2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..

Artik bebisler iceride rahat cikmak istemiyorlar.ben sezeryan olmasam 41 haftada falan gelicek heralde asagiya inmedi daha.

aynen nst cok bekliyoz bende sinir oliyom sonra sancim cikiyo nstde insallah kendi sancimizla dogururuz

Saat 7 ilginc olmus anlamadim.cok erken gibi.benide sabah 7de burda ol dedi ama ben sezeryan olcam.

Saat 7 ilginc olmus anlamadim.cok erken gibi.benide sabah 7de burda ol dedi ama ben sezeryan olcam.

Acile gittigimde falan alttan muayene ediyorlardi ama bu doktorum hic muayene etmedi belkide sezeryanmi normalmi uygun.ona bakicak saniyom zaten.neredeyse 1ayi geckin.yumusaklik vardi rahimagzinda bakalim hayirlisi.

arkadaşlar bugünkü kontrol sonucu: suyum azalmış, plasentada yoğun kireçlenme var ve mca denilen bir değer sınırın üstündeymiş.

çatı muayeneside yaptı doktorum, hiç hazırlık yok normal doğuma, beklemeyelim dedi, yarın öğleden sonra alalım bebeği dedi.

sabah dokuzda yatış, öğlen sezeryan nasipse.

dualarınıza benide ekleyin, yarın benim dualarımda doğumu bekleyen arkadaşlarım için olacak...

Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.

Tabiki senin icin dua ederim canim.guzel haberlerini bekliyoruz

Amiiinn :)
Masallah size de,gozunuzaydiinn..

Kızlar bu ultrason cihaları bu kadar mı fark eder 5 gün önce 3600gr olan bebek bugn başka bir hastaneye gittim 3 kilo dedi doktor. Doktorum sürekli iri diyordu sezeryana almak için mi yapıyo anlamadım ki:26:

Ayni cihazda baska doktor bile olcse farkediyor bir milim bile rakamlari oynatiyor canim..Takilip moralini bozma :)

Allah yardimciniz olsuuun..
Guzel haberlerle,saglikla dönün evinize insallah

Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.

Hayirlisi olsun insallah canim,gonlunden gectigi gb..
Aklini kurcaliyor benimde muayene !

Çok merak ettim nerde yaşıyosun özelde mi doğuracaksın kimse yanaşmıyo böyle bişeye. Eşim bizim doktora sordu ben uğraşamam dedi kendisi çok tatlı kiba r biri olmasına rağmen

canım ben yurtdışındayım almanyada yaşıyorum, burda sezeryan sonrası normal doğum yapıyorlar,
bende normal düşünüyordum ama bugün doktorumla tekrar konuştum bana risklerini anlattı,
yok rahim yırtılması falan bu yüzden korktum açıkcası,
birde burda sezeryan sonrası normal doğumda ağrı kesici vs vermiyorlar epidural falan, dikişlerin yırtıldığını anlamıyorsun o zaman, bu yüzdende vazgeçmiş durumdayım normal doğumdan, epiduralsız beceremem diye düşünüyorum.
cuma sabah hastanede yine randevum var muhtemelen sezeryan için randevu alıcam o gün, birde benim dikişler daha bir buçuk senelik olduğundan cesaret edemicem gibi görünüyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Insallah istedigin gibi olur .14 benim gunun eger bende once dogum yaparsan lutfen hastanede neler yapildi yaz bana.birde doktorum ozel oda mutlaka bulursun dedi ama yinede sen bulabiliniyormu bana bilgi verirsen sevinirim.sanirim sende tutacaktin ozel oda.birde dedigim gibi 14 mayis benim gunum o aralara sarkarsa dogumun hastanede bulalim birbirimizi

Hayirlisi olsun insallah canim,gonlunden gectigi gb..
Aklini kurcaliyor benimde muayene !

Amin canım Sağol. 10 gün önce gittigimde haftasiyla uyumluydu simdi geriden gelince doktor doguma alacakti sanirim ama acilmam azdi yatirmadida cuma günü yine gelisme olmazsa yatarim heralde suni sanciyla artik dogum yapicam gibi geliyor. ALLAH Hepimizin yardimcisi olsun.

Bu kadar riske rağmen yine yapıyolar demek. Bi buçuk sene azmış brnce de hakkında hayırlısı olsun canım. Bu kadar riske girip bi de normal acısı çekmek çok zor insan istiyo zorlamadan pırt diye çıkıversin ama biraz ütopik )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takim cok hos bencee cok begendim gayet kibar.:thumbup: :)ama acikcasi fiyati biraz pahali geldi.ama piyasasi da bu olabilir bilemicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…