2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Amin canım inşallah. Bende özel oda tutmayi düşünüyorum evet. Hangimiz erken doğum yaparsa yazalim. Bugun yatiracakti hatta doktor ama ilk Doğumun sancinda yok moralin bozulur uzun sure kalirsan dedi öyle geri gönderdi. aksi gibi orda hiç agrim olmadi eve geldim belim karnim Ağıriyo simdi cumayi beklersek iyi :) usgde yeni bi asistan kiz vardi onada sinir oldum usg kagidinde ne boyu ne kilosu yazıyo. sordum bazen cikmiyo diyo geri zekali sanki ilk defa muayene oldum da bilmiyorum. Stres oldum bugun yani.

Canım Allah yardımcın olsun.. Bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Haftan çok iyi hiç korkma..

Kızlar sizde dd çatı muayenesi sonrası kanama oldu mu. Bugün cati muayenesi oldum az once baya kırmızı kanamam olmus çok degildi. Doktoru aradim muayene sonrası normal dedi Agrin çok olursa su gelirse hastaneye gel dedi dogum mu yaklaştı neyyy ay bi değişik duygular icindeyim.

Geçmiş olsun gözün aydın sağlıklı mutlu günler size

kaç gün oldu doğum yapalı?

senin gene annen yanındaymış. benimki 2 gün kaldı gitti. geceleri 3-4 kez uyanıyorum. gün boyu hep bebekleyim. ne zaman uyudum ne zaman uyandım kaç saat uyudum hiç bilmiyorum. robot gibi oldum. ağlama sesi ile yataktan fırlayan, direk emzirme moduna giren, bulduğum her fırsatta uyumaya çalışan ama bir türlü uykusunu alamayan biri oldum çıktım.

düzeliriz inşallah.

ben de cumartesi gunu sabah oldum cati muayenesi. o gunun aksamina kadar lekelenme devam etti. kahveden kirmiziya kadar. hatta belimde baya agri ve kasilmalarimda oldu. aksama lekelenme kesildi. bir daha da olmadi.

ben de cumartesi gunu sabah oldum cati muayenesi. o gunun aksamina kadar lekelenme devam etti. kahveden kirmiziya kadar. hatta belimde baya agri ve kasilmalarimda oldu. aksama lekelenme kesildi. bir daha da olmadi.

Benimde belim agiriyor demekki muayeneden dolayi.

Aman son zamanlarin stres falan olma.cumaya kadar durur insallah.bende dun hastanedeydim.benimki sezeryan olacak gun verildi iste.umarim onceden gelmez diyorum bende :)

Aman ne zormus cati muayenesi.ben olmadim ya bilmiyorum

Benimde belim agiriyor demekki muayeneden dolayi.

muhtemelen ondandir cnm.
hatta belimden gelen agri karnima oradan da kasiklarima geciyrdu. karnimda kasilinca dedim doguracagim herhalde )
ama benim catim dar cikti. onun icin persembe sezeryana girecegim.

Aman ne zormus cati muayenesi.ben olmadim ya bilmiyorum

zor degil de cnm. sonrasinda olabilecek seyler varmis.

Bana dar falan demedi normal olacak dediğine göre dar değil heralde.
Denizcimm aci yok ama muayene şekli hic hos değil ya puff

Bugün dogum hikayemi yazim dedim tam bir mücadele:) sabah basladım yazmaya tam yarıladım misafir geldi sonra devam ederim dedim tabletin sarjı bitmis silindi:) aksam üzeri telde yazim dedim bir yandan bebek ve yemekle uğrasınca 1 saatte bitti:) mesajı yolladım bir sorun olustu iletilemedi demezmi gelde teli fırlatma:) az önce laptop da yazim dedim sürekli kapanıyo:) kadınlar kulübü dogum hikayemi istemiyo galiba:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana dar falan demedi normal olacak dediğine göre dar değil heralde.
Denizcimm aci yok ama muayene şekli hic hos değil ya puff

sorun olsa soylerdi doktorun.
bana yillar once de baska birndr demisti catin dar diye (bekardim o zaman. usg ile bakmisti ustten) ama yine de umudum.vardi ormal.dogum icin. neyse kismet boyleymis.

Takim cok hos bencee cok begendim gayet kibar.:thumbup: :)ama acikcasi fiyati biraz pahali geldi.ama piyasasi da bu olabilir bilemicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fiyat bana da biraz pahalı geldi aslında ama takım olması cezbetti işte :) sanırım bi kaç parçayı çıkaracağım listeden çaresiz.. Ama beğenmene sevindim çok saol yorumun için :)

sorun olsa soylerdi doktorun.
bana yillar once de baska birndr demisti catin dar diye (bekardim o zaman. usg ile bakmisti ustten) ama yine de umudum.vardi ormal.dogum icin. neyse kismet boyleymis.

Demek ki sizin icin hayırlısı buymus canım inşallah güzel dogum olur hemen toparlarsin.

kızlar alt tarafa doğru yüdükçe acayip bir basınç ağrı oluyo acaba bu sancımı bağara bağra ağlamak istiyorum ağrısında ne olduğunu bilemiyorum çok canım yanoyo

iyi akşamlar herkese ...
doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah
günü belli olup doğuma grecek olan arkadaşlar hepinize kolaylıklar diliyorum, sağ salim kavuşun yavrularınıza
birde bestekızdan hala niye haber yok ki anlamadım:44: inşaAllah kötü birşey yoktur ... zira onun hep telden girdiğini bildiğim için çıktığı anda yazmasını bekliyordum ... neyse geç olsun da güzel haberlerle dönsün inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…