2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayirli olsun canim

Kızlar bu ultrason cihaları bu kadar mı fark eder 5 gün önce 3600gr olan bebek bugn başka bir hastaneye gittim 3 kilo dedi doktor. Doktorum sürekli iri diyordu sezeryana almak için mi yapıyo anlamadım ki:26:

Kızlar bu ultrason cihaları bu kadar mı fark eder 5 gün önce 3600gr olan bebek bugn başka bir hastaneye gittim 3 kilo dedi doktor. Doktorum sürekli iri diyordu sezeryana almak için mi yapıyo anlamadım ki:26:

aaaaa cok şaşırdım yani fark ederde o kadar mı farkeder bide devlet hastanesine git istersen ne diyo

Cnm başasagi 28. Hftadan beri öyle duruyor :) sancım düzensiz şekilde oluyor ama öyle çok değil :) kendini kasıp duruyor dr a göre dahayerinden memnun :)sende durum nedir?

kontrolden geldim yeni.kanala oturmuş alttan muayene etti açıklık yok nts de sancı çıkmadı haftaya yıne muayene acil bişey olursa çantanla gel dedi.bekleyişteyiz bakalım.yaklaştıkça yuzumdeki gulumsemeler kayboluyor onu farkettşm.:2:

Öff bu ananas ağzımda tuhaf bi tat bıraktı ise yararsa Siz de deneyin yarısını yedim yarısını da akşam yicem:) belki yarına doğururum bir ümit iştee:)

amin insallah zaten dogurmayan cok az kisi kaldik 44 kisi dogurdu:))

44mu okadar oldumu yaa bende 50ye dogururum digiyordum ama demek daha cookkk varmis.Bende cuma kontrole gittim hersey normal bir onceki cumada acile gitmistim sancilardan beyin boyunu olcemiom demisti kanaldaymis.Bu cumada olcemedi yine kanalda dedi kan idrar tahlili istedi.Pazartesi cikar dedi sonuclar gittim dun hafif enfeksiyon baska problem yok sukur.Ama tedavi etmicem bundan sonra dogum olur dedi zaten.Carsmba erkenden saat 7gibi burda ol dedi.Neden cagirdiki acaba dogum falan demedi acaba muayenemi edicek sezrryan mi normalmi uygun diye ¿Sizide cagirdilarmi boyle?

hayırlı olsunnn ne mutlu size...bol gunler diliyoruz..

amin ..

Öff bu ananas ağzımda tuhaf bi tat bıraktı ise yararsa Siz de deneyin yarısını yedim yarısını da akşam yicem:) belki yarına doğururum bir ümit iştee:)

Neler hissedicen bakalim hayirlisiyla baslar ins.dogumun kolaycana.Bizede haber ver kac haftaliksin.,.

Benim Dr Seymin hanım erken gel diyo bundan sonra yatış yapabiliriz diye açıkçası gidip normal kontrol gibi evime dönüyorum nst zaten beklemek çok sinir bozucu kalabalık hamileliğin son günlerinde iyice huysuz oldum zaten 😔 suni sancı vermelerinden korkuyorum normal diyo herşey ama sancı kısmını düşünemiyorum bile

40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..

40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..

Benim Drunda yaklaşımı o suni sancı beni korkutuyor açıkçası ama herşryin hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler

hic boyle bisi yasamadimda duymadimda enteresan yarin git bakalim ne dicek doktor benimkide yarin 3de kontrolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…