- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
1.Burcuarslnn 12 mayis normal
2.Plojovic 12-14mayis sezeryan
3.Deniz1006 14 mayıs sezeryan
4.Yawyaw 14 mayıs sezeryan
5.Handrake 23 mayis normal
5.Vefalim 29 mayis normal
Hadi bakalım yok mu arttıran😉
Selamunaleykum...
24 nisanda kizim dogdu sezeryanla. Sutum bazen az bazen cok...
Mama da veriyorum. Aptamil yiyo gunde 4 kere 60 cc.
Sutumu iyi ictigini dusundugumde bile mamayi ayni olcude yiyo.
Cevreden gelen klasik yorumlardan biri: sutun yaramiyo, sutun yagsiz, sutun yavan(
Acaba ben bunu nasil anlarim, kizim ne zaman sutumle doycak ?
Tesekkur ederim simdiden...
Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Hayirli, saglikli, uzun omurleri olsun insaallah... :)
maşallah hepsine
seninde eline sağlık canım
yazdıgım yazamagım tüm anneler hayırlı saglıklı sıhatli olsun inşallah bebeklriniz
Telefondan girdiğim icin takvimleri göremiyorum dogurmayanlar mesajımı alintilayip BDT yi yazsinlar mine ugrasamaz. ben merak ediyorum kim kim kaldık😉
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.
hayırlı olsun sizede bol sutlu gunler..Kızlar bende bugün yavruma kavuştum 12 saat suni sancı çektikten sonra açılmam çok yavaş ve bebeğim suyunun gelmesi azalması sebebi ile sezeryana girdim ikimizde iyiyiz dilerim bekleyenlerde
Hayırla alsınlar kucaklarına
Guzel arkadaslarim kactir giricem elime aliorum gelen den firsat bulamiorum.....hemen ozet gecicem herseyi sizleri okuyamadim kusura bakmayin....hepinizi cok ozledim ayaklarimi uzatip elimde eriklerim sizlere laf yetistirmeyi cok ozledim...
Malum sabah oldu esim yataktan kalkti ben kalkmicam die basladim aglamya zorla kalktim titreyerek giyindim hastane kapisinda yine agladim ..odamizi susledik sinra onluk geldi malum hazirliklar basladi sonda ve lama hic biri kotu degildi gotururlerken cok agladim aileme esime veda etmek zor geldi titreyerk agladim oyle bayilmisim oyle de ayilmisim aglayarak titreyerk bayiltilana kadar ebem yanimdadi cok guzeldi aglamama rahmen...uyanirken canim yandi sadece dikislerim yandi igne vurdular ayildigimda tek sorunum susuzluktu agrim sizim yoktu 8 saat yandim susuzluktan sondalar doldurdum buna rahmen....su ictgimde daha ii dim.kizim tam bi pogaca inanilmazdi...gelen giden bilmem ne iste...sonra sonda cikartildi yurutuldum....sadece yataktan kalkmak zordu ebem kalk otur sonra yuru demesine rahmen ben yurudum..gaz cikartamadim ogece hic uyumadim bebis bi yandan ve yuruyus yapma cabam dan...sabah gaz cikartiim dikisim estetikmis sabah pansuman yapildi..kuzum muayne edildi yani agrilarimda igne wuruldu ewe geldik ewde bawulumu kendim bosalttim giyindim suslendim yattim yatagima ...yani hersey cok guzeldi normal dogurdum sandilar.....insan cok istedigi seyden pisman olmasin dilerim ...atladiim bisi warsa yazarim yine artik..gece uykusu yok caki yapti beni gunduz de gelen giden felaket...cok titreyip usudum die grip oldum bide hapsir oksur iste bole sekerler pisman degilim dogum seklimden...kizim huysuz ve gelen giden tek derdim suan...opuorum.....allaha emanet olun...
Canim ne Gusel sağlıklı bir sekilde bebeğini kucagna almışsın Allah anali babali buyutsun. Kızlar ben mayista doğum yapicam hava sıcak olur diye pijama tk larimi kisa kollu almıştım hastanede usurmuyum acaba bi de uzun kollu alsam
gecelik almadınızmı?doğumdan sonra usume çok fazla oluyor..isterseniz ağustos ortasında doğurun...kan hacmi birden bire dustugu için ...ee bide stres yapıyoruz...usume hat safhada oluyor hırka sabahlık muhakkak alın yanınıza.
Doğum yapan arkadaşlar hepinizn göZü Aydın Allah anneli babalı büyütsün sağlık versin epudural Sezar'yan oldum 29 Nisan da bebeğim 37.4 günlük 3.600 gr doğdu doğum anı çok heyecanlı ve güzel geçti doktorumla konuşarak doğum gerçekleşti sonra oğluma 10 sn kadar yüzüme koydular kokladım onu çok güzel bir duyguydu oğlum 24 saat küvezdeeee kaldı hızlı nefes alıp veriyor diye 4 gün hastahanede kaldık gözetim altında tutulduktan sonra evimize geldik çok şükür yanlız benim çok gaz sancım oldu daha yeni yeni toparlamaya başladım sütüm gelmiyor oğlum emiyor ama doymuyor ek mama vermeye başladıksüt gelmesi için çaylar laptamiller hepsini içiyorum sizce başka ne yapabilirim
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
burcuarslnn 12 mayis(normal)
plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
SevdaSoner 15 mayıs normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Önümüzdeki hafta içi yogun olacak gibi görünüyor😊
bende öyle düşünüyorum canım ilk 50ye girermiyim diyordum ama şimdi 80-90 100 bulmam herhalde yaa yoksa bulurmuyum
Haber bekliyordum senden canım merak etmiştim gözün aydın hayırlı olsun bebeğin maşşallah size doğum hikayeni bekliyoruz
insan bekleye bekleye geriliyo sanırım canım bende öyleyim
Mayıs Annleri doğurmaya devam ediyor bekleyenler çok azaldık zaten
hayırlı olsun canım neyseki kavuşmuşsun bebeğine
oyyy maşallah size heyecandan öülcem ben ya bende koklaşmak istiyorum artıkkkk:2:
ayy maşşalah size ya bol bol kokla canım
16 mayıs cuma beklenen canım normal diye umut ediyoruz bakıcaz artık birlikte beklemeye devam kızlar
hadi bakalım mneeee hangimiz önce kavuşcaz günümüz aynı
aaaa süpermiş ben ilkte sorun yaşamıştım ikinci de yaşarsam denerim
işin zor mneee ama inan çok mutlu oluyoruz listeyi gördükce lütfen vazgeçme kendi ismimi de heyecanla görmek istiyorum listede bakarsın alt alta olur ismimiz
kızına bol öpücükler canım sanada
hemen iyileşmeni dilerim canım gerginlikler bitti kavuştun darısı biz bekleyenlere
Eki Görüntüle 1108322 Eki Görüntüle 1108323 Eki Görüntüle 1108324
zaman gecmeyince süslere vurdum kendimi
Slm kızlar kaç gündür foruma bakamadım.. biliyosunuz erken doğum olunca temizlik kalmıstı kız kardeşimle temizlige başladık bugün 21 gün oldu doğum yapalı çok yordum kendimi gerci zor isleri kardesim yapıyo ben hafif seyler yapıyorum ama dikislerim sızlıyo artık git temizlik yap gel çocuk emzir anam agladıkardesim işe gircek olmasa simdi uğrasmam ama sonra hepten tek yapamam diye
Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.
Telefondan girdiğim icin takvimleri göremiyorum dogurmayanlar mesajımı alintilayip BDT yi yazsinlar mine ugrasamaz. ben merak ediyorum kim kim kaldık😉
Kızlar bende bugün yavruma kavuştum 12 saat suni sancı çektikten sonra açılmam çok yavaş ve bebeğim suyunun gelmesi azalması sebebi ile sezeryana girdim ikimizde iyiyiz dilerim bekleyenlerde
Hayırla alsınlar kucaklarına
Guzel arkadaslarim kactir giricem elime aliorum gelen den firsat bulamiorum.....hemen ozet gecicem herseyi sizleri okuyamadim kusura bakmayin....hepinizi cok ozledim ayaklarimi uzatip elimde eriklerim sizlere laf yetistirmeyi cok ozledim...
Malum sabah oldu esim yataktan kalkti ben kalkmicam die basladim aglamya zorla kalktim titreyerek giyindim hastane kapisinda yine agladim ..odamizi susledik sinra onluk geldi malum hazirliklar basladi sonda ve lama hic biri kotu degildi gotururlerken cok agladim aileme esime veda etmek zor geldi titreyerk agladim oyle bayilmisim oyle de ayilmisim aglayarak titreyerk bayiltilana kadar ebem yanimdadi cok guzeldi aglamama rahmen...uyanirken canim yandi sadece dikislerim yandi igne vurdular ayildigimda tek sorunum susuzluktu agrim sizim yoktu 8 saat yandim susuzluktan sondalar doldurdum buna rahmen....su ictgimde daha ii dim.kizim tam bi pogaca inanilmazdi...gelen giden bilmem ne iste...sonra sonda cikartildi yurutuldum....sadece yataktan kalkmak zordu ebem kalk otur sonra yuru demesine rahmen ben yurudum..gaz cikartamadim ogece hic uyumadim bebis bi yandan ve yuruyus yapma cabam dan...sabah gaz cikartiim dikisim estetikmis sabah pansuman yapildi..kuzum muayne edildi yani agrilarimda igne wuruldu ewe geldik ewde bawulumu kendim bosalttim giyindim suslendim yattim yatagima ...yani hersey cok guzeldi normal dogurdum sandilar.....insan cok istedigi seyden pisman olmasin dilerim ...atladiim bisi warsa yazarim yine artik..gece uykusu yok caki yapti beni gunduz de gelen giden felaket...cok titreyip usudum die grip oldum bide hapsir oksur iste bole sekerler pisman degilim dogum seklimden...kizim huysuz ve gelen giden tek derdim suan...opuorum.....allaha emanet olun...
Doğum yapan arkadaşlar hepinizn göZü Aydın Allah anneli babalı büyütsün sağlık versin epudural Sezar'yan oldum 29 Nisan da bebeğim 37.4 günlük 3.600 gr doğdu doğum anı çok heyecanlı ve güzel geçti doktorumla konuşarak doğum gerçekleşti sonra oğluma 10 sn kadar yüzüme koydular kokladım onu çok güzel bir duyguydu oğlum 24 saat küvezdeeee kaldı hızlı nefes alıp veriyor diye 4 gün hastahanede kaldık gözetim altında tutulduktan sonra evimize geldik çok şükür yanlız benim çok gaz sancım oldu daha yeni yeni toparlamaya başladım sütüm gelmiyor oğlum emiyor ama doymuyor ek mama vermeye başladıksüt gelmesi için çaylar laptamiller hepsini içiyorum sizce başka ne yapabilirim
Telden giriyorsan sag yukarida uc nokta var alt alta.yazdigin yazini secip uc noktali yerden duzenle diyosun.tekrar gonderiyorsun.pc den giriyosan sanirim mesajin altinda yaziyodu tam hatirlamiyorum uzun zamndir telden giriyorum...:)
normal bekleyıpte gunu yaklaşan anneler ne gibi değişimler var vucudunuzda...
1 saattir rahmime oyle boyle değil muthiş bi bıçak saplaması gibi sancı var...arada baldırıma vuruyor hareketsizleşiyorum açılma belirtisimi?
siz neler hissediyorsunuz.ikinci gebelik olmasına ragmen bunda cok farklı şeyler yaşıyorum herşey şaşırtıyor beni...
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
burcuarslnn 12 mayis(normal)
plojovic 12-14 mayis(sezeryan)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
SevdaSoner 15 mayıs normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal)
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Önümüzdeki hafta içi yogun olacak gibi görünüyor😊
Slm kizlar.
Dogum yapali 17.gun oldu.
Dikislerimden hala cekiyorum.her wc den sonra baticon ile pansuman yapip sac kurutma ile kurutuyorum.
Dun bir dikisim dustu.batmalarindan oturup kalmamiyorum. Emzirirken uygun bir pozisyon yakalayamiyorum.
Otursam olmuyor uzansam olmuyor.dr tum israrlarima ragmen bir krem bir ilac hicbisey vermedi.
Onerisi olan varmi.dayanamiyorummmmmm
Slm kizlar.
Dogum yapali 17.gun oldu.
Dikislerimden hala cekiyorum.her wc den sonra baticon ile pansuman yapip sac kurutma ile kurutuyorum.
Dun bir dikisim dustu.batmalarindan oturup kalmamiyorum. Emzirirken uygun bir pozisyon yakalayamiyorum.
Otursam olmuyor uzansam olmuyor.dr tum israrlarima ragmen bir krem bir ilac hicbisey vermedi.
Onerisi olan varmi.dayanamiyorummmmmm
Dıkısın neden dustu cnm kendı erıyen estetık dıkıs degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?