kızlar alt tarafa doğru yüdükçe acayip bir basınç ağrı oluyo acaba bu sancımı bağara bağra ağlamak istiyorum ağrısında ne olduğunu bilemiyorum çok canım yanoyo
arkadaşlar bugünkü kontrol sonucu: suyum azalmış, plasentada yoğun kireçlenme var ve mca denilen bir değer sınırın üstündeymiş.
çatı muayeneside yaptı doktorum, hiç hazırlık yok normal doğuma, beklemeyelim dedi, yarın öğleden sonra alalım bebeği dedi.
sabah dokuzda yatış, öğlen sezeryan nasipse.
dualarınıza benide ekleyin, yarın benim dualarımda doğumu bekleyen arkadaşlarım için olacak...
cnm sen özele mi gidiyorsun yoksa kadın doğum hastanesinemi
Ben de de oluyo ama o kadar şiddetli değil umarım sancı dir kendi adıma söylüyorum umarım şiddetlenir ve doğar bebisim..bilen arkadaşlar bilgilendirse aslında iyi olur..kızlar alt tarafa doğru yüdükçe acayip bir basınç ağrı oluyo acaba bu sancımı bağara bağra ağlamak istiyorum ağrısında ne olduğunu bilemiyorum çok canım yanoyo
benden tabloyu yaparken kişilerin yanına doğum yaptıkları haftayıda yazmamı isteyen arkadaşlar hepinize selam olsun
kızlar bu konuda elimden geleni seve seve yaparım lakin sizin yardımlarınıza ihtiyacım var... eğer siz biliyorsanız kimin kaçıncı hafta da doğum yaptığını yazın bende yeniden oluşturayım tabloyu
yada burdan doğum yapan annelerimize seslenelim (YAZANLARA VE YAZMAYANLARA) doğum yaptığınız haftaları bizimle paylaşın
başkada bir şey gelmez elimden güzeller hadi herkes bir el atsın bakemm
Valla canım benim doğum haftam biraz muamma:) sata göre 38 usg ye göre 35 geç döllenme demişlerdi ki 3 hafta geç döllenme olmazmış galiba... en sonda gerileme olup 32 ye düsmüştü.... çık isin içinden çıkabilirsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benden tabloyu yaparken kişilerin yanına doğum yaptıkları haftayıda yazmamı isteyen arkadaşlar hepinize selam olsun
kızlar bu konuda elimden geleni seve seve yaparım lakin sizin yardımlarınıza ihtiyacım var... eğer siz biliyorsanız kimin kaçıncı hafta da doğum yaptığını yazın bende yeniden oluşturayım tabloyu
yada burdan doğum yapan annelerimize seslenelim (YAZANLARA VE YAZMAYANLARA) doğum yaptığınız haftaları bizimle paylaşın
başkada bir şey gelmez elimden güzeller hadi herkes bir el atsın bakemm
Ben de bugün çatı muayenesi oldum, çok az canım acıdı. ama sonrasında bir problemim olmadı acı dışında. Dr bir hafta daha durur dedî. haftaya tekrar çağırdı, normal doğum yapabilirsîn dedi, sancıdan korkmuyorum ama gelen giden açılma var mı diye bakarsa o fena
Olabilir bence zamaninda gelmiş belki de bebek kendini aşağı ittiruyor
Ben de de oluyo ama o kadar şiddetli değil umarım sancı dir kendi adıma söylüyorum umarım şiddetlenir ve doğar bebisim..bilen arkadaşlar bilgilendirse aslında iyi olur..
kızlar alt tarafa doğru yüdükçe acayip bir basınç ağrı oluyo acaba bu sancımı bağara bağra ağlamak istiyorum ağrısında ne olduğunu bilemiyorum çok canım yanoyo
Canım senin 35 bence gerileme 6 hafta olmaz sanıyorum
Benimde aci pek olmadi ama muayene şekli hosuma gitmedi ya insan ister istemez kasiliyo. Hastanede olunca sık sık bakarlar diye düşünüyorum. doktor da heralde ondan moralin bozulur şimdi yatarsan ded ki gercekten üst üste o muayeneyi olmak istemem. Cuma bi daha gidicem artık.
Bence de en güzeli evde beklemek. Suyum gelmesin evde sancılandım öyle gîdeyim istiyorum. inşallah sen de cuma günü rahat bir doğum yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?