2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayırlı uğurlu olsun maşallah sana ve yavruna :)

Doğum yapar arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun 20 sayfa birden okuduğum için alıntı yapmadım.

sancisi gelmeyen arkadaşlar adaçayı ahududu rahim kasılmalarına sebep olurmuş Bilginize bir de pilates topu üzerinde ziplayin imkanınız varsa yüzün bacaklarinizda derman kalmayana kadar yürüyün.

Ayrıca sıcak banyo da açılmaya yardimci olurmuş...küvetI doldurup hamam yapabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi mneeee ne yapsın haa söyleyin bakayım

Emine aydın doğum yaptın mı ki aceba..

yok canım nerde:) dün nst ye girdim sancı yok. açılma yok. haftaya pazartesi tekrar çağırdı. ozamana kadar gelecek gibide durmuyor. bugün 39+0ım. annemi çağıracam. kadıncağız zaten fazla kalamaz yanımda. erkenden çağırıpta beni haftlarca beklesin istemiyorum. nst de az bi sancı çıksa yada nişan gelse veya 2cm açıklık olsa çağıracam hemen ama :)

Gözün aydın:)Rabbim analı büyütmeyi nasip etsin sey sorcaktim normal sancin basladiktan sonrami suni sanci verdiler

kizlar 24 saatlk sancinin sonunda normal dogumla yavrum durumu dogrdm.darisi bekleyenlern basina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ben yeni üyeyim.13 mayısta 38+4 te sezaryan olacam.genel anestezi ile çünkü bel fıtığım var sonrasında bel ağrısı çekmek istemiyorum.zaten perişan bi hamilelik geçirdim.lohusalık sendromuna çoktan girdim bile.çevremdeki herkese okadar kızgınım ki ençokta anneme umrunda bile olmadım.allah herkese güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin.

Kontrolden geldim kızlar bebegim 11 gün geriden geliyor cati muayenesi yapıldı (igrenc bi muayene :/) 2,5 cm aciklik varmis. Cuma tekrar gidicem. İçimden cuma günü dogum yapicam gibi geliyor.

canım ölcümler cok farklı cıkıyomuş kızlarla bugün konuştuk daha cok takılı kalma bak acılman da var güzel haber bence

sıkıntı yok canım oluyo acı da olabilir kızımda bende de kanama olmuştu benim dr da normal dedi ve 1 hafta sonra dogurdum

yaaa yaz canım yılmadan bekliyoruz biz

gözün aydın canım öptüm sizi dogum hikayenizi bekliyorum

Gazi universitesine gidiyorum canim

bende zekai tahir burak kadın doğum hastanesine gidiyorum ama doğum için hiç bilgi vermiyorlar öylece bekliyorum. ankarada yeni başladım kontrollere. daha önce iri bebek dediler normal doğum zor olur sezeryan görünüyordu. ilk doğumum hem merak hemde korku var.

kızlar aranızda kadın doğum hastanesinde sezeryan olan ya da olacak olan var mı ? aklıma takılan sorular var

maşallah kızlar kalabalıgız bu akşam
Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 9 ziyaretçi) hayatnebayat, ayne, eyican06, ladydiamond+, sivasbursa, mestcan, nilfa15, fatos5353, HATMACA, papatya005, niveheyve, dalokaysmom+, sec, brissa
bestekız dan haber yok dimi bende cok merak ediyorum inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…