Insallah istedigin gibi olur .14 benim gunun eger bende once dogum yaparsan lutfen hastanede neler yapildi yaz bana.birde doktorum ozel oda mutlaka bulursun dedi ama yinede sen bulabiliniyormu bana bilgi verirsen sevinirim.sanirim sende tutacaktin ozel oda.birde dedigim gibi 14 mayis benim gunum o aralara sarkarsa dogumun hastanede bulalim birbirimizi
arkadaşlar bugünkü kontrol sonucu: suyum azalmış, plasentada yoğun kireçlenme var ve mca denilen bir değer sınırın üstündeymiş.
çatı muayeneside yaptı doktorum, hiç hazırlık yok normal doğuma, beklemeyelim dedi, yarın öğleden sonra alalım bebeği dedi.
sabah dokuzda yatış, öğlen sezeryan nasipse.
dualarınıza benide ekleyin, yarın benim dualarımda doğumu bekleyen arkadaşlarım için olacak...
kızlar cumartesi spnal sezaryanla doğum yaptım bu ğün 4. günümüz herşey çok güzel oldu allaha şükür bebişimde bende gayet iyiyyiz herkezi öpüyorum geçmişi okuyamadım
herkeze hayırlı doğumlar acayip güzel bi duyğuu kızlarrrr
Bende öyleyim canım. Annem var hiçbir iş yapmıyorum. Elimi kaldırasın yok. Bebişime ilgileniyorum. Ama gece annem ilgileniyor onun yanında yatıyor zaten. Sabah okadar zor kalkıyorumki yinede gözlerimi açamıyorum. Canım sıkılıyor kendimi sokaklara atasım var. Ama çık gez deseler ona bile üşencek durumdayımbizim çok enerjik olmamız gerekmiyor mükafat ağırlık vücudumuzdan çıktı ama ben daha enerjisizim
Kızlar sizde dd çatı muayenesi sonrası kanama oldu mu. Bugün cati muayenesi oldum az once baya kırmızı kanamam olmus çok degildi. Doktoru aradim muayene sonrası normal dedi Agrin çok olursa su gelirse hastaneye gel dedi dogum mu yaklaştı neyyy ay bi değişik duygular icindeyim.
ben de cumartesi gunu sabah oldum cati muayenesi. o gunun aksamina kadar lekelenme devam etti. kahveden kirmiziya kadar. hatta belimde baya agri ve kasilmalarimda oldu. aksama lekelenme kesildi. bir daha da olmadi.
Amin canım inşallah. Bende özel oda tutmayi düşünüyorum evet. Hangimiz erken doğum yaparsa yazalim. Bugun yatiracakti hatta doktor ama ilk Doğumun sancinda yok moralin bozulur uzun sure kalirsan dedi öyle geri gönderdi. aksi gibi orda hiç agrim olmadi eve geldim belim karnim Ağıriyo simdi cumayi beklersek iyi :) usgde yeni bi asistan kiz vardi onada sinir oldum usg kagidinde ne boyu ne kilosu yazıyo. sordum bazen cikmiyo diyo geri zekali sanki ilk defa muayene oldum da bilmiyorum. Stres oldum bugun yani.
ben de cumartesi gunu sabah oldum cati muayenesi. o gunun aksamina kadar lekelenme devam etti. kahveden kirmiziya kadar. hatta belimde baya agri ve kasilmalarimda oldu. aksama lekelenme kesildi. bir daha da olmadi.
Benimde belim agiriyor demekki muayeneden dolayi.
Aman ne zormus cati muayenesi.ben olmadim ya bilmiyorum
muhtemelen ondandir cnm.
hatta belimden gelen agri karnima oradan da kasiklarima geciyrdu. karnimda kasilinca dedim doguracagim herhalde)
ama benim catim dar cikti. onun icin persembe sezeryana girecegim.
zor degil de cnm. sonrasinda olabilecek seyler varmis.
Bana dar falan demedi normal olacak dediğine göre dar değil heralde.
Denizcimm aci yok ama muayene şekli hic hos değil ya puff
Takim cok hos bencee cok begendim gayet kibar.:thumbup: :)ama acikcasi fiyati biraz pahali geldi.ama piyasasi da bu olabilir bilemicem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorun olsa soylerdi doktorun.
bana yillar once de baska birndr demisti catin dar diye (bekardim o zaman. usg ile bakmisti ustten) ama yine de umudum.vardi ormal.dogum icin. neyse kismet boyleymis.
Aman son zamanlarin stres falan olma.cumaya kadar durur insallah.bende dun hastanedeydim.benimki sezeryan olacak gun verildi iste.umarim onceden gelmez diyorum bende :)
Demek ki sizin icin hayırlısı buymus canım inşallah güzel dogum olur hemen toparlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?