2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Gözün aydin canım sonunda kavustun sende. Memnun kaldin mi sezeryandan.

Hayırlı olsun yavrun. Allah anali baba büyutsum bebisin adı neydi cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım çok güzel anlatmışsın, çok duygulandım... bana ne oluyosa sanırım benimde hormonlarım değişti Rabbim bir ömür mutluluk, huzur versin yuvanıza

bestecim şükür kavuştun yavruna Allah hayırlı ömür nasip etsin. öpüyorum ikinizide

Kızlar kefir kullandiniz mi gebelikte bu aralar haberlerde cok bahsettiler bende aldim nette arastirtim zarari yokmus belki süt yapar :))

kızlar bgn kontrolden geldim 37+6 yız... 32. haftadan beri suyumuz sınırdaydı bgn azalmaya başlamış dr 15 inde suni sancı veya sezeryan demişti. Bgn bebeğin baş çevresi ilerde görünüyodu
Hem suni sancı hem baş çevresi büyük olunca normal doğumdan tırstım ,bebeğin kilosu geçen hafta 3300 dü bgn 3200 çıktı , dr su az olduğu için ölçüm yanlış olabilir dedi ama suyun azlığı gelişimi yavaşlattığı için risk de almak istemedik ve
12 mayıs a spinal sezeryan için gün aldık ,çok heyecanlandım son 5 gün
Allahım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin , Sağlıcakla bebeklerimizi alırız inş.

maşallah canım arkadaşım ne güzel anlatmışsın yaşadım sanki sabırsızlıkla dogurmak istiyorum öpüyöpüyorum sizi

Cok guzel anltamissin canim da gibi hissettim.heyecanlandim.masallah size.allah mutlu uzun omurler versin

Topik sakinleşmiş baya

Maşallah canım merak ettik seni. Çok iyi kilosu boyu posu. Bekliyoruz hikeyeni. Neler yaşadın merak ediyoruz

Hadi inş sağlıklı hayırlı kurtulursun. Spinalde dikkat et başına. Ağrısı zor. İnş çok güzel geçer günler zor geçecek sana :)

oyyy canım bizde güzel haberlerini bekliyorduk öpüyorum sizi tosunun bol bol kokla ohhh sütünde cogalır inşallah hemen seviyoruz seni

Gozunaydin, Allah bir daha ayirmasin, sagliklicakla, bol sutlu gunler dilerim

Dogum yapan herkeze hayirli olsunn allah anali babali buyutsun diyorum
Benim oglum hala kuvezde sabah emzirmeye geliyorum gece gidiyorum buyuk oglumda evde beni istiyor
8 gun oldu banyo yapmaya zaman bulamadim.
Sut sag yemek ye hastane git gel derken zaman kalmiyor.
Geceleri bebek olmadigi icin 3 te 5 te kalkip sagiyorum.

hic boyle bisi yasamadimda duymadimda enteresan yarin git bakalim ne dicek doktor benimkide yarin 3de kontrolum

Saat 7 ilginc olmus anlamadim.cok erken gibi.benide sabah 7de burda ol dedi ama ben sezeryan olcam.

Merak ettim yaz burdan.

ben kanuniye gidiyodum iki uc aydir nisaya gidiyorum ben alti aylik hamileydim bi kere bebegi gosternedi kanuni usg isteyince bozuk makina cikmiyo diyodu

Normal muayene etti alttan muayene edicem haftaya dedi 1gr sancı çıkmadı çok nazlı oğluşum yaa riskli diye 9 ay boyunca yat demişlerdi erken olur diye 2 hafta var şimdi nasıl doğurcam diyom.En sona doğurcam bu gidişle.BANANEEEyyyBu arada kanunide 41.hafta dolmadan suni sancı vermiyorlarmış ühüüüüü

Rabbim bol bol süt doldursun inş.Canım biran önce ayağa kalkıp dönmeni beklicez.Benim oğluşumun umrunda değil keyfi yerindeya beyefendinin grm sancı çıkmıyo bu gidişile doğunca okula göndercez.Sen bide bana sor 3400 şimdiden nasıl doğurcam diye düşünüom.Korkmaya başladım şimdiden.,.:18:

Bu cuma 2 haftayı doldurmuş olucak kanala girdiği hala tık yok.1 Gr m sancı yok ne nstde çıkıyo nede bende sancı var:44:,çok nazlandı oğluşum yaa korkmaya başladım zor doğucak gibi kg iii zaten benimde ilk bebişim EYWAHHHhh:18:

Mrb canim ben eylulde dogum yapicam insallah..eylul annelerini okurken mayis annelerine bakayim belki dogum yapanlar hislerini yasadiklarini paylasmislardir derken yazini gozyaslariyla bitirdim ve yazmadan duramadim kizmazsin insallah..allah yavrularini sana ve esine bagislasin insallah bahtlari guzel olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yürüyüşü yaptım geldim yıne bişey yok yine yok..dün ananas yedim bisürü yedikten sonraki 1 saat sancı gibi kasilmalarim oldu ama sonrası gelmedi umarım artar dedim yatarken bida yedim gece Deliksiz uyudum resmen:) ters tepiyo galiba yaptığım seyler:) cuma günü geleceksin kuzum kacarın yok artik hayırlısı bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…