1.Burcuarslnn 12 mayis normal
2.Plojovic 12-14mayis sezeryan
3.Deniz1006 14 mayıs sezeryan
4.Yawyaw 14 mayıs sezeryan
5.Handrake 23 mayis normal
5.Vefalim 29 mayis normal
Hadi bakalım yok mu arttıran😉
Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.
Canim annelik hüznü nam i diğer lohusalık depresyonu bu ben de mutsuzum bu aralar bu psikolojide çıkarmam lazım kendimizi ama havalar da hiç yardimci olmuyor ki😕bu arada bdt ni ve doğum şeklini yazarsan seni de henüz dogurmayanlar listesine yazayım şurda 3 5 kişi kaldık kimler var diye liste yapıyorumHerkes sapır sapır doğumunu yapıyo masallah Rabbim sağlık sıhhat versin. Bizim gibi bekleyenlere de sabır kolaylık...
Bu son hafta bi bencillik var üstümde hayırlısı. Dogurmak istemiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. En yakınlarımdan bile soğudum nasıl bi ruh haliyse... Hiç olmazdı ama bu hafta hep ağlayasım var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğum yapan anneler gözleriniz aydın olsun anneler gününe yetistiniz valla bol sutler diliyorum sizlereKızlar bende bugün yavruma kavuştum 12 saat suni sancı çektikten sonra açılmam çok yavaş ve bebeğim suyunun gelmesi azalması sebebi ile sezeryana girdim ikimizde iyiyiz dilerim bekleyenlerde
Hayırla alsınlar kucaklarına
Canim lansinoh krem var. Bir de ayva çekirdeğini bir gece az suda bekletip surmek cok iyi geliyormus.her emzirme den sonra biraz süt bırak göğüs ucunda bir de göğüs kalkanı olmazsa olmaz denildi forumda...Tecrübeli değilim ama şimdiye kadar edindiğim bilgiler bunlarYaa bi de bu göğüs ucu yarasına ne iyi geliyopek çaresi yok gibi ama tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum..
Canim benim bebegimin kalbindede parlaklik kireclenme cikmisti.doktor tarama testleri normal ciktigi icin onemli degil son ayda kaybolur dedi. Gercektende son ayda parlaklik kaybolmustu. Bence telas yapip gereksiz testler yaptirip bebegini tehlikeye atma
Çok geçmiş olsun, zor bir doğummuş. Avent'in silikon gögüs uçları var, onlarla rahatça emzirirsiniz. Şimdi daha fazla zorlarsanız yara olur dikkat edin. Hiçbiri olmuyorsa sağıp biberonla verebilirsiniz. Hem sütünüz çok bol olur hem de anne sütü almış olur. Benim sıfır gögüs ucu olan bir arkadasım bu sekilde 6 ay sağıp besledi kuzusunu...Merhaba kızlar uzun zamandır size dönüş yapamadım.5.5.2014 sabaha karşı suyum geldi ve saat 12:21 de prensesim normal doğumla dünyaya gözlerini açtı.doğum sürecine gelince çok zordu kızlar�� hastaneye saat 6 da gittim.gitmeden öncede sıcak suda oturdum yarım saat kaslarım gevşesin diye.gittiğimde 2,5 cm açılmam vardı.saat 9 da 5 cm oldu.derken sunni sancıyı bir bastılar kızlar öldürün beni diye tam 3 saat ağladım ve yalvardım.sunni sancı çok zormuş.birde doktorum epidural normal yanlısı olmadığını söylemez mi.allahım ben yalvarıyorum artık doktoruma ya epidural yap ya sezeryana çevir Yada ötenazi yap öldür beni diye koridorları inletiyorum.neyse onca cebelleşmemim ardından saat 12:21 de prensesim ay ışığım dünyaya geldi.inanırmısınız onu doğunca bana hemen verdiler ya işte o anda çektiğim bütün acılarım bir bıçak gibi kesti gitti.tabi birde eşinin çıkartılması var.oda karnıma yapışmış mı.al bakalım şimdi... Tekrar ver sunni sancıyı.ben tekrar çıldırmaya başladım tam 15 sonrada onu resmen doğuracak çıkarttım.ohhhhh derken arkasından dikişler.neyse sonra herşey bitti ve saat 13:10 da odama getirildim.sonra da prenses geldi emişmeye başladık������
Kızlar sakın korkmayın normal doğumdan benim zor olmasının sebebi rahim ağzı 2cm ters olduğu içinmiş.yoksa rahat olurdu.
Bu arada kızlar size birde sorum olacak.benim göğüs ucum az olduğu için çocuk ememiyor ve çıldırıyor tabi benimde göğsüm ağrıyor artık sıkıştırıp ağzına sokmaktan.ne olur yardım edin ne yapayım yada ne alayım.göğüs ucu çıkartıcı mı alayım.bir akıl verin Allah aşkına çok zordayım ������
Lilacsofie oferta ve aklıma gelmeyen arkadaşlar doğum hikayeleriniz çok güzel.
Lilacsofie geçmiş olsun kuzum allahtan hemen aramissin dr u yoksa daha kötü olabilirdi
Oferta kuzey de kısa zamanda alisacaktir kardeşine bu arada merak ettim minigin adını
Patatyaorj. Kızın kısa zamanda iyilesecek inanıyorum. sakın üzülme annesi
Bestekiz gözün aydın hikayeni çok merak ediyoruz
Adı aklıma gelmeyen doğum yapan tüm arkadaşlar gözünüz aydın olsun
Benim gibi beklemede olan mayıs sonu anneleri burayı okudukça kiskaniyorum ama zamanını beklesin istiyorum kızım.
Bizim bugun 38.Haftamiz doldu geceleri çok sancım oluyor ama sürekli çatı ağrısı oke ara ara gelen birsey yok hatta kasilma da yok.geçen hafta nst de iyi çıkmıştı zaten.ama uyku haram oldu çatı agrim var ama bebek se kanalda değil anlamadım bu işi.kızım desem sürekli hareket halinde ne sağa ne sola yatabiliyorum. Mecbur sırtustu yatıyorum bir süre ama belim ağrıyor sonra ne yapacagimi şaşırmış durumdayım. büyüdü artik hissedebiliyorum bazen parmağıyla fiske vuruyorgibi oluyor.
hastane çantası ve bebek odası hazır onun dışında evde yapılacak tüm işler duruyor.yatak Odam boyanacak bahar temizliği yapilacak eve ilaçlama yapilacak-ki biran önce olması lazım yazın böcek oluyor yoksa.ilaçtan sonra bir temizlik daha...sonrasinda da agda kuaför işleri ben neye nasıl yeteneği yav.annem de erken gelemez.kv çalışıyor esnaf. kaldım el elde baş başta eşim 11den önce gelmiyor eve haftada 1 izin....oyyy oyyy��han umutsuz sıkışmış ve çaresiz hissediyor��
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar kızlar doğum hikayemi ne zamandır yazacaktım ama bir türlü fırsatım olmadı..
DOĞUM MACERASI:
Öncelikle kızım 24. gününde.. 15 Nisanda doğdu.. 37 haftalıkken.. Erken geldi çünkü tansiyonum 16 - 10 a çıktı dr gebelik zehirlenmesi nedeni ile hemen almak istedi aşırı da ödemim.. Bebeğim 3000 gr 50 cm doğdu erken olmasına rağmen çok şükür normal kilo ve uzunlukta.. Gelelim doğum hikayesine.. Biraz ani oldu tansiyon fırlayınca dr hemen alalım dedi.. Genel anestezi oldu ve ameliyat esnasında da tansiyonum çıkmışYarım saat içinde uyandım.. Bebeğim benden 15 dak önce anneme verilmiş.. :) Ben bunları göremedim tabi.. Ameliyattan çıkar çıkmaz odama geldim annem kızımı koynuma verdi.. Evet genel anest. olduğunuzda yavrunuzu ilk siz görmüyosunuz ve bi süre uyku ve uyanıklık hali içinde oluyosunuz.. Ama epidural olup sorun yaşayanlar da çok.. ( Bence genel anst. de de korkulacak bişiy yok.. Ama ben sağlık prob. nedeniyle genel oldum 2 yıl önce fıtık ameliyatı olduğum için.. )
SARILIK &MAMA &SÜT:
Sezeryan ve erken doğduğu için sarılıktan dolayı 4 gün snr hastaneye yattık tekrar.. 17 sınırmış bizim 17.6 idi. bi gün snr 9 a düştü çıktık fakat 2 snr tekrar kontrole gittiğimizde 14 e yükselmişti 2 gün snr tekrar gittik 13 e düştü dr düşmeye başladıysa düşecek dedi fakat kızımın yüzü hala sarı kırmızıbu arada sarılık nedeni sütümün inmemiş olması ve benim emzirmeyi becerememem kızımın emmeyi becerememesi inatla mama verdirmeyişim oldu.. Kızlar size tavsiyem mama verilmez verilmemeli diye düşünmeyin ben sütümün yetmeyeceğini gelmeyeceğini göğüs uçlarımın küçük olduğunu düşünmemiştim bence mama verin ki bebeğiniz sarılık olmasın.. tabiki emzirmeye de çalışın ama zaten sonradan geliyor benim sütüm daha yeni yeni arttı diyebilirim.. lactamil önerirm..
YARDIM:
tecrübeli arkadaşlara bi kaç sorum olacak çevremdekiler sütün yaramıyor diyor sürekli doğruluğu nedir sütümün yaraması için ne yapabilirim?insanın morali bozuluyor pek küçük dediklerinde acaba 5 kilo mu doğmalıydı çocuk anlamıyorum
bir de uyumayıca kucağımda uyutuyorum annemde sürekli kucağa alıştırdın diyor daha 24 günlük ama ne yapmalıyım bilmiyorumne yapmalıyım?
kızlar duvara yazı yazdıktan sonra düzeltme yeri nerde yaaww doğum yapan annelerimizi de eklemek istiyorumda tabloya
Kendi yazınin altında mesaj düzenleme paneli yazıyor orada sağ altında cnm
kızlar duvara yazı yazdıktan sonra düzeltme yeri nerde yaaww doğum yapan annelerimizi de eklemek istiyorumda tabloya
Mnneecim uzerınden zaman gecınce kayboluyor ama sayfada yayınlanan yazının hemen sag sol alt koselerınde mesaj duzenleme oluyor; ordan yapabılırsın. Ellerıne saglık cnm.
kızlar yeni tablomuz ile yeniden karşınızdayız, sizler için.... buyrun
01.bedevii27+5 1.020 gr
02.dalokaysmom37+5 3.680 gr
03.moonserose160737+6 3.550 gr
04.mucize1406
05.nortstar37+2 3.050 gr
06.nurgulalper35+0 2.400 gr
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm8437+2 2.900 gr
14.emineyldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne39+2
17.fuldenirem38+3 3.350 gr
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim38+4 3.40 gr
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj40+0 3.912 gr
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc
40.desider
41.yağmur2000
42.lilacsofia
43.oferta37+4 2.950 gr
44.ariel
45.bestekız
46.pnrahmt
47.feel
48.maydonose
49.buryuk
50.derin58
51.nunum56
52.zeygur
53.phekda
54.fatoş5353
55.tulayokay
56.goforit37+4 3.000 gr
57.ayne37+5 3.200 gr
58.elvin201438+5 3.200 gr
59.computergirl37+0 3.000 gr
60.
61.
62.
63.
64.
65.
maşaAllah, subhanAllah Allah ım esirgesingelmeyen bebeklerimiz de hayırla gelsin inşaAllah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?