2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim sat 5 ağustos.muhtemel doğum tarihi 12 mayıs.26 yasındayım.55 kiloyumilk bebeğim.izmir de yaşıyorum.ev hanımıyım.

Son düzenleme:
mrb arkadaslar ben tuna allah nasip ederse bende mayis annesi olacam sat 23 agustos yarin kalp atislarini sinliyecek bu arada 30 yasinda 2 cocuk annesiyim

çok sağol canım çok güzel moral verdin bana :) yatıyorum şimdi. Tavsiyelerine uyacağım canım

Sakarya - Ev Hanımı - Yaş 27 - Kilo 55 - Sat 08.08.2013 - Tahmini doğum tarihi 12.05.2014 - ilk gözağrımı bekliyorum hayırlısıyla

Son düzenleme:

Canım sakın şüphelere gecme bak benim de hiç bulantım yok daha bulantısı olmayan bir sürü arkadaş var.cabuk yorulmasam sancılarım olmasa hamile oldugumu unutacagım sen de merak etme icini ferah tut

bnm de 15 ağustos cnm , ben hiç bişi hisetmiom cnm , sen ne hissediosun ki :) daha önce kalp atışı için gittin mi

benimde sat 15 ağustos.bugün çok şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin.bende hiç hamilelik belirtisi yaşamayanlardanım bugün gözümle görüp dinleyene kadarda hala hamile gibi hissedememiştim.

çok sağol canım çok güzel moral verdin bana :) yatıyorum şimdi. Tavsiyelerine uyacağım canım

çok geçmiş olsun .geçen cuma benimde çok yoğun kırmızı renkli kanamam oldu bir iki pet doldu diyebilirim ertesi gün azalarak kesildi ve kahverengiye döndü 10 gün rapor aldım hala evdeyim bugün kontrole gittim hala kanlanma var kesenin etrafında ama doktor şimdilik herşey yolunda bebek büyümüş dedi.kalp atışlarınıda dinledik.sanırım bazı hamilelikler böyle oluyor dikkat edeceğiz bizde ne yapalım

Canım sakın şüphelere gecme bak benim de hiç bulantım yok daha bulantısı olmayan bir sürü arkadaş var.cabuk yorulmasam sancılarım olmasa hamile oldugumu unutacagım sen de merak etme icini ferah tut

aslında oğlumdada olmamıştı hiç bir belirti bende ama burda okuyunca insan acaba diyor işte.bende çabuk yoruluyorum ve kasık ağrısı çekiyorum ee bide kanamalar filan hamile olduğumu anlıyorum bende.

o zmn özele son aylarda gideceksin değil mi cnm , haklısın pahalı oluyo diolar... ben aslında 2 li 3 lü testleri yaptırmamayı düşünüyorum,

ama canım bunlar önemli değil mi devlet hastanesine git yaptır en azından için rahat etmez. Belli bir aydan sonra doktorlar kabul etmiyor diye biliyorum canım o yüzden ben şimdiden gidiyorum tam karar veremedim doktora ama hangi hastanede doğursam diye onu düşünüyorum şuan.

gittiğin zaman çok zevk alacağına eminim fobi mobi kalmayacak emin ol

Valla biri bağırcak kızıcak diye korkuyorum ondan tatlım ya değilse bebişimi görcem sevinmem mi

banada doktor kesenin yanında kanama olmuş düşük tehlikesi geçirmişsin dedi ama benim hiç kanamam olmadı bende şaşırdım sanrım hamilelerin çoğunda bu tarz şeyler çıkıyor.

Canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ikinci adet dönemi lekelenmesi de olabilir öyle oluyormuş.

Canım geçmiş olsun sen de çok hareketlisin biraz dikkat et kendine dinlen

iyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorum doktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm

heyyyy arada beni kaynatmışsınızzzzz :):) ben böyle bir konusmaya dahil olmadım:S

ay canım çok güldüm teknik hata olmuş sanırım bi-iki mesajda gördüm öyle alıntılananın dışında isim..

aynı durumdayz desene.. benimde sata göre 6.hafta ama keseye göre daha geriden gelinmekte gibi drlada zahmet edip bir cümle kurmuyorlar bilmiyorum tam olarak nedir durum..allah şifanı versin bacım

amin sağol canım. benim gittiğim ilk dr kesenin gelişimi gayet iyi demişti 4-5 gün sonra gittiğim başka bir dr biraz geriden geliyor kese gelişimi dedi bişi anlamadım kesecik zavallı herkes bişi diyor ,sen bakma kimseye güzel güzel geliş inşallah minik kesecim/keseciklerimiz

ben dra soracaktım unuttum şehir dışı yolculuğunu. yarın arayıp sorarım inşallah. gerçi gidemezsin dese de pek durabileceğimi sanmıyorum, öz kardeşim yaff

benimde düşük riskim var 10 gün rapor aaldım mecburen ama sonra yine işime geri döneceğim.bende dinlenemeyeceğim eminim hakkımızda hayırlısı olsun artık.

geçmiş olsun canım... şu riskli haftaları hayırlısıyla bi atlatsak sağ-salim..

bende dayanamadım yedim dün akşam 3 tane, bugünde birkaç tane daha..

ne tahlili istedi cnm drun?

benimde daha minik diye teeeee ayın 22sine postaladı dr beni , o zaman inşallah hayırlısıyla büyümüş olur da baya, beklediğimize değer güzellikler yaşarız..

ablana çok geçmiş olsun canım, Rabbim hiçbirimize yaşatmasın bu acıları.. Duana aminler, sana da hayırlı geceler

stresli olmakta cok haklisin, hep olumlu dusun o bebek gelmis tutunmus bak sana birakmaz annesini hele uzuldugunu goruyor ya hic kiyamaz sana.her sey guzel olacak inan ...

sağol canım.. dün epey üzgündüm ama bugün daha olumluyum çok şükür, herşey iyi olacak inşallah öyle hissediyorum mesajın için çok teşekkürler

çok geçmiş olsun alala doktorun kan değerlerine bakmadımı iğneyi vermeden önce cok dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım
ama üzülme her kanama düşük demek olmuyor , inşallah atlatacaksın sorunsuzca...

Canım benim de kanamam oldu 1 aydır progestan kullanıyorum günde iki tane. iki kerede iğne olmuştum ama en son on gün önce falan oldum. bu akşam bacağımda benim de kabarcıklar oldu birşeye bağlayamadım. çok kaşınıyor. Acaba hapın yan etkisi mi

maşallah canım ne tatlı duygular bunlar darısı başımıza inşallah

sevgili solanin sat ve mdt yeterli olmaz mı bi de yaşımı vereyim hadi 25 yaşındayım ama diğer bilgilerim bende mahfuz kalsa, deşifre olmak istemiyorum çünkü anlayışınızı umarak

Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışlarını, darısı görmeyenlerin başına.
Canım çok sevindim gözün aydın

merhaba kızlar
biz de çok şükür kalp atışlarını duyduk
kafama bi şey takıldı kızlar,bilgilendirirseniz sevinirim benim sat 8 ağustos
ama dr bugün 7+5 dedi,geriden mi geliyoruz,pek anlamadım
Gözün aydın hayırlı olsun sat tarihimiz aynı hafta bile fark. olsa ilk başta önemli değil benim de 4 gün gerideydi sizin 2gün geri gözükmüş hiç önemli değil sonraki haftalarda yakalar.

Gözün aydın sen de gördün demek ben sana şüphe duyma diyene kadar sen bebeğinin kalp atışlarını yazmışsın

Geçmiş olsun iğneler mi yan etki yaptı.inşaallah kanaman da bir an önce kesilir hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun canım
ama üzülme her kanama düşük demek olmuyor , inşallah atlatacaksın sorunsuzca...

Sağol canım inşallah ... ilkinide bu şekilde kaybettigim için korkuyorum

bende 3 tane oldum canım 2 tane kalmıstı doktorumu arayıp anlattım durumu hemen iğneyi bırakıyoruz alerji yapmış eger yarına kadar kaşıntı devam ederse dahiliyeye yönlerdircem seni dedi

çok geçmiş olsun alala doktorun kan değerlerine bakmadımı iğneyi vermeden önce cok dikkat et kendine

teşekkür ederimm...keseyi görünce kan değerlerine bakmadı bnde istedim ama bugun baska bi yere gittim orasıda 12 tane kan tahlili 1 tanede tam idrar tahlili istedi onları yaptırcam doktorumla görüstükten sonra

Aile hekimliğine gitmem lazım tekrar.. beta hcg yapıp dr a yönlendirmişlerdi, keseyi görünce gel dosyanı tamamlayalım demişti hemşire. hala gidemedim.. yarın gitsem çıksa aradan inşallah...

Bi de kızlar drunuza ulaşmak için hastaneyi mi arıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…