merhaba arkadaslar.tam 40.haftamin bittigi gun yani 4mayis sabahi 8.40 ta normal dogumla kizim dunyaya geldi.3.120gr 48cm boyunda:) 7 saat suren bi suni sanci maceramiz oldu.zordu ama yavrunu kucagina alinca insan herseyi unutuyo.bi ara uzun uzun yazarim dogum maceramizi.yavrusunu kucagina alan arkadaslar allah anali babali buyutsun.bekleyen arkadaslra kolay dogumlar diliyorum.
Valla canım benim doğum haftam biraz muamma:) sata göre 38 usg ye göre 35 geç döllenme demişlerdi ki 3 hafta geç döllenme olmazmış galiba... en sonda gerileme olup 32 ye düsmüştü.... çık isin içinden çıkabilirsen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emine aydın doğum yaptın mı ki aceba..
dun devlette 2550 bugun özelde 3100 benimde fark ediyor gerçekten...
merhaba arkadaslar.tam 40.haftamin bittigi gun yani 4mayis sabahi 8.40 ta normal dogumla kizim dunyaya geldi.3.120gr 48cm boyunda:) 7 saat suren bi suni sanci maceramiz oldu.zordu ama yavrunu kucagina alinca insan herseyi unutuyo.bi ara uzun uzun yazarim dogum maceramizi.yavrusunu kucagina alan arkadaslar allah anali babali buyutsun.bekleyen arkadaslra kolay dogumlar diliyorum.vv
kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina
Gidip daha da kafamı karıştırmak istemiyorum normal doğum istiyorum şimdi o da fazla derse sezeryan diye korkuyorum. Kafam çok karıştı
Bağıra bağıra aglayacak kadarsa bence ara doktorunu arama imkanin yoksa hastaneye git bence. ben o kadar agri ceksem giderim kesin
Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.
canım hangi sonuc yakınsa birbirine onu degerlendirirdin diye dedim tabi son karar senin
Kızlar sizde dd çatı muayenesi sonrası kanama oldu mu. Bugün cati muayenesi oldum az once baya kırmızı kanamam olmus çok degildi. Doktoru aradim muayene sonrası normal dedi Agrin çok olursa su gelirse hastaneye gel dedi dogum mu yaklaştı neyyy ay bi değişik duygular icindeyim.
Sen nereye gidiyorsun ben kanuniye gidiom.,.
Bugün dogum hikayemi yazim dedim tam bir mücadele:) sabah basladım yazmaya tam yarıladım misafir geldi sonra devam ederim dedim tabletin sarjı bitmis silindi:) aksam üzeri telde yazim dedim bir yandan bebek ve yemekle uğrasınca 1 saatte bitti:) mesajı yolladım bir sorun olustu iletilemedi demezmi gelde teli fırlatma:) az önce laptop da yazim dedim sürekli kapanıyo:) kadınlar kulübü dogum hikayemi istemiyo galiba:)
merhaba arkadaslar.tam 40.haftamin bittigi gun yani 4mayis sabahi 8.40 ta normal dogumla kizim dunyaya geldi.3.120gr 48cm boyunda:) 7 saat suren bi suni sanci maceramiz oldu.zordu ama yavrunu kucagina alinca insan herseyi unutuyo.bi ara uzun uzun yazarim dogum maceramizi.yavrusunu kucagina alan arkadaslar allah anali babali buyutsun.bekleyen arkadaslra kolay dogumlar diliyorum.vv
Gazi universitesine gidiyorum canim
Haklısın canım ama sonuçlara o kadar takılıyorum ki stres yapıyprum işte neyse başını ağrıttım canım hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?