150-200 gr tmm da o kadar da farkeder mi yaa
Göbek deligim ağrıyor yaw
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar aranızda kadın doğum hastanesinde sezeryan olan ya da olacak olan var mı ? aklıma takılan sorular var
Ben 38+ 3 te yaptimbenden tabloyu yaparken kişilerin yanına doğum yaptıkları haftayıda yazmamı isteyen arkadaşlar hepinize selam olsun
kızlar bu konuda elimden geleni seve seve yaparım lakin sizin yardımlarınıza ihtiyacım var... eğer siz biliyorsanız kimin kaçıncı hafta da doğum yaptığını yazın bende yeniden oluşturayım tabloyu
yada burdan doğum yapan annelerimize seslenelim (YAZANLARA VE YAZMAYANLARA) doğum yaptığınız haftaları bizimle paylaşın
başkada bir şey gelmez elimden güzeller hadi herkes bir el atsın bakemm
Göbek deligim ağrıyor yaw
Ben de bugün çatı muayenesi oldum, çok az canım acıdı. ama sonrasında bir problemim olmadı acı dışında. Dr bir hafta daha durur dedî. haftaya tekrar çağırdı, normal doğum yapabilirsîn dedi, sancıdan korkmuyorum ama gelen giden açılma var mı diye bakarsa o fena
Kızlar az önce tuvalette normal akıntının dışında 1 damla kan gördüm. Nişan mı olaki. Heyecan yaptım yaaa:18:
Selam kuşlar Nasılsıniz bakim.
Sabah yaşadığım krizden bahsedeyim biraz semt polikilinigine randevu almıştım karaciğer enzimleri için tahlil istedi dr um bende özele para vermeyelim boşuna dedim neyse...9 da olan randevum a 10 da ancak girebildim zira dr her girenler sohbet ediyor odadan çıkıp gidiyor falan...ben odaya girerken benimle beraber dr bey ve hemşire hanımın Türk Kahveler de girdi. Dr a kolestaz şüphesiyle öteki Dr.umun test istediğini söyledim bi uzan bakalım bebeğe dedi iyi dedim gittim yattım.kahvenin köpüğünu ictim gel biraz sohbet edelim gebeliğinle ilgili kahve bitince bakalım dedi bi yandan da tatlı tatlı kızıyor sözde dr dan tahlil istenmez diye.neyse kahvesi bitti söyle bi baktı usg de. İş tahlile gelince yazmadı uyuz adam yok efendim gebelikte karaciğer ne alakaymis geçmişte karacigerimde sıkıntı olmuşmuymus.drum niye istemiş ki.üniversite hastanesine gidecek misim orada baksinlarmis...Ulan altı üstü hemsireye tahlil gir diyeceksin...adam gavur oldu yazmadi tahlil...bende döndüm gtumu eve geldim paşa paşa aç karnına 1 saat beklememe rağmen elim boş döndüm...He bide güya bebeğin kilosunu söyleyecek usg den ölcmüyor kitapta ort.değerlerden bakıp söylüyor...fitil oldum yaa 😠😠😠çok sinirlendim kızlar çok.
kızlar alt tarafa doğru yüdükçe acayip bir basınç ağrı oluyo acaba bu sancımı bağara bağra ağlamak istiyorum ağrısında ne olduğunu bilemiyorum çok canım yanoyo[/QUO
kafası artık kanalda olduğu için her hareketi aşağıya doğru baskıya sebep oluyor.aynen benimde öyle.ayy dedip zınk die duruyorum.bide kasıklarımdan resmen baldırıma kadar kasım kasılıyor.hele bugun çatı muyenesinden sonra dahada çok oldu.
aynen dokununca sızlıyor.bak onuda unuttum sormayı pufss.sanırım çok gerildiğinden :)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ben yeni üyeyim.13 mayısta 38+4 te sezaryan olacam.genel anestezi ile çünkü bel fıtığım var sonrasında bel ağrısı çekmek istemiyorum.zaten perişan bi hamilelik geçirdim.lohusalık sendromuna çoktan girdim bile.çevremdeki herkese okadar kızgınım ki ençokta anneme umrunda bile olmadım.allah herkese güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin.
Yazıııık hamişler gece gece bekleşiyolar burda) şaka şaka kızlar biz de bebişlerle uğraşıyoruz ıhlayıp duruyo sürekli emmek istedi daha yeni uyudu maşallah diyim her an ıhlayabilir arkasından ağlayabilir diye diken üstündeyim. Hele abisi ne yiyosa bu çocuk düz duvara tırmanıyo teyzelerinin pestilini çıkardı resmen
Takip ediyo muydun burayı canım herkesin değişik sorunları var konuşup anlatıp birbirimize destek oluyoruz sen de anlatıp rahatlayabilirsin. Aynı duyguları çoğumuz yaşadık. İnş doğumun çok iyi geçer Allah gönlüne göre versin
Kulagimmmm agriyoooo...zeytinyag damlatim ama sanirim mantar su gecti...
bende zekai tahir burak kadın doğum hastanesine gidiyorum ama doğum için hiç bilgi vermiyorlar öylece bekliyorum. ankarada yeni başladım kontrollere. daha önce iri bebek dediler normal doğum zor olur sezeryan görünüyordu. ilk doğumum hem merak hemde korku var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?