2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
150-200 gr tmm da o kadar da farkeder mi yaa

dimi? 3100 diyen 10gun once 2450 civarı ölçmuştu....alttan muayene edince tum akıl yeti lerimi yitirdiğimden neden böyle olduğunu sormadımı ancak eve gelince farkettim.bastan beri biz dusuk kilolu gidiyoruz doplerdede sorun çıkmayınca genetik faktorlere bagladık zira ilk kızımda 2768 gr doğmuş iki ayda tum persentil değerlerini yakalamıştı.

kızlar aranızda kadın doğum hastanesinde sezeryan olan ya da olacak olan var mı ? aklıma takılan sorular var

Ben kanuni sultan süleyman kadın dogum hastanesinde sezeryanla dogum yaptım ondan öncede taşınmadan önceki yerinde normal doğum yapmıştım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 38+ 3 te yaptim

bende bugun oldum çatı muayenesi.pamaklarını bayabi içimde hissettim zira kafanın oturduğunu elle muayenesinden anladı...baya canımı yaktı.açılma yokmuş haftaya yapmam ama sonraki hafatada gelmesse mecbur gene yapıcam dedi.pufss...halbuki koter bile yaptırmış insanım nie bukadar acıdı analamadım...

Kızlar az önce tuvalette normal akıntının dışında 1 damla kan gördüm. Nişan mı olaki. Heyecan yaptım yaaa:18:

buyuk ihtimal nişan...

haklısınız sınırlenmekte.

Dogurmayan arkadaşlar bebeklerin hickiriklarini tekmelerini videoya çekin çok zevkli kumanda koyuyorum karnıma hoplatıyor bizimki...hatta geçenlerde sırtını gobegine dayamışki kalp atislarini gördüm...cok tatli çok 😊😊

Kızlar bugün îki kız kardeşim üç yaşındaki ve 12 günlük bebeğimle avmye gittik üç kişi iki çocukla kafamız döndü bişi anlamdık ben kızlar gidince nasıl gezecem ya

Yazıııık hamişler gece gece bekleşiyolar burda ) şaka şaka kızlar biz de bebişlerle uğraşıyoruz ıhlayıp duruyo sürekli emmek istedi daha yeni uyudu maşallah diyim her an ıhlayabilir arkasından ağlayabilir diye diken üstündeyim. Hele abisi ne yiyosa bu çocuk düz duvara tırmanıyo teyzelerinin pestilini çıkardı resmen

Takip ediyo muydun burayı canım herkesin değişik sorunları var konuşup anlatıp birbirimize destek oluyoruz sen de anlatıp rahatlayabilirsin. Aynı duyguları çoğumuz yaşadık. İnş doğumun çok iyi geçer Allah gönlüne göre versin

mneeee
atlas han bebek,
37.5 de-16 nisan 2014
normal doğum, 3680 gr, boy 50, baş 35(maşallah).
ben de 35 yaşındayım, 2. bebek.

Son düzenleme:

aynı benimkide ıhlayıp duruyo sürekli meme istiyo lavaboya bile şimdi ağlar diye aceleyle gidiyorum babası gelince bakar rrahatlarım diye düşünüyorum ki mışıl mışıl uyuyo:) garezi bana galiba:)
benim oğlumda çok hareketlendi yerinde durmuyo kahvaltı yapmıyo doğru düzgün masada boş boş oturuyo diğer öğünlerde iyi yiyo ama

Selam kızlar bugün çayı muayenem oldu tansiyonum da düşmüş cuma günü yine gideceğiz bebiş kanala girmiş ama henüz açılmam yok bebek gelmek istiyor dedi doktorum biz de ona yardımcı olucaz yürüyüş yapman gerekir dedi ...

4 kilo ve uzeri dogacak olanlar sezeryan oluyo.benimkide iri normal zamanini beklersek 4 kilo rahat olur.canim bendede merak, heyecan, korku, sinir, stres, kiskanclik hersey var.artik kendimden korkuyorum

Bu gece kimseler yok burda 😕gecekuslari doğurdu bebisler ile hepsi kalan sağlar uykuda sanırım benim ağrılarım var kızım bobregimi deliyor yarın yatak odası boyanacak...vaktini beklese bari yavrum daha yapılacak işler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…