- 27 Şubat 2012
- 204
- 17
- 318
- 36
Dogum yapan herkeze hayirli olsunn allah anali babali buyutsun diyorum
Benim oglum hala kuvezde sabah emzirmeye geliyorum gece gidiyorum buyuk oglumda evde beni istiyor
8 gun oldu banyo yapmaya zaman bulamadim.
Sut sag yemek ye hastane git gel derken zaman kalmiyor.
Geceleri bebek olmadigi icin 3 te 5 te kalkip sagiyorum.
Herkes dogurdu bebisiyle ilgileniyor.buralar pek sakin.15 mayisa kadar neredeyse herkes doguracak
Yürüyüşü yaptım geldim yıne bişey yok yine yok..dün ananas yedim bisürü yedikten sonraki 1 saat sancı gibi kasilmalarim oldu ama sonrası gelmedi umarım artar dedim yatarken bida yedim gece Deliksiz uyudum resmen:) ters tepiyo galiba yaptığım seyler:) cuma günü geleceksin kuzum kacarın yok artik hayırlısı bakalim:)
her şey inşallah tez zamanda düzene girer canım
ahhh ahhh bize de sıra gelse son günler sanki gelmiyecek gibi geliyor sancı yok su yok nişan yok hiçbişeyim yok
birden gelse keşke yaaaa bekledikce geriliyorum normal doğum istiyorum ilki o kadar zordu ki hem korkuyorum hemde istiyorum çünkü bebeğimi kucağıma aldığımda hiçbir ağrı ve rahatsızlğım yoktu sadece suni sancı korkum var inşallah kendi sancımla olurrr
bende yürüyüş yaptım gördüğüm kadınlar hala mı doğurmadın diyip duruyor ya hepte aynı kadınlar bunlar hiç evde durmuyor mu hep mi dışarıdalar
doğursamda bu kadınlar da sussa
Benimde ayni canim pazartesi gittim sanci yok kanalada girmedi nisan falanda yok.benim sezeryan olacak ya gunum belli allahtan.belliyken bile beklemek zor birde belirsiz olsa o daha zor olurdu heralde.ben 4. Ay bitince ilk ailelere soyledim kimseye demeyin diye tembihledim 5. Ay bitince insanlara soyledim.gecen esimin teyzeleri aradi adanadalar onlar agustosta dogumq geliriz dediler. Dedimki ben mayista dogurcam sasirdilar. Gec soyleyince hala dogurmadinmi olmuyormus
canlarim benim 3350 kg 50 cm dogdu yawrum tam bi tosun gibi icimden ciktigina inanmak zamanimi alicak...gaz sancisi cekiorum daha yeni pirt yaptim sutum cok geldi ama bise yedirip icirmediler barsaktan dolayi sanki pat die kesildi mama werdik ama yine gelicek biliorum cok cok icio yawrum cok ii gecen anlarim kabus saniyelerim de oldu hepsini anlaticam...daha tabircu olmadik .allaha emanet olun...
Dogurmadin mi diye soranlara vazgectim diyorum ben :)))
bunu begendim
HADİ YAAAA
BEN NEDEN BUNU DÜŞÜNMEDİM Kİ BAŞTAN :2:
YA ANNEM BİLE YOK MU BİŞEY KAÇ AYDIR AĞRIN VARDI GÜNÜN GELDİ BİŞEYİN YOK DİYO OFF ELİMDE DEĞİL ÇIKMIYO Kİ
birde bu gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ilk kez geçen haftalarda görmüştüm
ya çok değişik bi rüya ama rüya o kadar gerçekci ki ikidir aynı şekilde görüyorum bebeğim karnımda ama şeffaflaşıyo karnım
onu görüyorum arada şeffaf olan tenime ragmen ona dokunuyorum ilkde de aynı yüzdü fakat minicikti bu sefer biraz daha büyümüş gördüm gördüğüm bebek çok güzeldi rüyanın şekli korkunç olmasına rağmen o kadar güzel şeyler hissettim ki çok garip bir rüya ben gerçekte görmek istiyorum artık bebeğimi
rüyalar bitsin devamlı dokunayım o minik ellere minik ayaklara...
Bu gaz öldürdü beni çıkmıyorrrrr çıkamıyorrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne guzEl anlatmissin ALLAH sağlık versin bebeği ne de sana da..ben de suni sancı alicam sanırım çok mu zor gerçi normal sancı yi da bilmiyorum ama..öf çok heyecanliyimkizlar benm dogum hikayem son anda o kadar farkli gelisti ki.doguma bir hafta kala esimin isi sebebyle ildegstrdk.tasnma stresi dogumun yaklasmasi hepsi ustuste geldi.ama sukur ki kizim besigi kurulmadan yerlesmeden dogmadi bekledi gununu.herymz hazr oldgnda bi bktm bi sabah hafif kanli bi akinti baya yogun anladm ki nisan.ama sancm yok.snraki gun hafiften suyumu hissttm ama hala sanci yok.dogumdan bi gun once pazar gunu sabah hafiften sancim tutmaya basladi anladm ki kizim artk yolculugna basliyo kavusucaz.pazar sabah hastaneye gttk nst baglandm ama sancm hala ytrsz 40larda aclmam 1cm.doktorum eve gonderyo yatis olmuyo.o halmle bile gdp sabahn korunde pazarda gezdm acilmam olsn diye ama hissedyrm suyum yavstan geliyo.eve geliyorz oglene dogru duzenli aralklarla 20 dk bir gelen sancim basliyo.ama oyle dayanlmycak deil.plates topunda ayakta karslyrm hafifliyo.o gun geceyi edyrm sancilarla.gece 3 gbi artk iyice sklasiyo sanclrm esimi kaldryrm annem babam esim yola ckyrz yne nst alttan muayene yapilio acklgm 2 cm ama ytrsz.nolur nolmaz yatisim yapiliyi sabah 8de doktorum geliuo aciklk 3 cm.snra 5 cm derken ben hala dayanyrm kendi dogal sancilarima doktorum motive ediyo kolay dogrcan sen diye kendi sanclrn guzel diye.ama snra saat 11 gbi suni sanci vermeye karar veriyo hic istemyrm ama mecbur kaliyrm ilk baslarda iyi ama sonrasinda haliyle brz zorlanyrm cnku hersy dogal olsn istyrm o sancyla yari kendini bilmez yari uyank anneme ve esime sarioyrm cikartin bunu diye hallernden anlyrm uzulyolar ama ellernden bsy gelmiyo.o arada ebeler nst baglio lavman yapio inanin hepsi basit seyler. bi ara nasil cglk atiosam ebe geliyo ikinmam geliyo dyorum ama bi yandan da daha 6cm denilen acklk 10 olmamstr diyorum.ama ebe bebek geliyo hadi diyo zorla kalkyrm dogru dogumhaneye arkmda esimi ve annemi birakyrm.dogumhanede hemsirem ve ebem gayet rahat doktorumu beklyrz doktorum geliyo sanci gelnce ikinmami soyluyo.ilk sancida ikinyrm bagrmadan diyo doktorum bebisi korktma diyo bagrmyrm sadece gucluce ikinyrm 1-2 ve 3 derken melegmn sesini duyuyorm iste o an hersy btio minick durumu goruyrm 3130 gr 50 cm doguyo kokusunu hissttryoolar bana snra onu gyndrp yolluyolar.o an dunyalar benm.ne dikis hicbisey koymuyo bi an once melegimn yanina gtmek istyrm.snra toparlanp gdyrm odama annem esim beni gormuyo aglyrm sariliyrz.snrasi malum gelen giden sasknlk.heyecan mtluluk.iyi ki normal istemsm normal dogrdm melegmle smdi yeniden basladk hersye.herkesn kolay gecsn benm gbi.hayrli dogumlarnz olsn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gaz öldürdü beni çıkmıyorrrrr çıkamıyorrr
Aaa bende iki defa gordum ruyamda.esim sarisin ona benzer diye hayal ettim hep.boyle sarisin kivircik sacli falan ama ruyamda hep bana benziyordu siyah sacli beyaz tenli.konustu benle anne benim senin oglun falan diye.cok guzel bir bebekti ruyamdaki. Bakalim kime benzeyecek.
kizlar benm dogum hikayem son anda o kadar farkli gelisti ki.doguma bir hafta kala esimin isi sebebyle ildegstrdk.tasnma stresi dogumun yaklasmasi hepsi ustuste geldi.ama sukur ki kizim besigi kurulmadan yerlesmeden dogmadi bekledi gununu.herymz hazr oldgnda bi bktm bi sabah hafif kanli bi akinti baya yogun anladm ki nisan.ama sancm yok.snraki gun hafiften suyumu hissttm ama hala sanci yok.dogumdan bi gun once pazar gunu sabah hafiften sancim tutmaya basladi anladm ki kizim artk yolculugna basliyo kavusucaz.pazar sabah hastaneye gttk nst baglandm ama sancm hala ytrsz 40larda aclmam 1cm.doktorum eve gonderyo yatis olmuyo.o halmle bile gdp sabahn korunde pazarda gezdm acilmam olsn diye ama hissedyrm suyum yavstan geliyo.eve geliyorz oglene dogru duzenli aralklarla 20 dk bir gelen sancim basliyo.ama oyle dayanlmycak deil.plates topunda ayakta karslyrm hafifliyo.o gun geceyi edyrm sancilarla.gece 3 gbi artk iyice sklasiyo sanclrm esimi kaldryrm annem babam esim yola ckyrz yne nst alttan muayene yapilio acklgm 2 cm ama ytrsz.nolur nolmaz yatisim yapiliyi sabah 8de doktorum geliuo aciklk 3 cm.snra 5 cm derken ben hala dayanyrm kendi dogal sancilarima doktorum motive ediyo kolay dogrcan sen diye kendi sanclrn guzel diye.ama snra saat 11 gbi suni sanci vermeye karar veriyo hic istemyrm ama mecbur kaliyrm ilk baslarda iyi ama sonrasinda haliyle brz zorlanyrm cnku hersy dogal olsn istyrm o sancyla yari kendini bilmez yari uyank anneme ve esime sarioyrm cikartin bunu diye hallernden anlyrm uzulyolar ama ellernden bsy gelmiyo.o arada ebeler nst baglio lavman yapio inanin hepsi basit seyler. bi ara nasil cglk atiosam ebe geliyo ikinmam geliyo dyorum ama bi yandan da daha 6cm denilen acklk 10 olmamstr diyorum.ama ebe bebek geliyo hadi diyo zorla kalkyrm dogru dogumhaneye arkmda esimi ve annemi birakyrm.dogumhanede hemsirem ve ebem gayet rahat doktorumu beklyrz doktorum geliyo sanci gelnce ikinmami soyluyo.ilk sancida ikinyrm bagrmadan diyo doktorum bebisi korktma diyo bagrmyrm sadece gucluce ikinyrm 1-2 ve 3 derken melegmn sesini duyuyorm iste o an hersy btio minick durumu goruyrm 3130 gr 50 cm doguyo kokusunu hissttryoolar bana snra onu gyndrp yolluyolar.o an dunyalar benm.ne dikis hicbisey koymuyo bi an once melegimn yanina gtmek istyrm.snra toparlanp gdyrm odama annem esim beni gormuyo aglyrm sariliyrz.snrasi malum gelen giden sasknlk.heyecan mtluluk.iyi ki normal istemsm normal dogrdm melegmle smdi yeniden basladk hersye.herkesn kolay gecsn benm gbi.hayrli dogumlarnz olsn.
Ufff ya inş tez çıkar canım eminim yürüyosun gaz çıkarıcı bişiler içiyosundur inş çıkarBu gaz öldürdü beni çıkmıyorrrrr çıkamıyorrr
Maşallah ya ne güzel unutulmaz maceralarımız bizim pğlum üç yaşında kimbilir en az 200 kez değişik ortamlarda falan doğumumdan bahsetmişimdir ikinci doğum hikayem de var artıkkizlar benm dogum hikayem son anda o kadar farkli gelisti ki.doguma bir hafta kala esimin isi sebebyle ildegstrdk.tasnma stresi dogumun yaklasmasi hepsi ustuste geldi.ama sukur ki kizim besigi kurulmadan yerlesmeden dogmadi bekledi gununu.herymz hazr oldgnda bi bktm bi sabah hafif kanli bi akinti baya yogun anladm ki nisan.ama sancm yok.snraki gun hafiften suyumu hissttm ama hala sanci yok.dogumdan bi gun once pazar gunu sabah hafiften sancim tutmaya basladi anladm ki kizim artk yolculugna basliyo kavusucaz.pazar sabah hastaneye gttk nst baglandm ama sancm hala ytrsz 40larda aclmam 1cm.doktorum eve gonderyo yatis olmuyo.o halmle bile gdp sabahn korunde pazarda gezdm acilmam olsn diye ama hissedyrm suyum yavstan geliyo.eve geliyorz oglene dogru duzenli aralklarla 20 dk bir gelen sancim basliyo.ama oyle dayanlmycak deil.plates topunda ayakta karslyrm hafifliyo.o gun geceyi edyrm sancilarla.gece 3 gbi artk iyice sklasiyo sanclrm esimi kaldryrm annem babam esim yola ckyrz yne nst alttan muayene yapilio acklgm 2 cm ama ytrsz.nolur nolmaz yatisim yapiliyi sabah 8de doktorum geliuo aciklk 3 cm.snra 5 cm derken ben hala dayanyrm kendi dogal sancilarima doktorum motive ediyo kolay dogrcan sen diye kendi sanclrn guzel diye.ama snra saat 11 gbi suni sanci vermeye karar veriyo hic istemyrm ama mecbur kaliyrm ilk baslarda iyi ama sonrasinda haliyle brz zorlanyrm cnku hersy dogal olsn istyrm o sancyla yari kendini bilmez yari uyank anneme ve esime sarioyrm cikartin bunu diye hallernden anlyrm uzulyolar ama ellernden bsy gelmiyo.o arada ebeler nst baglio lavman yapio inanin hepsi basit seyler. bi ara nasil cglk atiosam ebe geliyo ikinmam geliyo dyorum ama bi yandan da daha 6cm denilen acklk 10 olmamstr diyorum.ama ebe bebek geliyo hadi diyo zorla kalkyrm dogru dogumhaneye arkmda esimi ve annemi birakyrm.dogumhanede hemsirem ve ebem gayet rahat doktorumu beklyrz doktorum geliyo sanci gelnce ikinmami soyluyo.ilk sancida ikinyrm bagrmadan diyo doktorum bebisi korktma diyo bagrmyrm sadece gucluce ikinyrm 1-2 ve 3 derken melegmn sesini duyuyorm iste o an hersy btio minick durumu goruyrm 3130 gr 50 cm doguyo kokusunu hissttryoolar bana snra onu gyndrp yolluyolar.o an dunyalar benm.ne dikis hicbisey koymuyo bi an once melegimn yanina gtmek istyrm.snra toparlanp gdyrm odama annem esim beni gormuyo aglyrm sariliyrz.snrasi malum gelen giden sasknlk.heyecan mtluluk.iyi ki normal istemsm normal dogrdm melegmle smdi yeniden basladk hersye.herkesn kolay gecsn benm gbi.hayrli dogumlarnz olsn.
kizlar benm dogum hikayem son anda o kadar farkli gelisti ki.doguma bir hafta kala esimin isi sebebyle ildegstrdk.tasnma stresi dogumun yaklasmasi hepsi ustuste geldi.ama sukur ki kizim besigi kurulmadan yerlesmeden dogmadi bekledi gununu.herymz hazr oldgnda bi bktm bi sabah hafif kanli bi akinti baya yogun anladm ki nisan.ama sancm yok.snraki gun hafiften suyumu hissttm ama hala sanci yok.dogumdan bi gun once pazar gunu sabah hafiften sancim tutmaya basladi anladm ki kizim artk yolculugna basliyo kavusucaz.pazar sabah hastaneye gttk nst baglandm ama sancm hala ytrsz 40larda aclmam 1cm.doktorum eve gonderyo yatis olmuyo.o halmle bile gdp sabahn korunde pazarda gezdm acilmam olsn diye ama hissedyrm suyum yavstan geliyo.eve geliyorz oglene dogru duzenli aralklarla 20 dk bir gelen sancim basliyo.ama oyle dayanlmycak deil.plates topunda ayakta karslyrm hafifliyo.o gun geceyi edyrm sancilarla.gece 3 gbi artk iyice sklasiyo sanclrm esimi kaldryrm annem babam esim yola ckyrz yne nst alttan muayene yapilio acklgm 2 cm ama ytrsz.nolur nolmaz yatisim yapiliyi sabah 8de doktorum geliuo aciklk 3 cm.snra 5 cm derken ben hala dayanyrm kendi dogal sancilarima doktorum motive ediyo kolay dogrcan sen diye kendi sanclrn guzel diye.ama snra saat 11 gbi suni sanci vermeye karar veriyo hic istemyrm ama mecbur kaliyrm ilk baslarda iyi ama sonrasinda haliyle brz zorlanyrm cnku hersy dogal olsn istyrm o sancyla yari kendini bilmez yari uyank anneme ve esime sarioyrm cikartin bunu diye hallernden anlyrm uzulyolar ama ellernden bsy gelmiyo.o arada ebeler nst baglio lavman yapio inanin hepsi basit seyler. bi ara nasil cglk atiosam ebe geliyo ikinmam geliyo dyorum ama bi yandan da daha 6cm denilen acklk 10 olmamstr diyorum.ama ebe bebek geliyo hadi diyo zorla kalkyrm dogru dogumhaneye arkmda esimi ve annemi birakyrm.dogumhanede hemsirem ve ebem gayet rahat doktorumu beklyrz doktorum geliyo sanci gelnce ikinmami soyluyo.ilk sancida ikinyrm bagrmadan diyo doktorum bebisi korktma diyo bagrmyrm sadece gucluce ikinyrm 1-2 ve 3 derken melegmn sesini duyuyorm iste o an hersy btio minick durumu goruyrm 3130 gr 50 cm doguyo kokusunu hissttryoolar bana snra onu gyndrp yolluyolar.o an dunyalar benm.ne dikis hicbisey koymuyo bi an once melegimn yanina gtmek istyrm.snra toparlanp gdyrm odama annem esim beni gormuyo aglyrm sariliyrz.snrasi malum gelen giden sasknlk.heyecan mtluluk.iyi ki normal istemsm normal dogrdm melegmle smdi yeniden basladk hersye.herkesn kolay gecsn benm gbi.hayrli dogumlarnz olsn.
ya bende hep babama benzeyen bir oğlum olsun istiyorum ve rüyamdaki çok benziyordu
bu benzermi rüyamdakine ama kızımda da ben son günlerimde görmüştüm simsiyah saçlar esmer ten dogduğu anki görüntüsüyle birebir aynıydı
inşallah bu bebişte gerçekten benim alperenimdir
oyyyy süpeer ya normal doğum zor ama güzel kızlar ben tavsiye ediyorum kesinlikle
darısı başıma bakalım inşallah çokta zor olmaz ben sancı aşamasından korkuyorum o çatala bi çıksam bir an önce ıkınır ve yavruma kavuşurum allahın izniyle bende artık oğluma kavuşup hikayemi yazmak istiyorum
bebeğinle sana bir ömür mutlu bir hayat olur inşallah sağlıklı bol sütlü günleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?