- 24 Mayıs 2013
- 46
- 0
- 26
Kızlar liste güncellenmesinde paylaşım ne yazık ki az oldu. Bende şimdi eksikleri profillerinizden girip tamamlamaya çalışacağım. Tekrar sormak istiyorum bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen varsa bildirsin lütfen. Cumartesi yapabildiğim son listeyi paylaşacağım burada. Listenin son kısmında sadece nickleri geçen arkadaşarıda en azından sat tarihlerini paylaşmayanları izninizle listeden çıkarağım.
Canım çok geçmiş olsun. benim de 5. hafta başladı kanamam 16 gün falan sürdü. rapor verdi doktor ve progestan kullandım. dikkat ettim yattım sürekli. ve çok şükür kanamam geçti. bol su içmeni tavsiye ederim. Ve lütfen iyi düşün. Kahverengi kanama çok korkulacak birşey değil ama yine de tedbirli olmak lazım. Bir de banyodan dolayı kanamamın arttığını farkettim. artık haftada bir banyo yapıyorumzor oluyor ama faydalı oldu sanki. çok sıcak suyla da banyo yapma. dikkatli ol. İnşallah birşey olmayacak
Kızlar liste güncellenmesinde paylaşım ne yazık ki az oldu. Bende şimdi eksikleri profillerinizden girip tamamlamaya çalışacağım. Tekrar sormak istiyorum bilgilerinin yayınlanmasını istemeyen varsa bildirsin lütfen. Cumartesi yapabildiğim son listeyi paylaşacağım burada. Listenin son kısmında sadece nickleri geçen arkadaşarıda en azından sat tarihlerini paylaşmayanları izninizle listeden çıkarağım.
bendede hiç bulantı yok artık burda anlatılanları okudukça kendi hamileliğimden şüphe eder oldum.sanki miğde bulantısı olunca hamilelik iyi ilerliyor anlamını çıkarmış herkes.ben oğlumdada böyleydim gerçi ama bazen yazılanlar canımı sıkıyor heleki düşük tehditi yaşarken.
bnm de 15 ağustos cnm , ben hiç bişi hisetmiom cnm , sen ne hissediosun ki :) daha önce kalp atışı için gittin mi
çok sağol canım çok güzel moral verdin bana :) yatıyorum şimdi. Tavsiyelerine uyacağım canım
Canım sakın şüphelere gecme bak benim de hiç bulantım yok daha bulantısı olmayan bir sürü arkadaş var.cabuk yorulmasam sancılarım olmasa hamile oldugumu unutacagım sen de merak etme icini ferah tut
o zmn özele son aylarda gideceksin değil mi cnm , haklısın pahalı oluyo diolar... ben aslında 2 li 3 lü testleri yaptırmamayı düşünüyorum,
gittiğin zaman çok zevk alacağına eminim fobi mobi kalmayacak emin ol
banada doktor kesenin yanında kanama olmuş düşük tehlikesi geçirmişsin dedi ama benim hiç kanamam olmadı bende şaşırdım sanrım hamilelerin çoğunda bu tarz şeyler çıkıyor.
Canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ikinci adet dönemi lekelenmesi de olabilir öyle oluyormuş.apar topar gittim doktoruma, hastane yakın zaten. çok şükür miniğim iyi çevresinde ya da yakınlarında kan yok dedi.. İçim rahatladı..
kahverengi idi kanamam.. insan korkuyor. offf !! titreye titreye gittim. ultrasonla baktı, kalp atışını gördük çok şükür rabbime..
şimdi eve geldim dinleniyorum arkadaşlar :18:
Minicikciçek iyisindir inşallah,aradın mı dr.unu...geçmiş olsun..
Bende sabah geç kalmışım ,oğlumu okul yetişicek diye hamile olduğumu unuttum birden bir kalkış yaptım ki yataktan,bir şey hissettim hemen wcye gittim pembe bir akıntı baya geldi ama ..şuan kasıklarımda şiddetli bir sancı var...geçmesse bende akşam dr.umu arıcam,nefesimi kesiyor resmen((
heyyyy arada beni kaynatmışsınızzzzz :):) ben böyle bir konusmaya dahil olmadım:S
aynı durumdayz desene.. benimde sata göre 6.hafta ama keseye göre daha geriden gelinmekte gibi drlada zahmet edip bir cümle kurmuyorlar bilmiyorum tam olarak nedir durum..allah şifanı versin bacım
ne?
cok yanlıs anlamıssın benı
oyhhhh hakıkaten cok yanlıs anlamıssın.
Sımdı nasıl anlatabılırım dusunmem lazım hakıkaten.
sosyal ve ozel hayatında bulunman gereken ortamlarda "naza cekmek.." ya da hamıleyım dıye kenara cekılmek
algısı hosuna gıtmeyecek dıye mı stres yapıyorsun gıbı bısey demeye calıstıp. bunları dusunup dertlenme demek ıstedım.
Yoksa ben nıye naza cekıyorsun dıyeyım... kı ben 5 olumsuz gebelık yasamıs.. kızımın hamılelıgını tavandan sorunlu gecırmıs
bır ınsanım. hamılelıkte ne yapılsa naza cekmek degıldır dıye de -yasadıgım ıcın- algılara sınırlenen bırıyım.
hakıkaten yanlıs anladın benı.
Ve.. basından berı senı takıp edıyorum muayenelerınden memnun kalmadıgını farkettım.
yanlıs farkettıysem..-aslında kotu gecmemısse- ben yanlıs anlamıssım demek.
üzülme canım ama ne kardeşinin nişanı, ne bayram ne sünnet senin evladından kıymetli ve önemli değil. insanlar gitmezsen seni kınamazlar. Ama tüm bunlara katılıp yorulup sonra düşük yaparsan vicdanının sesini nasıl bastıracaksın. tevekkül denilen bir şey var. önce elinden geleni yapacaksın. ben de ailemi bayramda görmeye gidemiyorum. çok uzakta görev yapıyoruz. doktor tehlikeli olur dedi. biz de tamam dedik gitmeyeceğiz. onlar da anlayışla karşıladı. sağlık sonuçta bu.
benimde düşük riskim var 10 gün rapor aaldım mecburen ama sonra yine işime geri döneceğim.bende dinlenemeyeceğim eminim hakkımızda hayırlısı olsun artık.
bişey olmaz ben kere yedim eşim kızdı ama dayanamadım:) bende sizinle aynı tarihteyim normalde pazartesi gidecektim kalp atışları için ama ben dayanamadım geçtiğimiz pazartesi gittim yaanii 3 gün önce. bebişimizide gördük kalp atışlarınıda dinledik ama çok küçük olduğundan haftaya daha net dinleriz dedi. pazartesi yine gitcem. umarım hepimizde hayırlı haberlerle döneriz. ben den tahlilde istedi doktrum unutmayın sizde kızlar:)
canım bu yazdıklarım sana ne düşündürür bilmem ama belki yardımcı olablirmhenüz bugün katıldım aranza belki okumuşsndur kendim için değil kardeşim adına burdayım.. kardeşimin bu 2. gebeliği 5 ay önce bebeğini kaybetti 2,5 aylık tı o sıradada abimin düğnü vardı ve hazırlıklar sırasnda hiç yanımızda olamadı bilirsin işte telaşe çok olur o gelmk istedi fakat biz izin vermdik hatta düğne 2 hafta kala kürtaj oldu eğer öyle olmasaydı düğüne bile gelemiyecekti düşük tehlkesi yüzünden ... ha şuda vardıki en başta sornlu gebelik dediler sonra kalp atışnı gördler herşey çok iyi dediler haftasna kalmadanda bebek ölmştü karnında seni çok iyi anlıyorum bizde hepsini yaşadğmız için gitsen bi türlü kalsan başka türlü ...haa ama en azndan kimsenin içinde işte geldide koşuşturduda ondan oldu diyeceğmiz bir durum olmadı yani iki türlüde sen muhattapsın duygularınla Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşaAllah hayırlı geceler
stresli olmakta cok haklisin, hep olumlu dusun o bebek gelmis tutunmus bak sana birakmaz annesini hele uzuldugunu goruyor ya hic kiyamaz sana.her sey guzel olacak inan ...
iyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorumdoktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm
iyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorumdoktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm
Selam KIZLAR bugün kontrolümüz vardı. Bebişim büyümüş 2.5 cm olmuş :)) ayakları kkırpış kırpıştı biraz yaramaz olacak galiba. Aşık oldum yaa. 23 Ekim'de 2 li test var umarım hayırlısıyla onuda atlatırız bişey çıkmaz inşallah. 23 Ekim'e kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :)
Canım çok sevindim gözün aydınKızlar çok şükür bende gördüm kalp atışlarını, darısı görmeyenlerin başına.
Gözün aydın hayırlı olsun sat tarihimiz aynı hafta bile fark. olsa ilk başta önemli değil benim de 4 gün gerideydi sizin 2gün geri gözükmüş hiç önemli değil sonraki haftalarda yakalar.merhaba kızlar
biz de çok şükür kalp atışlarını duyduk
kafama bi şey takıldı kızlar,bilgilendirirseniz sevinirim benim sat 8 ağustos
ama dr bugün 7+5 dedi,geriden mi geliyoruz,pek anlamadım
Gözün aydın sen de gördün demek ben sana şüphe duyma diyene kadar sen bebeğinin kalp atışlarını yazmışsınbenimde sat 15 ağustos.bugün çok şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin.bende hiç hamilelik belirtisi yaşamayanlardanım bugün gözümle görüp dinleyene kadarda hala hamile gibi hissedememiştim.
Geçmiş olsun iğneler mi yan etki yaptı.inşaallah kanaman da bir an önce kesilir hayırlısı olsuniyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorumdoktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm
çok geçmiş olsun canım
ama üzülme her kanama düşük demek olmuyor , inşallah atlatacaksın sorunsuzca...
Canım benim de kanamam oldu 1 aydır progestan kullanıyorum günde iki tane. iki kerede iğne olmuştum ama en son on gün önce falan oldum. bu akşam bacağımda benim de kabarcıklar oldu birşeye bağlayamadım. çok kaşınıyor. Acaba hapın yan etkisi mi
çok geçmiş olsun alala doktorun kan değerlerine bakmadımı iğneyi vermeden önce cok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?