2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

20 mayıs bdt. Ama bel fıtığı çıktı, normali beklemek yerine belki dr pazartesi sezeryan tarihi önerir.. Çok ağrım var çünkü Karışık benimki biraz..

Allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah. Ben 9 Nisanda doğum yapmıştım, ben de sütüm yetiyor sanıyordum, ama 3 hafta sonra doğum kilosundaydı, ancak o sürede verdiği 400 gr ı geri almıştı, oysa 3400 falan olması gerekiyormuş. Bana da sütün kalorisi yetersiz, sütüz az gibi yorum yapanlar malum Ama dr beni çok rahatlattı, az da olsa çok da vericez sütümüzü (1 kaşık bile olsa). Ve kesinlikle suçluluk duymayacağız, bizim suçumuz yok ki az gelse de bunda. Elimizden geleni yapıyoruz biz. Şu konuda da için rahat olsun canım, şu andaki mamalar neredeyse anne sütüne oldukça yakın özellikte. Sen hiç kulak asma söylenenlere, öbür türlü moral bozukluğundan iyice azalıyor sütler yazık. Buna izin verme, kimsenin seni üzmesine verme, öyle yorum yapanlara da sütüm azsa bu sizin laflarınızdan canım sıkılıyor o yüzden de madem:) Rahat ol, güzel müzikler dinle, yemen gerekenleri ye, pozitif düşün, umarım artar hepimizin sütleri.

Kızlar arada okuyorum yazılanları süt konusunda en önemli şey moral sakın moralinizi bozmalarına izin vermeyin hiç bir anne sütü az olsun yavrusuna yetmesin istemez etrafta niye bunu eleştiren çok bilmişler vardır bilmiyorum . Kuru incir ve boza tavsiye edebiliriö ve birde bol bol su içmenizi tavsiye edebilirim bende işe yarıyor. Büyük oğlumda sekiz ay emzirdim şarıl şarıl sütüm bir gecede kesildi. Sadece abimin eşiyle tartışmıştık ve bir güm sonra süt müt kalmamıştı bende. Bu yüzden moral bozmak yokkkkkk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

16.05. normal....

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

hayırlı olsun..Rabbim analı babalı buyutsun.normal mi oldu?yatışın ve doğum uzerinden oldukça geçmiş gibi geldi ben mi yanıllıyorum.
bol sutlu gunler...

hayırlı olsun sizede bol sutlu gunler..

ay ay ne mutlu size...hepsi geçti gitti işte dusunmehiç birşey ..anın tadını çıkar bol bol kokla bebişini.rabbim analı babalı buyutsun bol sutlu gunler...

Allah analı babalı buutsun.bolsutlu gunler..

normal bekleyıpte gunu yaklaşan anneler ne gibi değişimler var vucudunuzda...
1 saattir rahmime oyle boyle değil muthiş bi bıçak saplaması gibi sancı var...arada baldırıma vuruyor hareketsizleşiyorum açılma belirtisimi?
siz neler hissediyorsunuz.ikinci gebelik olmasına ragmen bunda cok farklı şeyler yaşıyorum herşey şaşırtıyor beni...

beklenen doğum tarihi 15mayıs. normal bekliyoruz şimdilik :)

canımcım aslında bizim sat a göre 19 mayıs tı ... sonraları dr 1 hafta kadar erken gelir deyince 16 sı yaptık burdaki takvimi...şimdilerde ise hiç gelecek gibi durmuyo daha kanala yerleşmemiş düşün ...neyse artık hayırlısı ...
bu arada elimden geldiğince tabloyu haftada 2 sefer güncellicem Allah tan bir mani çıkmazsa adını o listede görüceksin tatlım

çok güzel olmuş eline sağlık
maharetli anne

Allah kolaylık versin kendine dikkat et genede üşütme canım

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

gözün aydın canım maşallah sana ve bebişine

son gün 12 mayıs normal görünüyo daha durursa ne yapacaz bilmiyorum

amin canım gözün aydın maşallah size

bende ağlayarak giderim diye düünüyorum çünkü hiç dayanıklı değilim ne güzel sonuçtan memnunsun maşallah sana ve bebişine,geçmiş olsun çok dikkatet havalarda pek iyi değil

gözün aydın maşallah size su iç tahin helva yada pekmezle tahin bol süt yapıyo diyolar aman kendini üzme daha da azalır sonra
Bütün annelere bolbol sütlü günler diliyorum
biz kalanlarada hayırlı doğumlar

canım teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın da bende iş yok, artık yeni tabloda görecek annelerimiz isimlerini

bendede oluyo canım bi kaçgündür o ama sadece aşaya baskı başka hiç bişey yok çocuk aşa doğru yerleşiyo heralde iyice yolunu hazırlıyo bende geçen aynı ağrıya dışarda yakalandım eve gelene dek ağla ağla gözümden yaşlar nasıl akıyo görenler bu kıza ne olmu diyodur heralde h

Slm kizlar.
Dogum yapali 17.gun oldu.
Dikislerimden hala cekiyorum.her wc den sonra baticon ile pansuman yapip sac kurutma ile kurutuyorum.
Dun bir dikisim dustu.batmalarindan oturup kalmamiyorum. Emzirirken uygun bir pozisyon yakalayamiyorum.
Otursam olmuyor uzansam olmuyor.dr tum israrlarima ragmen bir krem bir ilac hicbisey vermedi.

Onerisi olan varmi.dayanamiyorummmmmm

Ben de varımmmm. Bugün kontrolümde mayısın 15inde alalım dedi doktor. Ben biraz daha bekleyelim deyince 20'sine anlaştık. O zamana kadar hareketleri takip edeceğim. Sıpam rahat durur inşallah =)

Dıkısın neden dustu cnm kendı erıyen estetık dıkıs degıl mı

Niye bu kadar zor oldu canım başka bi doktora da sorsan mı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 09.05.2014 5.30 da kızımı kucağıma aldım spinal sezaryan oldum sabahtan aç olduğum için ameliyat esnasında tansiyonum düştü ama sıkıntılı feğildi tek sukıntı süt gelmio ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…