bugün burası çok sessiz kızlar şuan doğuranlar varmış gibi hissediyorum
kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr
Evet kimsecikler yok sanki.
Kızlar bu ultrason cihaları bu kadar mı fark eder 5 gün önce 3600gr olan bebek bugn başka bir hastaneye gittim 3 kilo dedi doktor. Doktorum sürekli iri diyordu sezeryana almak için mi yapıyo anlamadım ki:26:
Cnm başasagi 28. Hftadan beri öyle duruyor :) sancım düzensiz şekilde oluyor ama öyle çok değil :) kendini kasıp duruyor dr a göre dahayerinden memnun :)sende durum nedir?
aaaaa cok şaşırdım yani fark ederde o kadar mı farkeder bide devlet hastanesine git istersen ne diyo
aaaaa cok şaşırdım yani fark ederde o kadar mı farkeder bide devlet hastanesine git istersen ne diyo
amin insallah zaten dogurmayan cok az kisi kaldik 44 kisi dogurdu:))
kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr
Slm kızlar bugun evimde temizlik var Yrn da dr kontrölumuz var bebis erken gelmezse 20 mayısta sezeryana giricem doğuma hazırlıklar başladı rabbim sağ salim bebislerimize kavuşmayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öff bu ananas ağzımda tuhaf bi tat bıraktıise yararsa Siz de deneyin yarısını yedim yarısını da akşam yicem:) belki yarına doğururum bir ümit iştee:)
benimde pazartesi cagirdi ama gitmedim yarin gidicem 5 gune felan cagiriyo iki haftada bir gitmem gerekirken 3 haftada gidiyodum dogumami gelicen burcu daha gelneye niyetin yok mu dedi bende bundan sonra doguma gelirim dedim asil simdi daha sik gorusucez dedi 4-5gune bir cagiriyo ama ben kafama gore gidiyorum dogum odalarini bende gormedim ama meraketmiyorum belki gorunce strese girerim diyesejin doktor kimdi unuttum
40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..
bi biz mi kaldık dogurmayan yaaaa
44mu okadar oldumu yaa bende 50ye dogururum digiyordum ama demek daha cookkk varmis.Bende cuma kontrole gittim hersey normal bir onceki cumada acile gitmistim sancilardan beyin boyunu olcemiom demisti kanaldaymis.Bu cumada olcemedi yine kanalda dedi kan idrar tahlili istedi.Pazartesi cikar dedi sonuclar gittim dun hafif enfeksiyon baska problem yok sukur.Ama tedavi etmicem bundan sonra dogum olur dedi zaten.Carsmba erkenden saat 7gibi burda ol dedi.Neden cagirdiki acaba dogum falan demedi acaba muayenemi edicek sezrryan mi normalmi uygun diye ¿Sizide cagirdilarmi boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?