40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..
hic boyle bisi yasamadimda duymadimda enteresan yarin git bakalim ne dicek doktor benimkide yarin 3de kontrolum
Benim Dr Seymin hanım erken gel diyo bundan sonra yatış yapabiliriz diye açıkçası gidip normal kontrol gibi evime dönüyorum nst zaten beklemek çok sinir bozucu kalabalık hamileliğin son günlerinde iyice huysuz oldum zaten 😔 suni sancı vermelerinden korkuyorum normal diyo herşey ama sancı kısmını düşünemiyorum bile
hic boyle bisi yasamadimda duymadimda enteresan yarin git bakalim ne dicek doktor benimkide yarin 3de kontrolum
44mu okadar oldumu yaa bende 50ye dogururum digiyordum ama demek daha cookkk varmis.Bende cuma kontrole gittim hersey normal bir onceki cumada acile gitmistim sancilardan beyin boyunu olcemiom demisti kanaldaymis.Bu cumada olcemedi yine kanalda dedi kan idrar tahlili istedi.Pazartesi cikar dedi sonuclar gittim dun hafif enfeksiyon baska problem yok sukur.Ama tedavi etmicem bundan sonra dogum olur dedi zaten.Carsmba erkenden saat 7gibi burda ol dedi.Neden cagirdiki acaba dogum falan demedi acaba muayenemi edicek sezrryan mi normalmi uygun diye ¿Sizide cagirdilarmi boyle?
aynen nst cok bekliyoz bende sinir oliyom sonra sancim cikiyo nstde insallah kendi sancimizla dogururuz
Saat 7 ilginc olmus anlamadim.cok erken gibi.benide sabah 7de burda ol dedi ama ben sezeryan olcam.
Acile gittigimde falan alttan muayene ediyorlardi ama bu doktorum hic muayene etmedi belkide sezeryanmi normalmi uygun.ona bakicak saniyom zaten.neredeyse 1ayi geckin.yumusaklik vardi rahimagzinda bakalim hayirlisi.
Merak ettim yaz burdan.
arkadaşlar bugünkü kontrol sonucu: suyum azalmış, plasentada yoğun kireçlenme var ve mca denilen bir değer sınırın üstündeymiş.
çatı muayeneside yaptı doktorum, hiç hazırlık yok normal doğuma, beklemeyelim dedi, yarın öğleden sonra alalım bebeği dedi.
sabah dokuzda yatış, öğlen sezeryan nasipse.
dualarınıza benide ekleyin, yarın benim dualarımda doğumu bekleyen arkadaşlarım için olacak...
kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr
Kızlar bu ultrason cihaları bu kadar mı fark eder 5 gün önce 3600gr olan bebek bugn başka bir hastaneye gittim 3 kilo dedi doktor. Doktorum sürekli iri diyordu sezeryana almak için mi yapıyo anlamadım ki:26:
arkadaşlar bugünkü kontrol sonucu: suyum azalmış, plasentada yoğun kireçlenme var ve mca denilen bir değer sınırın üstündeymiş.
çatı muayeneside yaptı doktorum, hiç hazırlık yok normal doğuma, beklemeyelim dedi, yarın öğleden sonra alalım bebeği dedi.
sabah dokuzda yatış, öğlen sezeryan nasipse.
dualarınıza benide ekleyin, yarın benim dualarımda doğumu bekleyen arkadaşlarım için olacak...
Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.
Çok merak ettim nerde yaşıyosun özelde mi doğuracaksın kimse yanaşmıyo böyle bişeye. Eşim bizim doktora sordu ben uğraşamam dedi kendisi çok tatlı kiba r biri olmasına rağmen
Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.
Hayirlisi olsun insallah canim,gonlunden gectigi gb..
Aklini kurcaliyor benimde muayene !
canım ben yurtdışındayım almanyada yaşıyorum, burda sezeryan sonrası normal doğum yapıyorlar,
bende normal düşünüyordum ama bugün doktorumla tekrar konuştum bana risklerini anlattı,
yok rahim yırtılması falan bu yüzden korktum açıkcası,
birde burda sezeryan sonrası normal doğumda ağrı kesici vs vermiyorlar epidural falan, dikişlerin yırtıldığını anlamıyorsun o zaman, bu yüzdende vazgeçmiş durumdayım normal doğumdan, epiduralsız beceremem diye düşünüyorum.
cuma sabah hastanede yine randevum var muhtemelen sezeryan için randevu alıcam o gün, birde benim dikişler daha bir buçuk senelik olduğundan cesaret edemicem gibi görünüyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
40+4 oldum cuma suni sancı denicez dedi de doktor ondan önce bişeyler olurmu die ugrasiyorum:) hayırlısı tabı hangisi iyi olacaksa o olsun..
Kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere, funna baby den bi takım beğndim tolam 730 tutuyor hepsi, resimleri de ekliyorum sizce nasıl fiyat ve model bi fikir verir misiniz..??? Sonlara doğru kafam karıştı iyice :)
Eki Görüntüle 1102157 Eki Görüntüle 1102158 Eki Görüntüle 1102159 Eki Görüntüle 1102160 Eki Görüntüle 1102161 Eki Görüntüle 1102162 Eki Görüntüle 1102163
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?