneye gittik... Normal dogum icin 10 saat beklememe,ustune 4saat suni sanci cekmeme ragmen acilmam olmadigi icin nst sonucuna bakilip acil sezeryana alindim... Ameliyathanede genel anestezi olacagimi ogrendim... Cok sukur simdi iyiyiz... Sutum de geldi hemen.. Bebegim yavas yavas kilo da aliyor... Gozumu ustunden alamiyorum bebegimin... Cok gergin bir ismis annelik.. Aglayinca dayanamiyorum... Her yanim agriyor su anda gerginlikten... Boyle gergin gergin cok zor hersey... Umarim bir an once bu endiselerim azalir, mantikli dusunmeye baslarim :)
maşallah size hayırlı olsun annelik harika bişey bol sütlü güzel günler olsun inşallah
Doguma degil ama bende yarin kontrole gidicem ilginizi cekmediginin farkindayim
aynı duygudayız canım okudukca doğum hikayelerini bende yazmak istiyorum ama gelmiyoooo bizde güzel şeyler paylaşıcaz inşallah burda
ya doğum tarihi benden sonra olanlar doğum yapmış, bende hala tık yok : )
biz daha böyle beklicez galiba canım ya bende sezeryan olanları felaket kıskanıyorum allta muhtemel doğum tarihi sezeryan tarihi 5-10 gün önde fena kıskanıyorum
aynen canım gününde gel o zamana kadar doğarsa doğcak doğmazsa da biraz bekleriz 3 günde bir kontrol dediBenim minik kiziminda gelmeye niyeti yok dr haftaya tekrar çağırdı :)
ama ben gün dolup hala doğurmazsam acayip gerilirim zaten benim oğlan çok hareketli de değil hareketini duymazsam her gün dr a giderim artık
arkadaşlar doğum yapan arkadaşların haftalarıyla bırlıkte yazaybılırmıyız? merak edıyorum da kımler hangı haftada doğum yaptılar dıye :26::26:
bendebende merak ediyorum tabi sezeryan mı normal mi onuda kimini kaçırıyorum kimini biliyorum
Tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum. Bizim için dua eden güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bebeğim çok tatlı sütümde geldi emişip uyuyor şu anda benimde hafif ağrım var ama dayanamıyacak gibi değil az önce yürüttülerde ilk ayağa kalkmak zor oldu tabi. Spinal anestezi ile doğum yaptım doğum anı harikaydı iyiki böyle yapmışım bebeğimin ilk sesini ben duydum ilk defa ben gördüm hemen yanağıma koydular ağlıyordu bana dokununca sustu. Doğumdan bir saat sonra abisi geldi kucağına aldı kardeşini ilk tepkisi güzeldi. Şimdilik bizden bu kadar.
Bestekız yarın sende kavuşscaksın bebeğine. Canım allah yardımcın olsun seninde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyyy rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun
aynen banada kizlar erkenolur dediler ama gelmek bilmiyor bizim prense:) seninkide ayni assolist bizimkiler canim enson cikacaklar galiba
hamile kaldım kalalı bu gebelik ile ilgili tezlerde çoğu farklı çıktı bana da karnım aşağıda diye her gören 1 haftan var dedi gülüyorum size 1 aydır geçen haftalar yetti anlaşılan o ki benim oğlan rahat zemini buldu orda takıldı kaldı çıkmaya niyeti de yok
kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
oyyyyyymaşallah size 24 saat dediğine göre zorladı galiba:18: umarım şimdi iyisinizdir. öptüm sizi
selam kizlar alintiliyamadim ama herseyi tek tek okudum....tesekkulrler ii dilekler icin...dualariniza ihtiacim war ayaklarimi bagi cozuluo resmen ayakta dikilemiom ve busabah ayaklarim bileklerim kocaman olmus sismis 9 aydir tik olmayan vucud bugun hawa basilmis gibi cok enterasan.....son bisiler atistirdim simdi birazdan da son suyumu icicem narkoz alicagim icin 1bucuktan snra yeme dedi ...
zor zar saclarima masa yaptim 5 dk oturamiom yerimde...hep bisi unutmus gibi bi yurek kalkmam bi telasim war.....agladim zaten esim yatmaya giderken korkuyorum ama neden bilmiorum icim bi pir pir bi aci dolu cok salakca mutlumuyum uzgun mu bilmiorum......
allahim caresiz dert wermesin hicbirimizide bizede.....allahim dualarimizi kabul etsin...cok kahrimi cektiniz hakkinizi helal edin kankicanlarim bnmde helal olsun......
;(((( beni cok ozleyin......
BESTEKIZZZZZ ne durumdasın çiçeğim meraktayım seni
inşallah her şey yolundadır yoksa bebeğini kucağına alınca bizi unuttun mu
en kısa sürede haberlerini bekliyoruz canım
hadi hayırlısı bakalım hazır bekliyosun he süperGünaydın kızlar. Dün doktoruma gittim herşey yolunda bebiste iyi. Sevk kağıtlarımı aldım bugün hastaneyi arayıp sezaryan için gün ayarlayacağım. Birden heyecanlandım tabi elimdeki evraklar ile. Heyecandan kaçıncı haftada olduğumu bile karıştırdım. 38+1 bugün. Muhtemelen haftaya alınacak kızım 👍
Kuaför işim bitti, ağda tam, çantam hazır, evraklar hazır. Hadi bakalım.
Kontrolden geliyorum canım sıkıldı yaa 40 +4 oldum hala sancı çok az mis allahtan bebegim de sıkıntı yok suyu da iyi kendi de iyi..Perşembe yine gel bakalım dedi. cuma suni sancı denicekmis tutarsa normal yoksa sezeryan yapcakmis. Tutarsa ne demek kiyani iki acıyı da yasicakmiyim raporum bitti yenilemek icin başhekim e gittim.başhekim de sezeryan ol kurtul dio bebek strese giriyo normal dogumda ısrar etmeyin dio..ben ısrar etmiyorum ki kızım gelmiyo
doktorun iyisini bilir canım zaten fazla bekletmez inşallah kendisi gelir beklemene de gerek kalmaz
avutmuslar bizi benceben yarin gidiyom kontrole yine senin ne zaman
Bnm de yarın önce nst ye giriyorum sonra sonucu alıp dr a gösteriorum .ve ultrason ile bebeğe bakıo. Bnm dr bana henüz çatı muayenesi yapmadı 40 a ksr gwlmezse o zaman yapıormuş
Bnm de yarın önce nst ye giriyorum sonra sonucu alıp dr a gösteriorum .ve ultrason ile bebeğe bakıo. Bnm dr bana henüz çatı muayenesi yapmadı 40 a ksr gwlmezse o zaman yapıormuş
bkalim baro anneler gunune kadar gelseler de en guzel hediyemizi alsak
hayatnebayat
alinti yapamadim benimde karnim sivri diye herkes erkek mi diyodu gerci hala diyorlar
ama alti doktor kiz dedi annemle kaynanam hala kiz olduguna inanmiyolar
kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?