iyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorumdoktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm
sutu peynırı ve -mumkunse kendı mayaladıgımız- yogurdu unutmuyoruz.
max 1 tam cevız ve 1tam yumurtayı
et balık tavuk grubundan bırını (bence bu grubu sınırsız tuketebılırsınız- eh elbet bı yerde durursunuz)
Bagırsak ıcın ya kuru kayısı+su kombınazyonu ya da 1tatlı kasıgı zyag+1/2lımonsuyu kombınasyonunu kullanın.
meyveyı cokkk abartmayın.. muz ozellıkle.
muzu ya hergun az az tuketın ya da hıc tuketmeyın.
(hergun tuketırsenız bagırsagınızı olumsuz etkılemez amma ara ara tuketırsenız bagırsagınız da hassas ıse kabızlık
onemlı o sebeple dıkkat)
adacayı papatya zaten ostroyu cok almamak bebegı kaybetmemek ıcın (aman ha!) tuketmıyoruz
bıtkı caylarına da soyle bı temkınlı yaklassak ıyı...
zencefıl rezene ıhlamur gıbı bebeklere de verılebılenler harıc tabı.
E kıs mevsımının nımetlerınden yanı baklıyatlardan tuketmek ala olur.
sınırlı tuketmekte fayda var.
pırıncı hayatınızdan cıkarım (derım nacızane)
bulgur ne gune duruyor.
Bugday haslayın bır gun posetleyıp dolaba kaldırın..
yemeklerde corbalarda salatalarda bol bol kullanın.
Valla bugdayın (yarma da dıyen var bız karadenızlıler kendıme derız) bu donemdekı faydasını anlatsam anlatsam anlatsam..
ruseym de alabılırsınız.. bugdayın copudur.. sute yogurda koyup tuketebılırsınız.
Ben yogun antrenman donemlerımde cok kullanırım.
Enerjınız tavan kılonuz taban olur benden soylemesı.
Ya valla ısın ozetı cok cok cok eskı cag beslenmesıdır bu donemın ozetı.
Oyle unluymus ekmekmıs.. makarna pırıncmıs.. tuketmeyelım valla bı faydasını gorursunuz bı faydasını.. aman yanı!!!
offffffffffffff cok konustum yıne..
Canım çok enteresan, benim de 8. haftada 2 gün kesilmişti. Hatta ben de nette baktım bebeğime birşey mi oldu diye endişeye kapılmıştım. O zaman senin de 11. hafta bitecek diye düşünelim :))) Hatta benim 10+1 yani...Az kaldıı az... :)))
Kızlar mide bulantısı olanlara biraz moral vereyim dedim. 2 gün önce birden bıçak gibi kesildi bulantılar...Hala ağır salçalı yağlı yemek yiyemiyorum ve ete karşı olan tiksinmem devam ediyor..Ama yeniden hayata dönmüş gibiyim bulantım yok... Bebeğimiz de maşallah kıpır kıpır gayet iyi, 3.5 cm olmuş kendisi...
Herkesin bulantısı tabi ki aynı dönem bitmez, benimki 5. haftada başlamıştı. 11. haftaya girerken bitti...Tabi bazı yerlerde okduğuma göre bu bir mola da olabilirmiş ve yeniden başlayabilirmiş...Ama şu bir kaç gün bile öyle iyi geldi ki...
Uzun lafın kısası, moralinizi yüksek tutun, bitecek inşallah!..
kendime cok kızıyorum kaç gündür sağlıksız beslenmeye basladım
yumurtadan tiksindim zaten normaldede cok sık tüketen biri değildim
Günaydın bu arada uyku tutmadı kasıklarımda ağrı var hayırlısı inş.
Sakarya - Ev Hanımı - Yaş 27 - Kilo 55 - Sat 08.08.2013 - Tahmini doğum tarihi 12.05.2014 - ilk gözağrımı bekliyorum hayırlısıyla
iyi akşamlaar arkadaşlar nasılsınız ? ben çok kötüyüm kanamam var bu bebişimide kaybetmek istemiyorumdoktorum progestan iğne verdi bugun 3. yü oldum dirseklerimde ve bacaklarım kocaman kırmızı kaparcıklar olusmaya basladı .. hemen aradım dr.u iğneyi hemen kesiyoruz dedi korkuyorum basına böle bişey gelen varmı araştırdım ama iğnenin böyle bi yan etkisini göremedm
selam kızlar nasılsınız ben bugün çok daha iyiyim çok şükür.
kızlar bir bileniniz bilgilendirsin lütfen
bu ultrason haftasıyla sat tarihi niye tutmuyor, kiminki 2 gün önden gidiyor kimininki geriden
net cevap yok acaba beslenmeye bağlımı geriliyor bu sıpalar....
Aile hekimliğine gitmem lazım tekrar..beta hcg yapıp dr a yönlendirmişlerdi, keseyi görünce gel dosyanı tamamlayalım demişti hemşire. hala gidemedim.. yarın gitsem çıksa aradan inşallah...
Bi de kızlar drunuza ulaşmak için hastaneyi mi arıyorsunuz?
:) çok heyecanlandım, şunun şurasında 10 + 1 e ne kaldıki?
8 gün falan.
zaten sonrasıda bayram tatili.
ALlah'ım sonunda rahatlicaz çok şükür.
gerçi bayramda kayınpeder kurban yapcak, nasıl olcak bilmiyom kenara çekilsem bir türlü, yardım etsem bir türlü...
İnşallah o zamana kadar midem düzelir:))))
döllenme gününe göre değişebiliyor dedi doktorum. ne zaman yumurtladığımızı bilmiyoruz çünkü. benimki de 4 gün geriden geliyor. bir de deli gibi midemi bulandırıyor.allahtan 3 gündür kusmuyorum. biraz evi toparlayabildim, yemek yapabildim. geçen haftaya göre daha iyiyim ama. hiç durmadan kusuyordum. 9. haftada zirveye ulaşıyormuş. pazartesiden beri biraz daha rahatım çok şükür. canım bir şeyler istemeye başladı. gerçi yiyemiyorum ama istemesi bile güzel.
kızlar yiyebiliyorsanız tahin yiyin en yüksek kalsiyum onda imiş.
Şu bulantılarım geçsin nasıl bakıcam kendime...
tahın kalsıyum acısından zengın ama en saglıklı alabılecegımız asma yapragıdır.
Kızımda coklu gıda alerjısı vardı ve 13 ay boyunca ıkımız de dıyet yaptık o sebeple
alamadıgı kalsıyumu alabılsın dıye -sevmedıgım- sarmayı sureklı yerdık:))
hooopp ne yardımı?
nasıl ete mı dokunacaksın?
hamıleler dıkkat cıg ete dokunmamalısınız.
hooopp ne yardımı?
nasıl ete mı dokunacaksın?
hamıleler dıkkat cıg ete dokunmamalısınız.
tunemi hiç duymadım...
ne oluyormuş ki çiğ ete dokununca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?