2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

gözünüz aydın maşallah size ve bebişlerinize bundan sanra bol sütlü ve bebişlerinizle mutlu günler geçirirsiniz inş

inş hayırlısıyla naormal olarak herşeyi gelir suniye gerek kalmaz bende kendim için aynısını istıyorum

Gözlerim dolarak okudum hikayeni. 41 kere maşallah. Dilerim burdaki henüz doğurmamış bütün arkadaşlar, ben dahil böyle güzel hikayelerle geliriz buraya. İki çocuklu hayatının kolaylıklarla geçmesini dilerim.

Gözünaydıınnnn..
Hikayeni çok çok merak ediyorum :) Çünkü çok sek anlatacağına eminim..
Allah bağışlasın yavrunuzu..

Bizim 22. Günümüz canım. İnşallah düzeliriz

Son düzenleme:

Geçmiş olsun oferta. Kimyon ve rezene çayı iyidir diyorlar gaz için. Dene istersen ( en kısa zamanda toparlanmanı dilerim.

ınsallah sen ne durumdasın bır gun var aramız senle

vala dünden beri bu saatler olunca alta bir baskı oluyo ki kendini aşa itiyo dersin yürüyemiyorum ama sonradan dün geçti bugün aynı saate gene geldi kasıklarıma doğru baskı başka biyerde bişey yok anlayamıyorum bende halimi ama korktuğum kesin

Gözün aydın :)) sezeryan hikayeni merakla bekliyorum. Sezeryan yaptığın için mutlu musun onu da çok merak ediyorum.. Booolll sütlü günler...

:26:

Bugün kontrolümüz vardı..Geçen cuma gitmiştim ama bu hafta öne cekmek geldi içimden nedense..

Ve kızımızın yaramazlık yaptıgını öğrendim..Haftalardır baş gelişti en son cuma günüde öyleydi,bugün döndüğünü öğrendim suan makat geliş..Pazartesi gecesi döndü biliyorum cok zorlamıştı beni farklı birşey oldugunu farkediyordum 2 gündür..

Son haftam..Tahliller vs yapıldı cuma olmazsa ptesi anestezi için görüşme yapılacak..

Ekg çeken bayanlada tartıştım.Benden önce 4 kişiyi önümde azarlamıştı zaten,içimde şişmişti,bende tutmadı emrivakileri..Bi güzel de gidip şikayet ettim..Sonra başkaları ilgilendi bayanıda odadan aldılar..

İçim buruk,ne hissettiğimi bilemiyorum....

canım bnde ne yaptın diye girdim nete 1cm açılma varsa bence 40 haftan dolmadan başlar doğumun..çatı muayenesimi yaptı

benımde sag kasıgımda baskı oluyor aksam saatlerı sancım az cıktı kontrolde sordum ben sırtı aşağıya ınmıs ondan sag kasıgına vuruyordur dedı

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün.. Çok duygulandım..

Ya arkadaslar bu su denilen şey nasil oluyo. Dün ki cati muayenesinden sonra benim kimyam değişti heralde. idrar gibi degil ama normal vajinal akinti gibide degil seffaf bi akinti oldu bugun az da degil çokta degil su bumu acaba kafam karisti agrimda yok. Doktor agrin olursa ve suyun gelirse gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…