2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bestekızım inan sen girmeyince buralar bi sessizleşti, özlemişim seni tatlı anne bebeğini kokla bol bol . birde doğum haftanı ve kg sini verirsen yeni tablomuza eklerim canımcım öpüyorum

Allah sana bağışlasın yavrunu canım cok sevindim herseyın iyi gecmesine bnde cok özledim burayı ama gelen gidenden fırsatım olmuyor. Aynı.. Bugun 11 günlk olduk hayırlısıyla.. Kızlara doğum hikayemi yazcaktım göya.. Çok utanıyorum hala yazamadım herkes doğurdu.. Tek tesellim zaten herkesin doğum hikayesi farklı oluyor..hamileyken sdc bilmediğimiz için nasıl olur acaba düşüncesiyle merak ediyoruz işte.. Benımkı hıc bekledıgım gbı olmadı mesela. Cunku doku katlanması varmış rahmımde.. Bebeğime engel oluyormuş meğer .. Başka bi dr olsa sezeryanla alırdı ama benım dr um saolsun fikrime saygı duydu içten biraz fazla kesti ama bebeği çıkardı sonucta :) ben doğurmadım yanı dr cıkardı :) hersey kısmet Allah herkese hayırlısını verdın :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ne Gusel sağlıklı bir sekilde bebeğini kucagna almışsın Allah anali babali buyutsun. Kızlar ben mayista doğum yapicam hava sıcak olur diye pijama tk larimi kisa kollu almıştım hastanede usurmuyum acaba bi de uzun kollu alsam mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neshcim sende hiç görünmüyosun hayatım, senden de rica edicem doğum haftanı ve kg sini yazarmısın , yeni tablomuza ekliycem ...... paşayı da kokla benim için

ilk 30 kişi filan yazdıında dedimki bu gidişle ilk 50ye zor girecem. tablo almış başını gitmiş 60ı bulmuş. 75i görebilirmiyim acaba:18:
bende öyle düşünüyorum canım ilk 50ye girermiyim diyordum ama şimdi 80-90 100 bulmam herhalde yaa yoksa bulurmuyum

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

Haber bekliyordum senden canım merak etmiştim gözün aydın hayırlı olsun bebeğin maşşallah size doğum hikayeni bekliyoruz

insan bekleye bekleye geriliyo sanırım canım bende öyleyim

Mayıs Annleri doğurmaya devam ediyor bekleyenler çok azaldık zaten
hayırlı olsun canım neyseki kavuşmuşsun bebeğine

Kizlar cok guzel bi duygu Sıksık emdirmeye calisiyorum ins.buhun ogleden sonra taburcuyuz.Sonra size anlaticak bol bol vaktim ins.Benide ekleyin Yavrusunun mis kokusuna kavusanlar arasina mneeee
oyyy maşallah size heyecandan öülcem ben ya bende koklaşmak istiyorum artıkkkk:2:

ayy maşşalah size ya bol bol kokla canım

16 mayıs cuma beklenen canım normal diye umut ediyoruz bakıcaz artık birlikte beklemeye devam kızlar

kuzucuğum biz üvey evlatmıyız mneeee 16 mayıs %80 normal gibi demiş dr amca
hadi bakalım mneeee hangimiz önce kavuşcaz günümüz aynı

aaaa süpermiş ben ilkte sorun yaşamıştım ikinci de yaşarsam denerim

yok anacım fazla teknoloji bana göre değil... kızlar bir daha ki tabloya eklerim sizleride (doğum yapan ve eksik bilgilerini veren anneler) öpüyorum sizleri
işin zor mneee ama inan çok mutlu oluyoruz listeyi gördükce lütfen vazgeçme kendi ismimi de heyecanla görmek istiyorum listede bakarsın alt alta olur ismimiz

kızına bol öpücükler canım sanada
hemen iyileşmeni dilerim canım gerginlikler bitti kavuştun darısı biz bekleyenlere

Selamunaleykum...
24 nisanda kizim dogdu sezeryanla. Sutum bazen az bazen cok...
Mama da veriyorum. Aptamil yiyo gunde 4 kere 60 cc.
Sutumu iyi ictigini dusundugumde bile mamayi ayni olcude yiyo.
Cevreden gelen klasik yorumlardan biri: sutun yaramiyo, sutun yagsiz, sutun yavan (
Acaba ben bunu nasil anlarim, kizim ne zaman sutumle doycak ?
Tesekkur ederim simdiden...
Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Hayirli, saglikli, uzun omurleri olsun insaallah... :)

kızlar duvara yazı yazdıktan sonra düzeltme yeri nerde yaaww doğum yapan annelerimizi de eklemek istiyorumda tabloya

Telden giriyorsan sag yukarida uc nokta var alt alta.yazdigin yazini secip uc noktali yerden duzenle diyosun.tekrar gonderiyorsun.pc den giriyosan sanirim mesajin altinda yaziyodu tam hatirlamiyorum uzun zamndir telden giriyorum...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum yapan arkadaşlar hepinizn göZü Aydın Allah anneli babalı büyütsün sağlık versin epudural Sezar'yan oldum 29 Nisan da bebeğim 37.4 günlük 3.600 gr doğdu doğum anı çok heyecanlı ve güzel geçti doktorumla konuşarak doğum gerçekleşti sonra oğluma 10 sn kadar yüzüme koydular kokladım onu çok güzel bir duyguydu oğlum 24 saat küvezdeeee kaldı hızlı nefes alıp veriyor diye 4 gün hastahanede kaldık gözetim altında tutulduktan sonra evimize geldik çok şükür yanlız benim çok gaz sancım oldu daha yeni yeni toparlamaya başladım sütüm gelmiyor oğlum emiyor ama doymuyor ek mama vermeye başladık süt gelmesi için çaylar laptamiller hepsini içiyorum sizce başka ne yapabilirim

kuzucuğum biz üvey evlatmıyız mneeee 16 mayıs %80 normal gibi demiş dr amca
Estağfurullah tatlım senin başında bir liste var zaten.

Kiizzz nerdesin sen gece rüyamda gördüm seni komşuymusuz meğer seni bebeği ziyarete geliyorum çok tatlı bir kızın var sonra bi bakıyorum 2 yaşında kızın...cok ilginçti eşime diyorum rüyamda ben bestekiz a gidiyorum o da bana gelir sonra diye.😁 kararından pişman olmamana sevindim tatlım geleni gideni sav aramıza dön😉
Depresyona girdim bile saldim artik ne ne kadar olursa yoksa kafayi yiyecegim
Gözünüz aydın annişler darısı başımıza artık.bol sutler diliyorum

Hala dogurmayanlar😊

1.inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
2.burcuarslnn 12 mayis(normal)
3.plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
4.deniz1006 14 mayis(sezeryan)
5.yawyaw 14 mayis(sezeryan)
6.belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
7.mneeee 16 mayis(normal)
8.hayatnebayat 16 mayis(normal)
9.ses06 19 mayıs(normal)
10.hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
11.esra25 21 mayıs(normal)
12.handrake 23 mayis(normal)
13.kubra1453 28 mayis(normal)
14.vefalim 29 mayis(normal)

neshcim sende hiç görünmüyosun hayatım, senden de rica edicem doğum haftanı ve kg sini yazarmısın , yeni tablomuza ekliycem ...... paşayı da kokla benim için

Tabi canım ;
Doğum haftam 38+3
Selimin kilosu 3140 ( ultrasonda 2950 görünmüştü)
Boyu 48 cm ( ultrasonda 51 görünmüştü)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15.silzi22 16 mayıs normalı bekliyoruz bizde :)

canım beni de listeye yazar mısın hala doğuramadım

15 mayısa kadar bekliycek doktorum

kızlarrrr merhaba uzun süredir siteye giremiyodum gelmedi benim bebiş de daha ne zaman gelicek sıkıldım bu durumdan

bi sürüüüüü annemiz olmuş Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhh darısı doğuramayanların başına

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
burcuarslnn 12 mayis(normal)
plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
SevdaSoner 15 mayıs normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)

Önümüzdeki hafta içi yogun olacak gibi görünüyor😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa bi de bu göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo pek çaresi yok gibi ama tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum..

canımm kesinlikle lansinoh göğüs ucu kremini tavsiye ediyorum o olmasaa ben 1 gün bile emziremezdimm çünkü ilk gün yara oldu malum bebişlerin doğduğu ilk saatler çekimleri çok kuvvetli oluyomuşş

bide bi arkadaş göğüs ucum yok demiş benimde yoktu yine lansinoh göğüs ucu çıkartıcısı var minik bişe ama acayip işe yarıyo ben onunla fazla sütü bie sağabiliyorum az az

ahhh ahhhh doğuranlar listesinde olamadı ismimiz doğurmayanlarda kaldıı
şimdi burdan oraya transfer mi olcaz inşallah
hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…