2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Dediğim gibi çok dolmuşsun çık bi nefes al evine yakın bir Kafe'ye git kendine bir Türk kahvesi söyle sonra geze geze gel evine. Ben arada bebeği anneme bırakıp çıkıyorum. Ona rağmen çok bunaldım. Biraz maddi sıkıntılar biraz evde olmanın verdiği sıkıntı birazda bebeğimin hiç emmemesi sıkıntısı çok bunalttı beni.

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün canım. Üzülme annesi kilosu toparlanır beslersin bol bol :) önemli olan sağlıklı olması :)

evet nisa benimde aleve gectim beniki ay oluyor ftma nurgul iki ay izne ayrildi dediler carsamba olsaydi seninde tanisirdik orda ne guzel olurdu

Evet geçen Çarşamba ordaydım gerçekten güzel olurdu Perşembe çağırdı doğum odalarını bile görmedim sanki ben doğurmayacağım da çantamı bile alıp gitmiyorum hastaneye benim randevular haftada 2 kez oldu senin ne durumda acaba

Bende öyleyim canım. Annem var hiçbir iş yapmıyorum. Elimi kaldırasın yok. Bebişime ilgileniyorum. Ama gece annem ilgileniyor onun yanında yatıyor zaten. Sabah okadar zor kalkıyorumki yinede gözlerimi açamıyorum. Canım sıkılıyor kendimi sokaklara atasım var. Ama çık gez deseler ona bile üşencek durumdayım bizim çok enerjik olmamız gerekmiyor mükafat ağırlık vücudumuzdan çıktı ama ben daha enerjisizim

Bende öyleyim canım. Annem var hiçbir iş yapmıyorum. Elimi kaldırasın yok. Bebişime ilgileniyorum. Ama gece annem ilgileniyor onun yanında yatıyor zaten. Sabah okadar zor kalkıyorumki yinede gözlerimi açamıyorum. Canım sıkılıyor kendimi sokaklara atasım var. Ama çık gez deseler ona bile üşencek durumdayım bizim çok enerjik olmamız gerekmiyor mükafat ağırlık vücudumuzdan çıktı ama ben daha enerjisizim

benimde pazartesi cagirdi ama gitmedim yarin gidicem 5 gune felan cagiriyo iki haftada bir gitmem gerekirken 3 haftada gidiyodum dogumami gelicen burcu daha gelneye niyetin yok mu dedi bende bundan sonra doguma gelirim dedim asil simdi daha sik gorusucez dedi 4-5gune bir cagiriyo ama ben kafama gore gidiyorum dogum odalarini bende gormedim ama meraketmiyorum belki gorunce strese girerim diye sejin doktor kimdi unuttum

Aglattin beni yaa :)
Yaslar iniyor..
Allah mahrum etmesin birbirinizden..

amin canım ya bende senin yorumunu okurken duygulandım canım bol bol sütler olur inşallah

maşşallah yavruna iyi toparlamış inşallah iyi gelir damlası

hayatnebayat

alinti yapamadim benimde karnim sivri diye herkes erkek mi diyodu gerci hala diyorlar
ama alti doktor kiz dedi annemle kaynanam hala kiz olduguna inanmiyolar

Bnm de yarın önce nst ye giriyorum sonra sonucu alıp dr a gösteriorum .ve ultrason ile bebeğe bakıo. Bnm dr bana henüz çatı muayenesi yapmadı 40 a ksr gwlmezse o zaman yapıormuş

bende ayni once nst sonra muayene benimgenitalde sigil olmustu o yuzden lazerle operasyon yapildi iki hafta once iyilesiyomu diye bakarken cati muayenesini yapti gecen carsamba benim normalde benimkide yapmiyor usgden acilma varmi rahimde goruyorlarmis oyle dedi catim normalmis lazerle yakilanlarda iyilesiyormus bi sikinti yok simdi nirmal yapmaman icin dedi yarin ne dicek bakalim gelince yazarim

Bnm de yarın önce nst ye giriyorum sonra sonucu alıp dr a gösteriorum .ve ultrason ile bebeğe bakıo. Bnm dr bana henüz çatı muayenesi yapmadı 40 a ksr gwlmezse o zaman yapıormuş

Benim dr da doğuma kadar bakmıyormus doğum zamanı bakıyormus o da açılma ile aynı anda aradan çıkmış oluyor)

hayatnebayat

alinti yapamadim benimde karnim sivri diye herkes erkek mi diyodu gerci hala diyorlar
ama alti doktor kiz dedi annemle kaynanam hala kiz olduguna inanmiyolar

haha oda iyiymiş gülüyorum artık sadece bunlara canım ya
annelerden inciler bayılıyorum
arkadışımın günü geçti 11 gün aramız vardı annem sordu yok anne hala doğurmadı diyorum o yanlış hesaplamıştır sen bugün yarın doğurusun diyo

kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr

Slm kızlar bugun evimde temizlik var Yrn da dr kontrölumuz var bebis erken gelmezse 20 mayısta sezeryana giricem doğuma hazırlıklar başladı rabbim sağ salim bebislerimize kavuşmayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…